Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie Dambovita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajam muncitori in vederea initierii ca operatori pe masini de tricotat SHIMA SEIKI, muncitori pe masini de incheiat tricot KETT Cerinte: - seriosi, ordonati, disciplinati, -persoane disponibile pentru lucrul in schimburi Oferim: - salariu ( suma se discuta la interviu ) cu posibilitate de crestere in functie de performanta; - se asigura transport gratuit din diferite localitati invecinate orasului Gaesti ( rute prestabilite ) - tickete de masa - spor ore suplimentare - spor de noapte - plata la timp a salariului Pentru informatii telefonati la numarul din anunt. Pentru trimitere C.V. la e-mail: hr.gaesti@ trerofashion.ro

 • 6

  S.C. BETANIA IMPEX S.R.L. este o firma producatoare de echipament de protectie. Angajeaza personal cu experienta (sau fara experienta) in industria textila (croitorie) pentru punctul de lucru din Targoviste, str. Silviu Stanculescu, nr. 45, Dambovita, vis a vis de Restaurant Nova 2. Daca sunteti interesat(a), ne puteti contacta la numarul de telefon .

 • Angajăm cusatoare si croitorese la atelierul de creație vestimentară cu experienta in triploc, liniara, călcat, cusut. Apreciem atentia la detalii si eficienta. Program fix de luni-vineri într-un mediu de lucru placut si linistit. Salariu atractiv. Asigurăm transportul.

 • 4

  Atelier confectii textile ( in gama echipament de lucru) angajeaza : - confectioner - personal necalificat in confectii textile Persoanele interesate ne pot contact la telefon 0744342816.

 • 9

  S.C. DENIS EDY CONFCETII S.R.L., angajeaza personal calificat si necalificat, cu EXPERIENTA in industria textila, firma fiind producatoare de imbracaminte de lucru (salopete, haine, veste, combinezoane) Daca sunteti interesati de unul din locurile de munca disponibile ( muncitor necalificat, confectioner, asamblor produse textile) si daca aveti experienta in croitorie, ne puteti contacta la nr. de telefon : 0722362819 .

 • Salveaza cautarea