Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti Sector-4 Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma autorizata ISCIR angajeaza instalatori sanitari si gaze naturale cu contract de munca cu termen nelimitat. Persoanele cu permis auto, prezinta un avantaj.

 • Firma instalatii angajeaza instalatori si muncitori necalificati.

 • Firma instalatii sanitare angajeaza instalatori cu si fara experienta in Bucuresti si Ilfov. Se ofera pachet salarial atractiv. Pentru detalii sunati la .

 • 4

  Angajam Electricieni cu experienta de lucru in santier, pentru o companie din domeniul de Energie, in Bucuresti: Cerinte: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesionala in meseria de Electrician; - Experienta de lucru pe parte in santier de minim 4-5 ani; - Disponibilitate pentru deplasari in interes de serviciu; - Permis auto categorie B; Oferta: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet avantajos de servicii medicale private; - Oferta salariala competitiva, ce cuprinde printre altele, tichete de masa plus un sistem de bonusare in functie de performanta; Ce vei face: - Vei executa lucrari pe parte de instalatii electrice, specific activitatii de santier; - Vei fi responsabil de realizarea lucrarilor ce iti vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul in care pastrezi si depozitezi materialele necesare efectuarii lucrarilor specifice; - Vei comunica superiorului tau toate aspectele ce au legatura cu activitatea pe care o desfasori; - Vei gestiona cu atentie relatia de comunicare cu beneficiarul;

 • Firma instalatii sanitare angajeaza instalatori cu si fara experienta pentru lucrari in Bucuresti si Ilfov. Se ofera pchet salarial atractiv. Pentru detalii contactati-ne la numarul de telefon .

 • 4

  Sc.GUPI CERT INSTAL S.R.L angajează instalatori pentru București. Program de lucru de 8 ore L-V Salariul negociabil in funcție de experiența. Pentru relații tel 0722104334 sau

 • 1

  Firmă din București, cu sediul în sectorul 4, angajează personal pentru muncă în ventilație industrială. Se oferă salariu motivant și bonusuri. Anunțul se adresează persoanelor serioase, punctuale, fără vicii și imediat disponibile. Experiența în domeniu constituie un real avantaj.

 • MONTATOR APARATE AER CONDITIONAT Responsabilitati Executie instalatii echipamente de aer conditionat Evaluarea functionarii echipamente de aer conditonat si a diverselor componente ale instalatiilor/proba de buna functionare si prezentarea/setarea functiilor si functionalitatii produsului Remediarea eventualelor defectiuni aparute la instalatii si la diversele componente ale acestora Beneficii Pachet salarial atractiv in functie de performante, implicare, motivatie, munca in echipa Un loc de munca stabil si pe termen lung Alte informatii Calificare de specialitate sau cursuri de pregatire profesionala (nu este obligatoriu) Experienta in domeniu constituie un avantaj Indemanarea de a lucra cu echipamentele si sculele specifice meseriei Bune abilitati de comunicare . Motivatia de a se perfectiona si de a lucra in echipa Capacitate de adaptabilitate la situatii diverse Preocupare pentru atingerea obiectivelor si atentie la detalii Permis de conducere categoria B obligatoriu Pentru detalii: CELFAR INDUSTRIAL SRL

 • Angajam instalator tehnico-sanitare, cu experienta. Contract de munca cu 8 ore/zi. Relatii la telefon .

 • Sa stie sa faca o instalatie de apartament cu ppr,cupru,pex sau rehau cu calorifere,chiuveta,cada,montat obiecte si scurgerile pe orizontale cat si cele verticale .Programul de lucru este de la ora 8-17cu contract de munca doar in Bucuresti ,caut persoane serioase care stiu meserie si vor sa castige si banii dar ptru prima luna salariul incepe de la 3500 si poate ajunge la 4500 depinde de fiecare persoana in parte.

 • 1

  Firma nou infiintata, scule profesionale si instalatori calificati cauta colaborare in domeniu Cerem si oferim MAXIMA SERIOZITATE Pt detalii tel

 • 4

  Angajam instalatori Termotehnic Service SRL angajeaza instalatori in domeniul instalatiilor termice si sanitare . Programul de lucru este de luni pana vineri. Pachetul salarial se discuta in functie de experienta fiecarui candidat. Pentru mai multe informatii va rog sa apelati la numarul de telefon :0733010110.

 • Firma NCS CLIM SERVICII SRL angajează urgent frigotehnist...persoane ambițioase si dornice de munca...mai multe detalii la nr

 • Firma de instalatii din Bucuresti, cu experienta de 20 de ani in constructii, angajem instalator cu experienta in instalatii termice si sanitare Salariul atractiv, program normal, lucrari in Bucuresti si limitrof Bucurestiului. Persoana de contact Neagu Ion /

 • 1

  Firma administrare imobile angajeaza personal tehnic pentru intretinere cladiri. Cerinte: - studii medii; - calificare in meseria de instalator sau electrician si cunostinte in cealalta meserie; - permis de conducere categoria B Se ofera: - mediu de lucru atractiv; - salariu motivant; - masina si telefon de serviciu; Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV complet cu fotografie recenta si date de contact prin raspuns la acest acest mesaj.

 • Firma aparatură medicală angajează instalatori calificați pentru montaj si întreținere generatoare de oxigen CERINȚE Disponibil pentru deplasări în țară Permis de conducere categoria B Se lucrează cu țeavă de cupru SE OFERĂ Contract pe perioadă nedeterminată Salariu motivat Bonuri de masa ( în deplasare se plătește de firmă mâncare si cazare pensiune) Salariu plătit la timp (avans si lichidare) Ore suplimentare plătite Punct de lucru Popesti Leordeni Salariu 2100 lei la 8 ore , 2700 la 10 ore.

 • Firma de constructii care activeaza de peste 25 de ani in domeniu angajeaza instalatori si electricieni.

 • Firma germana angajează urgent instalatori in zona Munchen! Se acorda contract de munca , asigurare de sănătate și cazare ! Nu se percep comisoane! Salariu 2400 euro net ! Ofer și cer seriozitate!

 • instalati sanitare.

 • R&D Total Consulting SRL firma specializata in ventilatie si climatizare angajeaza tehnicieni pentru montaj aer conditionat.

 • Salveaza cautarea