Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Tip job: Part time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Inginer constructor Ccia cu experiență în domeniul construcțiilor atât în străinătate cît sî în țară inclusiv șef șantier pe monumente istorice atât în Oradea, cît și în Salonta caut colaborare part-time de coordonare ,verificare și consultanță în domeniul construcțiilor,Experiență mea în domeniul coordonării lucrărilor de construcții executate,conform proiectului de execuție pot dovedi prin lucrările coordonate personal,cu stima ing Purza Gheorghe.

 • Descriere Cerinte: - experienta pe un post similar - minim 3 ani; - persoana organizata; - punctualitate; - persoana responsabila; - rezistenta la presiune; - capacitate de a finaliza proiectele in timp util; - bun analizator; Responsabilitati: coordonarea procesului de productie, in conformitate cu schita de proiect, in conditii optime de calitate si sigurante; Asigura inspectia calitativa a produsului final cat si a materiilor prime; Intocmeste rapoarte de calitate si situatii cerute de conducerea societatii in vederea analizarii activitatii desfasurate; Beneficii: mediu de lucru placut; salariu motivant; posibilitati multiple de dezvoltare; Descrierea companiei: Compania Art-Granit este producator si distribuitor al produselor din piatra natural cu o experienta in domeniu de mai bine de 10 ani. Din primele zile de activitate, cu perseverenta si in mod constant, am diversificat gama de produse din portofoliul Art-Granit, corespunzator celor mai inalte standarde de calitate si generind noi tendinte pe piata. Gratie acestor principii, iata ca, de ani buni, compania noastra se mentine printre lideri pe piata si continua sa fie un exemplu inovator. Materia prima utilizata de Art-Granit este de la cei mai renumiti distribuitori, printre acestia fiind Technistone , Italstone , Infinity , Lapitec , Inalco si altii.

 • Desene pe calculator (AUTOCAD) execut, modific,actualizez, ,livrez format dwg,dxf sau print.

 • Întocmesc atașamente, elaborez oferte, urmăresc decontarea lucrărilor, respectarea graficilui de execuție a lucrărilor.

 • Firma de proiectare in constructii angajeaza inginer proiectant in constructii, specializarea CCIA sau student an terminal part-time , contract TELEMUNCA (lucreaza de acasa). Se va lucra in ALLPLAN, 3D. Penttru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

 • Cunoscator autocad, prezentare in 3d Experienta constructii civile Realizeaza dosarul pentru AC Pastreaza relatia cu clientii si cu institutiile publice

 • servicii:REPARATII ACOPERIS MONTAJ ACOPERIS MANSARDARI SISTEME COMPLETE ACOPERIS IZOLATII JGHEABURI BURLANE PARAZAPEZI CASE STRUCTURA LEMN DULGHERIE IZOLATII MANSARDA TIGLA CERAMICA sau TIGLA METALICACu noi aveti garantia unei lucrari reusite si beneficiati de garantia lucrarii. Acoperisuri de orice tip La case, blocurii, ville, etc. Tigla metalica Billka, Rukki, Lindab, Grosimea 0 5, Culorile la preferintele Dumneavoastra. Tigla ceramica Bramac, Tondag, Ciment. Dullgherii, mansardarii, Geamurii velux. Accesorii Jgheaburi, Burlane, Parazapezi, Coame, Sortur jgheab, Dolli, Invelitoare cosurii, Bazii de inchidere, Cerem și oferim seriozitate maxima Preturii avantajoase, Reducere 15% la o gama Complecta a unui acoperis. Pentru orice lucrare vă rugăm să ne contactați la

 • ELECTROCENTRALE CONSTANTA S.A, cu sediul în Constanta, B-dul Aurel Vlaicu nr. 123, organizează concurs în data de 19.04.2021, ora 10:00, pentru ocuparea unui post de inginer, cu timp partial de 2 ore/zi, in cadrul Serviciului Tehnic-Investitii. Cerinte: inginer, experienta de minim 2 ani în domeniul instalatiilor electrice de înaltă tensiune(IT), posesor autorizatie de electrician grad IV B eliberata de ANRE. Dosarele de inscriere se depun la Biroul Resurse Umane pana la data de 15.04.2021. Informatii si relatii suplimentare la B.R.U, telefon: int. 255/387.

 • Tinere 28 ani caut de munca cu program par taim in domeniul îngrijire bătrîni la domiciliu acestora mentionez ca am experienta pentru mai multe detalii vă aștept la telefon 0762755540.

 • angajam inginer constructii civile , diriginte de santier , cu experienta.salariul negociabil 800-1200 euro/luna Persoanele interesate sunt rugate sa depuna pe adresa de email , CV-ul , pentru mai multe relatii te

 • Ofer suport IT pentru orice problema legata de software și sistemul de operare.

 • Salveaza cautarea