Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Cernavoda

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  SC ALSI EQUIPMENT CONSTRUCT. SRL ANGAJEZ MUNCITORI CALIFICAȚI:ZIDARIE,TENCUIELI SI AMENAJĂRI INTERIOARE CU FULL TIME PE JUDETUL CONSTANTA .SE LUCREAZA CU CARTE DE MUNCA.SALARIUL POATE CRESTE IN FUNCTIE DE EXPERIENTA.ASTEPT O COLABORARE LUNGA CU POSIBILITATI DE AVANSARE!PENTRU MAI MULTE INFORMATII MA PUTETI CONTACTA LA NR DE TEL AFISAT PE PAGINA.ROG SI OFER SERIOZITATE MAXIMA.VA MULTUMESC!

 • Bun ziua ma numesc Chivu am 33 ani detin autorizatie cat. B.(telecomanda) asi dori un loc de munca stabil în strainatate full time, detin permis cat. B. Astept ofertele Dumneavoastra. Va multumesc

 • Experienta minim 1 an in ofertare; Constructii Civile si Industriale Are cunostinte temeinice in domeniul constructiilor; Utilizare buna a programelor: Windev, Excel, Word, Adobe Reader, MS Project Are abilitati de comunicare, capacitate de analiza si sinteza, spirit de echipa, atentie la detalii; Cunoasterea programelor de devize Cunoasterea programului Autocad Experienta operare a platformei de licitatii SEAP , depunere documente DUAE; Este organizat si riguros; Spirit și abilitate de lucru în echipă; DESCRIEREA JOBULUI: Studiaza documentatia : caiete de sarcini, fise de date, planuri, memorii tehnice si intocmeste ofertele complete tinand cont de cerintele acestora; Intocmeste si verifica oferta tehnica si financiara pentru licitatii publice ; Dupa depunerea ofertei, raspunde la solicitarile de clarificari ale autoritatii contractante; Verifica, dupa preluarea contractului, listele de cantitati, intocmeste antemasuratori, note de comanda suplimentara, note de renuntare, etc; Participa activ la intocmirea corespondentei cu beneficiarul, verifica solutiile transmise, urmareste cu minutiozitate evolutia contractului; Intocmeste dosarul de decontare: caiete de masuratori (atasamente) in conformitate cu stadiul fizic, situatii de lucrari, coopereaza cu departamentul achizitii pentru completarea dosarului cu documentele de calitate ale materialelor puse in opera; Colaboreaza cu subcontractantii, intocmeste situatii de lucrari si raportare lunara pentru acestia; Urmareste si actualizeaza graficul de executie, intocmeste graficul de plati, graficul de progres etc; Asteptam CV la

 • 2

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 2

  Asociatia internationala Save the Dogs and Other Animals din Cernavoda cauta: Medic veterinar si asistent veterinar Cerinte : • Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara (pentru medicul veterinar); • Experienta in domeniu: minim 2 ani; • Drept de libera practica a medicinei veterinare in Romania; • Cunoasterea procedurilor chirurgicale specifice (ex. sterilizare); • Cunoasterea limbii engleze este obbligatorie; • Abilitatea de a conduce o echipa de suport intr-un mediu dinamic; • Rezistenta la stres; • Dragoste fata de animale si pasiune pentru profesie. Oferim cazare si salariu interesant. Pentru informatii despre clinica, puteti accesa linkul: Va rugam sa trimiteti CV-urile dumneavoastra in engleza la urmatoarea adresa de e-mail: vetcernavoda@savethedogs.ro

 • administratie si gestiune in atentia clientului Diplomata in Madrid Academia Santa Maria cunosc 4 limbi straine.

 • 3

  Angajam mecanic utilaj cu atestat si permis categ."C" si "TR" cu experienta pe buldoexcavator Terex, Jcb, Volvo, pentru jud.Constanta . Relatii la telefon: 0722225291.

 • Minare criptovaluta de pe telefonul mobil. Conform descrierii de pe pagina web oficială minepi.com, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului. Descarcă aplicația Pi Network din Magazin Play și introdu codul de invitație: Dengal10 Criptomoneda poate fi accesată numai dacă se introduce codul de invitație.Cine dorește poate introduce: Dengal10 Tot ce trebuie să faci după instalare este să intri o dată pe zi în aplicație și să dai clic pe butonul de minat, pentru a confirma că nu ești robot. Ulterior, odată cu începutul versiunii live vei avea nevoie să parcurgi KYC-ul pentru a-ți putea valorifica token-urile. Dacă dorești să produci mai multe token-uri, îți poți invita conoscuții, prietenii sau membrii de familie. Pentru mai multe detalii caută pe YouTube diverse tutoriale pentru a înțelege cum poți transfera banii. Pentru a vă alătura, aveți nevoie de invitație. Dacă dorești să te alături, folosește codul de invitație (regăsit în articol), pentru a deveni membru al acestei echipe.

 • 1

  Minare criptovaluta de pe telefonul mobil. Conform descrierii de pe pagina web oficială minepi.com, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului. Descarcă aplicația Pi Network din Magazin Play și introdu codul de invitație: Dengal10 Criptomoneda poate fi accesată numai dacă se introduce codul de invitație.Cine dorește poate introduce: Dengal10 Tot ce trebuie să faci după instalare este să intri o dată pe zi în aplicație și să dai clic pe butonul de minat, pentru a confirma că nu ești robot. Ulterior, odată cu începutul versiunii live vei avea nevoie să parcurgi KYC-ul pentru a-ți putea valorifica token-urile. Dacă dorești să produci mai multe token-uri, îți poți invita conoscuții, prietenii sau membrii de familie. Pentru mai multe detalii caută pe YouTube diverse tutoriale pentru a înțelege cum poți transfera banii. Pentru a vă alătura, aveți nevoie de invitație. Dacă dorești să te alături, folosește codul de invitație (regăsit în articol), pentru a deveni membru al acestei echipe.

 • 1

  SC CAPITOL ADRIAN SRL angajeaza sofer profesionist cu experienta, categoria C, E pentru transport intern. Salariu atractiv, colaborare pe termen lung, loc de munca . Rugăm seriozitate.

 • 2

  SC CAPITOL ADRIAN SRL angajeaza sofer profesionist cu experienta, categoria C, E pentru transport intern. Salariu atractiv, colaborare pe termen lung. Rog seriozitate.

 • 1

  “Asociatia “Save the Dogs and other Animals” cu sediul din Cernavoda, Jud. Constanta angajeaza asistenti veterinari Cerinte : • Studii de asistenta veterinara; • Experienta in domeniu minim 1 ani;; • Cunoasterea procedurilor veterinare specifice (ex. asistare sterilizare, tratamente, etc); • Cunoaterea limbii engleze la un nivel mediu; • Spirit de echipa intr-un mediu dinamic; • Abilitatea de a organiza si executa proceduri de lucru; • Rezistenta la stres; • Cunoasterea legislatiei din Romania referitoare la drepturile animalelor; Salariul se discuta la interviu. Va rugam sa trimiteti CV-urile dumneavoastra la urmatoarea adresa de e-mail: Ne puteti vizita pe site-ul www.savethedogs.ro Va multumim!

 • 3

  Angajez muncitor apt pentru lucrul la înălțime in ham, sudatul reprezinta un avantaj. Se lucreaza cu carte de muncă. Jobul este unul care necesită deplasari, unde se asigura cazare si masă.Dupa angajare veti fi autorizat ca alpinist din banii firmei. Aștept o colaborare lungă cu posibilități de avansare. Va rog sa ma contactați la numărul de telefon din anunț pentru mai multe detalii. Postul se adresează celor din Cernavoda sau din localitățile apropiate. Salariul poate creste in functie de experiență. Pentru sudori salariul incepe de la 3000-3500lei.

 • Disponibil online

  Stivuitorist Autorizat

  caut de munca ca stivuitorist autorizat

 • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

 • 2

  Urgente persoane dornice si seriozitate de munca in agricultura Italia anunt doar pentru cei interesati pentru relatii watap 3408499871

 • 4

  Caut ingrijitoare-menajeră de incredere, fără obligații familiale, cu varsta pana-n 50 de ani, pentru o bolnava din Cernavoda. Programul va fi in regim intern (va locui la mine), cu schimb de tură la o săptămână (va lucra 7 zile, apoi 7 zile pauză ). Ofer 100 lei la zi, masă și conditii rezonabile (casă la curte cu termoficare, baie). Mentionez ingrijitoarea sa nu aibă probleme de sanatate si sa nu fie supraponderală. Alte detalii la tel. după orele 9:00.

 • 3

  Caut bona in oras Cernavoda, pentru copil de un an si trei luni (fetita). Program: intreg ori partial (4-5 ore). Strada Medgidiei, bl. H2. Relatii la:

 • 3

  Electrician pentru Constanta

 • 3

  Angajam distribuitori pliante, 10 ron/ora, plata la sfarsitul zilei. Telefon:

 • Salveaza cautarea