Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Electricieni Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Electrician Mentenanta

  Recrutam Electricieni Mentenanta MT/JT, pentru clientul nostru, compania Delgaz Grid, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa. Locatie: Iasi si Piatra Neamt Ce am vrea noi sa ai: Scoala profesionala, liceu de specialitate, electrician pentru mentenanta retelelor electrice; 1- 2 ani de experienta in instalatii electrice si in executarea lucrarilor de mentenanta a instalatiilor electrice de medie si joasa tensiune; Permis de conducere categoria B. Ce vei face? Vei efectua lucrari de mentenanta pentru echipamentele de medie si joasa tensiune; Vei realiza operatiuni aferente lucrarilor de constructii montaj in cadrul investitiilor in reteaua de distributie; Vei aduce la cunostinta orice anomalie constatata in instalatiile electrice pentru a evita incidentele sau accidentele; Vei realiza montarea si verificarea grupurilor de masurare in cazul consumatorilor noi; Vei asigura inlocuirea de contoare la consumatori ca urmare a scadentei la verificare pentru lucrarile de investiti si mentenanta. Ce iti oferim noi: Iti oferim decont de transport daca locuiesti prea departe de sediu; Lucrezi de luni pana vineri, 8 ore pe zi: Ai weekend-ul doar pentru tine si familia ta, iti respectam programul si echilibrul intre viata profesionala si viata privata; Tichete de masa in format electronic; Asigurare medicala privata pentru ca ne dorim sa lucrezi in siguranta si sanatos; Iti place sa explorezi locatii noi sau, pur si simplu vrei sa te relaxezi? Foarte bine! Tu alege locatia si noi iti oferim o prima de vacanta ! Dezvoltare continua prin sesiuni de workshop-uri, training-uri si certificari noi. Te-am facut curios? Ne poti contacta la 0723 606 593 pentru a-ti da mai multe detalii.

 • 1

  Proiectant sisteme de securitate - Iasi

  STEFAN SECURITY angajeaza PROIECTANT SISTEME DE SECURITATE capabil, care sa ofere clientilor nostri o calitate de care sa se poata bucura atat ei cat si noi. Cerinte absolvent studii superioare cu profil tehnic electric/electronic; certificare Proiectant Sisteme de Securitate constituie avantaj; experienta minim 2 ani in domeniul sistemelor de securitate; experienta in proiectare sisteme de securitate; cunostinte avansate Microsoft Office (Word, Excel, AutoCAD); cunostinte de limba engleza - nivel mediu. Responsabilitati Intocmirea de proiecte pentru: Instalatii detectie la efractie, supraveghere video, control acces integrat, detectie si semnalizare incendiu implementarea in proiect a eventualelor modificari aparute in faza de instalare; elaborarea de solutii tehnice in cadrul proiectelor; verificarea proiectelor tehnice si monitorizarea executiei proiectului; Salariul? - Pachet salarial motivant, incepand de la 3.500 RON Detalii suplimentare la nr. de tel: Va multumim!

 • 1

  Wolf Electri Solution Angajeaza Electricieni / Tehnicieni , IASI !!!

  Descrierea companiei: Societatea Wolf Electric Solution are ca domeniu de activitate executia de instalatii electrice ,date voce si sisteme de securitate. Candidatul Ideal: Studii medii / postliceale: scoala profesionala, profil electric sau curs de formare profesionala; (Pentru ajutor electrician nu este nevoie de studii); Seriozitate; Punctualitate; Persoana activa, organizata; Adaptare usoara la conditiile de muncă; Capacitate de comunicare si invatare rapida; Fara cazier; Descrierea jobului : Executie lucrari de instalatii electrice joasa tensiune pentru constructii industriale; Trasare de circuite, carotarii, fixare doze, fixare de tuburi, legaturi in tabloul de distributie si in doze; Fixare si conectare tablouri electrice si a corpurilor de iluminat; Interventii si mentenanta; Diverse masuratori; Beneficii: Pachet salarial atractiv in functie de performante si implicare; Un loc de munca stabil si pe termen lung; Mai multe detalii la tel.

 • Montam sisteme fotovoltaice

  Montam sisteme fotovoltaice cu echipamentele noastre sau ale clientului se ofera garantie Tel;

 • 2

  Montator pavele 18 brut/ora in 76437 Rastatt, Germania

  Montator pavele 18 brut/ora in 76437 Rastatt, Germania (12-13 net/ora cu Steuer Klasse 1) Companie germana specializata in constructia de drumuri si trotuare angajeaza monatatori de pavele si trotuare pe termen lung. Contract de munca german, angajare permanenta, 170-200 ore pe Luna, se lucreaza într-un schimb. Cazarea in camere duble contra cost (costul cazării este 400 lunar, pe parcurs gasim ceva mai ieftin), distanta dintre cazare și locul de munca este de 2 km. Se cauta personal cu cunoștințe de limba engleza si/sau germana, dar nu este obligatoriu, exista personal roman. Rog mesaj in Whatsapp cu Nume, Prenume, Meserie si Numar telefon (Va apelez in programul de lucru: Luni-Vineri 8:00-17:00) Staver Lilian Personalberater Orizon GmbH 76571 Gaggenau Tel.

 • 2

  Angajare electricieni

  Societate angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata : - ingineri /tehnicieni / sau cunoscători de lucru in AUTOCAD (instalatii electrice ) - sediul firmei Iasi. .Cerinte: cunoastere AUTOCAD-Instalatii electrice ,limba engleza/germana .Valabil pentru Iasi. - electricieni - ingineri /maiștri in instalatii electrice pentru Șantierele proprii in UE .

 • Electrician curenți slabi și tari

  Electrician autorizat anre grad 1:4 ani lucrați la DAS ca Electrician și din 2010 la LM ca tehnician în sisteme de securitate la incendiu și efracție pana în prezent. Pot programa centrale și monta sisteme.fac și automatizări nivel mediu.

 • 1

  Angajam

  Firma de construcții în Iași angajează Electrician cu experiență. Detalii la tel. /742120003

 • 9

  Angajam urgent electricieni

  Companie de constructii angajam urgent electricieni. Salariu competitiv.

 • Electrician in constructii

  Firma serioasă căutam electrician cu experiența pentru instalații noi și mentenanta! Salariu motivant iar programul este de 8h/zi de luni pana vineri . Cerințele postului : -minim studii medii in domeniul tehnic; -permis de conducere categoria B ; -autorizare ANRE grad I/IIB; -seriozitate si dorința de munca; -experiența in automatizări , măsurători si branșamente constituie un avantaj!! Date de contact :

 • 1

  Electrician execuție montaj industrial

  Compania Eustaff.se angajează Electrician execuție montaj industrial Cerințe: Cunoștințe de limba engleza nivel conversațional; Deținerea permisului de conducere; Abilitatea de a munci atât in echipa cât și individual; Seriozitate; Experiența profesionala în tara sau străinătate ( experiența in Suedia prezinta avantaj) Se oferă: Program de lucru full-time 40+ ore pe săptămână. Posibilitatea de munci 200+ ore Salariu - 210 SEK/ORA Brut aprox. 19,20 EUR Contract de munca semnat și declarat in Suedia; Asigurare medicala asigurata de firma; Posibilitatea orelor suplimentare la majoritatea proiectelor; Cazare, autoturism, instrumente, haine de lucru Locație - pe tot teritoriul Suediei Pentru mai multe detalii : Așteptam CV-urile Dvs. la adresa de email :

 • 4

  Tehnician mentenanta Iasi

  Firma de mentenanta angajam electricieni/instalatori pentru echipa mobila mentenanta cladire de birouri cu un program de 8 ore pe zi de luni pana vineri si posesor permis auto

 • Se cauta electricieni in PASCANI

  Societate comerciala cu sediul în Pașcani angajează electricieni absolvenți de: liceu energetic, școală profesională sau curs de calificare electrician, cu sau fără experiență, deținător de permis categoria B, apt lucru la înălțime. Salariu net intre 3000- 3500 lei.Pentru detalii sunați la tel. .

 • 2

  Soc iasicon sa iasi angajeaza urgent electrician

  Societatea IASICON SA IASI, cu sediul in Iasi, B-dul. Tudor Vladimirescu nr. 45A , angajeaza electrician pentru intretinere santiere. Cerinte: calificare in meseria de electrician, exeprienta in domeniu min. 2-5 ani, seriozitate, fara pasiuni bahice, diponibil pentru deplasari( cand este cazul). Executa lucrari de instalatii electrice de organizare de santier noi si intretinere la instalatiile existente. Se ofera salariu motivant, decontare transport la persoanele care fac naveta si bonuri de masa ( 20 lei/zi); Relatii la sediul societatii sau la tel

 • 2

  Electrician

  SC CELLA ELECTROTEHNIC SRL IASI angajeza electrician calificat cu sau fara experienta in executarea instalatiilor electrice Salariu 4000-5000 lei

 • Angajari electricieni si ingineri

  Societate comerciala angajeaza cu carte de munca urmatoarele categorii de personal: - electricieni autorizati ANRE - ingineri absolventi al Universitatii Tehnice Inginerie Electrica/ Electrotehnica / Energetica, autorizati ANRE Carnetul de conducere constituie un avantaj Salariul - negociabil, intre 3800 - 5000 ron/luna

 • 4

  angajez femeie serviciu

  angajez femeie serviciu - cartier rezidențial - Curatenie după constructor - casa scarii - se face contract de munca pe perioada nedeterminata și salarizare atractiva - program de munca -8 ore/zi , de luni pana vineri

 • Salveaza cautarea