Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 23

  Firma de constructii Sc Desevas srl din Iasi.Angajam muncitori calificati.dulgheri, fierari,zidari si muncitori necalificati.Salariul atractiv. Experiența reprezintă un avantaj. Mai multe detalii la tel.

 • Sc Desevas Srl angajam zidari cu experiență. salariu atractiv.

 • Angajez Finisori -20RON/H Asigur transport si carte de munca Mai multe detalii la telefon

 • SC INBIT SRL ANGAJEAZA in conditii de salarizare foarte avantajoase: - finisori - structuristi (dulgheri fierari etc_ - instalatori tehnico-sanitari Activitatea se desfasoara in zona metropolitana Iasi. Se deconteaza transportul sau se ofera cazare pentru persoanele din alte localitati, relati suplimentare la telefon. 743 - arata telefon - Credem că încrederea și proiectele cu adevărat durabile sunt construite de echipe profesioniste, eficiente, responsabile. Dacă ne împărtășești viziunea și îți dorești să dai valoare muncii tale, te așteptăm în echipa INBIT AG.

 • Angajam muncitori in constructii : Finisori, faianțari, rigipsari etc . pentru mai multe detalii apelați.

 • 3

  S.C. Stef Invest angajează lucrător gestionar: Cerințe: - experiența în construcții reprezintă un avantaj, dar nu este un criteriu esențial; - cunoașterea noțiunilor generale de gestionare a bunurilor materiale; - studii medii; - persoană serioasă, dornică să lucreze și să dobândească experiență. Pentru informații sunați la numărul de telefon afișat pe site de luni până vineri în intervalul orar 08:00 - 17:00.

 • 1

  S.C. STEF-INVEST S.R.L. angajează deservenți pentru Bobcat, excavator și buldozer. - Angajăm doar persoane cu minim un an experiență și calificare; Se asigură cazare pentru cei care nu au domiciliul în Iași și diurnă în cazul deplasărilor în afara Iașului. Căutăm doar persoane serioase, care să dea dovadă de atenție distributivă și să aibă experiență în domeniile mai sus menționate.

 • Angajăm ZIDARI, FIERARI si ajutor de electrician în Belgia Cerințe: - experiență în domeniu; - disponibilitate de a munci în Belgia (Bruxell)pe termen lung; - seriozitate și punctualitate; Se oferă: - carte de muncă; - contract în Belgia; - cazare asigurată; - transport la dispoziție către șantier și retur; - salariul se virează lunar sau la doua saptamini în contul bancar deschis în euro in functie de cum doreste angajatul; - posibilitatea unui avans salarial; - începerea imediată; - nu se percepe nici un fel de comision; - transportul România- Belgia (Bruxell) nu este asigurat de către angajator, doar in anumite conditii.. Asigurăm condiții optime de muncă. Se asigură continuitate în muncă.

 • 20

  Firma din Iasi angajeaza personal pentru servicii de mentenanta cladiri (lucrari de electricitate generala, instalatii sanitare, zugraveli, montaj faianta si gresie, lacatuserie, vopsitorie). -Salarizare atractiva - Perioada de proba platita. - Carnetul de conducere categoria B reprezinta un avantaj. Cerem si oferim seriozitate. Relatii la nr. telefon0741151908

 • 5

  Societate comerciala angajeaza muncitor pentru mobilier pal melaminat . Tel.

 • 1

  Angajam meseriași pentru finisaje , rigips ,polistiren , zidărie , tencuieli etc . Ofer și rog seriozitate pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon - Mihai

 • 3

  Activitatea se va desfășura în atelierele noastre din Iași, Calea Chișinăului, nr.32 (NU COLABORĂM LA DISTANȚĂ) CERINȚĂ OBLIGATORIE - Studii liceale sau universitare de specialitate - arte plastice, decorative si design; artă sacră (patrimoniu), Cunoștințe în cel pu in unul din domeniile: - pictură murală, - pictură de evalet, - pictură bisericească (icoane), - grafică de șevalet Descrierea jobului OFERIM: - program de lucru fix, de luni-vineri, de la ora 7.00 la ora 15.30, - condiții optime de lucru, - postul nu presupune deplasări. DESCRIERE JOB: - realizarea lucrarilor de pictura, desen sau mozaic artistic, dupa un proiect dat.

 • Firma de constructii executam lucrari de zidarie ,dulgherie,tencuieli,zugraveli,finisaje,termoizolatii,rigips,pavele,demolari,curatenie,etc in Iasi si pe raza jud VS,NT,BC. INF

 • 3

  ANGAJĂM dulgheri și fierari betonisti Se ofera: -contract de munca -echipament de protectie -banii se pau pe 5 si 20 ale luni -bonuri de masa -decontarea abonamentului sau cazare în Iași (conditii decente) *transportul în șantiere asigurat de către firma Pentru alte detalii sunati la nr:

 • Firma de proiectare cu vechime in domeniu angajeazea INGINERI PROIECTANTI DRUMURI pentru birourile din Iasi si Bucuresti. Ce ne am dori sa regasim la tine: Studii superioare de specialitate in domeniul CFDP finalizare; Atentie la detalii, respectarea termenelor limita, indeplinirea obiectivelor, capacitati bune de organizare si planificare; Abilitati de comunicare, capacitate de adaptare, abilitati de lucru individual cat si in echipa; Familiar cu Autocad si suita Office (Word, Excel); Reprezinta un avantaj: Permis categoria B; Reprezinta un avantaj: cunostinte de legislatie specifica si cunoasterea tehnologiilor de executie a lucrarilor, achizitii publice. Oferim un pachet salarial motivant, cat si posibilitatea de dezvoltare profesionala in cadrul unor proiecte de anvergura pe teritoriul Romaniei. Te asteptam!

 • 2

  Firma de constructii angajeaza muncitori necalificati.

 • 19

  SC angajează în condiții avantajoase meseriași, zidari, dulgheri,fierari și necalificați. Se asigura sau se decontează transportul. pentru informații Andrei

 • Firma din Iasi cu activitate in domeniul constructiilor anagajeaza muncitori in finisaje,lucrari gips-carton ,placari ceramice si faianta, zugraveli etc. Punctele de lucru vor fi preponderent in Iasi insa sunt si ocazii de deplasare. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu intre 3 000 si 6 000 lei ( plata se face pe saptamana sau o data la doua saptamani). Pentru mai multe detalii,sunati la numarul din anunt!

 • 1

  Firma de constructii 2M Tech din Iasi angajeaza de urgenta electrician, montator aparate AC , lucratori productie mobila si muncitori in constructii. Beneficii: - Salariu atractiv, in concordanta cu experienta si nivelul de calificare - Ore suplimentare si diurna de deplasare platite conform legislatiei in vigoare - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Loc de munca stabil Ne puteti contacta pentru mai multe detalii la numarul de telefon:

 • SC Triatic bau srl angajeaza Dulgheri, Fierari, Macaragii, Zidari, Maistri pentru santierele din Germania- Frankfurt si Offenbach. Se asigura cazarea si trasportul (firma le plateste) Contract de munca. Se lucreaza 10 ore pe zi , sambata 5 ore. Salariul este in fuctie de calificare. Se pleaca de la 1650 euro. Se angajează din toată tara ! Pentru mai multe informatii: 0770 258 283 Romaia +4917664784799 Germania

 • Salveaza cautarea