Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Jucu-de-mijloc

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam agent/sofer pentru distributie marfa in tara. Persoana organizata, responsabila, comunicativa, harnica, cu bun simt. Avantaj cei cu experienta in livrari in toata tara. Asteptam CV-ul (de preferat cu poza) la angajari@animalcenter.ro sau telefon la 0752-620120.

  • Firma specializata angajeaza personal pt. productie acvarii (se poate invata). Persoana organizata, calculata, responsabila, eventual cu simt estetic. Salariul motivant, in functie de realizari. Locul de munca este in Jucu de Mijloc. Se asigura transport. Asteptam CV-ul (de preferat cu poza) la angajari@animalcenter.ro sau telefon la 0752-620120.

  • Firma specializata in domeniul animalelor exotice/pesti exotici angajam personal vanzari. Persoana organizata, comunicativa, responsabila. Necesita cunostinte minime de Excel, World si e-mail. Avantaj cei cu experienta in vanzari si eventual cunostinte in domeniul pestilor exotici (dar nu e obligatoriu). Locul de munca e in Jucu, Se asigura transportul la si de la locul de munca. Asteptam CV-ul (de preferat cu poza) la angajari@animalcenter.ro sau tel. 0752-620122.

  • Salveaza cautarea