Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Vama-veche

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Pensiune in Vama Veche angajeaza personal (de preferat cuplu), cu sau fara experienta, incepand cu data de 20 aprilie, pentru sezonul estival 2019, pe urmatoarele posturi: - Camerista - Ajutor de bucatar Activitatea se desfasoara intr-o locatie frumoasa situata langa plaja. Oferim: contract de munca, salariu atractiv, cazare si masa. Solicitam: seriozitate. Relatii la telefon 0744368256, 0740525204 Fb: Pensiunea Sara Vama Veche

  • ANGAJEZ 1 BUCATAR(tigai), 2 OSPATARI SI UN AJUTOR DE BARMAN PENTRU RESTAURANT IN VAMA VECHE

  • Suntem o mica si cocheta pensiune in Vama Veche iar daca esti o persoana atenta la detalii, prietenoasa si cu putere de munca, te vei simti cu siguranta excelent cu noi. Jobul presupune 6 ore de munca pe zi, 6 zile pe saptamana, Sambata este ziua libera. Perioada contractului este de 6 luni (01 Apr-01 Oct) cu posibilitate de prelungire pentru intreg anul. Oferim un salariu motivant plus un bonus de performanta la final de sezon. Putem asigura sau deconta transportul in anumite conditii.

  • Pensiune in Vama Veche, angajam camerista. Cautam o persoana atenta la detalii, prietenoasa si cu putere de munca. Jobul presupune 6 ore de munca pe zi, 6 zile pe saptamana, Sambata este ziua libera. Perioada contractului este de 6 luni (01 Apr-01 Oct) cu posibilitate de prelungire pentru intreg anul. In cazul in care esti interesat de un loc de munca cu incepere imediat, oferim si aceasta posibilitate iar detaliile le vom discuta la interviu. Oferim un salariu lunar motivant plus un bonus de performanta ce se acorda la final de sezon. Putem asigura sau deconta transportul in anumite conditii.

  • Salariu atractic Ofer mancare si cazare Detalii la nr de telefon : 0761608541

  • Salveaza cautarea