Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Intocmesc cartile tehnice aferente lucrarilor de drumuri. In plus, realizez desene in autocad (profile transversale tip, profile longitudinale,etc- pentru lucrarile de drumuri), structuri, etc

 • Ofer servicii desenare Autocad 2D, precum: -realizare desenelor in format dwg/pdf; - executarea planselor/desenelor in format dwg, daca cele initiale sunt in format pdf; - experienta in executarea desenelor pentru lucrarile de drumuri precum profile longitudinale, profile transversale tip.

 • Angajam Inginer Sef Sectie constructii metalice, abilititati necesare: desen tehnic - autocad, coordonator lucrari constructii metalice. Salariu motivant.

 • angajam ingineri constructori executie,ofertare-devizare,constructii metalice,maistrii constructori si confectii metalice,muncitori calificati si necalificati constructii. Telefon:

 • Fabrica MULTIMETAL Technology - Companie producătoare de utilaje industriale, linii tehnologice, echipamente i componente industriale angajeaza DESENATOR TEHNIC UTILAJE INDUSTRIALE Responsabilitatile postului: - Realizeaza activitati de proiectare asistata de calculator, proiectare 2D, 3D si realizarea desenelor de executie pentru constructii metalice, instalatii si utilaje industriale pentru diverse domenii industriale; - Intocmeste schite de principiu si liste estimative de materiale in vederea realizarii proiectelor in care este implicat; - Ofera informatii tehnice si asigura suportul necesar catre departamentul de productie pe parcursul derularii proiectului; - Se documenteaza asupra realizarilor din domeniul temei de proiectare; - Foloseste schitele tehnice pentru a redacta si interpreta documentatia tehnica de realizare a produselor; - Detaliaza modele (desene de executie, subansamblu, ansamblu) cu ajutorul aplicatiilor de tip CAD; - Asigura asistenta la fabricatie pentru produsele proiectate; - Mentine o colaborare stransa cu personalul tehnic implicat in realizarea proiectului; - Intocmeste la solicitarea conducerii, rapoarte referitoare la desfasurarea proiectului la care lucreaza; - Raporteaza periodic către superiorul ierarhic stadiul desfasurarii proiectelor; - Livreaza la termenele stabilite si comunicate de superiorul ierarhic, toate desenele tehnice/ intreg proiectul pentru produsele solicitate conform parametrilor stabiliti. Cerintele postului: - Studii superioare; - Experienta tehnica relevanta; - Bune cunostinte de mecanica si prelucrari mecanice; - Utilizare avansata a softurilor specifice de proiectare: Solidworks, Catia, Autodesk, Pro Engineer, Solid Edge (cunoasterea mai multor programe specifice constituie un avantaj). - Responsabilitate, seriozitate, bune abilitati de comunicare. Beneficii: Pachet salarial competitiv bazat pe competentele profesionale. Asteptam CV-urile dvs pe adresa de email a societatii:

 • 1

  SC cu sediul in Ploiesti angajeaza inginer constructii civile sau maistru. Program flexibil, salariu negociabil. Detalii la telefon

 • 16

  operator chimist/inginer in domeniul petrochimie,conditii motivante,începând cu 2500 net,disponibilitate deplasare cu mijloace puse la dispoziție-proprii ,cv

 • experienta de teren in repararea masinilor de spalat automate,permis conducere cat.b,limbaj decent si lucru in echipa

 • 1

  angajam ingineri constructori executie,ofertare-devizare,constructii metalice,maistrii constructori si confectii metalice,muncitori calificati si necalificati constructii. Telefon:

 • 6

  S. C. DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING SRL cu domeniul principal de activitate - fabricarea de produse industriale din materiale textile, cu punct de lucru in Ploiesti, regim de lucru in doua schimburi angajam inginer, studii superioare (profil mecanic - un avantaj). tel

 • Candidatul ideal - Te pasioneaza domeniul tehnic? - Ai studii d profil tehnic / electrotehnica / electromecanica / electronic / electrica ? - Cunosti limba engleza nivel mediu? - Iti plac comunicarea si lucrul in echipa? - Ti-ar placea sa consiliezi clientii si sa ii ajuti in solutionarea situatiilor aparute? - Iti place sa inveti in permanenta lucruri noi? - Ai permis auto categoria B? - Vrei sa lucrezi si sa avansezi intr-o companie recunoscuta pe plan national in continua dezvoltare? Daca ai raspuns hotarat cu Da , atunci aplica pentru acest post si hai in echipa Maxigel! Respons bilitati : - Coordonar si org nizare chipelor de tehnicieni - G stionare comenzilor de servic - Intocmirea of rtelor t hnic d pies , inclusiv p ntru proiecte - Operarea datelor in sistemul informatic - Consiliere tehnica clienti Beneficii : -Trainning-uri de specialitate in tara si strainatate - Posibilitate de dezvoltare profesionala - Pachet salarial motivant (bonus din realizari ) - Telefon - Posibilitate de avansare - Mediu de lucru prietenos - Stabilitate

 • 1

  Societate Comercială cu sediul în Ploiești, str. Ulierului, nr.9, angajează: Inginer construcții Inginer lucrări rețele apă și canalizare Inginer drumuri Inginer proiectant Electrician Tehnician inspecții video canalizare Telefon:

 • Cerinte: studii superioare (Electrotehnica/Energetica/Electronica/Instalatii) cunostinte medii de electronica/ energetica experienta profesionala in proiectare/ofertare permis de conducere cat. B Cunoștințe solide MS Office: Word, Excel; Cunoștințe Autocad; Capacitate ridicată pentru analiză, sinteză și planificare; Abilități de organizare, planificare, comunicare și negociere; Abilitatea de a rezolva sarcini multiple cu termene limita; Orientat către rezultate. Descrierea jobului: ACTIVITĂ I PRINCIPALE: Intocmire oferte financiare si tehnice; Realizare liste cantitati din planuri, devize de lucrari, calculatii pret, postcalcule Stransa colaborare cu departamentele de achizitie si de executie in cazul castigarii unei lucrari ofertate Sustine în fața beneficiarului situatiile de lucrari; Mentine legatura cu subcontractorii, beneficiarul și proiectantul. Beneficii salariu motivant, in functie de nivelul de cunostinte, implicare, performanta si rezultate dezvoltare profesionala intr-un mediu tanar, competitiv posibilitatea de avansare in cariera Daca esti interesat sa lucrezi cu noi, trimite-ne un email cu CV-ul tau . Departamentul nostru de resurse umane te va contacta in scurt timp.

 • SC construcții civile din Ploiesti angajează în condiții avantajoase: maistru sau inginer constructor pt coordonare șantiere . Relatii la telefon: email:

 • Angajez tehnician topograf / inginer topograf pentru măsurători topografice

 • 1

  Angajez desenator, inginer sau arhitect cunoscător de AutoCAD sau ArchiCAD

 • Angajam Inginer Mecanic Petrol si Gaze pentru functia Manager Proiect Nivel experienta: Mid-Level (2-5 ani) Cerinte: - experienta intr-un post similar de cel putin 2 ani; - absolvenț de studii superioare cu specializare: Inginerie mecanică petrol si gaze/ Utilaj petrochimic si de rafinarie; - cunostinte tehnice in domeniul constructiilor metalice si industriale (conducte, rezervoare, constructii metalice); - tehnici de negociere; - corectitudine, Seriozitate, Asumarea responsabilitatilor; - usurinta, claritate si coerenta in exprimare; - preocupare pentru dezvoltare profesionala; - să demonstreze flexibilitate și adaptabilitate; - să aibă disponibilitate pentru deplasări în țară și străinătate; - să dovedească simț practic în abordarea sarcinilor și orientare spre rezultate; - să aibă capacitatea de a lucra în echipă și abilită i de rezolvare a problemelor; - cunoștințe excelente de limbă engleză; - cunoștințe foarte bune de Microsoft Office, AutoCAD (reprezinta un avantaj). Responsabilitati: - participa la intocmirea documentatiei tehnice pentru pregatirea executiei; - organizeaza lucrarile pe santier, stabileste prioritatea lor si coordoneaza echipele /subantreprenorii; - isi insuseste si urmareste aplicarea legislatiei, procedurilor si instructiunilor tehnice de lucru; - se asigura de primirea la timp a documentelor tehnice necesare pentru executia lucrarilor; - se asigura ca echipele/subcontractorii lucreaza dupa ultima versiune de planuri si ca acestia au toate informatiile necesare executiei lucrarilor; - studiaza detaliile de executie si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de constructie si se asigura de conformitatea ei cu normele in vigoare; - verifica planurile de executie si propune solutii constructive daca este cazul; - urmareste ca aprovizionarea cu materiale necesare sa se faca la timp si verifica existenta documentelor de calitate; - urmareste executia lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii si respectarii termenelor de executie; - efectueaza receptia lucrarilor pe etape de executie si se asigura de conformitatea acestora; - participa la intocmirea documentatiei tehnice pentru Cartea Tehnica; - intocmeste si/sau verifica situatiile de lucrari, rapoarte de lucru, procese verbale si orice alta documentatie cu caracter tehnic. BENEFICII: - salariu motivant; - pentru deplasari in interes de serviciu se asigura transport, cazare, masa, indemnizatii conform legii.

 • Domiciliu stabil Ploiesti, Bucuresti, judetul Ilfov Absolvent al Facultatii de Constructii Civile; Experienta pe un post similar 1-5 ani; Cunostinte pachet MS Office, AutoCad; Abilități interpersonale bune, persoana orientata spre munca în echipă; Persoana proactiva si organizata; Disponibilitate pentru deplasare; Permis de conducere categ. B Descrierea jobului Organizeaza lucrarile pe santier; Verifica planurile de executie si propune solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate si tehnologii; Studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de constructie; Urmareste executia lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii si a respectarii termenelor de executie, precum si a bugetului; Intocmeste si/sau verifica situatiile de lucrari, rapoartele de lucru, procesele verbale si orice alta documentatie cu caracter tehnic; Urmareste ca aprovizionarea cu materialele comandate sa se faca la timp si verifica existenta documentelor de calitate. Se ofera salariu atractiv!

 • Inginer constructor

 • Salveaza cautarea