Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Cernavoda

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Sunt in cautarea unui muncitor necalificat sau cu o experienta minima in constructii. Se lucreaza in deplasari de cateva zile pana la cateva saptamani unde cazarea este platita de mine. Caut o colaborare pe termen mediu si lung. Jobul implica activitate fizica si atentie. Este firma proprie si se lucreaza cu carte de munca. Pentru mai multe detalii contactati-ma la numarul de telefon. Acest loc de munca se adreseaza persoanelor din Cernavoda si din localitatile apropiate acesteia.

 • 10

  Caut ingrijitoare-menajeră de incredere, fără obligații familiale, cu varsta pana-n 50 de ani, pentru o doamnă din Cernavoda. Programul va fi in regim intern (va locui la mine), cu schimb de tură la o săptămână (va lucra 7 zile, apoi 7 zile pauză ). Ofer 125 lei la zi, masă și conditii rezonabile (casă la curte cu termoficare, baie). Mentionez ingrijitoarea sa nu aibă probleme de sanatate si sa nu fie supraponderală. Alte detalii la tel. după orele 9:00.

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 4

  Angajez muncitor apt pentru lucrul la înălțime in ham, sudatul reprezinta un avantaj. Se lucreaza cu carte de muncă. Jobul este unul care necesită deplasari, unde se asigura cazare si masă.Dupa angajare veti fi autorizat ca alpinist din banii firmei. Aștept o colaborare lungă cu posibilități de avansare. Va rog sa ma contactați la numărul de telefon din anunț pentru mai multe detalii. Postul se adresează celor din Cernavoda sau din localitățile apropiate. Salariul poate creste in functie de experiență. Momentan avem un post si de necalificat. Pentru sudori salariul incepe de la 3000-3500lei.

 • 1

  “Asociatia “Save the Dogs and other Animals” cu sediul din Cernavoda, Jud. Constanta angajeaza asistenti veterinari Cerinte : • Studii de asistenta veterinara; • Experienta in domeniu minim 1 ani;; • Cunoasterea procedurilor veterinare specifice (ex. asistare sterilizare, tratamente, etc); • Cunoaterea limbii engleze la un nivel mediu; • Spirit de echipa intr-un mediu dinamic; • Abilitatea de a organiza si executa proceduri de lucru; • Rezistenta la stres; • Cunoasterea legislatiei din Romania referitoare la drepturile animalelor; Salariul se discuta la interviu. Va rugam sa trimiteti CV-urile dumneavoastra la urmatoarea adresa de e-mail: Ne puteti vizita pe site-ul www.savethedogs.ro Va multumim!

 • 2

  Asociatia internationala Save the Dogs and Other Animals din Cernavoda cauta: Medic veterinar si asistent veterinar Cerinte : • Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara (pentru medicul veterinar); • Experienta in domeniu: minim 2 ani; • Drept de libera practica a medicinei veterinare in Romania; • Cunoasterea procedurilor chirurgicale specifice (ex. sterilizare); • Cunoasterea limbii engleze este obbligatorie; • Abilitatea de a conduce o echipa de suport intr-un mediu dinamic; • Rezistenta la stres; • Dragoste fata de animale si pasiune pentru profesie. Oferim cazare si salariu interesant. Pentru informatii despre clinica, puteti accesa linkul: Va rugam sa trimiteti CV-urile dumneavoastra in engleza la urmatoarea adresa de e-mail: vetcernavoda@savethedogs.ro

 • Angajez fierari cunoscatori de plan

 • Societate angajaza cu forme legale fierari betonisti

 • 1

  Societate comerciala,angajam fierari betonisti si muncitori necalificati din judetul Constanta. Detalii la tel.

 • 2

  Angajam mecanic utilaj cu atestat si permis categ."C" si "TR" cu experienta pe buldoexcavator Terex, Jcb, Volvo, pentru jud.Constanta . Relatii la telefon: .

 • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

 • 2

  Firma serioasa cauta familie la o ferma de oi, conditii bune, salariul atractiv.ptr detalii va rugam sunati. Se poate face carte de munca. Detalii la telefon sau pe whatapp.

 • Minare criptovaluta de pe telefonul mobil. Conform descrierii de pe pagina web oficială minepi.com, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului. Descarcă aplicația Pi Network din Magazin Play și introdu codul de invitație: Dengal10 Criptomoneda poate fi accesată numai dacă se introduce codul de invitație.Cine dorește poate introduce: Dengal10 Tot ce trebuie să faci după instalare este să intri o dată pe zi în aplicație și să dai clic pe butonul de minat, pentru a confirma că nu ești robot. Ulterior, odată cu începutul versiunii live vei avea nevoie să parcurgi KYC-ul pentru a-ți putea valorifica token-urile. Dacă dorești să produci mai multe token-uri, îți poți invita conoscuții, prietenii sau membrii de familie. Pentru mai multe detalii caută pe YouTube diverse tutoriale pentru a înțelege cum poți transfera banii. Pentru a vă alătura, aveți nevoie de invitație. Dacă dorești să te alături, folosește codul de invitație (regăsit în articol), pentru a deveni membru al acestei echipe.

 • Minare criptovaluta de pe telefonul mobil. Conform descrierii de pe pagina web oficială minepi.com, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului. Descarcă aplicația Pi Network din Magazin Play și introdu codul de invitație: Sinuce Criptomoneda poate fi accesată numai dacă se introduce codul de invitație.Cine dorește poate introduce: Sinuce Tot ce trebuie să faci după instalare este să intri o dată pe zi în aplicație și să dai clic pe butonul de minat, pentru a confirma că nu ești robot. Ulterior, odată cu începutul versiunii live vei avea nevoie să parcurgi KYC-ul pentru a-ți putea valorifica token-urile. Dacă dorești să produci mai multe token-uri, îți poți invita conoscuții, prietenii sau membrii de familie. Pentru mai multe detalii caută pe YouTube diverse tutoriale pentru a înțelege cum poți transfera banii. Pentru a vă alătura, aveți nevoie de invitație. Dacă dorești să te alături, folosește codul de invitație (regăsit în articol), pentru a deveni membru al acestei echipe.

 • Nu se va face nici o investiție. Honeygain ajuta anul acesta utilizatorii sa și îmbunătățească venitul. Va voi lasa in descriere si link ul pe care va trebui sa l copiați și să l introduceți intr un browser pentru a obține 5$ gratis. Cine nu dorește să se logheze de la acest link va pleca cu 0$ bonus Acesta este link ul pentru bonusul gratis de 5$. https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD sau codul de referal: FINAN9F4DD Cine a omis sa se înregistreze cu acest link pentru cei 5 $ gratis și va dori sa se înregistreze cu link ul din descriere,va trebui sa utilizeze o alta adresa de mail. SETARI APLICATIE Setarea corecta a aplicației se face intrând pe setările app și lăsând activate toate in afara de limitarea pentru mobil. Un alt tips ar fi sa folosiți aceleași credentiale pe încă alte 2 device uri pe același network. Câștigul in general crește și mai mult atât timp cât veți folosi acele device uri.Mai exact device urile secundare vor trebui sa lucreze.Va trebui sa ruleze in continuu ceva:Filme,YouTube,Programe TV etc. Aceasta aplicatie nu se adresează persoanelor care vor sa obțină peste noapte intr un timp scurt multi bani. In setari foarte important sa activati funcția (limitare date mobile)daca operatorul va impus o limită lunara. Nu veți face consum mare de trafic daca nu folosiți telefonul sau laptop ul. Persoanele care doresc pot opta pentru a folosi aplicația pe smartphone urile părinților,bunicilor,tableta din casa laptop ul etc pentru a-și îmbunătăți considerabil câștigul. Când am spus că va puteți mări considerabil venitul ne referim că la adăugarea celorlalte device uri,utilizarea aplicației va trebui făcută cu aceleași credentiale deci nu cu un nou cont venit din referalii voștri. Veti putea folosi și îmbunătăți viteza de trafic și implicit câștigul va fi mărit cu condiția ca doar 3 device uri pot fi conectate în aceeași rețea Rețineți aplicația trebuie sa ruleze in background.Telefonul sau orice device trebuie lăsat astfel încât să nu optimizeze bateria.In caz contrar câștigul va fi redus cu mult. Trebuie să aveți o constantă în a va aduce referalii și surse de unde va puteți procura device uri care sa lucreze pentru contul vostru. RESTRICTII Folosiți un cont de Gmail sau Yahoo Nu folosiți adrese temporare de mail pentru că veți pierde Account ul. Nu folosiți aplicații ca emulatoare sau orice alt gen de aplicație pe același device(smartphone/PC/laptop/tableta)care îți face o copie a aplicației pentru că riscati să vi se suspende Account ul(contul Honeygain). Daca aveți și alte întrebări puteți intra și voi pe site ul oficial Honeygain sau îmi puteți trimite mesaje. Succes!

 • 1

  Minare criptovaluta de pe telefonul mobil. Conform descrierii de pe pagina web oficială minepi.com, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului. Descarcă aplicația Pi Network din Magazin Play și introdu codul de invitație: Dengal10 Criptomoneda poate fi accesată numai dacă se introduce codul de invitație.Cine dorește poate introduce: Dengal10 Tot ce trebuie să faci după instalare este să intri o dată pe zi în aplicație și să dai clic pe butonul de minat, pentru a confirma că nu ești robot. Ulterior, odată cu începutul versiunii live vei avea nevoie să parcurgi KYC-ul pentru a-ți putea valorifica token-urile. Dacă dorești să produci mai multe token-uri, îți poți invita conoscuții, prietenii sau membrii de familie. Pentru mai multe detalii caută pe YouTube diverse tutoriale pentru a înțelege cum poți transfera banii. Pentru a vă alătura, aveți nevoie de invitație. Dacă dorești să te alături, folosește codul de invitație (regăsit în articol), pentru a deveni membru al acestei echipe.

 • SC. Comerciala din Cernavodă angajează muncitori necalificați cu contract de munca in domeniul construcțiilor în zona Constanța. Se oferă transport din Cernavodă, Seimeni,Dunărea etc.Detalii la nr de tel !!!

 • Disponibil online

  Stivuitorist Autorizat

  caut de munca ca stivuitorist autorizat

 • pentru mai multe detalii despre metoda în care poți sta acasă și sa câștigi banii trimite-mi un mail pe adresa andrutzadede1@gmail.com

 • Salveaza cautarea