Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Venus

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 26

  Hotel Carmen & Hotel Carmen Azzuro din statiunea Venus, angajeaza cu contract de munca camerista, receptioner, barman, ospatar, ajutor ospatar, ajutor bucatar, personal spalat vase, salvamar, pentru sezonul estival 2021! Nu angajam minori. Pentru informatii suplimentare sunati la numarul : - splicitanti din zona Mangalia - Constanta: - solicitanti din alte zone:

 • Hotel Del Mar-Venus angajeaza camerista hotel sau camerista de hol in conditii avantajoase. Detalii la nr de telefon: sau puteti trimite un cv pe

 • 2

  Hotel SUNQUEST din statiunea Venus angajeaza Sef Receptie. Relatii la telefon, de luni pana vineri intre orele 10.00-18.00.

 • Restaurant Sunquest din statiunea Venus angajeaza barman!

 • 19

  Angajam personal pentru hotel si restaurant in Venus judetul Constanta. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contacta-ti la nr. de telefon si pe adresa de mail.

 • 1

  Angajam barman si spaltor vase in statiunea Venus in incinta unui hotel de 3*** stele. Oferim cazare si un salariu motivant, pentru mai multe detalii la telefon.

 • CANDIDATUL IDEAL Cerințe: - Experiența constituie un avantaj dar nu este obligatorie; - Cunoașterea proceselor tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare; - Cunoașterea modului de folosire al utilajelor și ustensilelor din bucătărie și întreținerea acestora; - Capacitate foarte bună de planificare și de organizare; - Cunostinte privind normele și regulile de igienă; - Flexibilitate și receptivitate la schimbări; - Atitudine pozitivă, energică, cu viteză de reacție crescută; - Responsabilitate și capacitate de a respecta procedurile de lucru; - Abilități de prioritizare a activităților; - Atenție la detalii; - Cursuri de calificare în domeniu; - Orice alte certificări în domeniu constituie un avantaj. Oferim: - Salariu motivant; - Tichete de masă; - Posibilitate de dezvoltare a carierei; - Training pentru formare și dezvoltare profesională; - Mediu de lucru plăcut, dinamic; - Posibilitatea de a lucra într-un domeniu care se află într-o continuă expansiune. DESCRIEREA COMPANIEI Complex Mera Resort 4 stele Venus este alcătuit din Hotel Mera Sky, Hotel Mera Blue și Vilele Mera. Construit în centrul statiunii, la 100 metri de plajă și în apropierea Lacului Venus, Complex Mera Resort beneficieaza de o pozitionare deosebită, într-un cadru natural unic, între mare și lac.

 • 1

  Hotel Sunquest angajeaza receptioneri pentru sezonul 2021.

 • Salveaza cautarea