Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Dolj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SCOALA NATIONALA DE MESERII (ong) deschide in toata tara cursuri autorizate, la preturi noi, fara taxa inscriere pentru meseriile: -tehnician maseur -6 luni=1500 lei; -frizer,coafor,manichiurist,pedichiurist-4 luni=1200 lei; -stilist protezist unghii-120 ore=800 lei; -bucatar-4 luni=1000 lei; -brutar,patiser-2 luni=800 lei ; -ospatar(chelner),barman-4 luni=1000 lei; -lucrator in comert-2 luni=800 lei; -macelar,carmanger,transator-2 luni=800 lei; -constructor-4 luni=1000 lei; -confectioner,asamblor articole din textile-2 luni=800 lei; -agent securitate cu atestat-2 luni-450 lei; - instructor preparator formare-50 ore =600; -evaluare competente -ORICE MESERIE la cerere. Asiguram program cursuri flexibil. Sprijinim angajarea absolventilor. Diplome recunoscute si international. Locuri disponibile. Relatii:0751855929,0726964482;0763247477 cursuri_calificare_autorizate@yahoo.com;

 • Șofer categoriile b c e si atestate valabile caut de munca .Am lucrat in Anglia pe camion 18 tone.Nu am experienta pe tir.

 • Ofer diploma farmacist in vederea deschiderii farmaciei comunitare sau a depozitului de medicamente .Oportunitate colaborare sau deplasare pentru judetele Dolj,Gorj,Valcea,Olt.(detin cursul de auditori interni pentru sistemul de management integrat calitate-mediu in conformitate cu cerintele standardelor internationale ).

 • Caut loc de munca part time ! Permis de conducere !

 • Doresc angajare part time inspector protectia muncii avand cursuri ssm ,ssu ,facultatea drept si experienta de 2 ani.

 • Sc anagajeaza urgent turnatori in fibra de sticla si maistru expert si cunoscator de limba italeana se ofera cazare si. masa salariu 1000-1500 de euro

 • Inginer SW si FEA caut job in Craiova. epopa3000@yahoo.com

 • Caut loc de munca pe post de farmacist sef, in judetul Dolj

 • Ofer diploma de farmacie in vederea deschiderii unei farmaciei sau a depozitului de medicamente (detin cursul de auditori interni pentru sistemul de management integrat calitate-mediu in conformitate cu cerintele standardelor internationale ).

 • Solicit angajare jurist sau consiier juridic .Licentiat in stiinte juridice.Cu stagiu de pregatire in domeniu juridic.Adresa de mail stefan_strimbeanu@yahoo.com.

 • Sono un Italiano che ha esercitato la professione d'insegnante d'italiano per 35 anni nella scuole statali in Italia. Se avete bisogno di una persona colta di madre lingua italiana potete contattarmi allo 0746377459

 • Tanar 39 ani doresc sa ma angajez ca agent procedural, pentru distribuire citatii, si documente.Doresc sa lucrez pentru judecatorii, executori si pentru companii.Am lucrat an domeniul postei romane , ca factor postal.Pentru cei care au de livrat citatii an Craiova!

 • Societate colaboratoare ENEL MUNTENIA urmareste ocuparea mai multor locuri de munca, in vederea expansiunii in judetul Dolj, de preferinta candidati din Craiova. Angajam agenti comerciali, barbati/femei, cu varsta cuprinsa intre 20-35 ani, cu ambitie si dorinta de promovare.Experienta in domeniu constituie un avantaj. Oferim: - salariu fix plus comision din vanzari - munca in echipa - formare profesionala continua la locul de munca - posibilitati de avansare. Pentru mai multe lamuriri ne puteti contacta la nr.de telefon din anunt de luni pana vineri intre 10.00-16.00 sau puteti trimite cv la adresa de mail din anunt.

 • Asistenta medicala generalista ,cu scoala sanitara postliceala de stat,cu experienta de 18 ani in Craiova ,sectia de oftalmologie ,caut loc de munca in domeniu,full time,in Craiova tel.0772401388,dupa ora 17.Multumesc!

 • barbat craiova caut fata sau femeie ce vrea sa mearga cu mn in LONDRA eu am citiva ani acolo acuma sint in CRAIOVA. nepretentios la virsta ori frumusete o ajut sa si gaseasca servici o ajut sa si faca actele seriozitate

 • Buna ziua! Ofera cineva un loc de munca? Am 26 de ani de profesie sunt grafician, dar pot usor si picta , crea obiecte.. ma descurc in price domeniu de la vanzator de profuse fast-food, curatenie, vopsitorie, agricultura, creare de logouri,. Sunt o persoana responsabila, curata si serioasa. Ofer si cer seriozitate. Limba engleza conversional Sunt interesat de a lucra in strainatate in orice domeniu, Plecari rapide. 0772171568 Whatsapp

 • Salut caut loc de muncă Craiova nu în construcții rog seriozitate tel 0732258800

 • In varsta de 34 ani si lucrator universal de 9 ani doresc reangajarea in acelasi domeniu.Motivul.Statia unde lucrez in prezent(Lukoil) se da in administrare la un Dealer(1350 si 200 tichete de masa)De accea tin sa cred ca am alte sanse in alta parte.Detin diplome de lucrator comercial,igiena,si de Gpl active pentru ca,lucrez in momentul de fata dar nu pentru mult timp.De accea tin sa cred daca o firma scapa de mine sunt mai bun in alta parte!Ofer si rog seriozitate.

 • Am 34 de de ani si lucrez in cadrul unei benzinari Lukoil de 9 ani.In urma trecerii Statiei la dealer cu salariu cu mult diminuat si in urma preavizului doresc un alt loc de munca.Am dobandit diploma de lucrator comercial,igiena si Gpl.Ofer si rog seriozitate.

 • Salut. Mă numesc Andrei-Cosmin și am absolvit cursul acreditat pentru instructor Fitness & aerobic Wellzon Academy. Am experiența in domeniul Fitness-ului de 3 ani+1 an alergare de performanță. Ofer ședințe foarte serioase și puse la punct din toate punctele de vedere 1-1( doar eu și clientul) în sală, în funcție de dorințele și obiectivele fiecăruia, alergări în parc/ botanică, pregătiri pentru academia de poliție, etc. Pentru mai multe informații nu ezitati sa ma contactați.

 • Salveaza cautarea