Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Braila

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Va asteptam la sediul societatii din Braila, Str. Baldovinesti, nr.16 H langa spitalul Venetia.

 • Cofetarie angajeaza Ajutor de cofetar cu minim de experienta de 2 ani.detalii la tel

 • Absolvent Facultatea de Drept ,promotia 2006 , consilier juridic, cu experinta la cabinet notarial 14 ani, posesor permis auto cat B , nefumator , doresc angajare ,full time , part time in domeniu sau secretariat - administrativ si servicii marketing, management . Intocmesc acte de infiintare firme SRL, ONG, PFA,II, Acte aditionale firme, modificari statut societate, puncte de lucru , autorizare obiecte de activitate,tehnoredactare contracte .TEL

 • SUDOR Calificat la locul de munca , TMUCB Bucuresti : Am executat lucrari de sudura in santiere Navale la reparatii nave , confectii metalice ,tubulatura , cu aparat de sudura co.2 mig-mag , sarma tubulara , de 1,2mm , sarma plina , cu electrod am sudat teava inox , otel carbon , teava galvanizata, cu aparat autogen (oxiacetilena) am sudat instalatii gaze ,apa ,centrale termice , cazane presiune ,am alamit teava din cupru, otel carbon ,piese din bronz sunt autorizat , DNV -GL 136 , TUV 135- 138 . GL- 111. Panson .

 • 1

  Caut de lucru ca montator ascensoare,de preferat marca Otis- Gen 2.

 • Femeie, 47 de ani, caut loc de muncă numai în Brăila. Magazine second-hand, 38-uri, de haine, incaltaminte, ajutor de bucatar în cantine. Exclus magazin alimentar, baruri, sali de jocuri si pariuri. Rog și ofer seriozitate !!! Aștept oferte numai prin mesaje.

 • 2

  Sunt interesat de un loc de muncă part-time, perioada nedeterminată, în transporturi sau vânzări. Am mai lucrat și cunosc bine rețeaua națională de drumuri. În caz de nevoie pot folosi autoturismul propriu. Cer și ofer seriozitate.

 • 1

  Ai rămas fără permisul de conducere și ai nevoie sa te deplasezi in interes de serviciu sau personal ,eu îți ofer soluția . Am 45 de ani ,posesor permis de conducere categoria B din anul 1994 ,certificat profesional pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier în regim de închiriere ,doresc angajare ,pe o perioada ,determinata sau nedeterminata . In trecut am lucrat ca ,șofer intervenție rapida ,personal ,transport persoane in ultimii 3 ani ,pe ruta Galati -Arad și ocazional Galati -Austria ! Anunțul este valabil pentru orașele Galati și Braila

 • Execut lucrări di fier forjat porti culisante grati de geam porti garaj panouri de gard copertine mese fotolii terasa

 • 2

  SUDOR Calificat la locul de munca , TMUCB Bucuresti ; Am executat lucrari de sudura in santiere Navale la reparatii nave , confectii metalice ,tubulatura , cu aparat de sudura co.2 mig-mag , sarma tubulara , de 1,2mm , sarma plina , cu electrod am sudat teava inox , otel carbon , teava galvanizata, cu aparat autogen (oxiacetilena) am sudat instalatii gaze ,apa , centrale termice , cazane presiune ,am alamit teava din cupru, otel carbon ,piese din bronz . sunt autorizat , DNV -GL 136 , TUV 135- 138 . GL- 111. Panson .

 • 3

  transport persoane (maxim 3) si diverse obiecte (colete-pachete de dimensiuni mici si medii, cu greutatea totala maxima, de 300Kg) in/din: Braila, Bucuresti, Tulcea, Buzau, Slobozia, Galati, Constanta Nu raspund la mesaje (aici) sau sms ORICE COLET SE VERIFICA IN PREZENTA EXPEDITORULUI EXCLUS COLETE SIGILATE INAINTEA EXPEDIERII Exclus pers. pretentioase (nu dețin Mercedes S500 sau Range Rover) Cer si ofer SERIOZITATE ȘI DISCREȚIE

 • 1

  Experienta de peste 12 ani în paginare ziar și tipografie. Pregătire matrite și separație de culori. Lucrari elaborate în Corel Draw, QuarkXpress, PageMaker, etc. Creatie grafica - DTP - machetare - vectorizare. Prezint portofoliu de lucrari Caut colaborare în domeniu. Rog și ofer seriozitate.

 • 2

  Doresc angajare cu carte de munca, am lucrat in urmatoarele domenii: amenajari interioare(glet, lavabil, tencuit, gresie, faianta, parchet laminat), instalatii sanitare si termice, sudura electrica, vopsitor la pistol industrial dar ma descurc si in alte domenii.Ofer si cer seriozitate.

 • 16

  . ANGAJEZ URGENT !!!!! FEMEI MAGAZIN alimentar 2 LOCATII DIFERITE SI BARBAT /FEMEIE BAR 2 LOCATII DIFERITE . Nu este obligatorie o experienta vastă in domeniu dar reprezinta un avantaj si pentru mine ca angajator dar evident pentru tine ca angajat daca deții chiar si minime cunoștinte in ceea ce priveste aceasta meserie sau daca ai mai lucrat cat de putin in acest domeniu . Cine cunoaste aceasta meserie stie ca venitul lunar este oscilant in functie de priceperea fiecaruia . BARBAT /FEMEIE ORICINE DORESTE DETALII ESTE RUGAT SA APELEZE Pentru Alimentara mentionez ca prefer sa fie FEMEIE CERINTA MINIMA - EXPERIENTA ORICAT DE MICA IN LUCRUL CU CASA DE MARCAT .

 • 2

  - BUNE ABILITATI DE RELATIONARE IN CADRUL ECHIPEI - BUNA ORGANIZARE - SEROZITATE CONDITII: -SALARIU MOTIVANT , CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA NEDETERMINATA ,PRIME DE SARBATORI RESPONSABILITATI : - OPERATIUNI DE DEBITARE ,GAURIRE, POLIZARE ,ROLUIRE,IMBINARI MECANICE , - OPERATIUNI DE ASAMBLARE SI MONTAJ - OPERATIUNI DE SUDURA IN OTEL ,INOX - INTRETINERE ECHIPAMENTE DE LUCRU PERSOANELE INTERESATE POT CONTACTA FIRMA NOASTRA : PRIORITY MULTISERV LA NR:

 • Maistru lcn,lacatus naval,mare experienta,doresc oferte serioase.

 • Doamna 61 ani caut urgent loc de muncă ca agent pază în Brăila am atestat si 8ani experienta in domeniu.

 • Caut loc de munca ca sofer ( accept si sofer personal pe masina persoanei respective ). Cer seriozitate !

 • Am 21 de ani dețin permis categoria b de 3 ani astept oferte de munca domiciliu Faurei județ Braila am experienta si pe 3.5

 • SC.Corbuclima.srl din Braila angajeaza 2 sudori cu sau fără experienta cu salariu începând de la 3000 în funcție de experienta și devotament.Jobul necesita deplasări în diferite orașe se oferă cazare diurna și transport la 2 săptămâni. Pt mai multe detalii contactați administratorul firmei Grigore Gigel,nr.contact:

 • Salveaza cautarea