Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Mecanic auto cu experienta posesor permis cat b c caut loc de munca

 • Electrician cu experienta caut loc de munca

 • Club sportiv din Buzau angajeaza antrenor de tenis de camp cu experienta de minim 5 ani.

 • angajam COORDONATOR/TEHNICIAN mecano-energetic pentru Sectia de confectii metalice si fier forjat.Experienta ta si ascensiunea pe plan profesional este rasplatita daca esti rezistent la stres ,ambitios si iti doresti o cariera de succes cu ,un salariu motivant ,tichete de masa cu valoare de 15 lei/zi lucratoare si asigurare privata de sanatate. Adresa str.TRANSILVANIEI .NR.429,vis-a-vis de METRO.tEL:0238/725857 Sau pe adresa de email a firmei se pot depune CV-urile.

 • TRANSATORI CARNE DE PORC SI CARNE DE PASARE!!!Salariu motivant ,tichete de masa cu valoare de 15 ron/zi lucratoare si asigurare de sanatate privata. CV-urile se primesc pe adresa de email sau direct la firma ,in strada Transilvaniei nr.429. S.C.GENERAL AGRO COM SERVICE S.R.L. BUZAU.

 • Firma Peopleworkservice din Gemert cauta urgent montatori de acoperisuri plate , salariul este de €2500 netto pe luna plata se va face saptaminal . Se ofera contract de m unca pe termen limitat, asigurare medicala prin firma noastra , participarea directa la fondul de pensii , condediu platit cazare in locuintele noastre contra cost . Pentru aceasta functie sin necesare urmatoarele conditii : 1- Cunoasterea limbii engleze la minimum nivel conversational. 2- VCA sau sa fiti pregatit sa il urmati prin firma noastra . 3- Calificare si experienta in acest domeniu. 4- Experienta in a lucrav cu EPDM, coating in zinc,plumb cupru, si arzator pentru izolare .

 • Caut loc de munca pt postul de sofer cu categoriile B, C, E, cu atestat si card tahograf.

 • Tanar caut loc de munca. Am experienta ca si operator introducere si validare date, gestionar (10 ani) si agent comercial.Disponibil program prelungit. Seriozitate. Astept oferte serioase.

 • 3

  Hotel Avenue Buzau Angajeaza Bufetier mic dejun

 • 3

  Tanar 32 ani,studii medii+scoala de maistrii mecanici,posesor permis de conducere cat b,caut loc de munca in orice domeniu.

 • Tanara 28 de ani, angajata in sistemul public de asistenta sociala ca educatoare, caut loc de munca part time. Jobul meu actual presupune un program de 1 zi lucrată cu 2 zile libere.

 • Realizez corectarea textelor OCR provenite din scanare precum si realizare pdf din imagini scanate: - extragere text din imagini scanate [OCR] - corectare automata a textului adica eliminarea artefactelor rezultate din OCR, eliminarea idiogramelor si a "bug"-urilor etc. - introducere diacritice - corectare semiautomata a textului adica corectarea grosiera a cuvintelor incomplete/incerte de tip v0. 9 - introducere note de subsol, note de final - introducere link-uri catre notele de final - corectare manuala de tip v1. 0 adica verificarea si corectarea textului cuvant cu cuvant a OCR-ului, prin compararea cu textul sursa, scan-ul sau pdf-ul original. - aranjare in pagina, link-uri - etc. De asemenea pot prelucra imaginile scanate in mod superior: - realizare pdf din imagini scanate grayscale, cu paginile sincronizate - realizare pdf redus B&W [alb&negru] din imagini scanate - introducere bookmark pentru fiecare capitol - introducere layer OCR searchable adica poti cauta un anumit cuvant din imaginile scanate - introducere link-uri catre notele de final si viceversa - sincronizare pagini carte cu paginile din pdf - etc. Esti student si: - vrei sa nu mai cari manualele dupa tine. Solutia: pdf din imagini scanate - te-ai saturat de termenele limita impuse de biblioteca pentru returnarea cartilor/manualelor - vrei sa ai in laptop, I-pad, Kindle sau pe alt dispozitiv cartea/cartile sau manualele preferate - imparti manualul cu alt student Atunci solutia sunt EU! Preturi negociabile si calitate garantata! ATENTIE: Extragerea textului din imagini scanate se face din scanarea cartii realizata de client. Daca scanarea este defectuoasa atunci preturile se pot modifica. Scanarea se face in format . tiff la 300 dpi grayscale/color iar in timpul scanarii se apasa cartea in zona cotorului pt. a fi lipita de scanner si a se realiza o scanare conforma. Alte informatii si demo la ocrcorectare@yahoo. com Telefon: 0727922248

 • 1

  Solicit angajare (pentru Buzau) ca operator pc sau operator scanare documente sau orice job care nu necesita efort fizic indelungat. Beneficiez de facilitati fiscale - pentru firmele cu peste 50 angajati - in valoare de 2230 Ron / luna, pe toata durata angajarii: - cunostinte PC (Word, Excel, Adobe Acrobat, Adobe Reader, Abby Fine Reader, Scan Tailor, Auto-Corect) - experienta scanare documente, inclusiv scanare state de plata formate AO, A1, + formate atipice, etc. - experienta prelucrare documente scanate, inclusiv indexare in pdf - experienta ocr-izare documente si corectare documente ocr-izare. - experienta legatorie / prelucrare documente de arhiva. - - - Dacă esti o firma care elibereaza adeverinte de vechime in munca, sporuri si alte drepturi pentru fostii angajati, iar daca sunt probleme de cautare, identificare in statele vechi scrise pe formate mari atipice A0, A1, A2 atunci solutia sunt eu: dupa scanare, cautarea va fi foarte usoara doar din 4-5 clicuri poate fi gasita persoana cautata in state. Astfel se: - economiseste timp - nu mai este necesara deplasarea in arhiva - se evita riscul contaminarii cu diverse bacterii, mucegaiuri, virusuri etc din cauza documentelor vechi. - statele vechi nu se mai deterioreaza din cauza rasfoirii si astfel viata lor este prelungita și conservata.

 • Angajăm vânzătoare cu experiență din Buzău

 • Angajez echipa de fierari seriosi,lucrările sunt si in bucuresti si in deplasare ,ofer salariu săptămânal, si banii zilnic ptr masa

 • Tanar caut loc de munca. Am experienta ca si operator introducere si validare date, gestionar (10 ani) si agent comercial.Disponibil program prelungit si in alte domenii. Seriozitate. Astept oferte serioase.

 • Buna ziua, solicit angajare pe post de electrician, in domeniul civil sau industrial in or.Buzau ...rog si ofer seriozitate..o zi buna

 • 1

  Caut loc de munca in constructii stiu sa fac tot inafara de instalatii apa am calificare zidar

 • 2

  Instalez windows 10 la domiciliu. Sau orice alt windows al clientului. Preturi foarte avantajoase. Tel 0769296621

 • Tehnoredactare computerizata proiecte, lucrari de licenta,referate, carti, corectura text, asezare in pagina.Preturi negociabile in functie de complexitatea si marimea proiectului. Locuiesc in Buzau dar pot colabora si cu persoane care locuiesc in alte judete.

 • Salveaza cautarea