Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Electricieni

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Doresc Angajare

  Doresc angajare, ajutor electrician, vârsta 56 ani,serios, punctual,6 luni experienta în domeniu, carnet Șofer cât.B

 • Angajam electrician si ajutor electrician curenti slabi

  Societate comerciala angajam personal pentru instalatii de curenti slabi (retele voce-date, instalatii detectie incendiu, control acces, supraveghere video, alarmare la efractie,automatizari) cu sau fara experienta. Cautam electricieni , ajutor electricieni si muncitor necalificat. Cerem si oferim seriozitate. -Contract de munca pe perioada nedeterminta; -Salariu atractiv in functie de expierenta si implicare; -Program: Luni-Vineri 8-17

 • 1

  angajez electricieni

  firma cu o vechime pe piata 2013,autorizata ANRE ,angajam electricieni. Salariu în funcție de experiența

 • Electrician

  Electrician execut lucrări de reparații și montaj instalatii electrice.automatizari diverse .instalatii electrice utilaje etc

 • 11

  Angajam ELECTRICIENI si Ajutor Electrician.

  Angajam ELECTRICIENI cu sau fara experienta si AJUTOR ELECTRICIAN in constructii. Constructiile sunt industriale, dar si civile uneori. Necesar cunoasterea planului de catre electricieni si sa fie capabili sa lucreze cu responsabilitate si raspundere. Munca este in Bucuresti, dar uneori mai sunt si deplasari. Salarizarea este in functie de experienta. Cerem si oferim seriozitate. Cei interesati SUNATI la .

 • 10

  Societate comerciala din Italia angajeaza personal pentru montajul halelor metalice

  Societate comerciala din Italia angajeaza personal calificat/necalificat cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani in domeniul sistemelor de depozitare (montaj rafturi industriale). Candidatul ideal: -abilitati de lucru in echipa, indemanare, precizie, perseverenta; -abilitati de lucru la inaltime; -disponibilitate pentru o perioada nedeterminata; -disponibilitate la deplasari. Oferta salariala motivanta. Mediu de lucru competitiv profesional. Descrierea jobului: -Operatiuni de montaj sisteme de rafturi industriale. Mai multe detalii obtineti la numarul de telefon: .

 • Angajari electricieni calificati

  Angajam electricieni calificati instalatii electrice si santiere in Bucuresti. Se asigura cazare pentru cei din provincie. Detalii si contact: George - 0723 835 343

 • Angajam Electricieni - Salariu Motivant

  Societate autorizata angajeaza electrician in constructii calificat sau necalificat. Existenta autorizatiei ANRE constituie un avantaj. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata. Oferim cursuri de pregatire profesionala. Detalii suplimentare la telefon.

 • 5

  Electrician

  Angajam electrician cu experienta. JOB FULL TIME IN BELGIA Angajare pe perioada nedeterminata. Se ofera transport Belgia-Romania si retur, precum si transport pe teritoriul Belgiei de la cazare la locul de munca si retur. Cazare. Cheltuielile pentru cazare si utilitati (apa, gaz, energie electrica) sunt suportate de firma.Timp de lucru 8/zi/40h/saptamana Salariul atractiv, in functie de experienta. Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare puteti suna la tel. (inclusiv pe Whatsapp} Email:

 • 1

  electrician și instalator execut lucrări

  electrician și instalator execut lucrări complete

 • 9

  Inginer energetician

  SC angajeaza CU MAXIMA SERIOZITATE inginer energetician in Bucuresti. Se solicita pentru postul de inginer energetician: - Universitatea Politehnica sau de Instalatii - experiență in coordonarea echipei in santier - impartirea fronturilor zilnice de lucru dupa planul lucrarii - rapoarte de lucru si pontaje zilnice - evidenta sculelor/obiectelor de inventar/materialelor (daca este cazul) in santier - asigura interfața subantreprenorului cu antreprenorul in santier - permis categoria B - reprezintă un avantaj cunostinte ofertare devize.

 • 2

  Inginer energetician Bucuresti

  SC Mall Connect SRL angajeaza inginer energetician in Bucuresti. Se solicita: - Universitatea Politehnica sau de Instalatii - experiență in coordonarea echipei in santier - impartirea fronturilor zilnice de lucru dupa planul lucrarii - rapoarte de lucru si pontaje zilnice - evidenta sculelor/obiectelor de inventar/materialelor (daca este cazul) in santier - asigura interfața subantreprenorului cu antreprenorul in santier - permis categoria B - avantaj cunostinte intocmire devize ofertare. Salariul avantajos.

 • Tehnician-Montator Sisteme de securitate si incendiu Prahova

  Angajam Tehnician sisteme de de securitate si incendiu, cu/fara fara experienta! Constituie avantaj carnet cat.B Pachet salarial motivant, negociabil in functie de experienta si disponibilitate! Contract de munca pe perioada nedeterminata, program de lucru 8 ore/zi. Pentru trimiterea CV-ului, va rugam sa folositi adresa detalii la telefon:

 • 4

  Angajez electrician

  Fira cu peste 15 ani experienta in domeniu, angajam electrician. Program de lucru flexibil, pe langa zilele libere legale, firma ofera liber angajatilor in zilele de sarbatoare. Mai multe detalii la nr de telefon .

 • 2

  SC ASCENSO SRL angajeaza intretinator/montator ascensoare

  SC ASCENSO SRL cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul ascensoarelor angajeaza intretinator/montator ascensoare. Cerinte: Absolvent liceu/ scoala profesionala cu specializare tehnica: mecanica, electromecanica, instalatii electrice, etc. Este necesara o experienta minima in domenii in care sunt necesare cunostinte de mecanica, electrica, curenti slabi, electromecanica, mecanica hidraulica etc. Experienta in domeniul ascensoarelor, platformelor sau a sistemelor de parcare ar fi un avantaj. Capacitatate de a lucra in echipa Disponibilitate de a se deplasa intre punctele de lucru ale companiei Apt pentru lucrul la inaltime Limba engleza la nivel incepator ar constitui un avantaj permis de categoria B ar consitui un avantaj experienta in domeniu ar constitui un avantaj dar acceptam si persoane fara experienta in domeniu dar cu cunostinte in domeniul electric/mecanic. Oferim: tichete de masa decontare de transport prima de sarbatori bonusuri in functie de exeperienta si performanta mediul de lucru placut salariu motivant

 • Angajam electricieni, instalatori, muncitori in constructii

  Firma de constructii din Iasi angajam electricieni, instalatori instalatii termice si sanitare, finisori. Oferim conditii avantajoase. Pentru relatii suplimentare apelati .

 • Tehnicieni sisteme de securitate

  Cerinte: Studii medii finalizate de preferat profil electric,tehnic,comunicatii Persoane dispuse sa invete o meserie in domeniul sistemelor de securitate Avantaj dar nu o cerinta obligatorie,experienta in domeniul sistemelor de securitate Conditii: Program de lucru L-V 8-17 Pachet salarial competitiv Bonuri de masa Mediu de lucru profesionist Resonsabilitati: Responsabilitățile unui tehnician în sisteme de securitate pot include: Instalarea sistemelor de securitate în conformitate cu standardele și regulile în vigoare. Configurarea sistemelor și verificarea funcționării acestora pentru a se asigura că sunt în stare de funcționare adecvată. Întreținerea regulată a sistemelor de securitate pentru a se asigura că acestea funcționează în mod eficient și fără probleme. Repararea sistemelor de securitate atunci când sunt necesare și repunerea acestora în funcțiune în cel mai scurt timp posibil. Oferirea de asistență clienților pentru utilizarea și întreținerea sistemelor de securitate. Documentarea activităților și raportarea problemelor către supervisor sau manager. Participarea la programe de formare și actualizare a cunoștințelor în domeniul sistemelor de securitate. Compania de Recrutare Ecim cauta Oameni Valorosti Pentru Companii de Succes!

 • Salveaza cautarea