Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Venus

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam personal hotelier: cameriste, bucatari, ospatari pentru Bucuresti, pentru litoral, Hotel-Restaurant Palace din Venus si pentru Delta Dunarii la Hotel-Restaurant Delta Palace din Sulina, 0733 110011 ;

 • Angajez vinzator legume si fructe pentru litoral . Ofer cazare masa si salariu atractiv.sunati 0722549767

 • HOTEL AMMON din Venus angajeaza ospatari, picoli, ajutor de bucatar! Maxima seriozitate cu privire la oferirea salariului, exista cazare si 3 mese pe zi! Pt mai multe informatii va rog sa sunati la nr 0758079519

 • Angajam Barman. Ospatar, Asistent Manager, pentru Hotel Delta Palace din Sulina ; 0733 110011; rezervari@palacehotel.ro; Asiguram cazare, bonuri de masa si salariu atragator.

 • Designer interior / exterior cu studii sau cu experienta; 0722305696

 • Hotel Dana 4* situat in statiunea turistica Venus, judet Constanta, angajeaza femeie de serviciu, pentru sezonul estival 2019. Oferim conditii optime pentru desfasurarea activitatii, salarii atractive, contract de munca, transport decontat si bonuri de masa (sau posibilitate de cazare cu masa asigurata,pentru persoanele din afara judetului). Pentru mai multe informatii, ne puteti cotacta la numarul de telefon publicat in anunt.

 • Hotel Dana 4* situat in statiunea turistica Venus, judet Constanta, angajeaza debarasator pe perioada sezonului estival. Oferim conditii optime pentru desfasurarea activitatii, salarii atractive, contract de munca si transport decontat (sau posibilitate de cazare cu masa asigurata,pentru persoanele din afara judetului). Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon publicat in anunt.

 • Hotel Dana 4* situat in statiunea turistica Venus, judet Constanta, angajeaza ingrijitor spatii hoteliere, pe perioada sezonului estival. Oferim conditii optime pentru desfasurarea activitatii, salarii atractive, contract de munca si transport decontat (sau posibilitate de cazare cu masa asigurata,pentru persoanele din afara judetului). Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon publicat in anunt.

 • Hotel Dana 4* situat in statiunea turistica Venus, judet Constanta, angajeaza ingrijitor spatii verzi, pe perioada sezonului estival. Oferim conditii optime pentru desfasurarea activitatii, salarii atractive, contract de munca si transport decontat (sau posibilitate de cazare cu masa asigurata,pentru persoanele din afara judetului). Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon publicat in anunt.

 • Hotel in Venus - Mangalia cu servicii medical SPA angajam asistent medical balneo fizio terapeut si maseoza. rezervari@hotelinromania.eu; 0722305696 Asiguram cazare, masa sau bonuri de masa si salariu atragator.

 • Asistent manager cu experienta in turism si/sau alimentatie publica. Activitate pe litoral la Hotel Palace din Venus; in Delta Dunarii la Hotel Delta Palace din Sulina si in Bucuresti la Hostel Palace. Informatii suplimentare la 0722 305696 si de pe site . Rog CV pe e-mail ionlucian@palacehotel.ro

 • Palace Hotel & Resort angajeaza nutritionist pentru coordonarea activitatii de alimentatie publica: restaurant, snack bar, cafenea; Asteptam CV pe rezervari@palacehotel.ro 0733 110011; 0722 305696 Ion Lucian

 • Angajam lucratori comerciali(fete si baieti) in statiunea Venus la un magazin de imbracaminte si suveniruri. Seriozitatea este punctul nostru forte, acest fapt datorandu-se celor 20 de ani de activitate in domeniul comercial,cu toate ca, amuzamentul, tot reuseste sa-si faca prezenta in echipa noastra. Oferim un mediu de lucru prietenos, curat si placut, dat fiind fapt ca tratam angajatii ca pe membrii familiei.Totodata veti beneficia de o oferta salariala atractiva ce este direct proportionala cu performanta si gradul de implicare in munca. Cazare inclusa***

 • Experienta: minim 2 ani pe un post similar Abilitati profesionale: - Studii medii de specialitate, calificare de ospatar, barman reprezinta un avantaj; - Cunostinte de limba engleza; - Cunostinte tehnice de servire in restaurant; - Cursuri de calificare in domeniu prezinta un avantaj la angajare; - Cunoasterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor; - Cunoasterea sortimentelor de alimente; Abilitati personale: - Usurinta in comunicarea verbala; - Abilitati de relationare interpersonala; - Spirit de echipa; - Implicare, initiativa si rigurozitate; - Atentie la detalii; - Organizare si multi-tasking; - Rapiditate in executarea sarcinilor de serviciu; - Capacitate foarte buna de planificare si de organizare; Descrierea postului: - Primeste si serveste clientii, conform standardelor operationale de servire; - Preia comenzile de mancare si/sau bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; - Acorda atentia cuvenita si asigura servicii ireprosabile clientilor; - Cunoaste meniul astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi. Cazare si mese asigurate! Daca esti interesat, trimite-ne CV-ul tau la adresa de email office at ammon.ro sau suna-ne la 0758.079.519.

  Repostat automat
 • Hotel Dana 4* situat in statiunea turistica Venus, judet Constanta, angajeaza salatier , pentru sezonul estival 2019. Oferim conditii optime pentru desfasurarea activitatii, salarii atractive, contract de munca, transport decontat (sau posibilitate de cazare cu masa asigurata,pentru persoanele din afara judetului). Asteptam CV -urile dvs pe adresa : . Pentru mai multe informatii, ne puteti cotacta la numarul de telefon publicat in anunt.

 • Locul de munca este pe litoral la Hotel Palace 4* din Venus sau in Delta Dunarii, la hotel Delta Palace din Sulina. Se ofera cazare daca este cazul, masa sau bonuri de masa, salariu.

 • Esti pasionat de ceea ce faci, implicat si vrei sa te dezvolti? Atunci citesti anuntul de angajare care ti se potriveste. Hotel Melodia 4* si Hotel Favorit 3* din Venus, angajeaza pentru perioada mai - septembrie Receptioner(a), Barman, Contabil , Cameriste, Piscinier si Curier Cerinte: Cum ne-ar placea sa fii? Suntem o echipa tanara si pasionata de turism, asadar am vrea sa fii: - dinamic, sa ai initiativa, sa fii perseverent si sa te implici in tot ceea ce fac - sa ai foarte bune capacitati de organizare si -aptitudini de comunicare - experienta minim 1 an pe un post similiar -cunostinte de limba engleza pentru posturile care necesita constituie un avantaj. - cunostinte bune de operare PC Office,Internet browsing, soft gestiune hoteliera, Fidelio constituie un avantaj. - abilitati de comunicare si negociere Ce oferim? - Salariu atractiv - Echipa dinamica - Masa calda sau bonuri de masa pe suport de hartie. Vino să te convingi: trimite-ne un CV la florin.cojocaru@venusholiday.ro, stabilire interviu le telefon 0740121152

 • Salveaza cautarea