Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Arad

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Îngrijire gospodarie

  Caut familie pt îngrijit gospodăria în care vor locui. Prefer cu vârsta peste 60 ani. Pot fi și ucrainieni. Se asigura și remunerație.

 • Șofer profesionist CPC , ADR COLETE , AGABARITIC cu plata la zi

  Șofer profesionist cu o experiență de peste 25 de ani la prelată , autobasculantă , trailer , tracker pe intern-extern în vârstă de 50 de ani cu CPC , ADR COLETE , AGABARITIC , CARTELA TAHOGRAF doresc să lucrez pe autobasculantă , prelată în fiecare seară acasă , sau la extern cu fiecare weekend acasă pe cît posibil , plata după fiecare cursă cu avans de cursă , sau comunitate...Vă mulțumesc ! Tel. zero-șapte-patru-doi-zero-cinci-opt-nouă-opt-șase

 • Coordonator transport marfa

  Dețin certificat de competentă profesională ARR, disponibil pentru postul de coordonator transport , 500 de lei lunar, nu accept pe perioada scurta

 • 8

  caut loc de munca

  Experienta ca si casiera caut ceva similar sau in domeniul call center cu program de luni pana vineri un singur schimb. Rog seriozitate.

 • Caut de lucru

  Caut de lucru,șofer pot și ocazional categoria B pe prelata,microbuz,camioneta,etc ,paza,meseriaș construcții interioare exterioare,ajutor gospodării orice fel, nivelat pământ pt gazon,săpat și plantat arbuști și pomi fructiferi etc.Ofer și cer seriozitate.

 • Caut job necalificat

  Muncitoare, serioasă și loială, caut loc de muncă cu cazare . Dețin cățelușă de talie mică pe care nu o abandonez ! Am 55 de ani . Mulțumesc. , ZERO ȘAPTE TREI CINCI DOI DOI TREI OPT ȘAPTE DOI . Nu deranjați pentru "altceva", pentru că nu caut ! Angajator cu posibilitate de transport.

 • Srilankan Choice SRL angajeaza

  SRILANKAN CHOICE SRL, cu sediul in sat Sederhat, scoate la concurs urmatoarele posturi: 1. BUCATAR - 2 POSTURI 2. AJUTOR BUCATAR - 2 POSTURI 3. LUCRATOR BUCATAR (SPALATOR VASE MARI) - 5 POSTURI CV-URILE SE VOR TRIMITE PE ADRESA DE EMAIL AFISATA. SELECTIA SE VA REALIZA IN DATA DE 15 APRILIE 2024.

 • Caut urgent loc de muncă

  Tânăr serios caut loc de muncă cu plata la zi sau la sfârșitul săptămânii.Am pus accest anunț deoarece am familie și chirie de plătit și nu mă pot descurca cu banii până voi primi primul salar.Va mulțumesc

 • 3

  Șofer categoria B

  Șofer categoria B , caut de lucru.

 • Execut lucrări de construcții

  Execut lucrări de construcții în Arad pardoseli, parchet,gresie și faianță

 • Caut loc de munca

  Caut loc de muncă full-time sau prt-time Am 23 de ani Dețin permis de conducere cat. B (4 ani vechime) fără incidente Cu experiență în diferite domenii mai multe detalii la telefon mulțumesc

 • Caut loc de muncă, în agricultură, pe utilaje agricole.

  Persoană serioasă și muncitoare, caut loc de muncă în domeniul agriculturii (pe utilaje agricole). Posesor permis de conducere cat. A, B și TR. De preferabil în zona Arad - Zimand. Tel. Zero74cinci78unu37sapte.

 • 1

  angajam femeie de serviciu

  firma de curatenie din spitale angajam femeie de serviciu locatia este SPITAL PNEUMOLOGIE GRADISTE dorim persoane dinamice si serioase

 • Caut de lucru

  Persoană tânără , serioasă ,posesoare permis de conducere categoria B, caut de lucru în domeniul transport, transport persoane, distribuție marfă, livrare colete,(execut curse),etc.,sau în alte domenii! Informații suplimentare la numărul de telefon ?

 • 1

  Caut de lucru

  Persoană tânără, serioasă, cunoscătoare limba maghiară,(execut traduceri) posesoare permis de conducere categoria B ,caut de lucru part-time,sau full-time, eventual colaborare în domeniul transporturilor, livrare , distribuție colete ,sau alte domenii !

 • Confecții

  Buna ziua caut loc de muncă la mașină de cusut am lucrat in domeniul de confecții încălțăminte dar și șoșoni de schii am 20 de ani experiență la mașină de cusut al lucrat la 2 ace la mașină plată am lucrat la zig zag la coloana la capsat etc..

 • Loc munca

  Bărbat 55 ani caut sa lucrez cu ziua în Arad, sap grădini, fac curatenie curți, ajutor în gospodărie, ce este de lucru pe lângă casa (exclus construcții) Pentru mai multe detalii nu ezita sa suni la telefon zerosaptepatruunu, sapte cinci șapte, optsasecinci( ).Adi

 • Curățenie

  Caut sa preluam curățenie scări de bloc, case și apartamente birouri, cabinete . curățenie generală.curatenie de întreținere.curatenie după constructor.

 • Doresc loc de muncă !!!

  Doresc loc de muncă, (nu în schimburi și nu tot timpul în picioare). Mulțumesc anticipat !!!

 • LOCURI DE MUNCA

  TINAR 41 ANI CAUT LOC DE MUNCA CHEAR SI NE CALIFICATOFER MAI MULDE DETALI TELEFONIC

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arad
Salvează căutarea