Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Bihor

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 11

  Caut loc de munca

  Experienta munca de birou P.C. Caut loc de munca remote. Rog si ofer seriozitate.

 • Servicii scriere articole

  Buna, te pot ajuta cu articole de blog, articole SEO, descrieri de produse si categorii. Am redactat articole pe foarte multe nise ( fashion, medical, auto, tech etc.) si sunt gata pentru o noua colaborare. Am un PFA, ofer factura, seriozitate, promptitudine si research. Daca ai nevoie de serviciile mele, contacteaza-ma in privat!

 • 1

  Caut un Loc de muncă

  Caut un Loc de muncă de întreținere sînt Zugrav de Meserie cu vechime și Calificarea, am 51 Ani, am terminat Liceul Seral Matematică Informatică sint serios doresc seriozitate, nu fumez nu sint Alcoolic

 • Posesor permis categoria ,B,

  Posesor permis categoria ,B, cu vechime , experienta caut loc de munca ca sofer fulltime sau parttime Ofer si cer seriozitate pentru mai multe detalii ma pute-ti contacta telefonic sau mesaj Transfer aeroport pe rutele oradea budapesta debrecen cluj napoca timisoara arad tur retur . autoturism privat preturi negociabile

 • 2

  Caut de lucru

  Lăcătuș,Mecanic auto doresc angajare am 55 ani Telef zero77,2053,sapte,88:

 • 4

  Caut de lucru

  Șofer profesionist cat.,b C D e ,atestat transport călători și marfa Card tahograf valabile caut de lucru șofer ;

 • Angajam Electrician de mentenanta

  Descrierea postului: Intretinerea si repararea echipamentelor complexe Analiza erorilor si defectelor sistemelor electrice electronice si evaluarea intinderii pagubelor prin aplicarea sistemelor de diagnostic, instrumentelor si tehnicilor corespunzatoare, realizarea reparatiilor necesare sau inlocuirea partilor defecte Utilizarea si intelegerea intregii documentatii relevante incluzand desenele tehnice si manualele de mentenanta Executarea reparatiilor; executarea lucrarilor de asamblare conform planurilor, desenelor si instructiunilor; Achizitia de piese sau organizarea achizitiei pieselor. Identificarea si asigurarea disponibilitatii piselor de schimb esentiale. Cerinte: Studii medii, de preferinta profil tehnic; Absolvirea cursului de calificare profesională ca electrician. Experiența anterioară in pozitie similara Cunostinte in domeniul electric; Program de lucru in 3 schimburi; Condiții: Transport asigurat gratuit Tichete de masa Masa calda gratuita Bonus de performanta lunar Al 13-lea salariu Tichete cadou Asigurare medicala privata Spor de noapte 25% Spor ore suplimentare 200% Plus alte beneficii Descrierea companiei Purem by Eberspacher este unul dintre principalii lideri mondiali în ceea ce privește dezvoltarea și fabricarea de sisteme de eșapare, produsele și serviciile oferite contribuind la protecția mediului, securitatea și confortul din vehicule.

 • Caut de lucru pe buldoexcavator sau excavator

  Caut de lucru part time 3 - 4 zile pe săptămână pe buldoexcavator sau excavator. Dețin atestat și permis cât B,C

 • Bărbat 47 ani , caut doar loc de muncă la 4 ore ,permis cât. B ,

  Bărbat 47 ani ,orădean ,caut doar loc de muncă part - time ,la 4 ore , permis cât. B. locuiesc în Iosia.Telefon

 • angajez

  angajez om pentru gospodărie la țară ( avem găini și porci) cu cazare ofer 2000 de lei

 • Consilier siguranța circulației in transport ADR

  Caut loc de munca part-time sau colaborare pe baza de contract ca și consilier ADR. Sunt atestat în toate clasele de baza inclusiv gaze cls2 și motorina cls9. Am experiență de minim 5 ani. Seriozitate maxima!

 • Caut loc de muncă

  Pensionară, caut loc de muncă în contabilitate-evidență primară.

 • Bucătar caut un loc de muncă în Oradea

  Bucătar caut un loc de muncă în Oradea.Ofer și rog seriozitate din partea angajatorului.Multumesc

 • Stivuitorist caut loc de munca in oradea

  Stivuitorist cu experiență si documentația la zi caut un job stabil. Ofer si rog seriozitate din partea angajatorului.Multumesc

 • 2

  Ofer Servicii Dispecerat Camioane Transport Marfă 7.5T-40T

  Ofer Servicii Dispecerat Camioane 7.5T-40T Am experiență în transport Marfă Camioane Standard,Mega,ADR,Echipaj,Tur-Retur sau Comunitate.Bun cunoscător al legislației în vigoare.Lucrez pe Bursele Timocom sau Bursa de Transport.Transmit către șoferi cursele,transmit către clienți Factura și Actele de Transport. Doresc o Colaborare Serioasă. Vorbesc Germană,Engleză și Maghiară. Nr de telefon:

 • Angajam personal hotelier.

  Joben Recruiting recruteaza in vederea angajarii personal pentru Hotel in Oradea. Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de carieră într-un mediu dinamic și prietenos, atunci aceasta ar putea fi o șansă pentru dumneavoastră! Pozitiile disponibile includ: 1.Cameristă salariu net 2400 lei + 500 tichete de masa Cerințe generale: Experiență anterioară în domeniul hotelier este apreciată, dar nu obligatorie pentru toate pozițiile. Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu clienții. Capacitatea de a lucra în echipă și de a oferi un serviciu de calitate. Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți un CV actualizat la adresa de e-mail Iar pentru mai multe informati ne puteti contacta la numarul de telefon

 • Persoana serioasa caut de munca

  Persoana serioasa 45 de ani cu studii superioare caut un loc de munca ,am lucrat numai în străinătate ,poate fi munca de câteva zile sau pe termen nedeterminat ..

 • 3

  Caut loc de munca

  Buna, am 24 de ani și caut loc de munca, atât fizic cât și online. Vă pot posta anunțuri și pot superviza anunțuri și site uri, actualizare și reactualizare. Poate sunteți prea ocupați cu punerea de anunțuri online în orice domeniu, pentru asta mă ocup eu. Daca aveti anunțuri de postat de orice fel, nu ezitați să mă contactați.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bihor
Salvează căutarea