Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Vama-veche

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 18

  Angajam personal sezonier, de preferat fete, pentru pensiune litoral. Pensiunea este situata in Vama Veche. Perioada de angajare aprilie - 30.septembrie. Solicitam: - responsabilitate - seriozitate - activitati: pregatire si servire mic dejun, curatenie camere, intretinere piscina, intretinere gradina - nivel profesional: incepator-mediu Oferim: - cazare si masa - salariu avantajos - contract de munca Ne puteti contacta telefonic la nr sau . Nu conteaza daca ai sau nu experinta! Te invatam noi!

 • 2

  PERIOADA DE DESFASURARE: 15 APRILIE 2021- 1 SEPTEMBRIE 2021 LOCUL DE DESFASURARE a activitatii: LOC. VAMA VECHE, JUD. CONSTANTA Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util. Candidatul ideal :- persoana ordonata, disciplinata, dinamica, spirit de initiativa - amabilitate, abilitati de lucru cu publicul -studii medii -cunostinte operare PC RESPONSABILITATI CASIER VANZATOR MAGAZIN -operare case de marcat prin scanarea produselor achizitionate de clienti si incasarea banilor -asigura prezenta la raft a produselor prin completari permanente -asigura curatenia magazinului (inclusiv echipamente si utilaje) verificarea datelor de valabilitate a produselor -ofera clientilor informatii despre produse, preturi, la solicitarea acestora participarea la realizarea inventarelor Beneficii: pachet salarial motivant cazare si masa asigurata Pentru detalii ,mesaj in privat

 • Buna ziua ! Angajăm fete si baieti pentru un magazin din Vama -Veche pentru 1 mai si restul sezonului estival Oferim salariu motivant .Programul de lucru si alte detalii le vom discuta in privat.Cei interesați ii rog sa ma contacteze in privat .va multumesc!

 • Vila Primavera Vama Veche angajeaza pentru sezonul estival 2021 : Camerista *Programul este de 8h/zi, 6 zile din 7. *Pensiunea are 11 camere. *Ne dorim pe cineva din zona Mangalia-Vama Veche. *Oferim decontarea transportului. *Conditiile de munca si salariu sunt avantajoase. *Se ofera contract de munca. *Atmosfera este placuta.

 • 66

  Casa OK BY OVO angajeaza pentru perioada estivala ,urmatoarele categorii de personal ; OSPATARI ,BARMAN ,AJUTOR DE BUCATARI, CAMERISTE,SPALATOR VASE ,INGRIJITOR SPATII HOTELIERE. Asiguram cazare si masa gratuit . Salariile se vor negocia la interviu functie de experienta si vechime . Pentru relatii

 • Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana organizata, perseverenta, cu abilitați de comunicare și lucru in echipa, dornica de a se implica in activitatea companiei si a se dezvolta impreuna cu aceasta. Cerinte: -implicare activa in productie -studii medii-superioare -experienta anterioara in domeniul de activitate al companiei (Horeca/ Fast food) pe pozitia la care se aplica -Controlul calității produselor și a customer service-ului oferit clienților și atingerea indicatorilor planificați. Seriozitatea, respectul, responsabilitatea i bunul sim sunt de asemenea cerin e obligatorii. Descrierea companiei BIBI MARKET administreaza 2 restaurante: BIBI BISTRO si BOLO STEAK HOUSE ; 1 fast-food, celebru deja pentru sandwich-urile sale, LA BOTU CALULUI , 1 magazin alimentar si 1 cocktail bar ZAZA bar , toate aflate pe cea mai renumita si boema strada din Vama Veche.Anuntul de angajare se adreseaza atat celor fara experienta, cat si acelor persoane cu abilitati dobandite in ani de lucru anteriori.Pentru cei fara experienta, dar dorinta de munca, le oferim suport, indrumare si orientare catre acel post din organigrama in care si-ar gasi motivatia pentru propria dezvoltare profesionala. Ne mandrim cu povestile reale ale angajatilor nostri, care au inceput de la postul de casier / lucrator comercial / ajutor bucatar, iar azi, ocupa functii de conducere sau si-au dezvoltat carierele personale in cadrul unor companii nationale de succes.Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util.Impreuna gasim cea mai buna solutie de colaborare, tinand cont de capacitatile tale si motivatia ta. Perioada de desfasurare a activitatii: 10 aprilie - 10 septembrie Se asigura cazare si masa in Vama Veche.

 • 2

  Cautam persoane interesate de a avea un job stabil. Postul vacant este: Personal Spalat Vase. Responsabilitati: Debarasarea si Spalarea vaselor . Intretinerea si curatenia zonei de lucru. Pregatirea veselei si a tacamurilor pentru servire. Descrierea companiei BIBI MARKET administreaza 2 restaurante: BIBI BISTRO si BOLO STEAK HOUSE ; 1 fast-food, celebru deja pentru sandwich-urile sale, LA BOTU CALULUI , 1 magazin alimentar si 1 cocktail bar ZAZA bar , toate aflate pe cea mai renumita si boema strada din Vama Veche.Anuntul de angajare se adreseaza atat celor fara experienta, cat si acelor persoane cu abilitati dobandite in ani de lucru anteriori.Pentru cei fara experienta, dar dorinta de munca, le oferim suport, indrumare si orientare catre acel post din organigrama in care si-ar gasi motivatia pentru propria dezvoltare profesionala. Ne mandrim cu povestile reale ale angajatilor nostri, care au inceput de la postul de casier / lucrator comercial / ajutor bucatar, iar azi, ocupa functii de conducere sau si-au dezvoltat carierele personale in cadrul unor companii nationale de succes.Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util.Impreuna gasim cea mai buna solutie de colaborare, tinand cont de capacitatile tale si motivatia ta. Perioada de desfasurare a activitatii: 10 aprilie - 10 septembrie

 • Candidatul ideal - persoana ordonata, disciplinata, dinamica, spirit de initiativa Descrierea jobului RESPONSABILITATI LUCRATOR FAST FOOD - pregateste produsele de fast-food respectand normele de calitate si timp; - respecta cu rigurozitate regulile de igiena in alimentatia publica referitoare la pastrarea si pregatirea produselor si semipreparatelor Descrierea companiei Compania administreaza restaurantul BIBI Bistro, BOLO STEAK HOUSE, magazinul BIBI Market si fast-food-ul La Botu Calului din Vama Veche, Constanta. Perioada de desfasurare a activitatii 15 aprilie 15 septembrie 2021 Locul de desfasurare a activitatii : VAMA VECHE, CONSTANTA Se asigura cazare si masa in Vama Veche.

 • Salveaza cautarea