Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1140 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA <a href="https://imgbb.com/"><img src="https://i.ibb.co/C7tJcCp/Untitled.png" alt="Untitled" border="0"></a> . Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: • Abilitati: munca în echipa, comunicare, responsabilitate, organizare • Persoana harnica, sociabila, deschisa, punctuala • Voce placuta la telefon Descrierea jobului Responsabilitati: • Preluarea comenzilor telefonice • Consilierea clientilor referitoare la produsele Biovita • Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA <a href="https://imgbb.com/"><img src="https://i.ibb.co/C7tJcCp/Untitled.png" alt="Untitled" border="0"></a> . Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • Atelier de productie mobilier la comanda angajam tamplari cu experienta PAL/LEMN MASIV / MDF Cerinte: -experienta in productie si montaj mobilier, -citirea si interpretarea unui desen tehnic, -capacitati de comunicare si lucru in echipa, - seriozitate si punctualitate. Oferim: -salariu atractiv , -contract pe o perioada nedeterminata, -program de lucru 8:00-17:00 / luni- vineri, -ore suplimentare platite, - mediu de lucru placut intr-o echipa tanara si creativa, - se poate lucra atat iarna cat si vara in conditii optime de temperatura, - utilajele sunt noi. Responsabilitati: - productie de mobilier la comanda din PAL / LEMN MASIV / MDF, - debitari circular, frezari , cantuiri, operatiuni de rindeluire, degrosare si slefuire, - montaj accesorii, operatiuni de lipire si imbinare piese si montaje finale. Telefon: 0769676127

 • Reparatii si intretinere centrale termice in Jud Constanta.Inginer atestat ISCIR contact prin email,lasati va rog mesaj.

 • Autorizat iscir RSL IP. Caut colaborator part-time in domeniul iscir RVT, pentru autorizare firma in Constanta

 • 2

  Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA <a href="https://imgbb.com/"><img src="https://i.ibb.co/C7tJcCp/Untitled.png" alt="Untitled" border="0"></a>. Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 39

  Angajăm Agenți de Securitate în Municipiul Constanța, Jud. Constanța, contract pe 3 luni de probă, după trei luni contract pe perioadă nedeterminată, de preferintă să aveți atestat de pază. Cei care nu aveți atestat vă putem școlariza noi. Salariul pleacă de la 1800 lei net. Sunați la tel. 0743554396 / 0743554395 de luni până vineri între orele 09:30 -16:00. Rog seriozitate.

 • Ofer servicii de înaltă calitate. Calificare profesională, experiența de peste 13 ani. Ofer și cer seriozitate.

 • Reprezentanta,,Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov Federatia Rusa in Romania incepe programarile pentru consultanta cu medicii acestei clinici pentru perioada 20.09-23.09.2019. Programari tel. 0724.679.028; 0241.613.253

 • 4

  Societate cu profil de consultanță în SSM, angajează secretară cu contract de muncă doamnă cu vârsta cuprinsă între 45-55 ani, cunoștințe IT, posibilitate de deplasare ( autoturism personal), cu domiciliul stabil în Constanța. Pentru informații , apelați la nr. Tel 0740.656581, tel. 0724.679028

 • Reprezentanta ,,Microchirurgia ochiului'' Academ.Feodorov din Federatia Rusa deschisa in Romania angajeaza medic oftalmolog cu contract de colaborare. Pentru mai multe detalii la tel. 0724.679028 Persoana de contact Iliescu Vera

 • 5

  Constructor cu experienta ofer servicii de constructii, reparatii sanitare, electrice, instalatii, renovari capitale. "Davidov Construct" seriozitate si profesionalism.

 • 1

  Executam lucrari de strungarie si lacatuserie de mare precizie. Atelier dotat cu utilaje ce asigura o calitate superioara a lucrarilor.

 • Producator de bauturi din Constanta, dorim colaboratori agenti de vanzari si supervisori activi in acest moment in distributia directa de produse food sau bauturi si care doresc sa-si mareasca veniturile lunare substantial, fara sa presteze ore in plus fata de job-ul actual. Oferim contract de colaborare CONFIDENTIAL. Comision din vanzari ce poate dubla veniturile dumneavoastra actuale. Orice contact este confidential.

 • 1

  Urgent angajam lacatus mecanic cu experienta in tabla si tubulatura. Oferim: contract de munca pe durata nedeterminata, salariu intre 2500 - 3000 lei NET, tichete de masa in valoare de 20 lei/zi, decontarea transportului pentru persoanele din afara localitatii Constanta. Relatii la tel.0787.256.872, luni-vineri: 09,00 - 16,00

 • Sofer cat. BCED cu atestat de transport persoane si card tahograf caut loc de munca .

 • 1

  Caut de lucrul ca Sofer ,in Elvetia sunt o persona foarte serioasă permis de conducere profesionist.. Watpsss,00905312750321

 • 1

  RESPONSABILITĂŢI - Efectuează, în locaţia clientului, activităţi de reparare, revizie şi întreţinere a utilajelor şi echipamentelor din toată gama (din punct de vedere mecanic, hidraulic şi electric) - Pune diagnosticul de stare tehnică a maşinii şi realizează analize de anomalii - Identifică piesele de schimb necesare intervenţiilor şi le comandă - Realizează puneri în funcţiune şi expertizări atât ale utilajelor noi, cat si ale celor second-hand (de ocazie) - Întocmeşte documentaţia şi raportările necesare CERINŢE - Studii tehnice de specialitate (electromecanică, mecanică industrială) - Bune cunoştinţe de mecanică, electricitate/ electronică, hidraulică - Experienţa de minim 2 ani în reparaţia de utilaje de construcţii, industriale sau agricole sau în domenii conexe - Cunoştinţe operare PC (Word, Excel; sisteme de gestiune informatica a datelor) - Cunoştinţe bune de limba engleză – domeniul tehnic - Permis de conducere categoria B PROFIL CANDIDAT - Punctualitate, disponibilitate, adaptabilitate - Atitudine orientată către client; corectitudine profesională; rigurozitate - Nivel ridicat de inițiativă, productivitate - Disponibilitate pentru deplasări Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime Mașină de serviciu – pentru activitatea de teren, telefon, laptop

 • Solicit angajare ca Administrator Pensiune, Inspector SSM , Contabil sau Inspector Resurse Umane. 0731 410 184

 • 12

  Descriere SC Europack Media SRL - fabrica servetele umede, Constanta. Angajam Responsabil Logistica Cerinte: - Excel - Bun organizator - Atentie la detalii. Experienta in domeniu constituie un avantaj.

 • 2

  ANGAJAM IN CONDITII AVANTAJOASE ELECTRICIENI, INSTALATORI TEL. 0760420714

 • Buna ziua. Ma ocup de curatenie la domiciliul Dvs. Pentru detalii va rog sa ma contactati!

 • 2

  Căutăm colaboratori locali dinamici, activi și în căutare de noi oportunități, îți propunem activitatea de Brokeraj Avantajele inceperii acestei activități sunt că poți intermedia următoarele categorii de servicii și produse: -Asigurări -Credite . -Turism -Imobiliare Înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți. Partea cea mai bună este că toată activitatea o gestionezi de pe platforma companiei, timpul efectiv investit fiind flexibil și la dispoziția ta. Te invit să aplici pe https://forms.gle/B3bTAenGeEu65zmb8 pentru a ne auzi/vedea pentru alte discutii.

 • 3

  Echipa de zugravi cautam lucrari in domeniul constructiilor la preturi accesibile(amenajari interioare si exterioare,zugraveli,sape,tencuieli,zidarie,pavele,termoizolatii si hidroizolatii,parchet,case la rosu,regips si altele; etc) numai pe jud Constanta si zonele din apropiere!Lucram rapid si curat oferim calitate si rugam seriozitate!Pt mai multe detalii suna ti la nr de telefon;0765406727.

 • 1

  Șofer profesionist cu experienta caut firma serioasa pentru angajare, toate actele la zi

 • 2

  Descriere Angajam soferi pe CIMENTRUCK pentru fabrica de ciment CRH Medgidia, Pachet Salariu atractiv, se lucreaza in program, Camiaone Scania si Man Euro 6 2015 si 2016 semiremorci Omeps si Spitzer noi, Se asigura salariu pe toata perioada anului !

 • 9

  Angajam Agenti Securitate si Agenti Interventie. Program: 12/24, 12/48, perioada nedeterminata.Cerinte: permis conducere cat. B.Salariu atractiv. Contactati-ne la nr. de telefon 0725.402.664

 • 8

  Angajam Agenti Securitate si Agenti Interventie. Program: 12/24, 12/48, perioada nedeterminata.Cerinte: permis conducere cat. B.Salariu atractiv. Contactati-ne la nr. de telefon 0725.402.664*

 • 21

  Firma prestatoare de servicii de paza si protectie angajeaza Agenti Securitate pentru obiectivele din judetul Constanta. Program 12/24, 12/48. Informatii suplimentare la nr de telefon: 0725.402.664

 • tanar,24 ani,posesor cat B+C

 • Compania: SIMMIT MPwr SRL Loc de muncă: Germania (angajator Olandez) Ocupație: Full Time Salariu: Aprox. 1800 € / lună DESCRIEREA OFERTEI Cerințe: • Unul din Doi cel puțin, să vorbeasca satisfăcător în Engleză (nivel mediu, B1/B2) • Formare profesională finalizată de constructor structuri din beton prefabricat (m/f/d), sau calificare similară • Nu este necesar Certificatul de siguranță în muncă B-VCA. Condiții: Angajatorul va aranja un contract de muncă olandez prin care vor fi asigurate alocația de pensie, impozite și alte plăți impuse de legislația UE. Angajatorul oferă haine de protecție, pantofi și tot ce este necesar pentru a munci în condiții de siguranță! Condiții contractuale • Salariul net este 493 € pentru 50 de ore lucrate pe săptămînă și este o sumă netă/săptămână (aprox. 1.800 Euro / lună) • Cheltuielile de călătorie din România în Olanda sunt decontate în salariul săptămânal. • Transportul local de la locul de cazare la muncă și înapoi, în raza a 20Km, sunt în sarcina angajatului. Notă: Angajatorul preferă să mergeți la muncă în Olanda cu autoturismul personal pentru transport local de la locuință la locul de muncă și înapoi. • Plata se efectuează în fiecare săptămână, săptămâna următoare după săptămâna lucrată. • Cazarea este asigurată de Angajator, cu propriul pat și spațiu pentru a stoca lucrurile personale, singur în cameră. Cazare este de regulă într-o rază de 20 km de la locul de muncă, transportul local fiind în sarcina angajatului. Standard proiect: contractul de muncă este pe o perioadă nedeterminată (de lungă durată). Responsabilități: · • pregătirea cofrajelor pentru producție· • măsurarea și poziționarea pieselor incorporabile conform proiectului· • introducerea, compactarea si post-tratarea betonului· • prelucrarea finală a suprafețelor Dacă sunteți interesat și aveți calificările necesare, trimiteți Curriculum Vitae (CV) și copii ale cărții de identitate și permisului de conducere auto.

 • 1

  pensionar, -52 ani . studii juridice de lunga durata, fost administrator patrimoniu scoala constanta , curs contab primara , expert achizitii publice , utilizator platforma SICAP , cunostinte operare pe calculator ,curs formator,caut de lucru part time sau ful time

 • 8

  DACA AI INTRE 25 SI 45 ANI DACA AI MINIM BACALAUREATUL DACA ITI PLACE SA VORBESTI LA TELEFON DACA VREI PROGRAM FLEXIBIL DACA VREI COLECTIV DE GASCA DACA VREI SA NU AI SEF ASTEPT CV-UL TAU PE ADRESA ;

 • 9

  SC DDD TIMELESS BUILDINGS CONSTRUCT. SRL : Angajeaza meserias termosistem cu sau fara calificare. Varianta 1: Program 8:00-18:00 ( 1 ora pauza masa) Salar in functie de experienta dvs intre 170 lei / zi - 250 lei / zi. Programul este de Luni pana Sambata. Sambata se lucreaza pana la ora 12:00 si va fi platita ca zi intreaga de munca. Varianta 2: Program 8h/zi 8:00-17:00( o ora pauza masa) Salar fix 2800 lei / luna. Programul este de Luni pana Vineri. Plata salarului pentru ambele variante este la doua saptamani. Se ofera cazare apartament / casa, in functie de necesitatile dvs in cazul in care nu locuiti in Constanta.

 • 3

  societatea Beta instal constanta autorizata in proiectarea si executia instalatiilor de gaz natural angajeaza instalator de instalatii de gaz sau orice tip de instalator (termice,sanitare,etc).depunerea CV ului se poate face la adresa firmei Constanta aleea Dispensarului nr.10 complex Ciresica Orizont sau la telefon/fax 0241670412 sau beta.instal@yahoo.com

 • Angajez șofer taxi sumă fixă ! Auto logan nou cu gpl,dispecerat Romaris . Condiții avantajoase ! Duminicile libere 0761292586

 • 15

  Nu este necesara experienta,dar trebuie să ai bacalaureatul si sa stii sa negociezi

 • Număr de telefon

 • 1

  Serios,studii,permis conducere cat.B,fara accidente rutiere,doresc colaborare(timp scurt,mediu sau lung) Disponibil la deplasari (transport marfa,persoane,curierat),flexibil la program de lucru. Disponibil, serios, am 51 ani. tel. 0720385459,Constanta.

 • 12

  Firma nemteasca angajeaza in conditii optime , lacatusi,sudori ,polizatori si ingineri ! Inginerii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza ! Se asigura pe langa salariul negociat, cazare, transport si bani pentru hrana ! Rugam seriozitate !

 • 8

  Buna, cautam urgent persoane care vor sa lucreze la domiciliu 2 ore pe zi, de lângă copiii,de lângă familie, doar pentru ele si familia lor . Vrei sa vi in echipa mea? Dacă ești interesat(a) de acesta oportunitate cere detalii si primesti informații în privat.

 • Cautam un coleg/o colega pentru ocuparea locului de asistent(a) de stomatologie, cu experienta in cabinetul de medicina dentara. Experienta in chirurgie este considerata un avantaj Descrierea jobului Este un loc de munca antrenant, asistenta/ul participand direct la interactiunea cu pacientul cu: - pregatirea acestuia pentru interventie - asistarea activa pe parcursul tratamentului - curatarea, dezinfectia si sterilizara suprafetelor si instrumentarului - programarea pacientilor - verificarea stocului de materiale in vederea completarii acestuia Cautam o colaborare de lunga durata, oferind posibilitatea de formare profesionala continua si alte beneficii. Descrierea companiei Suntem o clinica formata din 3 cabinete distincte, cu 4 medici, 3 asistente, un responsabil de curatenie si un administrator al clinicii. Suntem un colectiv loial, cald si prietenos care se adreseaza tuturor nevoilor stomatologice Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la nr: si sa trimiteti un CV pe adresa de email:

 • Proiect în Belgia! Angajăm SCHELARI cu VCA cu-Tarife intre 10€-16€ net/oră ✍️ Cerințe ➡️ VCA >Engleză – nivel conversațional ➡️Permis conducere – constituie un avantaj ✍️Ofertă companie: ➡️Transportul din România in Belgia -Asigurat de companie ➡️Transport local (mașina de serviciu) - Asigurat de companie > Echipament de lucru: Asigurat de companie >Cazarea asigurată de companie.. >Telefon: ⏰ Luni - Vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00

 • Angajam tâmplar cu experiență pt atelier tâmplărie. Producem pătuțuri și mobila la comanda. Job-ul presupune cunoștințe de taiere la circular, lucrul cu schițe.

 • 9

  Uber vine in Constanta! Firma partenera UBER / BOLT / FREE NOW, autorizata ARR angajeaza, in conditiile legii, soferi cu masina personala pentru activitatea de ride-sharing (UBER, BOLT,FREE NOW), cu castiguri intre 2500 si 6500 lei. OFERIM COPIE CONFORMA + ECUSOANE GRATIS! Bucura-te de libertate si lasa responsabilitatile si birocratia pe seama noastra (taxe, impozite, drumuri, formulare, contabilitate). Fa-ti singur programul. Daca intr-o saptamana nu lucrezi, nu platesti comision. Obligatoriu angajare pe minimum 2 ore. Acte angajare: -carte de identitate; -atestat sofer in regim de inchiriere; -cazier judiciar; -medicina muncii (obtinuta de tine, sau de noi); In cazul in care nu ai atestat, te putem ajuta si cu obtinerea acestuia. Conditii aplicare: -permis cat. B, vechime cel putin 2 ani; -varsta minima 21 de ani; -cazier judiciar fara inscrisuri; -certificat de cazier auto; Pentru obtinerea atestatului se da un examen grila cu 20 de intrebari. Cerinte masina pentru inchiriere: -nu mai veche de 15 ani; -AC functional; -ITP la 6 luni; -RCA valabil; -asigurare calatori si bagaje; Noi nu percepem comision pentru colaborare. Avem o taxa fixa lunara de administrare a contului in functie de castigurile tale. Daca intr-o luna obtii venituri intre: -0-2000 lei - Taxa 150 lei/luna -2000 lei -4000 lei: Taxa 200 lei/luna -4000 lei - 6000 lei: Taxa 250 lei/luna -Peste 6000 lei: Taxa 300 lei/luna Modul de colaborare este urmatorul: Din veniturile realizate vei plati: -TVA-ul intracomunitar; -impozitul pe venit de 1% (care se calculeaza la venitul brut inclusiv taxele platformelor) -contributia salariala la programul stabilit prin CIM (2, 4, 6 sau 8 ore) Noi oprim doar taxa fixa lunara intre 150-300 lei, urmand ca diferenta de bani sa iti fie virata in cont. Colaboratoarea noastra se bazeaza exclusiv pe contract de munca, conventie de colaborare si contract inchiriere auto.

 • 1

  Cautam programator, absolvent studii superioare cu licenta. Cunostiinte minime si medii de programare : PHP, CSS, Java, jQuery, Ajax, Javascript, Html, MySQL si MS-SQL server. Tipul jobului: Perioada nedeterminata. Amplasarea locului de munca: Mun.Constanta, Jud.Constanta. Nivel educational obligatoriu: studii superioare de specialitate, cu licenta. Experienta minim necesara: PHP -1 an, Html -1 an, CSS -1 an, Java -1 an, JavaScript -1 an, MySQL -1 an sau MS-SQL -1 an, jQuery -1 an, Ajax -1 an.

 • 2

  SC TIMNIC SRL CONSTANTA Bd 1 Decembrie 1918 nr 29 (cabinet Mediere ) TEL 0731176563 ;0744686945 Cursuri privind notiuni fundamentale de igiena necesare pentru : Servicii de productie,depozitare,transport si comecializarea alimentelor ,inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala , colectivitati de copii si tineri , unitati de cazare (hoteluri ,moteluri, pensiuni , cabane etc ) Productia si distributia apei potabile, productia apei minerale Servicii de ingrijire corporala (cosmetica ,frizerie ,coafura ,manechiura ,pedichiura , Servicii tip dezinfectie ,dezinsectie , deratizare Cursul NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA este avizat de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale si se desfasoara conform cerintelor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1225 / 2003 cu modificarile ulterioare privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena si Hotararii de Guvern nr.857/2011 care reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de igiena..

 • 2

  Angajam soferi , categoria CE pentru transport containere in tara. Salariu atractiv + alte bonusuri. Detalii la numarul de telefon. 0743334135

 • 2

  Angajam soferi , categoria CE pentru transport containere in tara. Salariu atractiv + alte bonusuri. Detalii la numarul de telefon. 0743334135

 • Salveaza cautarea