Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Navodari

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Navodari - Angajăm secretara pentru birou vanzari apartamente . Cerințele postului vor fi comunicate cu ocazia interviului. Relatii :

 • Angajez îngrijitoare pentru mama mea care este imobilizata la pat. Pentru detalii sunați acum la :

 • 7

  Cerinte: -atestat de agent de paza -experienta minim 1 an in firme de paza si protectie -program 12/24 12/48 Conditii: -salariu 1400 lei - 1500 lei -bonuri de masa Activitatea se desfasoara in zona Navodari.

 • Angajez camerista pensiune navodari Plaja Pentru sezon Salariul se discuta la tel sau la fata locului Ofer si cer seriozitate!

 • 4

  Angajam lucrator spalatorie&vulcanizare auto. Salarariu atractiv. Mai multe informatii sunati la numarul de telefon: 0766 368 773

 • Angajam absolvent studii superioare tehnice (Facultatea de Constructii). Experienta in ofertarea lucrarilor in WinDocDeviz pentru lucrari de constructii si instalatii; Experienta in licitatii publice (SICAP); Foarte bune abilitati de comunicare si lucrul in echipa; Capacitatea de a lucra concomitent la mai multe proiecte; Capacitatea de prioritizare; Rigurozitate de atentie pentru detalii; Persoana activa, responsabila, foarte bine organizata; orientata catre obtinerea de rezultate; Foarte bune cunostinte tehnice; Capacitate de analiza si sinteza. Descrierea jobului Studierea documentatiei (caiete de sarcini, fise de date, planuri, memoriu tehnic) si a intregii documentatii pentru licitatii inclusiv eligibilitate; Introducerea/incadrarea articolelor de deviz in programul specializat WinDocDeviz; Solicitarea de oferte de la furnizorii de materiale si echipamente/subcontractori; Realizarea analizei comparative a ofertelor primite de la furnizori; Stabilirea furnizorilor de materiale si echipamente pentru intocmirea ofertelor; Intocmirea devizelor oferta dupa antemasuratori existente,deviz general investitie; Intocmirea ofereti tehnico-economice si califiacare in conformitate cu cerintele documentatiei pentru participarea la licitatii publice; Intocmirea graficelor de executie; Intocmirea Propunerii Tehnice, Planul Calitatii sau alte documente necesare pentru dosarul de oferta; Stabilirea strategiei pentru intocmirea documentatiei de prezentare a ofertei, tinand cont de cerinte; Cunoasterea legislatiei in vigoare; Urmarirea proiectelor aflate in derulare; Intocmirea actelor aditionale, a decontarilor, NCS-uri, NR-uri; Intocmirea documentatiei aferente Cartii Constructiei(in colaborare cu fisa de date). Va asteptam in echipa noastra!

 • 3

  Magazin de telefoane mobile si accesorii din navodari cauta agenta vanzari. Detalii in privat salariu1500-2000lei

 • 13

  Restaurant/Pensiune ARCONI situata in centrul Orasului Navodari , cautam o persoana ,PERMANENT pentru restaurant. Se lucreaza tot timpul anului-Program Flexibil Salariu Avantajos.

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 1

  La Sufertas angajează ajutor bucatar , relații la telefon .

 • 12

  Societate angajeaza meseriasi pentru constructii in zona Tulcea, Agigea, Constanta si Mamaia Nord. Angajam, in conditii legii, muncitori calificati in constructii civile, zidari, fierari, dulgheri, placari ceramice, placari termosistem, tencuieli manuale si mecanizate etc. Salariul atractiv, functie de productivitate Motto-ul nostru: Daca vrei sa fi platit, trebuie sa muncesti, iar ca sa muncesti, trebuie sa fi platit. Daca esti muncitor, serios si vrei sa castigi pe masura muncii tale, nu ezita sa ma contactezi. Telefon :

 • 6

  Ne intereseaza sa angajam numai cu carte de munca, exclus munca la negru! Personal de curatenie si intretinere pentru curatenie apartamente in zona mamaia nord, (contract de munca pe tot anul nu doar pe sezon) Mai multe detalii la

 • 4

  Angajam lucrator comercial pentru un magazin alimentar din centrul orasului Navodari. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la nr de telefon

 • Angajam lucratoare comerciala pentru un magazin alimentar situat in centrul orasului Navodari. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon .

 • 7

  contract de munca salariu minim in mana 2200 -2500

 • 4

  La Sufertaș "Mamaia Nord" angajează personal bucătărie, "ajutor bucatar" relații la telefon .

 • Firma de construcții angajează în condiții legale zidari, salariu atractiv și cazare

 • 1

  Doamnă serioasă dețin diploma curs asistenta sociala. Am experienta in domeniu..tel

 • Cauta oameni calificați sau necalificati pentru placat regips sau polestiren. Carezare, masa, si bani de tigari salariul se da la săptămâna. Anunțul este valabil pentru toată tara lucrările sunt în Constanța. Se lucrează de luni până sâmbătă, duminica liber. Mai multe detali la tel.

 • Salveaza cautarea