Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Botosani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • amenajez interioare

 • 11

  Angajam inginer / electricieni in domeniul instalatiilor si retelelor electrice cu/fara experienta si calificare in domeniu. Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa in functie de competente. Detalii mai multe se obtin in urma interviului.

 • Personal calificat / necalificat Taiere, transare, fasonare, impachetare porc / vita / vitel - Olanda Descrierea activitatii: In functie de experienta: sacrificare, taiere, transare, fasonare, impachetare si expeditie. Cerinte: Engleza sau Germana ( conversational ) Permis categoria B. ( avantaj ) Seriozitate. Beneficii: 1.Salariu: 1300 2400 Euro net. ( in functie de experienta ) 2.Avans dupa prima saptamana 3.Decontare transport la primul salariu. 4.Al treisprezecelea salariu pe an. 5.Program de Luni pana Vineri cu posibilitate de suplimentar. 6.Posibilitatea de calificare la locul de munca. 7.Asistenta in limba romana. 8.Cazare: Apartament sau casa 2 persoane in camera - complet utilat 9.Masina de mers la lucru si cumparaturi Contact: https://www.youtube.com/watch?v=oXoOws_PBWE

 • SC angajează muncitori Calificați și necalificați in domeniul instalații industriale munca in șantier . Se asigura cazare , diurna , salar motivant si sporuri . Detalii tel

 • SC angajează muncitori cu calificare și fără calificare pentru montaj țeava oțel in fabrica sau hale industriale . Munca la distanță se asigura transport , cazare și salarii începând de la 170 RON pe zi . Rog seriozitate !

 • Deservent mecanic utilaj cu experienta si atestat caut de munca zona BT Iași s-au SV.tel .Ms.

 • Imi maresc echipa am nevoie de 2 pers sau echipa deja formata se pleaca de la 3000euro in functie de priceperea fiecaruia.Cazarea si transportu este asigurat.Rog doar persoane ce stiu bine aceasta meserie sa sune multumesc!Mai multe detalii la nr

 • 5

  Oferim: - contract de munca pe termen lung pe durata nedeterminata. echipament de munca, formare profesionala;Program de lucru luni-sanmbata ...Asigurare de sănătate ..CARTE DE MUNCA CERINTE --persoane , serioase și dornice de munca -Cu sau fara experienta Pentru mai multe detalii va rugam sa ne scrieti pe nr nostru de WhatsApp. In anunt ve-ti regasi numarul si trebuie sa ne contactati exclusiv pe aplicatia WhatsApp. Va multumim.

 • 2

  Firma noastră își mărește echipa! Angajăm personal atât din Botoșani cât și din împrejurimi în domeniul monumentelor funerare. Pentru mai multe detalii puteți să ne contactați telefonic la numărul

 • 1

  Angajez personal in domeniul tâmplăriei PVC, cu experiență atât pe partea de producție cât și montaj. Pentru informații vă rugăm sunați la numărul de telefon . Contract de muncă perioadă nedeterminată. Salariu motivant. Cerințe: Experiența în domeniu. Atenție la detalii. Se lucrează cu utilaje performante de ultimă generație.

 • 7

  Firma de constructii angajeaza meseriasi in finisaje interioare si exterioare (inclusiv gresie faianta ).Contract perioada nedeterminata , salariu motivant. Detinerea de permis cat B , prezinta un avantaj.

 • 2

  Societate de construcții din Timisoara angajeaza in condițiile legi muncitori - zidari, dulgheri, necalificati. Salarizare in functie de competenta 150 -300 /zi. Pentru cei din provincie se asigura cazare.

 • SC Angajează muncitori Calificați și necalificați pentru lucru in șantier , montaj conducte oțel ( instalații Hidranti și Sprikler ) rog seriozitate . Se asigura transport, cazare , diurna și salar atractiv . Condiții de munca in echipa .

 • 4

  angajez zidari zugravi meseriasi muncitori necalificati in constructi ofer cazare salar tel

 • 1

  - Realizarea, alaturi de montator, de montaj a ascensoarelor, scarilor rulante, platforme, respectand normele de montaj si siguranta in munca, Cerinte: - Cunosterea limbii engleze sau a unei alte limbi straine reprezinta un avantaj; - Permis de conducere cat. B; - Disponibilitate la deplasari; - Abilitate de lucru in echipa; - Abilitate de comunicare, flexibilitate; - Atitudine pozitiva; - Rezistenta in a lucra la inaltime; Beneficii: - Cazare si transport asigurate de companie; - Scule profesionale si echipamente de protectie asigurate de companie; - Posibilitatea de calificare in meseria de montator de ascensoare.

 • 12

  - Realizarea, alaturi de montator, de montaj a ascensoarelor, scarilor rulante, platforme, conform standardelor BINAPE, respectand normele de montaj si siguranta in munca, in tarile in care compania isi desfasoara activitatea. Cerinte: - Cunosterea limbii engleze sau a unei alte limbi straine reprezinta un avantaj; - Permis de conducere cat. B; - Disponibilitate la deplasari; - Abilitate de lucru in echipa; - Abilitate de comunicare, flexibilitate; - Atitudine pozitiva; - Capacitate organizatorica si de stabilire a prioritatilor; - Capacitate de invatare electrica si mecanica; - Rezistenta in a lucra la inaltime; Beneficii: - Un pachet salarial atractiv si peste medie; - Cazare si transport asigurate de companie; - Scule profesionale si echipamente de protectie asigurate de companie; - Polita de asigurare medicala; - Posibilitatea de calificare in meseria de montator de ascensoare Descrierea jobului: Se lucreaza in echipe formate din 2 persoane, un montator calificat si un ajutor de montator, care efectueaza montajul complet al ascensorului. Cele mai multe proiecte sunt in strainatate: Danemarca, Suedia, Anglia, Irlanda, Franta, Germania precum si in Romania. Asteptam CV-ul dumneavoastra si pe adresa de e-mail: Pentru alte detalii: tel.

 • Realizarea de montaj a ascensoarelor, scarilor rulante, platforme, conform standardelor BINAPE, respectand normele de montaj si siguranta in munca, in tarile in care compania isi desfasoara activitatea. Cerinte: - Permis de lucru in UK (presettelment) - Cunosterea limbii engleze sau a unei alte limbi straine reprezinta un avantaj; - Permis de conducere cat. B; - Disponibilitate la deplasari; - Abilitate de lucru in echipa; - Rezistenta in a lucra la inaltime; Beneficii: - Cazare si transport asigurate de companie; - Scule profesionale si echipamente de protectie asigurate de companie; - Polita de asigurare medicala; - Posibilitatea de calificare in meseria de montator de ascensoare;

 • 3

  Angajez necalificat constructii fara experienta program 8 ore salar minim pe economie 40 ore saptaminal zilele de sarbatoare legale sunt libere in deplasare se asigura transport si chirie valabil in jurul Dorohoi Siret Radauti Rel.tel 8 /16 fara mesaje

 • Responsabilită i: Realizarea, alături de montator, a montajului ascensoarelor, scărilor rulante, platformelor, conform standardelor BINAPE, respectând normele de montaj i siguran ă în muncă. Cerin e: Cuno terea limbii engleze sau a unei alte limbi străine reprezintă un avantaj Permis de conducere cat. B Disponibilitate la deplasări Abilitate de lucru în echipă Abilitate de comunicare, flexibilitate Atitudine pozitivă Capacitate organizatorică i de stabilire a priorită ilor Rezisten ă în a lucra la înăl ime Beneficii: Cazare i transport asigurate de companie Scule profesionale i echipamente de protec ie asigurate de companie Posibilitatea de calificare în meseria de montator de ascensoare Descrierea jobului: Se lucreaza in echipe formate din 2 persoane, un montator calificat si un ajutor de montator, care efectueaza montajul complet al ascensorului.

 • Salveaza cautarea