Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma de instalatii cauta muncitori în domeniul instalatiilor sanitare/termice. Salarii intre 3000-4500 RON, cu posibilitate de crestere, în funcție de experienta si implicare. Cautam persoane serioase si responsabile, pentru colaborări pe termen lung . Pentru mai multe detalii va rugam sunati la nr de telefon :

 • Bună ziua. Angajez Instalatori sanitari Franța pentru proiect de lunga durata. Pentru cei interesați, detalii mesaj privat sau la număr de telefon sau

 • 2

  Sa știe sa folosească o bormasina sau flex, programul este de la ora 8-17 se plătește la ora 12 ron/ora. Doar în București. Rog seriozitate.

 • 5

  Angajez instalatori tehnico sanitari si de gaze firma autorizata, cautam persoane cu experienta, serioase, organizate, capabile sa faca lucruri de calitate; experienta de lucru in domeniu de minim 1 an; - experienta in domeniul instalatiilor de gaze naturale: executie instalatii, verificari si revizii tehnice periodice; - experienta in sudura electrica, conducte de otel ; permis de conducere cat. b (avantaj masina persoanala) diplome cu certificari /calificari/ autorizatii - constituie un avantaj descrierea jobului - executie verificari si revizii tehnice periodice gaze naturale - verificari / reparatii centrale termice , autorizatii iscir - executie instalatii gaze naturale - montaj centrale termice - executie instalatii termice si sanitare

 • 22

  Angajam muncitori necalificati in domeniul instalatiilor,munca usoara in conditii foarte bune de lucru,oferim salariu incepand de la 2500lei/luna.Posturi libere 3.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 5

  Angajam urgent instalator(instalatii sanitare si termice).Salariu avantajos incepand de la 3300lei.Pentru detalii Ana Berbecaru(de L-V intre 8-16).

 • Angajam instalatori tehnico-sanitari pentru executie instalatii canalizare exterioare .Oferim pachet salarial avantajos+alte beneficii.Dorim si oferim serioazitate iar detaliile se discuta doar la interviu.Detalii telefonice la numarul 0771394332(L-V intre 8-16:00).Ana Berbecaru

 • 1

  Firma de profil instalatii tehnico sanitare angajeaza instalator tehnico sanitar ,incendiu si HVAC cu experienta in domeniu de minim un an Lucrari rezidentiale si industriale (Hale, fabrici, ansambluri de blocuri) Ce ne dorim: Sa fiti disponibil pentru lucrul pe santier in functie de locatiile contractate Să dispuneți de o pregătire profesională finalizată ca mecanic de instala ii pentru sisteme sanitare, termice i de gaze sau de o formare profesională similară având cunoștințe temeinice în aceste domenii - abilitati de comunicare, rezistenta la stres, orientare catre rezolvarea problemelor in mod eficient, seriozitate, implicare si spirit de echipa; - executia unor lucrari de calitate cu eficienta maxima; - responsabilitate pentru munca executata;-persoana organizata, ambitioasa, dinamica; - posesor permis conducere categoria B prezinta avantaj; Oferim: -Salarizare motivanta in functie de experienta -Contract perioada nelimitata -Conditii de lucru decente;

 • Firma autorizata ANRE angajeaza instalatori gaze si termice cu experienta minima in domeniu, ce detine permis de conducere categoria B obligariu. Oferim carte de munca si salariu pornind de la 3.000 RON. Descrierea jobului: - executie instalatii gaze naturale: verificari si revizii tehnice periodice gaze naturale; modificari, separari, suplimentari instalatii gaze naturale, sisteme de detectie. - executie instalatii termice: montaj calorifere, montaj si distributie centrale, trasarea tevilor de apa calda menajera. Prezinta avantaj: - cei cu experienta in sudura electrica a instalatiilor de otel - cei ce detin autorizatii ANRE sau alte autorizatii. Asteptam CV la adresa : sau pentru detalii apelati (Bogdan)

 • Firma autorizata ANRE angajeaza instalatori gaze si termice cu experienta minima in domeniu, ce detine permis de conducere categoria B obligariu. Oferim carte de munca si salariu pornind de la 3.000 RON. Descrierea jobului: - executie instalatii gaze naturale: verificari si revizii tehnice periodice gaze naturale; modificari, separari, suplimentari instalatii gaze naturale, sisteme de detectie. - executie instalatii termice: montaj calorifere, montaj si distributie centrale, trasarea tevilor de apa calda menajera. Prezinta avantaj: - cei cu experienta in sudura electrica a instalatiilor de otel - cei ce detin autorizatii ANRE sau alte autorizatii. Asteptam CV la adresa : sau pentru detalii apelati (Bogdan)

 • 3

  Angajam tehnician multifunctional FULL TIME pentru Asociatii de Proprietari. Salariu: 2.500-3.000 lei net. Responsabilitati: Tehnicianul este responsabil pentru bunul mers al tuturor aspectelor tehnice ale blocurilor si e obligat sa ia urmatoarele masuri: - sa inspecteze spatiile comune ale ansamblului; - sa remedieze problemele tehnice pe care le poate rezolva; - sa instiinteze administratorul despre problemele aparute, cu prioritate despre cele nerezolvate; - sa propuna furnizori si solutii pentru problemele pe care nu le poate rezolva; - sa inspecteze modul cum furnizorii realizeaza lucrarile contractate de Asociatie; - aprovizioneaza complexul cu piese si consumabile; - intervine in caz de avarii (chiar si in afara programului) pt. limitarea pagubelor si remedierea problemelor. Competente profesionale: Tehnicianul trebuie sa aiba minim competente medii in urmatoarele domenii (in ordinea importantei): - Instalatii sanitare; - Instalatii electrice; - Lacatuserie; - Vopsit/zugravit/tencuit/mici reparatii; - Curenti slabi (interfoane, sistem supraveghere video, senzori, automatizari, etc.); - Autorizatie de fochist clasa C constituie un avantaj si cresterea salariului; Functia presupune deplasarea la mai multe blocuri in sectorul 4. 70% din munc e munca de teren 30% munca de birou.

 • Angajam INSTALATOR SANITAR in Franta. Beneficii: Salariu lunar pentru 169 ore/luna + ore suplimentare + cos de masa variaza intre 2000 -2700 , in functie de orele lucrate Cazare si transport asigurate de angajator; Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari; Plecari saptamanale Cerinte: Experienta minim 5 ani in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj categoria E); Limba franceza si engleza, nivel conversational; Notiuni de sudura autogen; Cunostinte de citire,interpretare si lucru dupa plan; Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom, adica sa fiti capabil sa va descurcati si singur, sa aveti o buna conditie fizica, sa fiti serios si responsabil. Contact de L-V intre orele 09: (Mihaela) (Elena)

 • Sunați la orice oră daca aveti probleme cu instalatiile . Transport orice oriunde oricât în limita de 3.5 t avem si firma daca este nevoie

 • Societate Comerciala cu domeniul in constructii angajeaza electricieni,instalatori,zugravi, faiantari,rigipsari.. Oferim salariu cuprins intre 3500 lei - 6500 lei Pentru relatii , sunati la tel.

 • 1

  Sa știe sa facă o instalație de apartament cu centrale pe apartament, scurgeri etc. Lucrările sunt doar în București,program de la 8-17 și doua sâmbete pe luna 8-14.se face contract de munca.Salarul pleacă de la 4000 - 5500ron. Rog seriozitate. Telefon contact .

 • Sa știu cum sa facă o instalație la un apartament cu centrala sau fără centrala de apartament, sa știe sa monteze obiecte sanitare, termice etc. Sa fie serios și punctual. Se face contract de munca s, program de la 8-17 doar în București sunt lucrările. Salariul se discuta la interviu.

 • Sunați la orice oră program non stop

 • Angajam instalatori cu experienta pentru Germania. Oferim contract de munca. Salariu avantajos. Pentru detalii:

 • 5

  INSTALATOR si ajutor instalator lucrari sanitare si termice, angajam pentru societate nu pentru un proiect dorim oameni seriosi care doresc stabilitate raza de activitate este Bucuresti-Ilfov progrm L-V si CM; tel. 0748755313

 • 2

  ajutor instalator si muncitor necalificat pentru lucrari de instalatii sanitare si termica in Bucuresti. Dorim persoane serioase la locul de munca, program de lucru L-V.

 • Salveaza cautarea