Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-4

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 816 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Societate comerciala angajeaza electricieni pentru Bucuresti. Se ofera cazare si transport.

 • 1

  angajez Mecanic Auto cu experienta!sos Giurgiului

 • ANGAJEZ Mecanic Auto,Vulcanizator Auto-Mecanica usoara!salariu atractiv ofer si cazare!

 • 1

  ANGAJEZ Mecanic Auto,Vulcanizator Auto-Mecanica usoara!salariu atractiv!

 • 1

  ANGAJEZ Mecanic Auto,Vulcanizator Auto-Mecanica usoara!salariu atractiv ofer si cazare!

 • 11

  Suntem in cautare de colegi noi, pentru postul de operator calculator disponibil in cadrul punctului de lucru din Sector 4, Bucuresti, in incinta fostei fabrici IMGB. Cerinte: Persoana responsabila, serioasa , capabila sa se adapteze unor tipuri diferite de sarcini. Cunostinte medii: Microsoft Word, Excel, Paint. Corectitudine,implicare,spirit de echipa. Urmarim sa gasim o persoana care sa completeze un colectiv tanar dinamic cu multa energie. Responsabilitati: Monitorizare magazin online. Actualizare magazin online, adaugare produse, prelucrare fotografii, actualizare / adaugare descrieri, realizare bannere pentru prezentarea promotiilor actuale, adaugare/modificare preturi. Emitere facturi si AWB-uri. Realizeaza diverse oferte. Desfasoara activitati de natura administrativa in depozit. Alte sarcini specifice, necesare bunei desfasurari a activitii, Program lucru de luni-vineri 08: -17 (o ora pauza de masa inclusa in program).

 • Cerinte - Permis cat B minim 2 ani - Constitutie atletica - Fara înscrisuri in cazierul judiciar - Apt de munca din punct de vedere medical - Studii medii - Responsabil, punctual, disciplinat Beneficii Oferite - Mediu de lucru profesionist - Stabilitate la locul de munca - Program flexibil - Medicina muncii GRATUIT* - Curs de calificare GRATUIT* - Tinuta de serviciu GRATUIT*

 • Angajez tâmplar și montator mobila cu experiență în sector 3. Salariul este între 3000 și 4000 lei. Necesita deplasări în țară, orele suplimentare platite +diurna Permis categoria B este un avantaj

 • 6

  Angajam agent de vanzari pentru pomovarea si prezentarea produselor companiei.Cautam persoane comunicative cu spirit de echipa.Oferim training gratuit si posibilitatea de a promova professional. 0738796007

 • 8

  Compania Hesper S.A. este prezenta inca din anul 1877 fiind principalul producator din Romania de aparatura, echipamente si instalatii hidraulice, avand o bogata experienta ca furnizor pe piata, interna si internationala. Produsele noastre sunt adaptate continuu cerintelor clientlor si competitiei pietei de hidraulica. Produsele noastre se regasesc ca piese componente pe masini Agricole si forestiere, utilaje mobile, sisteme elevatoare, masini-unelte, in industria metalurgica si siderurgica, in industria constructiilor de masini, sisteme eoliene, centrale nuclearo-electrice. Daca esti inginer mecanic/tehnolog (experienta in activitatea de productie minim 5 ani), inginer tehnolog, inginer chimist (cunostiinte in legislatia mediului), sef atelier prelucrari mecanice, inginer tehnico-comercial (minim 3 ani experienta), maistru, sef paza ( experienta in coordonarea echipei), rectificator, strungar, operator CNC, operator electroeroziune cu electrod masiv/pe masina de taiat cu firelectrician, sculer matriter, strungar, termist tratamentist, turnator ( experieta pe masina de turnat sub presiune),mecanic masini utilaj, controlor CTC, muncitor necalificat, liftier, motostivuitorist si femeie de serviciu ne-am bucura sa te alaturi echipei depunand un CV la adresa de mail sau informatii la tel 0758048316 Locatie: Strada Constantin Istrati, nr.1, sector 4, Bucuresti.

 • 1

  HESPER S.A. este o societate comerciala pe actiuni si are ca obiect principal de activitate producerea de pompe hidraulice . Societatea angajeaza ingineri pentru serviciul vanzari-marketing-export dar care sa aiba si experienta in IT. De asemenea,trebuie sa stie limba engleza bine/foarte bine,sa fie serios,respectuos si sa aiba dorinta de implicare in rezolvarea problemelor si atingerea targhetului stabilit. Pachetul de salarizare oferit pentru acest post este ; salariu fix tichete de masa bonusuri de Paste,Ziua Femeii,ziua copilului,Craciun prime la concediu de odihna si altele in confomitate cu prevederile contrcatului colectiv de munca la nivel de societate Asteptam cu mare interes cv-urile pe care dorim sa ne fie transmise pe e-mail iar telefonul la care putem fi contactati este 0758048316

 • Angahez sofer taxi la 24 de ore, plan 50 de lei. Masina este Logan benzina si gpl, colantata la Leone, tarif 1,99 lei.

 • 2

  Sofer distributie, angajam pe autoutilitara de 3,5 t. Candidatul ideal • Domiciliul in Bucuresti • Permis categoria B • Experienta in conducere autoutilitare cu masa maxima pana in 3,5 T Beneficii: • Posibilitati de dezvoltare profesionala; • Stabilitate; • Pachetul salarial motivant format din salariu fix + bonuri de masa + plata orelor suplimentare Instant ICE SRL are ca obiect de activitate productia si distributia de produse congelate.

 • ANGAJEZ SOFER TAXI CU ATESTAT FARA CAZIER TAXI 70ron/24h

 • angajez mecanic auto cu sau fara experienta pentru service auto in sectorul 4

 • 3

  Urgent angajez Electromecanici - activitate de mentenanta! Cerinte: - Minim un an de experienta ca Electromecanic, activitate de mentenanta; - Disponibilitate imediata pentru inceperea activitatii; - Atestat profesional in meseria de Electromecanic; - Permis de conducere - categoria B, reprezinta un avantaj; Oferta: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet de servicii medicale private, - Mediu de lucru placut si colectiv unit; Au un mare avantaj persoanele cu experienta de lucru pe un post de Electromecanic!

 • Urgent angajez Electromecanici - activitate de mentenanta! Cerinte: - Minim un an de experienta ca Electromecanic, activitate de mentenanta; - Disponibilitate imediata pentru inceperea activitatii; - Atestat profesional in meseria de Electromecanic; - Permis de conducere - categoria B, reprezinta un avantaj; Oferta: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet de servicii medicale private, - Mediu de lucru placut si colectiv unit; Au un mare avantaj persoanele cu experienta de lucru pe un post de Electromecanic!

 • 1

  Urgent angajam Frigotehnis in Bucuresti! Cerințe: Minim studii medii absolvite; Disponibilitate pentru program de lucru prelungit; Disponibilitate pentru program de lucru in weekend (cand situatia o impune); Atestat de Frigotehnist; Condiții: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet de servicii medicale private; Program de lucru de Luni pana VIneri, de la ora 8:00 la ora 16:00; Mediu de lucru placut si colectiv unit; Responsabilități:​ Sarcini: Revizia periodica a instalatiilor frigorifice; Interventia prompta in situatii de urgenta; Curatarea / spalarea periodica a aparaturii; Au un mare avantaj persoanele cu experienta profesionala in domeniul Mentenantei!

 • 2

  Urgent angajam Instalatori Tehnico-Sanitari in Bucuresti! Cerințe: Minim studii medii absolvite; Disponibilitate pentru program de lucru prelungit; Disponibilitate pentru program de lucru in weekend (cand situatia o impune); Atestat profesional pentru meseria de Instalator Tehnico-Sanitar si Fochist; Disponibilitate pentru inceperea imediata a activitatii; Condiții: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet de servicii medicale private; Mediu de lucru placut si colectiv unit; Sarcini: Revizia periodica a instalatiilor sanitare; Interventia prompta in situatii de urgenta; Curatarea / spalarea periodica a aparaturii / instalatiilor; Au un mare avantaj persoanele cu experienta profesionala in domeniul Mentenantei!

 • 4

  job curier livrator tazz by emag full tyme dacă aveți pfa sau srl este un avantaj Toate detaliile la tel

 • Salveaza cautarea