Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bacau Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Șofer disponibil cat D,autobuz, autocar,atestat CPC, fără cazier,seriozitate....

 • 2

  Caut loc de muncă, rămas faral oc de munca Italia , permis b cu experiență, am lucrat pentru o firma catering pe 3,5t frigider sau marfa varie pe toate modelele de mașini timp de 12 ani, 6ani în România operator mașini industriale (confecții) în Buhuși (Bacău) alți 3 ani Avicola international(mecanic, înlocuitor).Disponibil la orice colaborare.

 • Ofer servicii de baby sitter copii cu vârsta între 1-10 ani, specific ca doresc sa țin copilul la mine acasă, doar cu aceste condiții, am crescut nepoții și nepoate si am fost bona interna pentru 4 copii cu vârste de 6,7,12,17 ani, rog seriozitate, eu am un copil în vârsta de 4 Ani și nu pot sa l las în grija altcuiva, deci doresc sa țin un copil acasă la mine, rog seriozitate, nu caut nici o relație asa ca va rog sa ma contactați doar în interes de serviciu!!!

 • Tânăr caut loc de muncă. Sunt din județul Bacau. Dețin carnet de conducere categoria B. Rog si ofer seriozitate. Pentru mai multe detalii în privat.

 • Sunt în căutarea unui loc de muncă, Domeniul securității private , Ca agent de securitate, Dețin atestat de securitate , Și experiența adecvată pe orice post din perimetrul obiectivului . Atenție , doar în raza Municipiului Onesti Judetul Bacău.

 • Sofer categoria B , C caut loc de munca , full time , part time sau ocazional . doresc sa lucrez numai cu persoane sau firme fara probleme . am 53 ani , carnet din 1993 . EXCLUS SI MANIPULANT .

 • Sofer categoria B experenta 2 ani caut de munaca

 • Caut de munca an Bacău meseria de termo izolații și zugraveli7

 • Caut loc de muncă cu cazare. Dețin permis cat b cunostinte medii in constructii! Disponibil de a învăța orice tip de lucru oferi și doresc seriozitate!

 • 9

  ATENȚIE! Acest anunț se adresează doar întreprinderilor care doresc să își califice muncitorii. Oferim posibilitate calificări în următoarele meserii: MESERIILE AFIȘATE MAI JOS SUNT DOAR CELE DERULATE IN MOMENTUL DE FAȚĂ, PUTEM OBȚINE AVIZE PENTRU A ÎNCEPE ORICE FEL DE CURS ÎN 2-4 SĂPTĂMÂNI. Agent de securitate (cu atestat): 450 ron ( 2,5 luni) Stilist protezist de unghii: 800 ron (120 ore) Frizer ,coafor ,manichiurist - pedichiurist: 1200 ron ( 4,5 luni) Bucătar: 800 ron ( 4,5 luni) Ospătar,vânzător în unităti de alimentație: 1000 ron ( 4,5 luni) Brutar: 600 ron (2,5 luni) Cofetar patiser: 800 ron (2,5 luni) Măcelar: 800 ron (2,5 luni) Lucrător în comerț: 800 ron (2,5 luni) Confecționer (croitor): 800 ron ( 2,5 luni) Stivuitorist cu aviz ISCIR: 1000 RON ( 100 ore) Sudor cu aviz ISCIR: 1200 ron (4,5 luni) Constructor structuri monolite: 1000 ron ( 4.5 luni) Tehnician maseur și reflexoterapie: 1500 ron ( 6,5 luni) Infirmier/ă: 1000 ron ( 4,5 luni) De ce să ne alegeți pe noi: Organizăm cursuri de calificare autorizate în orice localitate, cu condiția să avem minimul de cursanți înscriși. O experiență de 20 de ani în domeniu. Cursurile sunt AUTORIZATE DE MINISTERUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI ȘI MINISTERUL MUNCII ÎN COLABORARE CU PATRONATUL NAȚIONAL ROMÂN. Urmând cursurile noastre autorizate, beneficia i de tarife noi, care au fost reduse cu 50% . Costul cursurilor este deductibil din impozitul pe profit conform Codului Fiscal. Dovedim receptivitate față de nevoile cursanților, asigurând programarea orelor de curs în funcție de posibilitățile de frecventare ale acestora. Fără scoatere din câmpul muncii. Diplomele sunt conform standardelor UE, sunt recunoscute național și internațional și pot fi operate în carnetele de muncă. În cei peste 20 de ani de activitate neintreruptă, au finalizat cursuri la Centrul Național și subcentrele noastre de calificare din toată țară peste 10000 de cursanți. INFORMAȚII LA TELEFON Dacă doriți sa va contactăm noi va rugam sa ne lăsați mesaj cu nr. dvs. de telefon. Va multumim! Program de lucru 09:00 - 20:00 luni-sambata.

 • - Sunt băiat - Am aproape 14 ani - Stau în Bacău - Caut loc de muncă part time în Bacău, orice domeniu, aștept mesajele in privat

 • Caut de munca Nicolae Balcescu

 • 3

  Caut loc de munca part-time să lucrez de acasă, în prezent muncesc full time. Nu doresc nici un fel de job care implică vânzarea. Pentru oferte - mesaj în privat.

 • Cuplu oferim servici menaj,gătit ,cumparaturi ,mers la medic cu batrani ,la farmacie ,mici reparati prin casa ,suntem oameni sufetisti ,cinstiti si seriosi doar in timpul acordat dinaine pentru fiecare ,avem si masina propie pentru deplasare.Oferim seriozitate dar si cerem din partea clientilor.Plata serviciului la fata locului in functie de serviciu. Deci daca nu si timp sa ti faci singur curatenie ,mancare ,cumparaturi, sau ai parinti de care nu te poti ocupa apeleaza cu incredere la noi.

 • Caut de munca pe raza bacau cu cazare sau decontarea transportului detin permis cat b de 3 ani

 • Tânăra 26 de ani , caut loc de munca

 • Răspund numai la telefon va mulțumesc

 • Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES! Cerințe: -Mecanic auto cu experienta de lucru de minim 3 ani -Constituie un avantaj considerabil experienta intr-o reprezentanta -Sa aiba cunostinte tehnice de mecanica, eventual diagnoza -Sa lucreze curat, ingrijit si atent, conform procedurilor emise de producator -Sa fie punctual si serios, muncitor si dornic de experiente noi -Sa faca fata unor situatii stressante si uneori unor termene limita. Condiții: Salarizarea se discuta la interviu Responsabilități: -MONTAREA SI DEMONTAREA MOTOARELOR -DIAGNOZA MASINI CITIREA DE PE CALCULATOR A DEFECTIUNILOR MASINI interpretarea corecta a lor -DESFACEREA SI REFACEREA DISTRIBUTIEI PE LANT SI PE CURELE -FOLOSIREA DISPOZITIVE DE STRANGERE,CHEI DE STRANGERE-DESFACERE -face lista de piese necesara fiecarei masini la cre lucreaza si face comanda acesteia -Execută reparații la subansamblurile autoturismului; -Execută lucrările de întretinere/revizii conform cu listele de lucrări impuse de constructor; -Reglează mecanismele de directie, frânare, oprire-pornire si altele; -Execută reparații de motoare; -Efectuează revizii de întreținere; -Preia piesele necesare înlocuirii din magazia de piese de schimb conform ordinului de reparație; -Predă piesele de schimb înlocuite către deparatamentul de garanții în cazul în care autoturismul se află in garanție; -Respectă manualul de reparatie al constructorului in realizarea lucrărilor; -Verifică dacă elementele au fost reparate conform normelor tehnice. Pentru a candida la aceasta pozitie ma poti contacta la numarul:

 • 1

  Secretara,sau recepționer cunoștințe medii de limba engleza scris,vorbit, cunoștințe medii operare PC. În zona Comanesti.

 • 3

  CAUT loc de munca operator calculator pe linie postala,sortator plicuri. Operator introducere date pe logistica. Operator introducere date evidente, arhivare. CAUT ,Poate STRICT curatenie cladire birouri.

 • Salveaza cautarea