Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Electricieni

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Angajez muncitori Calificați și necalificați in electrica! Salariu discutabil la interviu

 • 5

  Compania Electric Wiring Systems SRL angajeaza electricieni Candidatul ideal Electricianul trebuie sa detina cunostinte - teoretice si practice - de baza folosite in lucrarile de instalatii, de interpretare a documentatiilor si schemelor, normative in domeniu si norme ANRE, etc. De asemenea, trebuie sa aiba o serie de aptitudini, cum ar fi: atentie, indemanare, spirit de observatie, putere de analiza si decizie, corectitudine, spirit de echipa, adaptabilitate la situatii noi, viteza de reactie, rezistenta la factori de stres, etc. Pentru executarea lucrarii este necesar sa faca lucrari pregatitoare, lucrari ajutatoare si lucrarile propriu-zise. Activitatea electricianului in constructii se desfasoara in echipa si presupune munca atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor. Ocupatia poate presupune munca la inaltime si grad sporit de atentie. Desfasurarea activitatii presupune respectarea tuturor conditiilor de lucru a instructiunilor de exploatare, intretinere si reparare pentru fiecare echipament din instalatii. Descrierea jobului - realizeaza toata gama de lucrari electrice de joasa si medie tensiune in instalatii industriale, civile, de uz casnic si gospodaresc; - se ocupa de cupozarea si conexarea cablurilor de tensiune precum si a celor de comanda, control, semnalizare si a cablurilor de instrumentatie, pe trasee de cablu (paturi de cabluri, scari de cabluri, in tevi de protectie sau pozate aparent sau ingropat), montajul echipamentelor electrice parte din instalatiile mentionate mai sus, realizarea conexiunilor cablurilor si conductoarelor in doze si la echipamentele electrice; - verifica si pune in functiune instalatiile electrice realizate; - desfasoara o serie de activitati in procesul realizarii unei instalatii electrice dupa cum urmeaza: a) analizeaza informatiile: incercand sa obtina toate datele necesare pentru a putea realiza lucrarile electrice in conditii optime tehnice si calitative; b) identificarea locurilor de montaj pentru echipamentele electrice in conformitate cu planurile de executie; c) concepe solutii: va alege si va aplica solutiile optime pentru situatia existenta, in limita competentelor sale; d) realizeaza necesarul de materiale de montaj pentru lucrarile de instalatii electrice pe care il comunica sefului ierarhic; *Beneficiile se vor negocia in cadrul interview-ului.

 • Angajez ajutor electrician sau electrician cu experienta Program de lucru luni -vineri/08-16:30 Salar in funcție de cunoștințe 2800-4000

 • Angajez ajutor electrician sau electrician cu experienta Program de lucru luni -vineri/08-16:30 Salar in funcție de cunoștințe.2800-4000 lei

 • Angajam tehnician sisteme securitate - Interfoane, videointefoane, alarme, CCTV, cablare structurata. Postul presupune munca de teren doar in Galati. Cablare , montare si conexiuni necesare echipamentelor de interfonie sau videointerfonie, alarme, etc... Verificarea si mentenanta sistemelor de securitate. Cerinte: - Experienta minima (2-5 ani) - Seriozitate - Permis categoria B Beneficii oferite : - Salariu atractiv - Masina de serviciu - Telefon serviciu - Bonusuri lucrari.

 • 2

  Caut urgent meseriasi pentru glet cu experienta si seriosi. Pentru mai multe detalii sunați la nr de telefon. Cazare asigurata in Brasov. Plata este de 300 lei/zi.

 • Firma TMC VISION BUILDING isi mareste echipa ! Angajam ELECTRICIENI. Santierul este in Bucuresti, sector 4. Beneficii: -contract de munca -oferta salariala motivanta -cazare -decontare transport Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon .

 • 3

  Angajam ELECTRICIAN pentru o companie din Timisoara. Descrierea postului: Executa instalatii electrice interioare/exterioare conform planului, respectand normativele in vigoare; Pregateste, verifica si pune in functiune instalatii electrice; Remediaza defectiunile de orice tip aparute la instalatiile executate. Montaj aparataj electric, corpuri de iluminat interior/exterior. Cerinte: Experienta de munca minim 1 an Autorizatie ANRE - avantaj Ce iti oferim noi: Salar motivant; Bonuri de masa; Diurna (pentru lucrarile in care se deplaseaza peste 50 km). Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze Luni Vineri, in intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon .

 • 6

  Electrician calificat Program 8 h L-v 8-17 cu pauza 12-13 Atestat anre 2 b Salariu 4000-5000

 • 2

  Angajam electrician ptr urmatoarele activitati: Bransamente electrice, LEA 0,4-20 kV, mentenanata iluminat public, constructii civile etc. Oferim si rugam seriozitate!!! Mai multe detalii la nr de telefon.

 • Societate cu traditie in domeniul instalatilor angajeaza electricieni. carnetul de conducere categoria B reprezinta un avantaj. Experiență minimă 1 an în domeniul instalațiilor electrice. Vino sa faci parte din echipa noastra de electricieni autorizati ANRE . Cautam persoane calificate, motivate cu ambitie si caracter pentru a se perfectiona si lucra ca electrician. Importanta este ambitia curajul vointa de a invata si castiga.

 • Principale responsabilitati: Montarea instalatiilor Linde la clienti, verificarea si intretinerea acestora, conform reglementarilor ISCIR si a legislatiei in domeniu Interpretarea proiectelor de lucrari si transpunerea acestora in opera Gestionarea si evidenta materialelor necesare pentru lucrarile de montaj Montarea stocatoarelor de gaze lichefiate, vaporizatoarelor si a altor echipamente tehnice conexe Executa verificarea periodica a echipamentelor instalate in functie de planificarile prestabilite si conform normativelor in vigoare Executa lucrari de intretinere si reparatii la echipamentele Linde instalate la clienti Intervine in cazurile de urgenta aparute la instalatiile si echipamentele Linde montate la clienti Cerinte: Studii medii. Studiile universitare tehnice prezinta un avantaj Orientare spre client si capacitate de corelare a adatelor Rigurozitate, mod de lucru structurat si capacitate de adaptare la situatii noi Disponibilitate pentru deplasari in tara Abilitati de identificare a neconcordantelor/elementelor critice si a cauzelor acestora Permis de conducere cat. B Cunostinte de limba Engleza Prin transmiterea CV-ului va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale, care vor fi accesate pentru procesului de recrutare in cadrul companiei. Informatiile transmise de dumneavoastra vor fi folosite doar in scopul procesului de recrutare si selectie si vor ramane confidentiale.

 • SC INFOCOMM SYSTEMS SRL angajeaza ELECTRICIENI CU CALIFICARE Posturi disponibile: -electricieni cu studii medii 4 posturi -electricieni cu studii superioare 4 posturi Se intocmeste contract de munca pe perioada nedeterminata cu program de lucru de 8 ore pe zi. Cerinte: studii de profil tehnic ( liceal, postliceal, etc ) cunostinte tehnice in domeniul electricitatii abilitati pentru munca in echipa disponibilitate pentru program prelungit (ocazional) capacitate de asimilare cunostinte noi receptivitate, capacitate foarte buna de comunicare, de a lua decizii si a respecta termenele cerute; seriozitate, disciplina permis auto categoria B (constituie un avantaj) experienta in domeniu minim 3 ani Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon afisat. Puteti trimite CV-urile la adresa de e-mail

 • Angajam ELECTRICIAN pentru constructii. Descrierea postului: Executa instalatii electrice interioare/exterioare conform planului, respectand normativele in vigoare; Pregateste, verifica si pune in functiune instalatii electrice; Remediaza defectiunile de orice tip aparute la instalatiile executate. Montaj aparataj electric, corpuri de iluminat interior/exterior. Cerinte: Experienta de munca minim 1 an Autorizatie ANRE - avantaj Ce iti oferim noi: Salar motivant; Bonuri de masa; Diurna (pentru lucrarile in care se deplaseaza peste 50 km). Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze Luni Vineri, in intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon . Adresa: Bld Eroilor de la Tisa, nr. 37/A, vis a vis de fostul Abator, zona Complex - TIMISOARA

 • Salveaza cautarea