Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Prahova Campina Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Jobul presupune evaluarea necesită ilor financiare ale clien ilor i oferirea de solu ii personalizate. Ce a teptăm de la tine? - Nivelul studiilor: (minim) diplomă de bacalaureat; - Abilită i de rela ionare; - Atitudine pozitivă i determinare; - Cuno tin e minime de operare a calculatorului. Ce î i oferim? - Job (full-time sau part-time) în cadrul unei multina ionale; - Un venit atractiv (comisioane i bonusuri), de până la 1000 euro / lună; - Program flexibil; - Cursuri gratuite de dezvoltare personală i profesională (deci nu e nevoie de experien ă ca să aplici pentru acest job); - Asisten ă permanentă pe durata colaborării. Alătură-te echipei mele! Mai sunt două locuri libere. Carmen Potarniche, unit manager NN Campina )

 • Persoana serioasa, cu experienta in domeniul administrativ, contabilitate primara si turism caut loc de munca de acasa, part time sau full time. Relatii la telefonul postat. Multumesc!

 • Barbarat serious ,58 ani caut de lucru : Agent de securitate ,lacatus Masini electrice si rotative

 • 1 / 1 Electromecanic aparate de măsură și automatizări electrice in Electromecanic aparate de măsură PRAM. Descriere Locuri de munca CAUT --------- Loc de muncă în protecţie catodică Prahova, Campina Valabil din 20.08.2020 10:53:24 Descriere Electromecanic aparate de măsură și automatizări electrice in Electromecanic aparate de măsură și automatizări electrice pot lucra in domeniul de mai jos: 1) Masuratori intensive privind starea izolatiei conductelor metalice îngropate prin metoda: - C.I.P.S. ( Clare Interval Potenţial Survey) 2) Masuratori prin metoda de determinare de la suprafaţa solului a defectelor izolaţiei anticorosive bazată pe măsurarea gradientului potenţialului electric conductă sol deasupra locului cu defect de izolaţie — D.C.V.G. ( Direct Current Voltage Gradient) 3) Masuratori de determinare de la suprafaţa solului a defectelor izolaţiei anticorozive bazată pe aplicarea succesivă a celor două metode- C.I.P.S. & D.C.V.G. 4) Masuratori bazate pe injecţia în conductă a unui semnal cu frecvenţă variabilă - PEARSON 5) Masuratori clasice : - rezistivitatea solului - agresivitatea solului - continuitatea izolaţiei - potenţial natural - conductanţa medie a izolaţiei - rezistenţa medie a izolaţiei - rezistenţa de trecere a izolaţiei - măsurarea pH –ul solului - rezistenţa la impact - rezistenţa la şoc - pierderea aderenţei la polarizare catodică (DISPONDIG) - rezistenţa la imprimare sau desprindere - grosimea stratului de izolaţie - existenţa porilor 6) Investigarea curenţilor de dispersie cu ajutorul dispozitivelor de înregistrare automată a datelor DIAD Sistemul de masură folosit pentru masuratori este tip „ CORSCAN" aparatura furnizată de firma „ HAGENUK" Gmbh, programul de interpretare a datelor KKS -- INTMESS ( Germany). Aptitudini ; - comunicare si reprezentare - dorinţă de afirmare - proiecte de protecție catodice la toate construcțiile metalice îngropate plus rezervoare de produse petroliere și lichide cu diferite săruri și agresivitați -pot lucra, la măsurătorii și întocmirea diagramelor de agresivității de sol în AUTOCAD toate zonele țări și în alte țări - capacitate de lucru în echipa - experienţă în execuţii lucrări Protecţie Catodică - experienţă în depănări electrice - permis deconducere categona ’’B” STUDI Școala tehnică de Maiștri promoția 1977 - Câmpina septembrie 1976 până la iulie 1977, curs de zi, specalitatea : Electromecanic Aparate de Măsură şi Automatizări Electrice. Forme de perfccţionare urmate ( documentui şi perioada) Vezi detalii la 0723542549, dacă sunteți interesat vă transmit și CURRICULUM VITAE rog discreție.

 • Barbat serios 56 ani din Comarnic caut de lucru :Agent de securitate (am atestat),lacatus masini electrice si rotative,necalificat ,posed cunostinte PC. TEL.0729277445

 • 6

  Dispus la relocare in tara sau strainatate.CV-ul il gasiti pe ejobs Milu Cristian Nicolae.Maistru ccia constructii-montaj,primele meserii invatate,fierar betonist,dulgher acoperisuri din lemn.nu pretind ca stiu totul,intotdeauna ai ceva nou de invatat.

 • Salveaza cautarea