Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Electricieni

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Muncitor instalare cabluri

  Angajez personal pentru instalari cabluri electrice, telecomunicatii si fibra optica. Se efectueaza lucrari de instalatii electrice pentru cladiri, curenti slabi, instalari cabluri electrice de alimentare, iluminat, instalari fibra optica. Permisul de conducere categoria B constituie avantaj.

 • 2

  Angajam montator panouri fotovoltaice

  Angajam electrician pentru lucrari joasa tensiune si montator pentru panouri fotovoltaice . Experienta profesionala in montajul panourilor fotovoltaice reprezintă un avantaj.

 • Angajam Electrician Ploiesti

  Angajam electrician cu experienta pentru sisteme fotovoltaice si instalatii de distributie JT Cerinte: - calificare de electrician - atestare ANRE prezinta un avantaj - permis de conducere categ B - studii medii Conditii avantajoase de munca, salariu atractiv. Program de 8 ore luni-vineri. Firma din Ploiesti Mai multe detalii la telefon:

 • 3

  Angajam personal montaj sisteme de securitate

  Angajam electrician, tehnician sau persoana cu minima experienta in instalatiile de curenti slabi. Oferim tichete de masa. Obligatoriu permis de conducere categ. B.

 • 1

  Electrician intretinere

  Profilul candidatului: Studii tehnice profil Electric sau curs de calificare absolvit; Experienta pe un post similar in fabrica; Disponibilitate la un program de lucru in 3 schimburi. Beneficii: Contract de Munca Nedeterminat; Salariu atractiv; Tichete de Masa - 30 lei zi lucrata; Spor de Noapte 25%; Spor de weekend 35%; Spor sarbatori legale 200%; Ore suplimentare platite 200% (cand este cazul); Bonus lunar; Prime de Sarbatori; Prima de Vacanta; Transport asigurat; Abonament Medical Privat.

 • Electrician in constructii

  Candidatul ideal: - Responsabil; - Orientat spre calitate; - Punctual; - Meticulos; - Disponibilitate pentru deplasari. Responsabilitati: - Instaleaza si testeaza circuitele electrice; - Realizeaza conexiunile cablurilor si conductoarelor electrice de joasa si medie tensiune; - Monteaza tabloul electric de distributie; - Mentinerea si asigurarea bunei functionari a instalatiilor electrice in santier (organizarea şantierului). Oferim: - Echipamente individuale de protectie si de lucru; - Tichete de masa; - Tichete de vacanta; - Prima de Craciun si de Pasti; - Asigurare medicala; - Bonus de vechime; - Bookster; - 22 zile de concediu de odihna. Descrierea companiei Cu o experienta dobandita in aproape doua decenii, TRAUST este una din cele mai dinamice si flexibile firme de constructii din România. Expertiza acumulata, echipa de profesionisti, reteaua de parteneri, toate aflate in plina expansiune, au dat companiei puterea de a gestiona si finaliza anual peste 250 de santiere distincte, desfasurate pe intreg cuprinsul Romaniei. Munca, priceperea, mobilizarea, seriozitatea, inovatie in a gasi soluții optime, unitatea echipei, dar mai ales increderea acordata de clientii nostri, sunt temelia companiei, pe care continuam sa cladim una dintre cele mai solide firme de constructii din Romania. P

 • Verificare instalații electrice

  se verifica instalație electrica. tablou electric. circuite electrice.impamntare.

 • Electrician mentenanta

  Cerinte: - Studii tehnice de specialitate: calificare electrician; - Abilitati foarte bune de comunicare si adaptabilitate; - Punctualitate, disponibilitate; - Buna organizare si atentie la detalii; - Permis de conducere categoria B; - Disponibilitate pentru deplasari. Responsabilitati: - Efectueaza, in locatia clientului, lucrari care tin de domeniul instalatiilor electrice; - Intocmeste si achizitioneaza necesarul de materiale pentru efectuarea lucrarilor; - Transmite fisele de interventie catre Coordonator Mentenanta. Oferim: - Masina de serviciu; - Telefon; - Echipamente individuale de protectie si de lucru; - Tichete de masa; - Tichete de vacanta; - Prima de Craciun si de Pasti; - Asigurare medicala; - Bonus de vechime; - Bookster; - 22 zile de concediu de odihna. Descrierea companiei Cu o experienta dobandita in aproape doua decenii, TRAUST este una din cele mai dinamice si flexibile firme de constructii din România. Expertiza acumulata, echipa de profesionisti, reteaua de parteneri, toate aflate in plina expansiune, au dat companiei puterea de a gestiona si finaliza anual peste 250 de santiere distincte, desfasurate pe intreg cuprinsul Romaniei. Munca, priceperea, mobilizarea, seriozitatea, inovatie in a gasi soluții optime, unitatea echipei, dar mai ales increderea acordata de clientii nostri, sunt temelia companiei, pe care continuam sa cladim una dintre cele mai solide firme de constructii din Romania.

 • Electrician - executie tablouri electrice si automatzari

  Firma specializata in import materiale electrice, proiectare si executie de tablouri electrice si automatizari, service grupuri electrogene. Candidatul Ideal: Absolvent scoala profesionala, studii medii tehnice-calificare electrician, tehnician Experienţă în domeniul echiparii de tablouri electrice si de automatizari. Capacitate de a citi si interpreta scheme electrice. Persoana serioasa, responsabila, simt tehnic, indemanare, spirit de echipa. Responsabilitati: - echiparea tablourilor electrice conform documentatie. - executare teste de fuctionare. - mentenanta generatoare electrice Beneficii - se acorda bonuri de masa - decont transport - prime de sarbatori - salariu motivant in functie de experienta

 • 2

  Energom angajeaza Electrician

  Candidatul Ideal: Persoana dinamica, indemanatica, atenta la detalii; Orientare catre calitate in executie; Productivitate (incadrarea in normele de timp); Capacitate de lucru în echipă; Constituie avantaj experienta in montare si cablare de dulapuri electrice; citirea de scheme si simboluri electrice. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa, in valoare de 30 lei/zi; Decontare transport; Abonament medical; Prime periodice si al 13-lea salariu la final de an; Posibilitati reale de avansare si dezvoltare; Mediu de lucru placut si curat. Responsabilitati: Executa montajul echipamentelor conform dosarului de executie; Executa lucrarile de trasee si cablare ale instalatiilor electrice conform proiectului; Executa lucrări de instalații electrice de joasă tensiune; Punct de lucru fix in Cluj-Napoca; Munca intr-un singur schimb, fara deplasari, se lucreaza in interior.

 • 1

  Tehnician curenti slabi

  Profil candidat: - Studii tehnice medii sau superioare - Experienta profesionala de minim 1 ani de zile in domeniu - Bune abilitati de comunicare, exprimare clara, personalitate deschisa - Inclinatii spre invatarea de noi tehnologii si produse - Carnet de conducere auto categoria B (experient a minim 1 an); - Disponibilitate de a face deplasari in tara. Cunostinte tehnice necesare: - Instalare si configurare echipamente CCTV, Control acces, Efractie, Incendiu, AV - Cunoasterea operatiunilor de instalare si sertizare pentru tipuri de cabluri de retea (UTP, FTP, SFTP, Cat 5 5e, Cat 6 6a, fibra optica, coaxial, etc) Responsabilitati: - Instalare si punere in functiune de instalatii electrice de joasa tensiune, curenti slabi (CCTV, Retea date, Control acces, Efractie etc) si de automatizare - Service si mentenant a pentru sistemele livrate - Diagnosticarea corecta a problemelor reclamate de client - Gasirea solutiilor optime de remediere a sistemelor, instalatiilor - Instruirea operatorilor pentru sistemele si produsele livrate de companie - Imbina activitati de birou cat si de teren (50 - 60% teren; de ex. montaj pe autostrazi) Se ofera salariu fix, diurne pentru deplasari, prime de sarbatori, abonament medical.

 • 2

  Firma Instalatii Electrice

  Angajam electricieni, tablotieri si muncitori necalificati. Detinerea unui permis de conducere categoria B, constituie un avantaj. Salariu oferit: intre 3000 - 6000 lei

 • 11

  Angajam electricieni,lacatusi si personal necalificat strainatate

  Angajam urgent ELECTRICIENI SI LACATUSI MECANICI pentru ITALIA si GERMANIA, dar si personal necalificat dornic de afirmare Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu motivant,crestere in functie de performanta 1800 - 2200 euro luna - concediu de odihna platit conform contractului de munca - limba Italiana Engleza este un plus dar nu e obligatoriu - cazare organizata si platita de firma - transport intern si international gratuit - asigurare medicala Abilitati: - citirea schemelor electrice - legaturi in tablou - tragerea cablelor - montarea canalelor de cablu - folosirea sculelor individuale,flex,bormasina,fierastrau electric Incepere imediata CV la adresa de email: Nr tel:

 • Angajam electricieni cu experienta

  Firma certificata ANRE angajeaza electricieni cu experienta

 • Conecon En.Rg. SRL - Medias angajeaza Electricieni si Mecanici

  CONECON EN.RG. SRL - Medias, recruteaza personal in vederea ocuparii de posturi vacante, in activitatea pe santiere de lucrari electrice si montaj panouri fotovoltaice, in strainatate: 1. Electricieni, electromecanici -Calificare, experienta profesionala. 2. Mecanici -Calificare, experienta profesionala. CV-urile se depun la sediul firmei, in Medias, str. Greweln, nr. 1 A sau la adresa de email: Informatii la Serv. Resurse Umane, la tel. mobil:

 • 5

  Angajam Electricieni si Instalatori

  Angajam electricieni de santier / tablouri si instalatori Candidatul ideal 1. Capacitate de lucru atat individual, cat si in echipa 2. Persoana organizata, proactiva, responsabila 3. Seriozitate, corectitudine, punctualitate, atentie la detalii si interes pentru calitate 4. Disponibilitate pentru deplasari

 • 2

  Electrician constructor montator aparataj si cabluri de medie si inalta ten

  Cerinte: -Studii: Curs electrician, scoala profesionala, liceu de specialitate -Experienta -Sa detina cunostinte in domeniul electric Responsabilitati: -Efectueaza montarea aparatajului electric de joasă, medie si inalta tensiune; -Efectueaza montarea cablurilor i conductoarelor electrice de joasă si medie tensiune; -Participa la executia lucrarilor adiacente lucrarilor de specialitate; -Efectueaza pregătirea executării conexiunilor cablurilor electrice; -Efectueaza conectarea cablurilor electrice si a conductoarelor de joasă si medie tensiune; Beneficii: -Salariu motivant; -Asigurare medicala privata; -Tichete de masa; -Tichete cadou de Pasti si Craciun; -Program de lucru L-V( ). Asteptam C.V.-urile dumneavoastra si pe adresa de mail geanina.suto(aron)eleconbv.ro Tipul jobului: Cu normă întreagă

Salvează căutarea