Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Eforie

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam baiat pentru a aranja marfa la raft. Salariu : 2500 Lei Contract de munca Program 08:00 - 20:00

 • 2

  Angajam cameristă sezon estival 2020, oferim salariu si cazare la.locatie. Detalii suplimemtare la telefon.

 • Angajăm urgent lăcătuș naval construti noi cu experiență în domeniul cunostinte plan salariu 12 € la oră asigurăm transport dus intors contract de munca m-ai multe informatii la tef 0722963847 Angajăm urgent ajutor lăcătuș salariu 9€ la ora mai multe informatii la tef 0722963847

 • 11

  Complex Plaja Azur din Eforie , angajează bucătar,aj. bucătar, spălător vase, barman, ospătar și cameristă. Calificarea, experiența și seriozitatea constituie avantaj.

 • 2

  Candidatul ideal Iti plac vanzarile? Si noua! Vino în echipa Provident! Angajam un reprezentant de vânzări talentat. Pe tine. De ce tu? Pentru că îți plac oamenii. Știi cum să-i abordezi, să-i asculți și să le vorbești pe limba lor. Atunci când închei un contract, nu ai parte doar de o recompensă financiară ci și de satisfacția că ai ajutat pe altcineva să-și facă viața mai bună. Ești ambițios și motivat și-ți place această profesie în care niciodată o zi nu seamană cu alta. Competiția te stimulează, scoate ce e mai bun din tine. Ești în același timp un vânzător priceput, care inspiră încredere printr-o atitudine corectă, responsabilă și respectuoasă. Descrierea jobului Ce vei face la noi? Vei promova compania și produsele noastre. Dar nu oricum, ci din perspectiva unei creditări responsabile. Ceea ce înseamnă că este important să identifici corect nevoile clienților tăi și să le oferi apoi cele mai bune soluții financiare pentru ceea ce își doresc. Este la fel de important să construiești o relație solidă, de durată, cu acești clienți care vor constitui portofoliul tău. Îți vei vizita clienții acasă, pentru a le acorda împrumutul și a încasa apoi ratele. Ce facem noi pentru tine? Știm că îți dorești stabilitate financiară, de aceea vei avea salariu fix și bonusuri în funcție de performanțele tale. Cât de mult câștigi în final, depinde doar de tine. Te vei bucura de toate avantajele unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Vei beneficia de o asigurare de accident, decontarea transportului și telefon de serviciu. Îți oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional prin acces la cursuri de dezvoltare profesională și programe de pregatire. Descrierea companiei Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine. Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

 • terasa in Eforie Sud angajam bucatar linie autoservire .meniu romanesc experienta in linie autoservire

 • Terasa tip restaurant -linie autoservire angajam bucatar ,bucatareasa cu experienta in mancare de linie cu flux mare pe masa de pranz si cina.oferim seriozitate cerem seriozitate ,salariu negociabil in functie de performante .puteti beneficia de bonusuri consistente.oferim cazare. pentru detalii va rugam sa sunati.

 • 14

  Terasa tip linie autoservire din 2011 cu o echipa tanara formata in timp ne cautam colegi noi, ajutori de bucatar ,fete pentru servire linie, debarasatori ,personal la vase ,femeie de serviciu,barman fara prea mare experienta,oferim salarii atractive plus bonusuri in functie de implicare si seriozitate. oferim cazare fara costuri suplimentare .detalii la telefon. nu angajam cupluri sau grupuri din motive depistate si traite de'a lungul anilor petrecuti in domeniu.

 • Angajam vanzatoare inghetata Eforie Sud

 • 1

  Vila din Eforie Nord a cameriste pentru sezonul estival 2019.Conditii avantajoase. Relații la telefon 0761333667

 • 8

  angajam vânzător magazin alimentar pe perioada sezonului estival 2020, se oferă cazare și masa , salariul începând de la 2.000 lei

 • Vila în Eforie Nord angajează cameriste pentru sezonul estival 2020.Relatii la telefon 0747 041049

 • Terasa in Eforie Sud angajam fete pentru servire linie calda.angajam fete la debarasat si curatenie. oferim cazare

 • Fast Food Eforie Sud angajam shaormar

 • Eforie Sud angajam shaormar

 • angajez ajutor de barman, și baieti întreținere plaja , se oferă cazare , și o masa pe zi . Salariu începând de la 2.000 lei ( depinde de munca depusă)

 • Angajam shaormar un Eforie Sud .oferim cazare . cer si ofer seriozitate

 • 2

  Descarcat alimente, ingrijire porumbei, curatenie, etc. se asigura cazare si masa, salariu 2500.

 • 4

  Angajez camerista ,cu carte de munca ,de preferat cu experienta in domeniu .Salariu atractiv!Program flexibil.

 • 2

  Vila cu 6 camere angajam camerista .minim de experienta .mentionez ca va trebui sa locuiti in locatie pe durata sezonului estival. detalii la telefon

 • Salveaza cautarea