Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Confectii croitorie Ilfov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Atelier de croitorie in Dobroiesti/Fundeni Angajam om la calcat ,program 7.00-16.00 L-V salariu decent mai multe detalii la nr. de tel

 • 1

  Angajam: -Lacatusi mecanic cu sau fara experienta - Sudori - Personal necalificat Oferim: - Sansa de a lucra intr-o companie Olandeza de renume - Pachet salarial atractiv, corelat cu performanta - Tichete de masa - Abonament la o importanta clinica medicala cu acoperire nationala (MedLife) - Alte beneficii (prime periodice, transport asigurat) Asteptam CV-urile direct la sediul Future S.R.L. din Otopeni, strada Drumul Odaii, nr.28 sau prin: Telefon:

 • Firma producatoare de confectii textile de dama in sistem lohn este in cautarea unui Logistician gestiune flux productie pentru punctul administrativ situat in sat Rosu, comuna Chiajna, judetul Ilfov. Responsabilitati; - Gestioneaza informatiile de aprovizionare intre client si furnizor; - Support in stabilirea si setarea planurilor se comanda si livrare; - Initiaza si actualizeaza documentatia de specialitate care serveste ca baza de date la gestionarea marfurilor - Verifică documentele de intrare/iesire si semnaleaza eventualele neconcordante - Urmarireste, inregistreaza sistematic si cronologic a datelor privind stocurile; Cerinte: - Cunostinte limba engleza obligatoriu; - Organizat, perseverent, motivat; - Persoana pozitiva si comunicativa, cu abilitatea de a lucra intr-o echipa; - Competente informatice: cunoastere medie a instrumentelor Microsoft Office, baze de date si conceptele de baza ale Tehnologiei Informatiei, utilizare Internet si e-mail ; - Capacitate de acumulare rapida a cunostintelor noi.

 • 1

  Atelier productie textila, cu sediul in Voluntari, Ilfov, angajeaza confectioner textil cu experienta si calcator pentru interfazic si final. Pentru detalii, sunati la nr: .

 • 1

  Descriere: Atelier de confectii pentru femei angajam pentru punctul de lucru din Pipera, judetul Ilfov: - croitoreasa cu experienta in constructie tipare, croit, executie produse si - confectioner textile cu experienta in executia produselor cap-coada Colaborare pe termen lung, program full time. Mediu de lucru foarte placut intr-o echipa tanara si plina de energie, pachet salarial atractiv (se discuta la interviu), contract de munca. Persoane cu imaginatie, rabdare, comportament civilizat si responsabile. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail: Informatii suplimentare la numarul de telefon 0722 556767.

 • 3

  Royal York angajeaza croitori-croitorese, pentru atelierul de productie perdele , draperii , cuveruti, storuri romane si alte accesorii pentru casa, din Rosu- Chiajna (Ilfov). Program de lucru luni-vineri intre 8.30-17 . Mijloace de transport in comun 430,434 si 178 . Salariu atractiv si alte beneficii , in functie de experienta si abilitati practice.

 • Mecanic masini cusut industriale,confectii textile-17 ani experienta Electromecanic radiocomunicatii-11ani experienta

 • 4

  CERINTE: - Experienta min 3 ani in confectionarea produselor de imbracaminte femei ( realizarea produsului cap-coada) : rochii bluze, camasi, fuste, pantalon. - Notiuni elementare de croit. - Competente de calcat - Persoana dedicata confectiilor de calitate - Persoana atenta la detalii Descrierea postului: - Utilizarea masinilor de cusut industrial ( liniara, triplock, butoniera) - Realizarea produsului cap coada - Urmarirea corecta a documentatiei tehnice ( produsul etalon, fisa tehnica a produsului) - Realizare finisaje complexe ( aplicare dantele, franjuri, pietre, etc) - Prelucrarea manuala sau mecanica a reperelor ( utilizarea dispozitivelor ajutatoare) Oferta - Salariu negociabil - Loc de munca stabil - Angajam cu carte de munca - Program normal de 8 ore de luni pana vineri Detalii la nr. de telefon :

 • Cautam croitoreasa atenta la detalii, care va crea rochite pentru fetite si costumase pentru baietei. Program: full-time. Salariu: 3000 lei.

 • Angajam tapiteri, croitori, cusatori, tamplari si montatori pentru fabrica de canapele. Locatie: Pantelimon, Ilfov, zona Selgros Program de lucru: Luni-Vineri, 8.00-16.00 Cerinte: seriozitate, punctualitate, experienta minima Pachetul salarial se negociaza in functie de post/experienta. Oferim: carte de munca, bonuri de masa, bonusuri de performanta, concediu de odihna 21 zile/an Contact: 0742786675 Alexandra Patanghel

 • Angajam tapiter pentru fabrica de canapele si paturi tapitate. Locatie: Pantelimon, Ilfov. Program 8.00-16.00, Luni-Vineri, bonuri de masa, carte de munca. Salariu negociabil. Detalii la tel.

 • Cautam o fata cu experienta in domeniul textilelor pentru confectionarea produselor de dama, in special pentru produse serie. Trebuie sa stie sa execute toate operatiile (sa poata executa un produs cap-coada) cu rapiditate. Pentru mai multe detalii, contactati-ne la numarul de telefon .

 • Cautam o fata cu experienta in domeniul textilelor pentru confectionarea produselor de dama, in special pentru produse serie. Trebuie sa stie sa execute toate operatiile (sa poata executa un produs cap-coada) cu rapiditate. Pentru mai multe detalii, contactati-ne la numarul de telefon .

 • Salveaza cautarea