Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Jupiter

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Pensiune in statiunea Jupiter angajeaza camerista cu experienta pentru sezonul estival 2021, 15 iunie - 15 septembrie. Program: 08:00 - 15:00 Salariu: 2000 RON Asiguram decontarea transportului. Pentru mai multe detalii:

 • ANGAJAM CAMERISTE LA CASA MEYRA DIN JUPITER, SALARIU ATRACTIV TRANSPORT GRATUIT. RELATII LA TEL .

 • 7

  Hotel de 3* din statiunea Jupiter , Mangalia ANGAJEAZA SEF DE RECEPTIE SI RECEPTIONERI Oferim: - salariu atractiv - cazare si masa pentru persoanele care vin din tara - transport si masa pentru persoanele care fac naveta din localitatile limitrofe Rugam seriozitate. Va asteptam cu drag in echipa noastra ! Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon din anunt.

 • 2

  Hotel de 3* din statiunea Jupiter , Mangalia ANGAJEAZA BUCATAR SI AJUTOR DE BUCATAR Oferim: - salariu negociabil in functie de rezultatul muncii - cazare si masa pentru persoanele care vin din tara - transport si masa pentru persoanele care fac naveta din localitatile limitrofe - bonus la sfarsit de sezon Rugam seriozitate. Va asteptam cu drag in echipa noastra ! Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon din anunt.

 • 1

  SUPERMARKET GSK din Jupiter angajeaza lucrator comercial si maipulant marfa pentru vara anului 2021 . Societatea comerciala are nevoie de persoane serioase care isi doresc un loc de munca. BENEFICII: -contract de munca, -salariu atractiv , crescand in functie de abilitati, - loc de munca stabil ,cu respectarea tuturor formalitatilor legale, - asigurarea transportului(pentru ce-i din localitate), -cazare gratuita (pentru ce-I din tara), - Program de lucru in 2ture Activitatea va incepe la sfarsitul lunii aprilie (va tinem la curent...) Pentru alte DETALI puteți contacta la numarul de tel: .

 • 1

  MSN Industrial Wash-spalatorie industriala textile, din statiunea Jupiter angajeaza tineri-baieti dinamici, responsabili cu simt al umorului pentru perioada sezonului estival 2021(15.mai - 30 septembrie 2021). Doritorii cu varste cuprinse intre 16-25 ani, din oricare judet/localitate din tara, dornici de un serviciu stabil responsabil, curat si protejat beneficiaza pe langa salariile atractive ; de masa, cazare, transport si bonusuri. Vino in echipa nostra numai de tineri si fa cariera pentru o perioada indelungata !

 • 2

  Hotel de 3* din statiunea Jupiter , Mangalia, ANGAJEAZA PERSONAL NECALIFICAT , ingrijitor spatii verzi . Oferim: - salariu negociabil in functie de rezultatul muncii - transport si masa pentru persoanele care fac naveta din localitatile limitrofe - bonus la sfarsit de sezon Rugam seriozitate. Va asteptam cu drag in echipa noastra ! Pentru mai multe informatii sunati la numarul din anunt.

 • Salveaza cautarea