Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • cu o experienta in domeniul constructii amenajari de peste 18 ani .renovari complete case batranesti apartamente garsoniere etc gresie faianta parchet zidarii tencuieli gips carton tavane scafe pereti gleduri finisaje zugraveli termiozolati cu vata bazaltica sau polisteren decorative instalatii sanitare PpR sape autonivelante montez tapet mobila ,wc ghiuveta cada bideu cabina dus ,ferestre usi etc la un pret convenabil ..

 • 1

  Execut lucrări în domeniul construcțiilor bai bucătari prelungiri de camere de la cota zero la gata sau la rosu .renovari apartamente garsoniere case batranesti din chirpic gresie faianță parchet zugraveli termoizolati cu polisterin sau vată bazaltica pavel curți alei montez uși ferestre cada bideu cabina dus chiuvetă etc la un pret atractiv

 • 1

  cazez muncitori in apartament cu 5 locuri,45 lei/ persoana/zi

 • Echipa Mabis caută colaboratori pentru design si proiectare mobilier. Pasiunea și experiența în domeniul proiectarii și a designului de interior îți pot aduce beneficii în colaborarea cu Fabrica de mobilier Mabi s! Ia legătura cu noi și descoperă o nouă experientă!

 • 25

  O diplomă de calificare =un loc de muncă mai bine plătit ,o șansă mai mare de angajare . Școala națională de meserii in parteneriat cu PATRONATUL NAȚIONAL ROMAN organizează cursuri autorizate pentru adulți ,in diverse meserii cerute pe piața muncii . STIVUITORIST cu aviz ISCIR SUDOR cu aviz ISCIR Construcții (zidar ,electrician ,faianțar zugrav ,lăcătuș montare ,instalator ,fierar betonist ....etc ) Agent securitate cu atestat Lucrător comercial Bucătar Ospătar BARMAN Vânzător în unități alimentare Cofetar patiser Brutar Măcelar Infirmier (autorizat de Ministerul Sănătății ) Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist Stilist protezist unghii (curs de inițiere ) Tehnician maseur și reflexoterapie Instructor preparator formare . Preturi incepand de la 450 lei ,plata in rate . După înscrierea la curs eliberăm la cerere , ADEVERINȚE ,necesare angajării .. Informații suplimentare la interval . SCOALA DE MESERII

 • 1

  COMPANIE DE CONSTRUCTII Angajam ingineri (devizieri) cu experienta de minim 5 ani in ofertare tehnica si / sau financiara pe: - drumuri - retele apa/canal/gaze - constructii civile si industriale Salariu atractiv.

 • Sc Electro exécuta instalatii , bransamente électrice , atit industriale cit si tertiale,aplicind normele franceze europene.Aducem tehnica și nivelul de protecție pentru orce lucrare efectuată , garanție totala.

 • 1

  Salut, Va propun o colaborare, aceasta colaborare consta in intocmirea cartii tehnice - constructii,atat pe partea de structura , finisaje ,instalatii electrice si sanitare ,necesare oricarei cladirii care urmeaza a fi construita . Multumesc !

 • Ofer servicii de Diriginte de Santier pentru domeniul Drumuri, poduri, tunele, piste de aviatie, transport pe cablu -de interes natiunal si RTE domeniul 2.1 Constructii rutiere si Drumuri in judetul Cluj si zone limitrofe.

 • executam.tigla metalica bilka.Montaj orice tip de tapla.tigla ceramica.dulgherie .Masardari.construti din lemn casute din lemn .jghiaburi.burlane.sorturi.dolii.izolati polistiren.vopsitorie acoperis.cu vopsa cauciucata.la acoperis.repartii de urgenta

 • Caut contractori serioși pentru colaborare în domeniul construcțiilor civile și industriale pe teritoriul României și în afara țării!

 • 7

  Tamplar cu Eperienta Montez si demontez mobila Decupat blat Ghiuveta Decupat Blat Plita Montaj Bucatarii Montaj Dormitoare La cerere asigiram transport si manipulare Echipa de 4 baieti pt montat -transport si manipulare Demontare -Remontare Mobila Veche www.transport-marfa-mobila.ro

 • 3

  Societate cauta colaborare cu echipe de dulgheri/fierari si echipe de interioare, de pe raza judetului Constanta. Relatii:

 • 1

  Caut meserias pentru finisaje și montare gresie pe trepte/scari exterioare. Detalii la nr. de telefon afisat .

 • 1

  Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii, zidari calificati. Se ofera: Pachet salarial avantajos; Cazarea este gratuita si se asigura transportul la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata de senate; Cerinte: Permis cat. B constituie avantaj; Cunoasterea limbii franceze la nivel mediu constituie un avantaj; Cunostinte elementare de citire a planurilor si desenelor tehnice; Experienta in domeniul zidariei este necesara; Abilitate de a lucra in echipa; Disponibilitatea de a lucra la program prelungit platit.

 • 2

  Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii (zidari, rigipsari, electricieni, instalatori, izolatori, sudori,faiantari,finisaje interioare,tamplari,lacatusi, acoperisori, constructori hale, etc ). Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj. Detinere permis de conducere constituie avantaj. Beneficii: Pachet salarial avantajos;(1500- 1900 euro) Cazare gratuita Transport gratuit la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata la Generali. Contactează-ne la unul din numerele de telefon: sau Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

 • Montez mobila de la orice furnizor

 • sc cauta colaborator arhitect cu drept de semnatura

 • TEHNIC SMART CONSULT intocmeste Devize oferta pentru lucrari de constructii si instalatii : Lista cu cantitatile de lucrari (Formular F3), insotite de extrasele de: materiale (Formular C6), manopera (Formular C7), utilaje (Formular C8) si transport (Formular C9) -Centralizatoarele financiare (Formular F1 si F2), liste de utilaje (Formular F4) si fise tehnice aferente (Formular F5); -Intocmesc documentatii de participare la licitatii publice si cerere de oferte pentru lucrari de constructii si instalatii de orice complexitate (Oferta financiara, Oferta tehnica, Documente de calificare); -Intocmesc situatii de lucrari lunare pentru decontarea lucrarilor executate (situatii de plata) cu un program specializat pentru intocmirea devizelor , cu respectarea legislatiei in vigoare in domeniul constructiilor si achizitiilor publice (OUG 34). -Intocmesc devize oferta si situatii de lucrari pentru note de comanda suplimentara NCS si notele de renuntare NR; -Intocmesc antemasuratori pentru lucrari de constructii si instalatii electrice; -Intocmesc devize oferta si situatii de lucrari dupa liste cu consumuri de materiale utilizate la lucrare, dupa facturi de materiale achizitionate; PRETUL SE NEGOCIAZA IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA LUCRARILOR  Intocmesc, devize, oferte, situatii de lucrari in constructii pe baza listelor de cantitati sau antemasuratorilor in program specializat pt devize windev sau devize simple in excel pentru cei ce au nevoie doar pentru justificare la primarie.. Intocmesc devize, liste de materiale sau echipamente, si situatii de plata pentru: construcții, instalații, drumuri, rețele de apă și canalizare, restaurări de monumente istorice, sisteme de irigații in vederea participarii la licitații, sau pentru intocmirea ofertelor comerciale. Prețul devizelor este negociabil, în functie de complexitatea lor si de rapiditatea cu care doriți să fie întocmite. Urmarire lucrari de constructii si instalatii din punct de vedere tehnic prin intocmire de situatii de lucrari, aplicand NCS-uri si NR-uri aparute pe parcursul executiei. Intocmimire documentatie pentru licitatie publica pentru lucrari de constructii si instalatii ( oferta tehnica si oferta financiara). Dirigenție de șantier- Domeniul 6 Construcții edilitare și de gospodărie comunală; si domeniul 8.2 Instala ii sanitare, termoventila ii TEHNIC SMART CONSULT SRL tel

 • 1

  Angajam muncitori in constructii (calificati si necalificati). Activitatea se desfasoara in Brasov. Oferim : Contract de munca Salariul proportional cu timpul lucrat Bonuri de masa Abonament medical Pentru detalii:

 • Salveaza cautarea