Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam derulorist (similar cu strungar) pentru prelucrarea furnirului tehnic din busteni. Cu experienta in domeniul strungariei si ascutitoriei de minim 5 ani. Oferim calificare la locul de munca. Sa aiba domiciliul in Giurgiu, asiguram transport la Uzunu, contract permanent.

 • GAMI CLEAN SRL, spalatorie curatatorie haine si covoare ,angajeaza personal baieti/barbati ,in vederea lucrului in hala. permisul de conducere constituie avantaj in vederea angajarii. RELATI LA MOB.

 • Caut loc de munca în Iaşi .Licentiat, studii superioare, casatorit, cu profesie pe domeniul in care activez. Doresc orice profil administrativ, biblioteca etc. sau alte profile, pentru a mă apropia de oraşul Iaşi si de familie.

 • SC DECOMAR SA ANGAJEAZA STIVUITORIT PANA IN 40 DE ANI SI FEMEIE DE SERVICIU

 • Recrutam Electricieni Mentenanta MT/MJ pentru unul din clientii nostri, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, DELGAZ Grid. Locatie : Suceava si Botosani Ce vei face? Vei efectua lucrări de mentenanță pentru echipamentele de medie și joasă tensiune, vei realiza opera iuni aferente lucrărilor de construcții montaj în cadrul investițiilor în rețeaua de distribuție Vei aduce la cuno tin ă orice anomalie constatată în instala iile electrice ale gestionarului cu ocazia lucrărilor i care ar putea cauza incidente sau accidente, vei asigura realizarea lucrărilor încredin ate în volumul stabilit, de calitate corespunzătoare i la termenul planificat Vei realiza manevre în rețele de distribuție pentru admiterea la lucru a prestatorilor de servicii, a personalului propriu de construcții montaj în cazul lucrărilor de investiții, punerea în siguranță a rețelelor de distribuție premergător începerii lucrărilor de investiții respectiv execuția de manevre de revenire la schema normală ca urmare a finalizării lucrărilor de investiții Vei realiza montarea i verificarea grupurilor de măsurare în cazul consumatorilor noi, te vei ocupa de securizarea elementelor grupurilor de măsură i vei verifica prin sondaj starea acestora Vei asigura înlocuirea de contoare la consumatori ca urmare a scaden ei la verificare pentru lucrările de investiți și mentenanță. Ce am vrea noi să ai: coală profesională, liceu de specialitate/electrician pentru mentenan a re elelor electrice 1- 2 ani de experien ă în instalații electrice i în executarea lucrărilor de mentenan ă a instala iilor electrice de medie i joasă tensiune: PA-PT, LEA, LES Legisla ie, prescrip ii i standardele de specialitate în domeniul de activitate Permis de conducere categoria B Ce î i oferim noi Îți oferim decont de transport dacă locuiești prea departe de sediu Lucrezi de luni pana vineri, 8 ore pe zi: Ai weekend-ul doar pentru tine si familia ta, iti respectam programul si echilibrul intre viata profesionala si viata privata Tichete de masă in format electronic de 20 lei/zi lucrata Asigurare medicală privată pentru ca ne dorim sa lucrezi în siguranță și sănătos Iti place sa explorezi locatii noi sau, pur si simplu vrei sa te relaxezi? Foarte bine! Tu alege locatia si noi iti oferim o primă de vacanță ! Dezvoltare continuă prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

 • 4

  Am experienta mare in marketing cu rezultate. Doresc sa promovez si offline si online. Ma intereseaza in Bucuresti.

 • 2

  Am 41 de ani si 13 ani experienta in marketing. Sunt interesat sa lucrez ca si colaborator.

 • 1

  Experienta de peste 12 ani în paginare ziar și tipografie. Pregătire matrite și separație de culori. Lucrari elaborate în Corel Draw, QuarkXpress, PageMaker, etc. Creatie grafica - DTP - machetare - vectorizare. Prezint portofoliu de lucrari Caut colaborare în domeniu. Rog și ofer seriozitate.

 • Iti cauti un loc de munca sigur, cu contract individual de munca pe perioada nedeterminta? Noi dorim sa ne marim echipa drept pentru care angajam baiat, pentru magazin cu vanzare accesorii de mobila ( feronerie), serios, muncitor si punctual. Are un avantaj in plus cel care detine si permis de conducere. Anuntul este valabil si pentru o fata tot la magazin cu vanzare feroenrie ( accesorii de mobila) in magazinul este situat in zona Bucurestii Noi, parc Bazilescu, intre statiile de metrou Parc Bazilescu si Laminorului. Oferim si solicitam seriozitate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr.de tel.

 • Scoala de Meserii autorizata cu un palmares de peste 15 000 absolventi, dintre care peste 13 000 au fost sprijiniti sa se angajeze, oferă foarte avantajos calificări în diverse meserii: 1.Cursuri in desfasurare cu locuri disponibile: -frizer- coafor- manichiurist-pedichiurist-protezist unghii; -maseur si reflexoterapie; -confectioner, asamblor articole din textile); -stivuitorist(autorizat ISCIR. 2.Cursuri cu grupe în formare: -bucatar; -ospatar-chelner, barman, vanzator în unități de alimentatie; -cofetar-patiser; -brutar-patiser; -macelar-carmanger-transator-ciontolitor; -lucrator comercial; -sudor(toate tipurile de sudura); -constructor structuri monolite(diverse meserii din domeniul constructiilor); -agent de securitate cu atestat; -instructor preparator formare; -orice meserie, la cerere. 3.Evaluări competente diverse meserii; 4.Echivalari competente diverse meserii; 5.Testari pentru diverse meserii. Inscrieri fata in fata și online. Preturi fără concurenta, in rate, fara taxa de inscriere. Lectori profesioniști Program cursuri inclusiv online, funcție de posibilitățile de frecventare ale cursantilor. Diplome recunoscute national si international. Sprijin angajare pentru absolventii noștri. Relatii secretariat Scoala Nationala de meserii(S N M): Site: www.cursuri-calificare autorizate.ro

 • 1

  Manpower recruteaza Telesales Executive pentru o companie cu sediul in Magurele, Ilfov RESPONSABILITATI : Sa prezinte si sa promoveze la telefon serviciile prin realizarea de oferte pentru clientii potentiali si cei existenti. Sa negocieze si sa renegocieze semnarea contractelor cu clientii in baza standardelor stabilite intern si urmarind indeplinirea atat a obiectivelor strategice departamentale cat si ale companiei. Sa asigure un bun management al relatiei cu clientii pre vanzare. Sa asigure atingerea bugetului de new business pentru portofoliul alocat contribuind totodata la obiectivele departamentale. Sa identifice nevoile clientilor si sa le ofere cea mai buna oferta dimensionata corect pe volumul de trimiteri Sa acorde consultanta si feedback clientilor in legatura cu ofertele trimise. Sa planifice activitatile de vanzare in mod eficient, pentru o mai buna utilizare a timpului si a resurselor; Sa introduca corespunzator toate activitatile in CRM; Sa analizeze si actualizeze constant rapoartele de performanta apartinand teritoriului Sa raspunda de buna desfasurare a procesului de vanzare la nivelul departamentului din care face parte Sa raspunda de promovarea imaginii companiei in relatiile cu clientii Sa raspunda de confidentialitatea datelor la care are acces Competente specifice postului: Negociere Prospectare Cunoasterea produsului/ serviciului Capacitatea de a face prezentari Vanzare consultativa Managementul relatiei cu clientul dupa vanzare Abilitati : Sa fie o persoana empatica; Abilitatea de a raspunde in mod profesionist clientilor care au o atitudine vulcanica Sa fie o persoana care sa se poata adapta usor intr-o echipa, sa fie implicata activ si sa participe alaturi de echipa la toate proiectele Bune abilitati de comunicare si transmitere corecta a informatiilor Atentie la detalii;buna organizare. Educație și experiență Minim - Bac + Diploma Experienta in callcenter/telesales prezinta un avantaj Alte cerințe Limbă Engleză ( mediu- scris si vorbit) Excelente abilități de comunicare Microsoft Office Word , Excel, Outlook, Teams, Power Point ( minim - mediu) Program de lucru de L V in intervalul 08:30 17:00 (30 min pauza de masa) Se lucreaza 2 zile WFH si 3 zile de la sediul in Magurele / Ilfov( strada Atomistilor 99-115) se asigura transport pentru angajati de la Piata Unirii si retur Salariul: 3000 net; Comision din vanzari; Bonuri de masa 15 lei; Pachet servicii medicala la Regina Maria Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • Angajam Product Cost Controller in industria automotive la o fabrica din Lugoj, jud Timis. CERINTE: - lb engleza nivel avansat - cunostinte de operare PC - reprezinta avantaj cunostinte SAP - minim 2-3 ani experienta in industria automotive - experienta minima in utilizarea unui program ERP - studii superioare preferabil economice dar nu este exclus cele tehnice RESPONSABILITATI: - urmarirea termenelor proiectelor pentru clientii aflati in portofoliul propriu (de la transfer in SOP/productia de serie pana la EOP/iesirea din productia de serie) - gestionarea preturilor (calculatii, recalculatii, negociere), introducerea acestora in sistemul SAP - poate intocmi diverse documente sau rapoarte care sunt specifice biroului vanzari-logistica BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - bonuri de masa in valoare de 30 lei - transport asigurat pe raza orasului Lugoj - program de lucru: Luni-Joi 8.00-17.00 / Vineri 8.00-14.30

 • Descriere Angajam personal pentru ocuparea functiei de servant pompier cu/fara experienta (se va obține calificarea în funcția de servant pompier) pentru obiectiv: situat in incinta AT CLUJ. Candidatul ideal: fara antecedente penale, studii medii, atitudine civilizata si responsabila, aspect fizic ingrijit; Va oferim: - conditii bune de lucru - program flexibil de zi; - salariu motivant ( acesta se va discuta in cadrul interviului ) + punctualitatea platii salariilor; - concediu de odihna legal; - contract de munca pe perioada nedeterminata; - calificare la locul de munca, - echipament de protective/interventie si vizita medicala gratuita; Pentru mai multe detalii si programarea unui interviu, va rugam sa ne contactati la numar de telefon :

 • Descriere Cautam personal pentru functia de servant pompier, pentru obiectiv: situat in incinta AT Pitesti - GEAMANA, Cu/fara experienta (se va obține calificarea în funcția de servant pompier) Candidatul ideal: studii medii, fara antecedente penale, atitudine civilizata si responsabila, aspect fizic ingrijit; Va oferim: - conditii bune de lucru - program flexibil de zi; - salariu motivant ( acesta se va discuta in cadrul interviului ) + punctualitatea platii salariilor; - concediu de odihna legal; - contract de munca pe perioada nedeterminata; - calificare la locul de munca, - echipament de protective/interventie si vizita medicala gratuita; Pentru mai multe detalii si programarea unui interviu, va rugam sa ne contactati la numar de telefon : .

 • Descriere Angajam servanti pompieri cu/fara experienta (se va obține calificarea în funcția de servant pompier) pentru obiectivul CLINCENI situat in incinta Aerodrom Clinceni ILFOV. Candidatul ideal: fara antecedente penale, studii medii, atitudine civilizata si responsabila, aspect fizic ingrijit; Va oferim: - conditii bune de lucru - program flexibil - se lucreaza in ture; - salariu motivant ( se va discuta in cadrul interviului ) + punctualitatea platii salariilor; - concediu de odihna legal; - contract de munca pe perioada nedeterminata; - calificare la locul de munca, - echipament de protective/interventie si vizita medicala gratuita; Pentru mai multe detalii si programarea unui interviu, va rugam sa ne contactati la numar de telefon :

 • Farmacia MEDIGET din IASI angajeaza farmacist cu norma intreaga pe perioada nedeterminata Pentru cei interesati trimiteti CV la sau sunati la nr.

 • 1

  Inginer mecanic, cu multa experienta, pot executa proiecte de instalatii(autoutilari) la cerere, arhive de desene tehnice in ACAD 2D.

 • 1

  Sofer cat b cu multă experiență caut de lucru livrator la domiciliu,sunt disponibil la orice program

 • angajez femeie de serviciu ,8 ore /zi luni -vineri ,contract de munca .

 • 1

  Societate comercială cu sediul în Măgurele, județul Ilfov angajează strungari pe strung conventional și frezor CNC. Se oferă: - contract de muncă - bonuri de masă - transport Se cere: - seriozitate - cunoștințe desen tehnic - calificare strungar - experiență în domeniu Salariul este negociabil în funcție de aptitudini, competențe și realizări Telefon contact:

 • Salveaza cautarea