Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1154 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate cu vechime in domeniul construcțiilor angajează muncitori cu carte de munca (8 ore), pentru lucrări de TENCUIALA. Salarii avantajoase in funcție de abilitați, pentru persoanele cu experiență plata se face la metru pătrat. Ofer si cer seriozitate. PENTRU MAI MULTE DETALII SUNATI la ! Constanta

 • 1

  Firma de paza,angajeaza agenti interventie pe orasul Constanta.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati la nr de tel

 • 1

  salon frizerie coafor angajează permanent frizeri

 • 13

  Cautam persoane pentru functia de Agent – specialist departamentul de despagubiri, pe tot teritoriul Romaniei... Specialistul departamentului de despagubiri ajunge la persoana vatamata in accident, semneaza contractul si imputernicirea cu clientul si intocmeste documentele necesare cazului in procesul de despagubire . Cerinte: • Responsabilitate si onestitate • Dorinta de a-i ajuta pe altii • Atitudine deschisa fata de oameni • Orientare spre succes si perseverenta dar si Manageri pe tot teritoriul tarii. Manager’ul isi construieste propria echipa de agenti, se ocupa de recrutari, instruiri si administreaza vanzarile. Cerinte: • Studii – minim medii • Experienta in construirea si administrarea echipei • Fara cazierul patat si o buna reputatie in mediul social • Masina proprie sau orice alt mod de transport independent • Acces la internet, dar si folosirea acestuia • Orientare spre succes si dorinta de a extinde cunostintele • Un avantaj il pot avea persoanele peste 30 de ani si cu experienta in vanzari Oferim: • Sistem de scolarizare benefic • Comisioane mari conform conditiilor contractuale (se impune detinerea unei societati/ii/pfa/pfi) • Finantarea birourilor pentru managerii cu rezultate satisfacatoare in munca depusa • In schimbul rezultatelor satisfacatoare pentru munca depusa pot fi finantate masinile pana in valoare de 200.000 RON • Posibilitati nelimitate de dezvoltare cu ajutorul firmei.

 • Angajez camerista din provincie , se oferă cazare salariu plus mâncare Va rog numai persoane serioase și apte de munca Persoanele certate cu igiena sa nu deranjeze ! Mai multe detalii telefonic .

 • 6

  Recrutăm personal pentru vase de croazieră fluviale la companii de renume precum River Advice, Edelweiss/Scylla, Anqor, Cruisinc, CroisiEurope. Fără taxe sau comisioane. Salarii: 950-1150euro net + tips 300-800 euro Pozitii cautate: - Bucatari (toate pozitiile) - Spalatori de vase - Ospatari - Cameristi - Receptioneri de zi/noapte Beneficii: - contract de muncă perioadă determinată încheiat pe Cipru, Elveția sau Franța - transport decontat de către companie sau suportat de angajator - bonusuri, bacșișuri - cazarea si mâncarea asigurate la bordul navelor Cerințe: - Limba Engleză, Franceza sau Germană conversațional - minim 6 luni experiență - dorință, seriozitate și putere de muncă Beneficiile oferite diferă în funcție de companie. Vă stăm la dispoziție cu toate aceste detalii legate de condițiile contractuale și decontarea transportului atunci când ne veți contacta. Puteți aplica direct pe aurasjobs.ro sau ne puteți trimite un mail cu CV-ul în limba engleză. Facebook: aurasjobs.ro Ne puteți contacta la numarul de telefon:

 • 13

  Deschidem recrutările pentru sezonul 2021 și suntem în căutarea următoarelor poziții: Ospătari Bucătari Cameristi Spălător de vase Beneficii: - contract de muncă perioadă determinată încheiat pe Cipru, Elveția sau Franța - transport decontat de către companie sau suportat de angajator - bonusuri, bacșișuri - cazarea si mâncarea asigurate la bordul navelor Cerințe: - Limba Engleză și/sau Germană conversațional - minim 6 luni experiență - dorință, seriozitate și putere de muncă Beneficiile oferite diferă în funcție de companie. Vă stăm la dispoziție cu toate aceste detalii legate de condițiile contractuale și decontarea transportului atunci când ne veți contacta. Ne puteți trimite Cv-urile dvs. în limba Engleza pe adresa de email din anunt sau prin aplicatie pe https://www.aurasjobs.ro/. De asemenea ne puteți contacta la numarul de telefon din anunt. AU PRIORITATE PERSOANELE VACCINATE!

 • Cabinet medical stomatologic caut coleg/a pentru colaborare.Cabinetul este situat in localitatea Eforie Nord, Jud.Constanta

 • 2

  SC OPERATIV SERVICE CO PREST SRL Angajeaza MAISTRU ELECTRICIAN SI ELECTRICIAN cu experienta navala Cunoastere si interpretare scheme electrice si de actionari electrice ; Realizare tablouri electrice , conf Proiecte Tehnice. Locatia : INCINTA PORT CONSTANTA DANA 16 Program : 8 h/zi , cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare Contract de munca : perioada nederminata. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon:

 • 3

  Angajam vanzatoare florarie cu sau fara experienta.

 • Cantar alimentar in perfecta stare de funcționare

 • Cerințe: experienta minim 2 ani in domeniul economic Condiții: cunoasterea programului REVISAL Responsabilități: -Evidenta zilnica a clientilor si furnizorilor , intocmirea contractelor de munca ,a statelor de plata , intocmirea bonurilor de consum , centralizarea mijloace fixe si consumabilelor - supervizare/organizare inventare lunare/anuale

 • 6

  Firma partenera UBER autorizata ARR in orasele Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Galati, Braila, Craiova, Iasi, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, angajeaza, in conditiile legii, soferi cu MASINA PERSONALA pentru activitatea de ride-sharing (UBER/BOLT), pentru orasul CONSTANTA, cu castiguri intre 2500 si 6500 lei/luna. OFERIM COPIE CONFORMA + ECUSOANE +CASA DE MARCAT GRATIS. Nu ai niciun cost de afiliere. Bucura-te de libertate si lasa responsabilitatile si birocratia pe seama noastra (taxe, impozite, drumuri, formulare, contabilitate). Obligatoriu angajare pe minimum 2 ore. Acte angajare: -atestat sofer in regim de inchiriere; -cazier judiciar; -medicina muncii (pe care o faci la noi gratis); In cazul in care nu ai atestat, iata documentele de care ai nevoie. Conditii aplicare: -permis cat. B, vechime cel putin 2 ani; -varsta minima 21 de ani; -cazier judiciar fara inscrisuri; -certificat de cazier auto; Mai multe detalii la scoala FATII-ARTRI Galati: Adresa: Str. Salviei nr.13, parter, Loc. Constanța, Jud. Constanța tel. mobil: Pentru obtinerea atestatului se va sustine un examen grila cu 20 de intrebari. Cerinte masina pentru activitatea de transport alternativ: -maxim 5 locuri cu tot cu sofer; -4 usi; -nu mai veche de 15 ani; -AC functional; -ITP la 6 luni; -RCA valabil; -asigurare calatori si bagaje; Grila de comisionare este următoarea: *pentru venituri intre 0-999 lei/saptamana, comisionul este de 10% + cartea de munca; *pentru venituri intre 1000- 1499 lei/saptamana, comisionul de 9% + cartea de munca; *pentru venituri peste 1500 de lei/saptamana, comisionul este de 8% + cartea de munca; Plata saptamanal pe card. Colaboratoarea noastra se bazeaza exclusiv pe contract de munca si contract inchiriere auto.

 • 2

  Angajez personal cu experienta in domeniu, cu carte de munca. Salariu avantajos. Nr tel:

 • We need a translator full time. I share some requirements below. - Fluent Romanian and English language must. - Knowing Turkish is a plus. - Experienced in interpreting job. - It is preferable to do customs translations before. - Good knowledge MS Office. - Must have flexibility with work hours in order to better accommodate business needs, Job Description - Translating logistics and customs documents. - Translating company s documents and etc. Benefits: - Lunch, - attractive salary P.S: Persoanele care vor sa ne contacteze puteti sa ne trimite-ti pe adresa de mail un cv va lasam mail-ul mai jos

 • 13

  Societate comerciala din Constanta cu o vechime de 20 de ani cu specific productie si comert, oferim colaborare unor agenti cu experienta vasta in domeniul vanzarilor, cu personalitate juridica(II, PFA, SRL). Fara limita de varsta. Femei sau barbati. Disponibilitate de deplasare obligatorie. Discount substantial.

 • 15

  Descriere Angajam soferi pe CIMENTRUCK pentru fabrica de ciment CRH HOGHIZ Pachet Salariu atractiv, se lucreaza in program, Camiaone Scania si Man Euro 6 2015 si 2016 semiremorci Omeps si Spitzer noi, Se asigura salariu pe toata perioada anului !

 • 103

  Firma constructii angajeaza muncitor care sa detina cunostinte in domeniul constructii, categoria interioarelor si detinator de permis auto catergoria B, pentru intretinere santiere constructii si ferme zootehnice. Salariu 4000 lei.

 • 10

  dezvoltaror imobiliar angajeaza sudor cu experienta preferabil si carnet conducere categoria B , salariu 4000 lei .

 • Salveaza cautarea