Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Giurgiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Detalii an privat. Toate sunt ca și noi

 • 16

  Angajez mecanic utilaj (excavatorist) si soferi basculante

 • 3

  Firma de constructii angajeaza imediat pentru santierul din Bolintin Vale: - Gletuitori, zugravi - Montatori gresie/faianta - Montator termosistem- placare fatade cu polistiren. Oferim: - Pachet salarial atractiv ( platit la timp), de 5000 de lei. - Angajam numai cu contract de munca si asiguram continuitate garantata tot anul. - Asiguram cazare gratuita la pensiune de 3 stele, langa santier - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale.

 • 2

  ANGAJAM MUNCITORI CONSTRUCTII Placari polistiren Gresie Faianta Zidarie Tencuiala Rigips Etc. Relatii la tel

 • Ai o afacere și ai nevoie de personal bine pregătit în domeniul tău? EuroEmpleo vine în ajutorul tău! Recrutăm și aducem muncitori calificați/necalificati din ASIA in toate domeniile de activitate Aducem personal Asiatic pentru firme și persoane fizice autorizate, aducem personal din ASIA: ( Bangladesh, India, Nepal, Pakistan, etc) Firma angajatoare NU suporta nici o cheltuiala pentru aducerea in Romania a personalului angajat (precum biletul de avion al acestuia, taxa consulara viza sau alte cheltuieli conexe). EuroEmpleo este o agentie specializata în plasarea fortei de munca din ASIA. Suntem prezenti pe piata Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente si avantajoase solutii. Aducem muncitori calificati si necalificati in aproape toate domeniile industriale, de la constructii, agricultura, personal fabrici textile si alimentatie, Horeca, soferi și operatori utilaje, mecanici auto, servicii curatenie, menaj, bone, spalatorii, reciclare etc. --De ce sa apelezi la aceasta solutie? -Cu sigurantă îti doresti ca din echipa ta sa faca parte oameni loiali, doritori sa munceasca si sa evolueze. Din experienta noastra si a clientilor nostri, putem afirma ca personalul asiatic este unul devotat, eficient, cinstit, disciplinat si responsabil; -Nu va trebui sa îti faci griji cu privire la adaptabilitatea lor, deoarece au experienta în conditii de lucru diferite și prezinta rezistenta fizica sporita; -Vorbesc limba engleza si sunt dispusi sa învete limba romana, ajungand sa poata relationa direct cu clientii; -Sunt motivati sa munceasca pentru a asigura un viitor mai bun familiilor de acasa; -- INTREBARI FRECVENTE ; -Cat dureaza pana cand oamenii selectati ajung în companie? -Aproximativ 2-3 luni de la depunerea documentației. -Ce conditii trebuie sa ofere angajatorul? -Cazare, masă , salariu. - Mâncare , sau bonuri de masă în valoare de 20 lei pe zi. - Salarizarea ; minimul brut pe economie trebuie asigurat. De exemplu în domeniul construcțiilor 3000 lei brut pe luna. -Ce se întâmpla daca angajatul doreste sa paraseasca locul de munca mai devreme? -Oferim angajatorilor garantie de înlocuire gratuita timp de 1 an de zile. Noi ne ocupam de toate formalitatile legale Pentru mai multe detalii sunati sau trimiteti SMS sau mesaj pe WhatsApp si cat mai curand posibil unul dintre colegii nostrii o sa ia legatura cu dumneavoastra. Contactează-ne - Telefon/SMS/WhatsApp.

 • 3

  Angajez muncitori în construcții - gresie , faianță - placari polistiren - rigips - tencuiala etc Tel

 • 2

  Angajăm manipulat utilaje .Necesar categoria C .Salariu de baza 2400 lei la care se adaugă 10 la sută din manopera

 • 5

  Angajez muncitori în construcții pentru plecări cu polistiren , gresie , tencuiala , zidărie , gk , etc Tel 0766 142 675

 • Firma subcontractoare Coral Ship Maritime angajeaza lucratori corp - cunoscatori plan - si sudori pentru corp. Angajarile se realizeaza pentru executie lucrari in cadrul Santierului Naval Giurgiu. Se asigura : 2 mese / zi, cazare, transport, tarife pornind de la 25 lei/h - in functie de experienta, disponibilitate, calitate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne apelati la nr. de tel :

 • Angajez faianțari pentru Luxemburg. Ne dorim seriozitate de la dumneavoastră. Ce oferim: - Contract de munca - Salariu motivant - Cazare Pentru mai multe detali la tel:

 • 4

  Firma de constructii-montaj hale industriale din Bucuresti cu santiere in tara angajeaza: - lacatusi montaj structura metalica si panouri sandwich si tabla Carnetul de sofer constituie un avantaj. Se ofera cazare, diurna, transport. Garantam seriozitate si stabilitate Castig: 3600 - 4000 ron/luna

 • 2

  Angajez muncitori în construcții - placari polistiren - gresie, faianță - rigips - tencuiala - zidărie Tel la tel :

 • Angajam in condiții avantajoase: 1. Montatori luminatoare si trape pentru evacuare fum 2. Coordonator echipa montaj 3. Muncitori necalificati 4. Electricieni sisteme desfumare 5. Hidroizolatorii 6. Tinichigii flashinguri tabla Se ofera: Salariu intre 3000-5000 in functie de aptitudini Cazare asigurata Transport decontat Diurna zilnica

 • 1

  Fabrica de garduri prefabricate din stalpi si placi, angajeaza muncitori calificati si necalificati, in Comuna Gostinari , judetul Giurgiu.

 • Descriere: Candidatul/a ideal/a trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte * Studii superioare tehnice (constructii, arhitectura, inginerie, etc) * Cunostinte utilizare de programe / software specific (MS Office, AutoCad; Orgadata) * Cunostinte de limba engleza * Cunostinte in domeniul constructiilor * Cunostinte in domeniul tamplariei profilelor din aluminiu si PVC, constituie avantaj * Experienta minima in gestionarea relatiei cu clientii * Persoana dinamica, serioasa, organizata si cu initiativa; atentie riguroasa la detalii si cu capacitatea de a desfasura mai multe activitati in acelasi timp; Responsabilitati: * Elaborarea ofertei tehnice și economice în conformitate cu documentația și cerințele proiectului. * Pregătirea proiectelor în conformitate cu legislația, standardele și reglementările tehnice în vigoare. * Răspunde la întrebările și solicitările clienților în timp util și eficient. * Oferirea de soluții in proiectele realizate pentru maximizarea rezultatelor.

 • 1

  SC Presto Instaltherm SRL angajează instalatori cu experiență în execuția lucrărilor termice și sanitare. Lucrările vor fi executate în municipiul București, conditii de muncă și salariu atractive. Relații la telefon

 • cau zidari calificați sau necalificați salariul în particular

 • caut zidari dulgheri

 • caut echipa de tencuială mecanizata la metru sau la zi cu echipamentul meu

 • Salveaza cautarea