Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Ovidiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Companie cu sediu in Romania angajeaza soferi profesionisti cu experienta/incepatori: Putem oferi: - contract de munca Romania (salariu pe tara); - diurna zilnica 67,5 euro; - bonusuri pentru lucru in weekend; - asiguram transport dus-intors la locul de munca; - perioada de lucru este de 6 saptamani cu repaus de 2 saptamani; - perioada de initiere pentru incepatori; Se cere: - permis de conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru singur pe cabina; Semnarea contractului si formalitatile de angajare se fac in tara la sediul angajatorui. Transportul pana la punctul de lucru din Belgia se asigura de catre angajator. Va stam la dispozitie cu toate detaliile privind angajarea.

 • 1

  Vino in echipa Sunbiz Solutions Srl! Cautam coleg/a pentru postul de: Director comercial Responsabilitati principale: Promovarea serviciilor firmei catre clientii din portofoliu; Extinde in permanenta portofoliul de clienti prin activitati specifice , deplasari la clienti, campanii de promovare, etc.; Ofera clientilor solutii si asistenta in rezolvarea solicitarilor primite din partea acestora Dezvolta si intretine realatii bune de colaborare cu, clientii din portofoliu si partenerii de pe piata locala; Cunoaste si se mentine la curent in permanenta cu evolutiile pietei, cu produsele concurentei, cu noutatile din domeniul sau de activitate; Realizeaza targetele de vanzari si respecta procedurile de lucru din cadrul firmei; Utilizeaza in cadrul procesului de vanzare sistemele de calcul si softurile din cadrul firmei; Intocmeste si prezinta periodic rapoarte de activitate; Intocmeste studii si analize de piata, propune directii de activitate la nivelul departamentului de vanzari. Cerinte job: Orientat pe obiective si spre rezultate; Capacitate de analiza si sinteza; Capabil sa isi desfasoare activitatea cu un inalt grad de autonomie si decizie; Aptitudini ridicate de comunicare si negociere; Cunostinte solide de PC la nivel utilizator; Capabil de a munci fara bariere temporale atunci cand este necesar; Disponibil pentru deplasari in tara; Permis auto categoria B cu experienta de minim 1 an. Cunoasterea unei limbi straine de circulatie intrernationala cnstituie avantaj Beneficii: Pachet salarial motivant,in functie de realizari; Tichete de masa; Diverse programe periodice de motivare si fidelizare a echipei; Conditii de lucru moderne si placute.

 • 5

  Angajez vanzatoare magazin alimentar in ovidiu.tel .

 • 2

  Societatea SC ELIT SRL - angajaza sofer distributie cu experienta, categorie permis B, program de lucru LUNI-SAMBATA(INCLUSIV) 06.00-14.00, locatie Ovidiu, jud Constanta SALARIU INTRE 2000-2500 RON

 • Loc de munca stabil in echipa de productie mobilier din lemn masiv, MDF, PAL. Ce cautam: - Experiență profesională si cunoasterea utilajelor din domeniul producției de mobilier (operatii de debitare, frezare, asamblare, slefuire) - Intelegerea desenelor tehnice (schite) - Cunoasterea sistemelor si accesoriilor specifice (feronerie) - Eficienta, buna organizare si capacitatea de a invata continuu - Seriozitate și punctualitate - Orientarea catre soluții în remedierea situațiilor neprevăzute Ce oferim: - Utilaje noi, performante - Mediu de lucru placut - Programul echipei de productie: Luni - Vineri -> 8:00 17:00 - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Prime de sarbatori, ore suplimentare platite, nivel de salarizare in functie de cunostinte si performanta - Spatiul de productie se afla in zona Ovidiu - Lumina Poti obtine mai multe detalii aici: telefon .

 • Loc de munca stabil in echipa de productie mobilier din lemn masiv & MDF. Ce cautam: - Experiență profesională si cunoasterea utilajelor din domeniul producției de mobilier (operatii de debitare, frezare, asamblare, slefuire) - Intelegerea desenelor tehnice (schite) - Cunoasterea sistemelor si accesoriilor specifice (feronerie) - Eficienta, buna organizare si capacitatea de a invata continuu - Seriozitate și punctualitate - Orientarea catre soluții în remedierea situațiilor neprevăzute Ce oferim: - Utilaje noi, performante - Mediu de lucru placut - Programul echipei de productie: Luni - Vineri -> 8:00 17:00 - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Prime de sarbatori, ore suplimentare platite, nivel de salarizare in functie de cunostinte si performanta Poti obtine mai multe detalii aici: telefon .

 • Pizzeria San felice cauta livrator

 • Angajam manipulanti pentru depozit , mărfuri congelate, in loc. Ovidiu. Relatii la tel.

 • Restaurant Savory's din Ovidiu angajează permanent: -ospatari -bucatari -pizzeri -ajutor bucatar

 • 1

  Am nevoie de ingrijitor pentru batran pentru localitatea Ovidiu, judet Constanta.

 • Pizzeria San felice Cauta pizzer Program Marți / duminica 9: In funcție de experienta

 • 9

  Suntem in cautarea unei doamne cu experienta in gradinarit si ingrijire curte. Va rugam sa ne transmiteti un mesaj cu numarul dvs de telefon, insotit de NUME SI PRENUME.

 • 3

  Cautam doamna serioasa pentru a se ocupa de treburi casnice, frecventa intre 3-4 ori pe saptamana, in localitatea Ovidiu. Cerinte: Persoana responsabila, bine organizată, cu simt al ordinii si curateniei, energica, discreta si cu bun simt, fara cazier, domiciliul in Ovidiu, Lumina, Poiana. Recomandarile de la vechii angajatori constituie un avantaj. Va rugam, trimiteti mesaj cu numarul dumneavoastra de telefon si numele complet ca sa va contactam. Va rugam recititi cerintele de mai sus si doar in masura in care corespundeti, trimiteti CV sau sumar experienta profesionala. Multumesc!

 • 1

  Efectuează transporturi de marfă • asigură şi supraveghează încărcarea mărfurilor; urmăreşte poziţionarea corectă a autovehiculului, poziţionarea mărfurilor cu respectarea normelor privind sarcina pe osie (axa), gabaritul şi stabilitatea în timpul mersului, fixarea şi/sau ancorarea cu dispozitivele speciale din dotare, obţine autorizările necesare în cazuri de depăşire a normelor de încărcare pe osie, sau a gabaritelor; • execută transportul conform programului de transport dat de angajator; urmăreşte respectarea rutelor şi traseelor indicate, adaptarea vitezei de circulaţie la restricţiile impuse de traseu, de timp şi condiţiile atmosferice, precum şi de tipul mărfii transportate, ia măsurile de asigurare şi pază a mărfii transportate, pe timpul odihnei regulamentare, solicită măsuri speciale de protejare în cazuri de circulaţie deosebită (drumuri cu pante/rampe foarte mari, trasee denivelate, alunecări de teren, etc.); Execută reparaţiile în timpul procesului de transport (depanări în parcurs) • localizează şi analizează defecţiunea cu rapiditate după indicaţiile aparatelor de bord, semnalele acustice, optice sau comportamentul specific al autovehiculului, identifică cu precizie efectele şi cauzele care au produs defecţiunea, piesele defecte şi în cazul imposibilităţii efectuării reparaţiei informează imediat; • adoptă măsuri de urgenţă pe timpul reparaţiilor, ia măsuri de protecţie şi/sau depozitare a mărfurilor transportate pe timpul asigurării reparaţiilor şi asigură cu promptitudine asistenţă medicală de urgenţă în cazul accidentării altora; • efectuează reparaţiile conform instrucţiunilor din cartea tehnică auto când este competent pentru realizarea acestora. Predă autovehiculul la garajul unităţii sau la locul indicat de angajator imediat după încheierea cursei.

 • Execut lucrări de construcții interioare finisări gleturi rigips lavabil gresie faianță ect

 • 1

  Restaurant cu specific italian,anagajm bucatar. Oferim un mediu de lucru plăcut, salariu motivant și bonusuri in funcție de performanța. Mai multe detalii la telefon:

 • Sc angajeaza rigipsari /finisori pentru amenajari de spatii comerciale. Plata se face saptamanl in functie de competente. Se ofera cazare diurna si transport platit.

 • Hotel Herberth s din localitatea Ovidiu angajează bucătar cu sau fără experiența pe perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii va rog sunați la :

 • Salveaza cautarea