Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Medgidia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  SC Cincu Expert Srl cu sediul în loc Satu Nou angajează sudori, lăcătuși, instalatori, mecanici, electricieni pentru lucrari in tara si strainatate cei interesați sunt rugați sa sune la nr . Salarii începând de la 3000 ron diurnă ,transport, cazare asigurate.

 • 4

  SC cu sediul in loc Satu nou angajeaza sudori, lacatusi, instalatori, mecanici, electricieni pentru lucrari in tara si strainatate, pentru detalii va rugam sa sunati la nr .

 • 6

  Societate comerciala cu sediul in Medgidia angajeaza stivuitoristi, lacatusi, sudori pentru tara si strainatate, cei interesati sunt rugati sa sune la nr de tel .

 • 1

  Sc cu sediul în localitatea satu nou angajează Lacatusi Sudori Mecanici.Electricieni.Zidari.Dulgheri.Faiantari pentru lucrări în țară și străinătate. Pentru relații în legătură cu postul de lucru sunați de Luni-vineri între orele 08.00-17.00. la nr de tel . Vă rugăm nu deranjați inutil.

 • 2

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 1

  Angajam lacatusi cu sau fara experienta, nu necesita diploma. Detalii la telefon:

 • 7

  Angajam sudori si lacatusi cu si fara experienta, contract pe perioada nedeterminata, se deconteaza transportul celor din localitatile limitrofe. Atelierul se afla in Medgidia Detalii la telefon: 0728073777

 • 1

  Firma de confectii metalice, reparatii industriale si mentenanta mecanica angajeaza lacatusi mecanici cu experienta Detalii la telefon: 0728073777

 • Societate comerciala angajam lacatusi din Medgidia si zonele limitrofe, experinta intr-o fabrica de ciment constituie un avantaj. Salariu atractiv. Nu raspundem la mesaje Detalii la telefon:

 • 4

  Angajam fete pentru vanzare produse finite cu domiciliul in Medgidia . Cerinte : -Permis de conducere -vorbitoare de limba engleza -preferabil studii de vanzari sau experienta in domeniul Asteptam cv-ul dvs iar in urma interviului aflati restul de detalii . Angajam personal pentru fabrica din Medgidia : - mecanic reparatii utilaje Relatii la telefon dupa ora 12.00

 • Cantar alimentar in perfecta stare de funcționare

 • 4

  Firmă de transport angajează șofer profesionist, transport prelată + benă cereale în funcție de cerințe. Salariu 3500-4000 lei + 50 lei diurnă.

 • 5

  Societate comerciala angajeaza muncitori calificati, de preferabil lacatusi si sudori. Salariu net 4500lei, se asigura transport, cazare si mancare Detalii la telefon:

 • 1

  Firma confectii metalice cu sediul in MEDGIDIA,angajeaza operator CNC-debitare plasma,cu domiciliul in Medgidia sau zone adiacente.Relatii la tetefon 0752/088356

 • 3

  Angajam contabila si fete pentru vanzare produse finite cu domiciliul in Medgidia . Cerinte : -Permis de conducere -vorbitoare de limba engleza -preferabil studii de contabilitate/vanzari sau experienta in domeniul Asteptam cv-ul dvs iar in urma interviului aflati restul de detalii . Angajam personal pentru fabrica din Medgidia : - mecanic reparatii utilaje Relatii la telefon dupa ora 12.00

 • 1

  Angajez dulgheri și necalificați Constanța și/sau Medgidia

 • 2

  Ne mărim echipa, angajăm contabilă cu experiență, cunoscătoare a programul Saga. Așteptăm să ne contactați, un CV, pe adresa de email: https://contabilitatemedgidia.ro

 • Angajăm Lacătuș Mecanic Beneficii: Salariu 3.500 RON, tichete de masă de 20 ron/lună, asigurare de viață și sănatate, primă de vacanță de 3000 brut/2350 net, tichete cadou de Paști și de Crăciun de 500 ron, bonus de performanță anual, zile de concediu 26 zile lucratoare, diverse compensații pentru evenimente deosebite (deces, căsătorie, naștere, boli grave), masa de prânz la preț redus, transport asigurat din Constanța sau decontat în limita prețului de transport în comun; Sarcini/Responsabilită i: Este subordonat direct șefului de echipă mecanici tură, de la care primește dispoziții și față de care raspunde de activitatea desfașurată. Asigură o bună și continuă funcționare din punct de vedere mecanic al instalațiilor din sectorul deservit, luând toate măsurile de protecție și securitate atât în timpul exploatării cât și al reparațiilor. Intervențiile efectuate în instalații se fac conform documentației tehnice, instrucțiuniilor de lucru, normelor de protecție a muncii și PSI.

 • Experienta 25 ani dulgherie, fierărie, zidărie, coordonare muncitori, utilaje ,planificări termene de lucrări, plan, cote de nivel,rapoarte de lucru ,avize, etc.solicit angajare.

 • 6

  Descriere Angajam soferi pe CIMENTRUCK pentru fabrica de ciment CRH Medgidia, Pachet Salariu atractiv, se lucreaza in program, Camiaone Scania si Man Euro 6 2015 si 2016 semiremorci Omeps si Spitzer noi, Se asigura salariu pe toata perioada anului !

 • Salveaza cautarea