Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1068 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Descriu aici cea mai sigura metodă de câștig de bani doar făcând trafic pe internet(adică ascultând melodiile și orice altceva pe Youtube,folosind aplicațiile Facebook Instagram,radio browser etc. Citiți cu atenție și recitiți descrierea astfel încât să înțelegi cum trebuie sa folosiți aplicația in mod corect. Nu se va face nici o investiție. Plata se face când se atinge suma de 20$. Va las in descriere link ul pe care va trebui sa l copiați și să l introduceți intr un browser sau codul de referal: FINAN9F4DD pentru a obține 5$. Odată ce introduceți adresa de mail și parola pentru sign-up (înregistrare).căutați în josulsau sus ul paginii și descărcați aplicația pentru Android sau OS( pentru Apple ),și Windows așa veți observa cum avansați. Cine vrea sa obțină bonusul de 5$ va trebui sa urmeze link ul: https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD sau codul de referal: FINAN9F4DD altfel nu veți beneficia de cei 5$. Aplicația oferă avantajul de a face withdrawal (retragere)direct pe un cont PayPal. Cine nu are cont de Paypal,va trebui sa intre pe Youtube și să scrie cum se crează un cont de PayPal. Nu uitați să descărcați aplicația după ce v ați înregistrat. SETARI APLICATIE Setarea corecta a aplicației se face intrând pe setările app și lăsând activate toate in afara de limitarea pentru mobil. In cazul in care vi se pare că nu creșteți trebuie să intrați la: 1) Setări telefon/Aplicații/Honeygain/Stocare/Ștergere Date/ 2) După care deschideți aplicația și va logați din nou cu aceleași credentiale(adică email și password sau parolă după cum o cunosc multi dintre noi in limba romana) care le ați folosit la înregistrare verificând in setările aplicației daca ați selectat tot in afara de funcția care Limiteaza datele mobile. 3) Nu veți face consum mare de trafic daca nu stați pe internet. 4) Conectandu va la rețeaua wifi veți face mai puțin trafic. Persoanele care doresc și vor un surplus de bani fara investiție garantat pot opta până banii cresc ușor usor zilnic doar folosind internetul. De ce sa treacă timpul degeaba peste noi atât timp cat putem beneficia de niste câțiva centi zilnic. Copiați deci link ul https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD și faceți paste Intr un browser.Veti putea folosi și îmbunătăți viteza de trafic și implicit câștigul va fi mărit cu condiția ca la fiecare 3 device uri să aveți alt ip(adică să folosiți alta rețea). Eu momentan produc undeva la 4-5 centi/zi. RESTRICTII Folosiți un cont de Gmail sau Yahoo Nu folosiți adrese temporare de mail pentru că veți pierde Account ul. Nu folosiți aplicații ca emulatoare sau orice alt gen de aplicație pe același device(smartphone/PC/laptop/tableta)care îți face o copie a aplicației pentru că riscati să vi se suspende Account ul(contul Honeygain). Folosiți deci o singura aplicație pentru fiecare device in parte. Daca aveți și alte întrebări puteți intra și voi pe site ul oficial Honeygain sau îmi puteți trimite mesaje. https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD Va doresc și vouă succes!

 • 1

  Minare criptovaluta de pe telefonul mobil. Conform descrierii de pe pagina web oficială minepi.com, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului. Descarcă aplicația Pi Network din Magazin Play și introdu codul de invitație: Dengal10 Criptomoneda poate fi accesată numai dacă se introduce codul de invitație.Cine dorește poate introduce: Dengal10 Tot ce trebuie să faci după instalare este să intri o dată pe zi în aplicație și să dai clic pe butonul de minat, pentru a confirma că nu ești robot. Ulterior, odată cu începutul versiunii live vei avea nevoie să parcurgi KYC-ul pentru a-ți putea valorifica token-urile. Dacă dorești să produci mai multe token-uri, îți poți invita conoscuții, prietenii sau membrii de familie. Pentru mai multe detalii caută pe YouTube diverse tutoriale pentru a înțelege cum poți transfera banii. Pentru a vă alătura, aveți nevoie de invitație. Dacă dorești să te alături, folosește codul de invitație (regăsit în articol), pentru a deveni membru al acestei echipe.

 • Minare criptovaluta de pe telefonul mobil. Conform descrierii de pe pagina web oficială minepi.com, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului. Descarcă aplicația Pi Network din Magazin Play și introdu codul de invitație: Dengal10 Criptomoneda poate fi accesată numai dacă se introduce codul de invitație.Cine dorește poate introduce: Dengal10 Tot ce trebuie să faci după instalare este să intri o dată pe zi în aplicație și să dai clic pe butonul de minat, pentru a confirma că nu ești robot. Ulterior, odată cu începutul versiunii live vei avea nevoie să parcurgi KYC-ul pentru a-ți putea valorifica token-urile. Dacă dorești să produci mai multe token-uri, îți poți invita conoscuții, prietenii sau membrii de familie. Pentru mai multe detalii caută pe YouTube diverse tutoriale pentru a înțelege cum poți transfera banii. Pentru a vă alătura, aveți nevoie de invitație. Dacă dorești să te alături, folosește codul de invitație (regăsit în articol), pentru a deveni membru al acestei echipe.

 • 17

  Firma noastră este o firma de construcții-fundații speciale care face piloți, pereți mulați și tot ceea ce tine de fundații soeciale. Avem nevoie in echipa noastră de: - Mecanic utilaje grele pentru utilaj de forat vertical, - Mecanic Miniescavator, - Lacatus mecanic cu experiența, prezintă avantaj cunoașterea lucrării la strung. - Muncitori necalificati. Salariul pleaca de la 3000 lei net. Pentru persoanele din zone limitrofe orasului Constanta se ofera transport. Angajatorul asigura masa de pranz, care este livrata pe fiecare santier. Pentru mai multe detalii sunați Email :

 • angajez jurist pentru firma de construcții

 • 3

  Firmă pază angajează agenți pentru magazin. - vârstă maxim 50 ani - doar bărbați - atestat - minim 8 clase - cu domiciliul în Constanța Se ofera salariu + bonuri de masă - program 2 zile cu 2 zile libere. - se plătesc orele suplimentare. Detalii la tel. Nicu.

 • Suna Acum pentru mai multe informatii. OFERIM: - Salariu Atractiv , Transport Platit de catre companie (Romania - Belgia) - Cazare Asigurata/Living (mancare) - Echipamente de protectie (casti, salopete etc) - Plata la ora, Garantat minim 200 ore/luna - Contract 6+6 Luni (cu firma italiana) - La fiecare 4 luni aveti 10 zile libere cu transport PLATIT dus/intors pentru a va intoarce in tara !!! - Transport Casa-Munca Asigurat - Firma Serioasa CEREM: - Echipe dulgheri/fierari/zidari disponibile de plecare in scurt timp; - Experienta in domeniu constituie un avantaj in selectarea personalului; - Diploma in domeniu constituie un avantaj, insa nu este obligatorie, deoarece accentul se pune pe experienta; - Varsta maxima acceptata este de 55 ani. - Se prefera limba Engleza sau Italiana Oferim si cerem seriozitate si profesionalism! Doar persoanele cu experienta in domeniu sunt acceptate! Recrutam din toata tara!

  Repostat automat
 • 1

  montez mobila cumparata execut si la comanda preturi mici

 • transport marfa pe orice distanta transport persoane 8 locuri scaune cu tapiterie din piele spatios si sigur aer conditionat

 • 13

  CIVITAS ANGAJEAZA : PERSONAL pentru Magazin DECHATLON CONSTANTA ! Cerinte: - Domiciliul în Constanta Oferim: -Salariul este 10,5 Lei NET pe Ora ! - Salariul Platit Mereu la Timp. -Contract de Munca conform legii. -Program Flexibil .

 • Constructor efectuez lucrări de construcții, instalații electrice, sanitare, termice și renovării capitale de locuințe. https://www.instagram.com/p/CFGuSn1jIDo/?igshid=uokylnc89b2z

 • 5

  Constructor cu experienta ofer servicii de constructii, sanitare, electrice,renovari capitale,seriozitate si profesionalism.

 • 1

  Angajez tineri necalificați, pentru construcții.

 • 1

  Serios,studii,permis conducere cat.B,fara accidente rutiere,doresc colaborare(timp scurt,mediu sau lung) Disponibil la deplasari (transport marfa,persoane,curierat),flexibil la program de lucru. Disponibil, serios, am 51 ani. tel. 0720385459,Constanta.

 • 1

  Firma de constructii si amenajari pe litoral cauta meseriasi polivalenti pentru amenajari interioare si exterioare. Informatii la numarul afisat. Rugam seriozitate!

 • ANGAJEZ TAMPLAR PVC - Loc. MIHAIL KOGALNICEANU - CONSTANTA - CONDITII = CARNET SOFER + CUNOSTINTE MESERIE

 • Super-Dent 92 angajeaza asistent medical cu experienta in domeniul stomatologie ,specializarea chirurgie implantologie. Colaborare Persoana Fizica Autorizata CMI -Competente necesare : -cunoastetea urgentelor medicale -Recoltare sange -contact: Email:

 • 1

  Angajam agenti de paza pe raza eforie,tuzla,agigea.Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel .

 • 2

  angajez frizerita ,ofer si cer seriozitate conditii avantajoase tel.0768052577

 • Salveaza cautarea