Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Meserias Profesionist Execut La Pretențiile Clienților Indiferent De Complexitatea Lucrarii Urmatoarele Operatiuni De Amenajări Interioare (Gresie-30ron/mp, Faianță-30ron/mp, Marmura, Granit, Travertin, Glet, Var Lavabil, Parchet Laminat, Parchet Stratificat, Glafuri, Gheuri, Sapa Autonivelanta, Piatra Decorativa, Piatra Ornamentala, Montaj Uși De Interior, Montaj Uși De Exterior,Etc.) Colaborez Doar Cu Persoane Serioase,Colaborez Și Cu Firme De Construcții Dacă Au Nevoie. Cer Și Ofer Seriozitate Maximă.Plata Pentru Ce Se Muncește Este Ceruta La Finalul Fiecărei Operatiuni Când Aceasta Este Terminata Și Clientul Este Multumit, Nu Se Lucrează Cu Banii Ceruți Inainte De La Client. Apelati Cu Încredere La Următorul Număr De Telefon

 • 9

  Cautam un Branch Manager (pick-up point) experienta, in Iasi! Cerinte: - Permis de conducere cat. B; - Experienta anterioara in vanzari directe B2B, minim 1 an (obligatoriu); - Foarte bune abilitati de comunicare, de organizare si planificare; - Bune cunostinte de operare PC si cunoasterea pachetului Microsoft Office. Responsabilitati: - Contactarea, negocierea, si incheierea de contracte, direct cu magazinele fizice din zona alocata; - Dezvoltarea si gestionarea retelei de puncte pick-up partenere. Beneficii: - Salariu fix + comision; - Masina de serviu, telefon; - Oportunitatea de a lucra intr-o companie internationala aflata in plina dezvoltare; - Posibilitati reale de dezvoltare a carierei profesionale; - Traininguri si suport de pregatire si perfectionare profesionala.

 • 1

  SC Silum Instal Srl angajează instalatori sanitare și termice. Salariu negociabil.

 • Cu experiență și scule profesionale execut lucrurile de construcție și de calitatea și predare la timp de la A la Z seriozitate si calitatea lucrărilor de construcții etc Prețurile pe manopera se stabilesc la fața locului negociabil locului!!! Și cu Programări. Nr de telefon

 • 6

  Companie de renume din Belgia din domeniul constructiilor civile angajeaza Instalatori si ajutor de instalatori. Se ofera: Contract de muncă înregistrat în Belgia Cazare (utilitățile incluse, internet gratuit ) Transport intern Plata salariului la săptămână Asigurare de sănătate Bonus la final de an, calculat 8,33% din salariul brut anual Concediu de odihnă, primă de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual Alocație pentru copii în Belgia CV la Detalii la numarul 0371406706

 • 3

  Ne mărim echipa de construcții: Cautam personal calificat / cu experienta in finisaje interioare si exterioare, îndemânare, dexteritate, seriozitate, disponibilitate pentru munca în echipă și deplasări, fara limita de varsta Oferim salariu atractiv și cazare. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne contactați la numărul de telefon :

 • 1

  Societate comerciala cu activitate in domeniul construcțiilor civile angajează persoană cu aptitudini in domeniul tehnic/operare PC pentru poziția de prelucrare date cadastrale/înființare baze de date/editare hărți și planuri. Pentru îndeplinirea atribuțiilor postului sunt necesare cunoștințe de utilizare MS OFFICE,AUTOCAD,ADOBE, etc.... Oferim salarizare în funcție de performanțe, diurnă în cazul deplasărilor, mașină de serviciu, etc... Așteptăm CV pe adresa personal around stefinvest.ro.

 • 6

  Angajăm pe perioadă nedeterminată personal : - mecanic întreținere utilaje. - deservent utilaj /concasor. - excavatorist - operator utilaj /încărcător frontal/Bobcat Este necesară experiență în domeniu. Se vor solicita la angajare atestatele. Se oferă contract pe perioada nedeterminată, salariu motivant, cazare dacă este cazul și diurne pentru deplasările în afara Iașului. Cei interesați pot trimite mail pe adresa personal aroud stefinvest.ro sau pot solicita informații la numerele de telefon .

 • Societate de construcții angajam zidari. Oferim contract angajare și și salariu negociabil în funcție de cunoștințele fiecăruia! Lucrari in Iași și împrejurimi!!! Detalii la telefon.

 • Firma de constructii-montaj hale industriale din Bucuresti cu santiere in tara angajeaza: - lacatusi mecanici/montatori structuri metalice/panouri termoizolante; - sudori pentru atelier sau santier Carnetul de sofer constituie un avantaj. Se ofera cazare, diurna, transport. Garantam seriozitate si stabilitate Castig: 3300 - 3500 ron/luna Suplimentar se ofera bonusuri per lucrare

 • Executam: Finisaje de Lux Gresie si Faianta Pereti si tavane de Rigips Parchete si Zugraveli Placari : Polistiren sau Vata Bazilicata. Cerem si oferim seriozitate. tel.

 • Gleturi de Calitate, Gresie si Faianta, Coltare Glafuri, Pereti si Tavane din Rigips, Parchet si Zugraveli, ... Cerem si ofetim maxima seriozitate, Rog a nu deranja Inutil.

 • Meseriasi Executam Interioare si Exterioare. Gleturi 8-10 lei mp, Gresie+Faianta 45-55 lei mp, Pereti din Rigips, 40 lei mp la gata , Tavane structura Rigips 50 lei mo la gata. Parchet de la 10 mp, Zugraveli de la 10 lei mp, tencuieli manuale de la 15 lei mp, Placari exterioare, Polistiren, sau Vata Basilicata. de la 50 lei mp la gata. Pentru mai multe detali va asteptam la , cerem si oferim seriozitate.

 • Renovam Apartamente, Case, Vile, si Spatii Comerciale. Cerem si Ofetim maxima seriozitate, pentru mai multe detalii, eventual o evaluare a lucrarii, va asteptam la nr,..

 • 15

  Firma, angajeaza sef de sectie in domeniul tamplariei din aluminiu. Salariu motivant (3.500 - 4.500 lei). Tel. .

 • Echipă ecxecutam amenajări interioare și exterioare gresie faianță pachet var rigips granit plăceri trepte izolați polistiren sau vată bazatica tencuiala decorativă rog seriozitate

 • echipa amenajari interioare si ecxterioare preturi bune pretul se face la fata locului Rel.

 • 5

  SC Loggia Decor SRL o companie profesională ce reprezintă o gamă variată de finisaje decorative, oferim clienților noștri șansa de a personaliza spațiul său într-o multitudine de efecte decorative ce reprezintă o evoluție în amenajările interioare datorită produselor brevetate de ultimă generație mereu în trend cu noile tendințe. Angajăm băieți cu sau fără experiență pentru a aplica gama diversificată de finisaje decorative Loggia în spațiile beneficiarilor noștri pe pereți, pardoseli, șemineu, sticlă, lemn, etc. Pentru acest post este obligatoriu să dețineți permis de conducere. Cei interesați sunt rugați să trimită CV-urile la adresa de email sau ne puteți contacta la numărul de telefon .

 • Montez si demontez mobilier cumparat din magazine. Pret in functie de cantitate. 0744371933

 • 14

  Firma din Iasi angajeaza personal pentru servicii de mentenanta cladiri (lucrari de electricitate generala, instalatii sanitare, zugraveli, montaj faianta si gresie, lacatuserie, vopsitorie). -Salarizare atractiva - Perioada de proba platita. - Carnetul de conducere categoria B reprezinta un avantaj. Cerem si oferim seriozitate. Relatii la nr. telefon0741151908

 • Salveaza cautarea