Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Suntem o firma de constructii si vrem sa ne marim echipa cu unarhitect, un inginer proiectant civile si un inginer proiectamnt de instalatii.

 • 2

  Firma de constructii angajeaza inginer departament tehnic. Asteptam cv-urile la adresa de e-mail obitoryconstruct[at]yahoo . com

 • 6

  Cerinte: - studii superioare (sau nu) in domeniul automatizari/robotica; - cunostinte in programare (PLC, instumente de afisaj, C++, control roboti); - persoana punctuala, dinamica, capabila sa stabileasca prioritati, serioasa; - abilitati de lucru in echipa si cu termene limita; - capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii; - cunoasterea limbii engleze - nivel mediu. Avantaj: - Experienta in domeniu ( programarea robotilor industriali: Kawasaki, Kuka, Fanuc etc).

 • 3

  Cerintele postului: * studii superioare in domeniul automatizari sau electrotehnic; * constituie avantaj experienta in automatizari si PLC-uri; * cunostinte in invertori; * adaptare, inlocuire si modificare a programelor in PLC; * cunostinte de operare in PC - nivel avansat; * persoana punctuala, dinamica, capabila sa stabileasca prioritati, serioasa; * abilitati de lucru in schipa si cu termene limita; * capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii; * cunoasterea limbii engleze - nivel mediu.

 • 1

  Cu o experiență dovedită în prestarea serviciilor de management tehnic, consultanță și proiectare de specialitate în domeniul construcțiilor, echipa ARTEHNIS, din Iași, urmărește dezvoltarea proactivă a grupului de lucru, prin cooptarea de colaboratori dedicați și profesioniști, pe urmatoarele domenii: 1. Arhitectură Cerințe: - cu sau fără experiență în domeniu; - cunoașterea foarte bună a softurilor de lucru dedicate proiectării specifice în construcții - cunoașterea legislației și a reglementărilor tehnice în vigoare; - dreptul de semnătură OAR poate fi un avantaj; 2. Instalații în construcții: Cerințe: - cu sau fără experiență în domeniu; - cunoașterea foarte bună a softurilor de lucru dedicate proiectării specifice în construcții - cunoașterea legislației și a reglementărilor tehnice în vigoare; - atestările specifice în domeniul proiectării instalațiilor în construcții poate fi un avantaj. 3. Specialist accesări fonduri și finanțări - Cerințe: - experiență în domeniul accesării fondurilor europene sau a finanțărilor nerambursabile / împrumuturi / credite; - cunoașterea foarte bună a documentațiilor specifice necesare la solicitarea finantărilor, precum și la implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă / împrumut / credit; - cunoașterea legislației și a reglementărilor în vigoare; - capacitatea de monitorizare, înțelegere și sintetizare a soluțiilor de finanțare existente și viitoare; - atestările specifice în domeniu poate fi un avantaj. Cei interesați să facă parte dintr-o echipă profesionistă, activă și cu experiență, pot aplica prin transmiterea CV-ului.

 • 4

  ARTEHNIS este în permanentă dezvoltare și în căutare de oameni dedicați profesiei lor. Ești în căutarea unui loc de muncă, în cadrul căruia vei avea parte de noi experiențe și provocări? Te regăsești în posturile menționate mai jos? 1. Manager proiect; 2. Specialist ofertare; 3. Specialist finanțare; 4. Arhitect proiectant; 5. Inginer proiectant structuri; 6. Inginer proiectant instalații; 7. Inginer proiectant infrastructuri rutiere și ferate; 8. Inginer proiectant rețele edilitare; 9. Inginer proiectant construcții hidrotehnice; 10. Inginer consultant tehnic; Dacă da, atunci te invităm să aplici accesând următorul link: http://artehnis.ro/cariere-artehnis/ Așteptăm CV-ul tău!

 • Firma de executie-constructii civile, angajeaza inginer in cadrul departamentului de achizitii.Viitorul coleg se va ocupa de comenzile de materiale, centralizarea comenzilor, preturi de materiale, negociere cu furnizorii, colaborarea cu inginerii din santier, respectiv celelalte departamente din cadrul firmei etc. Salariu negociabil, in functie de experienta. pentru mai multe detalii: tel. , email:ofertare.geocondesign around gmail.com

 • 1

  SC GEOCON DESIGN SRL, angajeaza inginer constructii civile pentru lucrari in mun. Iasi Pentru mai multe detalii tel. contact . Trimiteti cv-ul pe tehnic around geocondesign.ro

 • 1

  Societate comerciala cu activitate in domeniul construcțiilor civile angajează persoană cu aptitudini in domeniul tehnic/operare PC pentru poziția de prelucrare date cadastrale/înființare baze de date/editare hărți și planuri. Pentru îndeplinirea atribuțiilor postului sunt necesare cunoștințe de utilizare MS OFFICE,AUTOCAD,ADOBE, etc.... Oferim salarizare în funcție de performanțe, diurnă în cazul deplasărilor, mașină de serviciu, etc... Așteptăm CV pe adresa personal around stefinvest.ro.

 • 3

  Societatea Constructii Hidrotehnice S.A. angajeaza ingineri constructii hidrotehnice, ingineri constructii civile, economisti, inginer electronist cu autorizatii SSM

 • 2

  Firma S.C. Ștef-Invest S.R.L. angajează pentru șantierele din Iași: - 2 tinichigii pentru lucrări construcții civile ( flashing, glafuri, debitări ). - 3 muncitori montaj fațade ventilate/perete cortină/debitare fibrociment. Căutăm muncitori cu experiență în meseriile mai sus-menționate. Oferim: contract și carte de muncă , salariu motivant în funcție de experiență, echipament de lucru, posibilitate transport, bonusuri în funcție de performanță, posibilitate cazare pentru cei din afara Iașului.

 • 4

  INFRATECH este o echipa dinamica din Iasi care are ca linie de activitate investigatiile geotehnice, proiectare, studiile si foraje/sondaje geotehnice. Oferim servicii de calitate, cu echipamente performate intr-un timp foarte scurt. De asemenea avem colaborare cu laborator acreditat pentru investigatii detaliate ale terenului de fundare. Avem disponibilitate de deplasari pe teritoriul Romaniei.

 • 1

  CLIMA THERM CENTER IAȘI angajează TABLOTIER !

 • Fișa postului : - întocmirea pieselor desenate (planșelor) cu ajutorul programului AutoCAD - întocmirea pieselor scrise (extrase de materiale, memorii, caiete de sarcini, antemasuratori, fise tehnice, etc.) - verificarea sau calcularea cantităților de lucrări pe baza planurilor - întocmire devize Cerințe minime obligatorii : - cunoștinte temeinice de inginerie în domeniul construcțiilor civile și industriale - cunoașterea și utilizarea la nivel avansat a programelor : AutoCAD și Microsoft Office - respectarea termenelor de predare a proiectului Alte cerințe : - abilități de completare a cunoștințelor în termen scurt - comunicativ cu conducerea și colectivul de colegi - ambițios, consecvent, ordonat - amabil, respectos și cu aptitudini de integrare rapidă în colectiv Ofertă (bonusuri, beneficii) - training gratuit în primele 2 luni - carte de muncă - salariul este stabilit de comun acord la angajare, cu posibilitate de renegociere la fiecare 6 luni, în funcție de performanțe. Număr posturi disponibile : 2 Vă așteptăm cu drag să faceți parte din echipa noastră !

 • Firma de constructii angajeaza inginer cu studii tehnice superioare in domeniul constructii civile pentru realizarea ofertelor de pret preponderent pentru proiete de case, blocuri, dar si alte lucrari. Viitorul coleg/a va intocmi listele de cantitati necesare realizarii ofertei . De asemenea cand este necesar va realiza situatii de lucrari sau devize pentru lucrarile in desfasurare.Program de lucru de l-v, 08-16:30, cu pauza la pranz. Pentru mai multe detalii , email: ofertare.geocondesign around gmail.com

 • Echipa specializată pe structuri beton

 • Societate comercială specializată în domeniul tratare apa. Angajează inginer, (preferabil specializarea Inginer chimist sau Inginer electromecanic) pentru activități specifice domeniului tratare a apelor pentru zona Moldova Oferim un pachet salarial atractiv, formare profesională și oportunități de dezvoltare personală, autoturism, laptop și telefon mobil. DENUMIREA POSTULUI Inginer SERVICE instalatii de tratare a apei - zona geografica Moldova ( jud : Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati ). Activitatea de birou se va desfasura la DOMICILIU iar activitatea de service in teren. CERINTE NECESARE OCUPARII POSTULUI STUDII SUPERIOARE INGINERESTI Ingineri dupa urmatoarele specialitati aranjate in ordinea importantei Inginer chimist cod COR 2145 ( trebuie sa fie cu studii ingineresti - NU chimie generala teoretica specifica profesorilor ) Inginer electromecanic cod COR 215216 sau 215217 EXPERIENTA Nu este necesara o experienta anterioara. Sunt necesare aptitudini tehnice bazate pe studii superioare ingineresti. Dorim sa vedem foaia matricola cu notele obtinute la materii de baza ( chimie, fizica ) sau la materii de specialitate ( automatizari ).

 • 1

  Firma de constructii angajeaza inginer cu studii tehnice superioare in domeniul constructii civile pentru realizarea ofertelor de pret preponderent pentru proiete de case, blocuri, dar si alte lucrari. Viitorul coleg/a va intocmi listele de cantitati si va solicita de la departamentul de achiitii preturi pentru materialele necesare intocmirii ofertei . De asemenea cand este necesar va realiza situatii de lucrari sau devize pentru lucrarile in desfasurare.Program de lucru de l-v, 08-16:30, cu pauza la pranz. Pentru mai multe detalii , email: ofertare around warktrust.com.

 • 1

  Angajez inginer constructor pt Belgia..salariul 3000 euro in mana..cazare asigurata..plus alte beneficii...cerinte: sa stie sa citeasca planurile si limba engleza...deci cu experienta

 • Salveaza cautarea