Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti Sector-5

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate comerciala angajeaza electricieni lucrari civile si industriale. Se cere: diploma de calificare in domeniu, permis categoria B, notiuni de electrica, viziune in spatiu pentru adoptarea solutiilor optime. Oferim: seriozitate, salariu motivant si bonusuri de performanta. Lucrari constante.

 • 2

  Angajam electicieni si instalatori in constructii si tineri dornici de a invata meserie. CV email: . Tel: 0766361596 / 0723269865

 • 1

  Angajez electricieni si instalatori in constructii . CV pe adresa de email : . Tel: 0766361596 / 0723269865

 • 3

  Firma autorizata ANRE instalatii de gaze si sanitare , angajeaza instalatori, gaze si sanitare, sudori in otel si PE, salarii deosebite , tel 0743 564 452, doritorii pot depune si CV , e-mail ,

 • 4

  Firma autorizata ISCIR si ANRE angajeaza: instalatori calificati si necalificati, ingineri, tehnician/inginer service centrale termice. Pentru cei care nu au mai lucrat in acest domeniu se poate face calificare la locul de munca.

 • 1

  Angajam instalatori cu sau fără experienta, muncitori necalificați ,instalatori, instalatori cu experienta,programl de munca este de luni pana vineri 8 ore pe zi, o oră pauza de masa, carte de munca ,salariu este de : muncitori necalificați 2600lei, instalatori pornind de la 3000 lei acesta crescând în funcție de pricepere și devotament,instalatori cu experienta pornind de la 3500 lei, Tel

 • 7

  Firma de instalatii angajeaza instalatori si muncitori necalificati pentru lucrari de instalatii. Program 8ore. Lucrari in Bucuresti. Masina de serviiciu

 • 1

  Companie autorizata ISCIR si ANRE angajeaza tehnician service centrale termice pentru puneri in functiune, verificari tehnice periodice si revizii, interventii / reparatii in garantie si post-garantie. Cerinte: minime cunostinte tehnice in domeniul de service/mentenanta/verificari/revizii centrale termice si instalatii gaze naturale, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, posesor permis de conducere categoria B, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, spirit de echipa. Oferim: pachet salarial motivant, tichete de masa si cadou, asigurare medicala, autoturism serviciu, telefon, cursuri de pregatire, mediu de lucru placut.

 • Companie autorizata ANRE si ISCIR angajeaza instalatori specializatii in instalatii termice si gaze. Oferim pachet salarial motivant, tichete de masa si tichete cadou, asigurare medicala, autoturism de serviciu si telefon, mediu de lucru placut si motivant. Cerinte: minima experienta in lucrari de instalatii, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, implicare, seriozitate, spirit de echipa.

 • Companie autorizata ISCIR si ANRE angajeaza tehnician service centrale termice pentru puneri in functiune, verificari tehnice periodice si revizii, interventii / reparatii in garantie si post-garantie. Cerinte: minime cunostinte tehnice in domeniul de service/mentenanta/verificari/revizii centrale termice si instalatii gaze naturale, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, posesor permis de conducere categoria B, abilitati de comunicare si relationare cu clientii, spirit de echipa. Oferim: pachet salarial motivant, tichete de masa si cadou, asigurare medicala, autoturism serviciu, telefon, cursuri de pregatire, mediu de lucru placut.

 • Cautam persoane descurcarete,energice si dornice in a invata meseria de instalator climatizare si ventilatie. AM Clima angajeaza personal cu/fără experiență pentru instalarea/ repararea/ intretinerea aparatelor de climatizare si ventilatie. Ce ne dorim de la noul nostru coleg? -sa colaboreze si sa comunice cu echipa -persoana serioasa, responsabila cu spirit de initiativa ,punctualitate si disciplina -permis de conducere Cat. B; -disponibilitate pentru deplasari scurte in tara. Ce oferim: -salariu atractiv in functie de experienta si implicare; -contract de munca pe perioada nedeterminata; -șansa creșterii venitului în funcție de abilitățile personale. -loc de munca stabil Pt mai multe detalii :

 • Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta pe santier in domeniul instalatiilor : teava neagra, PP-R , Cu, tubulatura de ventilatie. Sa cunoasca sa citeasca planurile de instalatii de incalzire si ventilatie. Sa faca necesarul de materiale Program L-V-8/17. Concediu 21 de zile/ an. Prime de sarbatori. Bonusuri pe intreaga firma la finalizarea proiectelor ( proiecte de maxim 4-5 luni) AGER CONSTRUCT ACTIV SRL este o societate cu capital privat, care activeaza cu succes pe piata constructiilor din Romania, incepand cu anul 2009, poate oferi solutii cat mai complete in domeniul instalatiilor termice, ventilatii, climatizare. Incepand cu faza de proiectare, pana la cele de montaj si respectiv de punere in functiune.

 • 1

  Firma autorizata pentru instalatii, angajeaza instalator Salariu atractiv + bonusuri

 • Instalatii PPR, PEHD, OLZN, OL, Cu, Pex. Oferim salariu cu carte de munca Salariu net 3000 - 4000 lei / luna Program fix de luni - vineri - 8 ore / zi Fara colaborari

 • Zona București Măgurele,program de munca de luni pana vineri de la ora 8 pana la 17:30,2 sâmbete pe luna ora 8-14.Angajez cu carte de munca.

 • 1

  Companie autorizata ANRE angajeaza instalatori specializatii in instalatii termice si gaze. Oferim pachet salarial motivant, tichete de masa si tichete cadou, asigurare medicala, autoturism de serviciu si telefon, mediu de lucru placut si motivant. Cerinte: minima experienta in lucrari de instalatii, detinerea de autorizatii ISCIR si ANRE - constituie un avantaj, implicare, seriozitate, spirit de echipa.

 • Angajez instalator in constructii rezidentiale Bucuresti/Ilfov, program 8-17, cu carte de munca si bonuri de masa. Salariu 3500 lei/luna. Tel .

 • Salveaza cautarea