Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Olt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • DESCRIEREA COMPANIEI In cadrul societatii noastre realizam piese prelucrate mecanic prin strunjire cu ajutorul unui echipament tehnologic ,, Strung cu comanda numerica,, dar si piese prelucrate mecanic prin frezare cu ajutorul unui echipament tehnologic ,,Centru vertical de prelucrare,,. Astfel prin operatia de strunjire pe acest tip de echipament se pot obtine suprafete plane, de rotatie, elicoidale, spirale, elicoide spirale sau chiar suprafete poligonale. Pe langa aceasta procedeul de prelucrare este concretizat si printr-o mare productivitate, ceea ce a facut ca procedeul sa capete o larga raspandire. Mai mult, precizia de prelucrare pe acest tip de echipament este suficient de ridicata, astfel incat, pentru multe situatii, strunjirea poate constitui operatia finala de prelucrare. Astfel in cazul echipamentului tehnologic “Centru vertical de prelucrare” pe langa miscarea de rotatie a sculei de aschiere, acestea dispun de trei axe controlabile: X, Y si Z. Doua dintre acestea sunt in general activate prin deplasarea mesei masinii (X si Z) iar cea de a treia e reprezentata de deplasarea consolei arborelui principal al masini. in situatia in situatia in care masina de frezat are o masa fixa, consola arborelui principal va executa miscarile pe toate cele trei axe. Cerinte: -Cunostiinte desen tehnic-interpretare desen -Cunostinte intrumente de masura -Cunostiinte limba engleza Cu experienta.

 • 3

  Caut de munca in fabrica depozite de marfa agricultura paznic permis de conduce re b b1 experienta

 • Caut de munca fabrica depozite agricultura construrcti interioare exterioare că șofer categoria b B1 experienta

 • Caut de munca carnet de conducere b b1 in fabrica construct paza depozite

 • Caut de munca in fabrica paznic sofer CT b b1 agricultura construct experienta

 • 1

  Am urmat studiile la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, domeniul Inginerie şi Management şi sunt absolvent, promoţia iunie 2010, cu examen de licenţă. In ultimii ani am ocupat urmatoarele posturi: Inginer șef de ferma Coordonare, programare supraveghere activități specifice unei ferme agricole Sef Punct de Lucru - SILOZ Managementul punctului de lucru, având în responsabilitate următoarele aspecte principale: - coordonarea și controlul echipei - crearea planului de mentenanță a utilajelor și asigurarea mentenanței - urmărirea realizării planului și inițiative privind îmbunătățirea activității pentru punctul de lucru Inginer agronom Coordonare/execuție lucrări agricole specifice, fermă agricolă Inginer agronom Coordonare/execuție lucrări agricole specifice, fermă agricolă Telefon: 0747.770.777, e-mail:

 • Suntem o companie in plina expansiune , cu un colectiv sudat in care fiecare persoană îsi are locul său important pentru atingerea performanțelor dorite. Compania S.C. DUAK DRUMS S.R.L este o firma infiintata in 2001, cu sediul în Crtișoara, Jud. Olt, care are ca activitate principala productia de tamburi. Angajam muncitori necalificați responsabili, disciplinați, capabili de a lucra eficient in echipa. Pentru detalii cu privire la depunerea CV-ului apelați numarul de contact de luni pana vineri între orele 08-18 .Multumim.

 • 2

  Bonă ... doresc să am grija de un copil de peste 3ani ,6 - 8 ore chiar şi în weekend , sau de ocazie . Doar persoanele interesate mă pot contacta în privat.Mentionez ca locuiesc în sector 6 Bucuresti , Drumul Taberei .

 • Am studii superioare in domeniul administrativ , finalizate cu diploma de licenta . Caut un job doar in judetele Olt , Dolj sau Teleorman. Cer si ofer maxima seriozitate. Va multumesc.

 • 1

  Instructor Auto cu studii superioare,calități și abilități în comunicare.Exercițiu,explicație,demonstrație într-un mediu relaxat și calm. Mai multe informații la telefon. Anunț valabil pentru elevii care vor sa se inscrie la Scoala de soferi.

 • 3

  Doresc sa ma angajez ca bona pentru copil mai mare de trei anisori ,în București. Accept program de 8 ore sau chiar mai putin .

 • Caut loc de muncă ca agent de securitate. Dețin atestat agent de securitate Vârsta 22 de ani Postul nu trebuie neapărat să fie în Caracal, nu este o problema daca este prin împrejurimi

 • 1

  Barbat singur,divortat, picior amputat, pensionat caut femeie in casa ptr mincare, menaj, masaj etc Ofer de la 15 lei pe ora pina 50-100 lei Pentru a ne vede trebuie sa venuiti la un interviu sa stabilm totul si toate. Femeia sa nu fie de etnie roma, sa nu fumeze. MULTUMESC Tel Sa fie din Slatina

 • Dețin atestate profesionale pentru utilaje de terasament Dețin permis cat. B Nu am lucrat in domeniu, sunt începător Responsabil,punctual,mai multe detalii in privat

 • Sunt studenta la Universiatea din Pitești, specializare Drept, anul 1.

 • 2

  Am 16 ani, sunt serioasa și sociabila

 • 1

  Sant apt de munca caut sa muncesc!!!

 • Ma numesc marius si sunt in cautarea unui loc de munca ca zilier in slatina pentru mai multe detali la tel

 • Caut loc de munca in slatina sau dragasani !

 • Doresc angajare la Firma de Paza si Protectie.Sunt Of. in rez.,am lucrat in paza si protectie timp de 14 ani.Am lucrat la Firma de Paza si Protectie SC SWATFORCE SRL ca Sef de Obv.,Sef de Tura la Metro craiova,Lidll Caracal.Am Fac. de Sport Craiova.Detin Atestat ptr.Paza si Protectie elib. de Pol.Craiova.Locuiesc in Mun.Caracal,jud.Olt.Doresc angajare in Loc.Caracal.

 • Salveaza cautarea