Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Electricieni Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Instalator enterala serios ptr o camera zona Chitorani

 • Angajam electrician ptr urmatoarele activitati: Bransamente electrice, LEA 0,4-20 kV, mentenanata iluminat public, constructii civile etc. Oferim si rugam seriozitate!!! Mai multe detalii la nr de telefon.

 • 16

  Angajez electricieni cu si fara experienta, muncitori necalificati. Telefon 0723368201

 • 2

  LOCATIE: BAICOI, PRAHOVA Descriere job: - montare si instalare componente electrice - pregătire materiale si echipamente in vederea instalării si transport materiale si echipamente la locațiile beneficiarilor - punere in funcțiune a sistemelor electrice după instrucțiunile liderului de echipa Cerinte: - experiență in domeniul electric de minim 1 an - obligatoriu abilitați pentru lucru la înălțime - angajament la locul de lucru si abilitatea de a lucra in echipa - abilitați tehnice, avantaj experiență de lucru pe șantier - permis de conducere categoria B - disponibilitate la program prelungit si deplasări in tara ocazionale Se ofera: - salariu atractiv in functie de experienta si abilitati; posibilitatea dezvoltarii unei cariere; lucrul intr-un mediu profesional;

 • Candidatul ideal - Experienta in teren minim 3 ani - Permis conducere categ. B - Disponibil la program flexibil - Orientare catre satisfactia clientului, receptivitate - Spirit de initiativa Descrierea jobului Desfasurarea activitatii de montaj, intretinere, reparatie si asigurarea mentenantei echipamentelor alimentare comercializate de firma noastra. Beneficii : - Pachet salarial motivant - Telefon - Autovehicul de serviciu - Posibilitate de dezvoltare profesionala - Mediu de lucru prietenos

 • 1

  Cerinte: Seriozitate, determinare Se ofera :salariul atractiv Siguranta unui loc de munca stabil și de lunga durata.

 • SC construcții civile din Ploiesti angajează în condiții avantajoase: lacatusi in constructii, electricieni. Relatii la telefon: - arata telefon - si email:

 • 10

  Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia Domeniu electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-48ani BENEFICII: -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • Electrician/Tehnician sisteme de securitate efectuez lucrări electrice, automatizări porți batante/culisante, interfoane, video interfoane, supraveghere video, alarme, control acces etc. Lucrările vor fi efectuate după standarde europene și normative, cu cele mai bune și sigure echipamente, mă axez pe siguranța dvs, a locuinței și fiabilitate in exploatarea instalațiilor/echipamentelor. Nu accept persoanele cu principiul ieftin și bun. Lucrările se efectuează pe raza județelor Prahova și Buzău.

 • 8

  Angajam electricieni cu experienta in instalatii civile si industriale pentru detasari in Italia. Se asigura cazare si transport. Salariu : Intre 8 si 10euro/h in functie de experienta Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon:

 • 1

  Societate angajeaza inginer sau tehnician pentru intretinere/reparatii compresoare existente la sediul clientilor in Ploiesti si localitatile limitrofe. Telefon:

 • Angajem electrician auto mai multe detalii la telefon

 • 4

  Angajam in conditii atractive: - Inginer mentenanta sisteme de detectie incendiu si evacuare fum - Tehnician sisteme detectie - Montator trape fum - Necalificati - Aplicatori Hidroizolatii PVC - Tinichigiu flashinguri tabla Oferim: - Salariu atractiv in functie de aptitudini - Cazare asigurata - Transport decontat - Diurna zilnica Telefon contact: 0754544280 Valabil pentru : Calarasi, Ilfov, Teleorman, Pitesti, Ploiesti, Galati, Braila, Buzau, Ialomita, Giurgiu

 • Salveaza cautarea