Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Juc-herghelie

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ferma de animale din Danemarca angajeaza personal pentru ingrijirea animalelor(cai, vaci, porci, pasari). Conditii de acceptare : minim 18 ani - maxim 58 ani, seriozitate la locul de munca, placerea de a lucra intr-o ferma de animale. Indatoriri : curatenie la locul de munca, hranirea animalelor.Se ofera cazare, masa, un salariu de minim 1900 euro.Anual se beneficiaza de concediu legal platit, transport, masa, cazare asigurate de angajator.Contractul este pe o perioada nedeterminata.Oferim maxima seriozitate!Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel.

  • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la anghelvasile35@gmail.com ,sau să sunați la 0744983709 pentru a discuta direct cu un consultant.

  • Cautam personal necalificat pentru munca in Austria la fabrica de unt. Cerinte: Cautam personal cu dorinta de a munci. varsta intre 18-59 ani disponibilitate pentru a munci 8h/zi. Se ofera: Contract pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul strain. Salarizarea este de 1800 euro net in mana. Ore suplimentare platite dublu. Cazare, transport si o masa pe zi sunt oferite GRATUIT de catre angajator. Pentru copii minori se beneficiaza de alaocatie de 186 euro lunar. Cazarea se face intr-o cladire cu 3-4 camere,se sta cate 2 persoane in camera, Cu bucatarie amenajata in camera si baie proprie.Limba germana nu este cerinta obligatorie. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la numarul de telefon 0741731662.

  • De'Longhi este o companie italiana producatoare de aparate electrocasnice. De'Longhi este prezenta si in Romania, din anul 2012, prin fabrica din Jucu. Responsabilitati -Efectueaza intretinere preventiva la echipamente; -Intretine, parametrizeaza si optimizeaza utilizarea echipamentelor si utilajelor; -Intretine echipamentele de lucru din perimetrul alocat; -Repara defectele aparute la utilajele de natura electrica, electronica, pneumatica, hidraulica si mecanica; -Monitorizeaza defectele aparute pe fiecare utilaj din aria de productie, pentru modificarea si imbunatatirea parametrilor de functionare a masinilor cu scopul cresterii / mentinerii productivitatii si calitatii. Beneficii -Tichete de masa; -Masa calda asigurata in cantina din cadrul fabricii; -Transport gratuit; -Mediu de lucru curat; -Oportunitati de dezvoltare profesionala Cerinte: -Studii medii profil tehnic (liceu/scoala profesionala); -Cunostinte de electrica, senzoristica, pneumatica, mecanica. -Capacitate de lucru in echipa; -Experienta pe un post de tehnician mentenata (mecanic de intretinere, electromecanic, electrician); -Disponibilitate de lucru in 3 schimburi. Descrierea companiei: Cei peste 100 de ani de istorie De’Longhi reflecta determinare si inovatie, elemente pe care angajatii nostri le folosesc pentru a sustine compania, in recunoasterea acesteia pe piata ca brand de incredere, orientat catre client. Suntem incantati de interesul dumnavoastra pentru De’Longhi si va invitam sa ne cunoastem mai bine. Email: recrutare.ro@delonghigroup.com Tel: 0364 317 345

  • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii meseriasi pe izolari termice placat cu polistiren adeziv decorativa. Se cere seriozitate si proba de lucru. Salariu de doua ori pe luna.La zi 200 lei.Bucuresti.

  • Firma specializata Termoizolatii cautam colaboratori pentru vile,gradinite,spatii comerciale,blocuri cu 4-5-8-10-11 nivele Bucuresti reabilitari blocuri vechi si noi. Oferim plata la M2 pe etape Oferim pentru echipe cu SRL 37 ron M2 sau 27 fara decorativa Oferim pentru echipe fara SRL 35 ron M2 sau 25 fara decorativa Apartamente cu 3 camere cu plata chiriei esalonat pe perioada executiei lucrarilor Plata la timp Cerem si oferim seriozitate

  • Salveaza cautarea