Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Confectii croitorie Brasov Brasov

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajam kettista cu experienta

  Angajam kettista cu experienta , la fabrica de tricotaje in UZINA 2., Carfil, in Brasov Sunati la sau trimiteti cv la

 • 6

  Proiectare imbracaminte

  Detin un program de proiectare CAD. Am lucrat de la costume de baie pana la jachete de ski. Realizez tipare in format electronic dupa fotografii sau schite, pe care le pot transmite oriunde in lume.

 • Angajam croitoreasa langa Berlin 15 brut h + 40 diurna

  Pentru clientul nostru de lângă Berlin (în Blankenfelde-Mahlow) căutăm: CROITOREASĂ În funcție de competențele, experiența și calificările lingvistice: 15,00 brut (aprox. 1.680 Euro Net) + cazare gratis SAU 17,00 (aprox.1.900 Euro Net) brut fără cazare Cerințe: Formarea profesională de croitor sau confecționer constituie un avantaj (sau experiență de mai mulți ani în domeniul croitoriei) Permis de conducere și mașină proprie Cunoașterea limbii germane la nivel conversațional, min. A2 Descrierea postului: Confecționați îmbrăcăminte de lucru Lucrați cu mașini de cusut industriale specializate Lucrați la stații moderne de cusut, controlate de calculator Așteptam să ne contactați telefonic sau să ne scrieți pe WhatsApp la +49 173 4963514

 • 8

  Angajam confectionera

  Angajam confectioner cu experienta in masina de cusut, masina de surfilat, tricotaje.Fabrica e in Brasov, Uzina 2. Trimiteti CV la sau sunati la

 • 3

  Angajam marochiner, cu experienta in croit piele, cusut sau pregatit.

  Suntem în căutarea unei persoane talentate și pricepute în confectionarea genților din piele pentru a se alătura echipei noastre. Dacă aveți experiență în producția manuală a genților din piele și vă pasionează această meserie, suntem interesați să vă avem în echipă. Responsabilități: Confecționarea genților din piele de înaltă calitate, pregatire pentru asamblare si coasere. Respectarea detaliilor și finisării precise pentru fiecare geantă. Lucrul cu diferite tipuri de piele și materiale pentru a crea produse de calitate superioară. Respectarea standardelor de calitate și termenelor de livrare. Păstrarea unui mediu de lucru curat și organizat în atelier. Cerințe: Experiență anterioară în confecționarea genților din piele. Abilitatea de a lucra cu atenție la detalii și precizie. Cunoștințe despre diferite tipuri de piele și tehnici de prelucrare. Abilitatea de a lucra în echipă și de a respecta termenele de livrare. Atitudine pozitivă și pasiune pentru confecționarea produselor din piele. Dacă sunteți interesat ă să faceți parte din echipa noastră și să contribuiți la crearea genților de calitate superioară, vă rugăm să trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de email sau să ne contactați la numărul de telefon ferim salariu atractiv, peste media pietei. Program de lucru de Luni - Vineri - 8 ore. Suntem nerăbdători să lucrăm cu o persoană dedicată și talentată în arta confecționării genților din piele. Așteptăm cu interes să primim aplicațiile dumneavoastră!

 • 9

  Angajarea croitorese,broderi,cusători

  By Ionela Bran angajează croitori / croitorese , cusători, broderi, pentru atelierul de creație vestimentară în stil tradițional și modern. Adresa: Calea Feldioarei, NR.80H, Brașov. Salarizare și condiții atractive. Mediu de lucru liniștit, creativ și familiar.

 • 5

  angajam tricoteza, muncitor textile

  Fabrica de tricotaje angajeaza tricoteza cu experienta sau muncitor textilist cu aptitudini pentru tricotat pe masini de tricotat.trimiteti CV la sau sunati la .Relatii suplimentare se dau individual.

 • 3

  angajam tricoteze

  Angajam tricoteza cu cunostiinte minime pe masina tricotat.Salariu foarte atractiv, bonuri de masa. Conditii deosebite.

 • 2

  Angajam programator Stoll

  Angajam persoana calificata pentru masini tricotat Stoll.Relatii la sau Postul este de 4 ore zilnic in Brasov.

 • Cautam coleg/ă la cusut! Atelier productie genti din piele naturala

  Loc de muncă: Cusator/ Cusatoreasa în confecționarea genților din piele Locație: Brasov Descrierea postului: Suntem în căutarea unei persoane talentate și pricepute în confectionarea genților din piele pentru a se alătura echipei noastre. Dacă aveți experiență în producția manuală a genților din piele și vă pasionează această meserie, suntem interesați să vă avem în echipă. Responsabilități: Confecționarea genților din piele de înaltă calitate, pregatire pentru asamblare si coasere. Respectarea detaliilor și finisării precise pentru fiecare geantă. Lucrul cu diferite tipuri de piele și materiale pentru a crea produse de calitate superioară. Respectarea standardelor de calitate și termenelor de livrare. Păstrarea unui mediu de lucru curat și organizat în atelier. Cerințe: Experiență anterioară în confecționarea genților din piele. Abilitatea de a lucra cu atenție la detalii și precizie. Cunoștințe despre diferite tipuri de piele și tehnici de prelucrare. Abilitatea de a lucra în echipă și de a respecta termenele de livrare. Atitudine pozitivă și pasiune pentru confecționarea produselor din piele. Dacă sunteți interesat/ă să faceți parte din echipa noastră și să contribuiți la crearea genților de calitate superioară, vă rugăm să trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa de email sau să ne contactați la numărul de telefon ferim salariu atractiv, peste media pietei. Program de lucru de Luni - Vineri - 8 ore. Suntem nerăbdători să lucrăm cu o persoană dedicată și talentată în arta confecționării genților din piele. Așteptăm cu interes să primim aplicațiile dumneavoastră!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea