Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Instalator Timis - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțuri Instalatori Timis
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Instalator - 1 schimb

  Experinta in domeniile: - stingere incidiu: hidranti, interiori, exteriori, spriklere, desfumare - HVAC - sanitare - instalatii exterioare apa, canal, gaze naturale Program: L-V 07:30-16:30 Salariu: 4500-6000 lei net

 • 2

  Caut muncitor necalificat

  Caut muncitor necalificat pe post de ajutor de instalator . Ofer 1000 de lei pe saptamana!

 • 23

  Cautam instalatori si muncitori necalificati

  Suntem o firma cu o prezenta de peste 20 ani pe piata din vestul tarii si nu numai, care cauta sa isi mareasca colectivul. Daca esti interesat de un loc de munca stabil, in care beneficiezi de o remuneratie corecta in functie de performanta, contacteaza-ne la telefon: sau lasa-ne CV-ul la adresa de e-mail si te vom contacta noi.

 • 1

  Angajez instalatorii sau ajutor instalator

  SC. RALL-INSTAL.SRL Angajează instalatorii sau ajutor instalator pt. Lucrări de instalații sanitare, termice și de climatizare în Timișoara.

 • 11

  Angajam - instalator

  Ne marim echipa si suntem in cautare de instalator. Cerintele postului sunt urmatoarele: - montare instalatii sanitare termice; - experienta constituie un avantaj. Programul este fulltime. Conditii de salarizare avantajoase, in functie de experienta dumneavoastra.

 • 4

  Manpower recruteaza Instalatori pe perioada NEDETERMINATA!

  Manpower, lider în recrutarea de talente, în parteneriat cu un prestigios centru comercial din Timișoara, este în căutarea unui Instalator profesionist, determinat să aducă expertiză și dedicare în domeniul instalațiilor. Titlu post: Instalator Sanitar Descriere post: - Coordonarea și asigurarea funcționării optime a instalațiilor HVAC, sanitare și PSI, prin implementarea eficientă a mentenanței preventive și corective. - Gestionează activitățile de exploatare și mentenanță ale instalațiilor, contribuind la eficiența spațiului comercial. - Furnizează suport tehnic esențial echipelor de mentenanță, consolidând performanța departamentului. - Răspunde prompt solicitărilor și comenzilor de intervenție, asigurând un flux continuu al operațiunilor specifice. - Monitorizează atent activitatea firmelor subcontractoare, garantând calitatea și conformitatea în zona sa de responsabilitate. - Gestionarea eficientă a necesarului de materii prime, materiale și piese de schimb, sub îndrumarea unui inginer de specialitate. Cerințe: - Absolvent de studii profesionale de specialitate. - Calificare tehnică recunoscută în domeniul instalațiilor. - Cunoștințe solide în domeniu, reflectând o înțelegere profundă a proceselor și tehnologiilor relevante. - Abilități excelente de comunicare și cooperare în echipă. - Responsabilitate și abilitatea de a gestiona sarcini complexe. - Disponibilitate pentru program de lucru flexibil, inclusiv ture: 12-24h 12-48h. Pachet Salarial: - Salariu competitiv, determinat în funcție de experiența și competențele candidatului. - Tichete de masă în valoare de 30 lei zi lucrată. - Prime de sărbători (Paște, Crăciun) pentru a reflecta recunoașterea contribuției tale valoroase. - Servicii medicale private (Regina Maria) pentru asigurarea bunăstării tale. Daca sunteti interesat, ne puteti contacta la nr. de telefon: 0729 800 720

 • 3

  Tehnician Mentenanta

  Frigoglass Romania angajeaza Senior Maintenance Technician in cadrul departamentului Maintenance. Rolul principal al postului: Executa operatiile de reparatii si intretinere a echipamentelor, utilajelor si instalatiilor (sanitare termice) din companie. Responsabilitatile postului: Intretine si repara echipamentele, utilajele si instalatiile din fabrica conform documentatiei tehnice, a fisei echipamentului in functie de programul de intretinere corectiva & preventiva stabilit (zilnic, saptamanal, lunar) si de rapoartele de intretinere; Intretine si repara intalatiile electrice, mecanice Detecteaza defectele si le remediaza in cel mai scurt timp. Identifica cauzele defectelor si propunere de solutii. Asigura functionarea in bune conditii a echipamentelor pentru protectia impotriva incendiului; Participa la montarea si punerea in functiune a utilajelor noi; Participa la lucrari de extindere si modificare a instalatiilor existente; Completeaza rapoartele de intretinere dupa efectuarea activitatilor specifice raspunzand de corectitudinea informatiilor inscrise; Calificari si experienta necesara: Studii medii profesionale; Minimum 3 ani experienta intr-o pozitie similara intr-o companie de productie; Calificare tehnica: mecanic, electrician, electromecanic Cunostiinte de desen tehnic si instrumente de masura; Responsabilitate si orientare spre calitate; Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa.

 • 4

  Programe de gestiune

  Ai o afacere mica si vrei sa o digitalizezi ? Vinde și gestionează-ți ușor afacerea. Iti punem la dipozitie o gama destul de complexa de programe de gestiune : Integrat cu e-Factura. Export care SAGA contabilitate. Program de facturare, gestiune si POS: -RezoSoft -MAG Programe mai complexe Link Gest

 • 24

  Angajam instalatori in domeniul instalatiilor gaz si sanitare

  Cerinte generale pentru ocuparea postului: - Capacitatea de a lucra conform fisei postului, - Seriozitate, - Responsabilitate si respectarea cerintelor de executie - Spirit de observatie - Permis de conducere categoria B Beneficiile postului: - Salarizare motivanta - Mediu de lucru dinamic, - Posibilitatea de dezvoltare si formare profesionala De ce sa lucrezi cu noi? Dezvolta-ti abilitatile lucrand la noi proiecte, pentru care vei fi apreciat pe masura. *Permisul de conducere categoria C constituie un avantaj.

 • 7

  Angajare muncitori necalificati in domeniul instalatiilor

  Căutam coleg! NR Instal Systems SRL angajează personal necalificat pentru muncă în domeniul: INSTALAȚII TERMICE ȘI SANITARE INSTALATOR Cerințe: - Persoana cu spirit de echipă; - Personalitate deschisă dornică de muncă; Activitatea presupune: Muncca necalificată în Execuția instalațiilor termice si sanitare în șantiere, închise și deschise; Alte informații: - Programul de lucru este de luni pana vineri, in intervalul 08:00 17:00. Se ofera: -salariu motivant -echipament de lucru -tichete de masa.

 • 2

  Angajam Instalatori

  Căutam coleg! NR Instal Systems SRL angajează personal pentru urmatoarele posturi: - INSTALATOR INSTALAȚII TERMICE ȘI SANITARE INSTALATOR Cerințe: - Absolvent de studii de scurta durata sau lunga durata in domeniul instalatiilor sau persoana cu experienta relevanta in aceasta activitate - Persoana organizată, cu spirit d echipă; - Personalitate deschisă - foarte bune abilitați d comunicare, relaționare si orientare catre rezultat; - Permis d conducere categoria B (constituie avantaj) Activitat a presupune: Execuția instalațiilor termice si sanitare echipamente diverse de genul centrale termice, aer conditionat etc; Alte informații: - Activitatea presupune munca de teren, pe raza judetului Timis si imprejurimi; - Programul de lucru este de luni pana vineri, in intervalul 08:00 17:00. Se ofera: -salariu motivant -echipament de lucru -tichete de masa.

 • Angajam Instalator - Iulius Mall Timișoara

  Responsabilități: Verifică instalațiile sanitare existente în complex, pentru a preîntâmpina eventualele defecțiuni; Asigură funcționarea instalațiilor de încălzire răcire; Asigură intreținerea instalațiilor sanitare, intervenind și remediind defecțiunile sau deficiențele înregistrate; Verifică instalațiile de incendiu, starea pompelor PSI pentru hidranții interiori, a instalațiilor de sprinklere și drencere, a hidranților exteriori; Desfășoară activități de exploatare și mentenanță a instalațiilor aferente spațiilor comerciale; Asigură suportul necesar echipelor tehnice de mentenanță; Răspunde solicitărilor chiriașilor și proprietarului; Monitorizează activitatea firmelor subcontractoare, pentru zona sa de responsabilitate; Determină necesarul de materii prime, materiale și piese de schimb; Răspunde de încadrarea în timpul estimat pentru manoperă și de determinarea costurilor efective cu manopera. Cerințe: Studii medii - liceu școală profesională; Calificare tehnică - instalator instalații HVAC, sanitare și stins incendiu; Minim un an experiență pe un post similar; Comunicare, lucru în echipă, responsabilitate; Abilități: comunicare, orientare către clienți, identificare de soluții, rezolvarea problemelor, capacitatea de învățare rapidă a echipamentelor și instalațiilor din clădire. Beneficii: Salariu fix + bonusuri și prime; Tichete de masă (30 lei zi); Abonament servicii medicale private.

 • 17

  Angajam ingineri in instalatii

  Angajam ingineri in proiectare ( instalatii gaz, instalatii apa-canal, instalatii electrice, sanitare, termice). Program de lucru 8 ore zi 5 zile saptamana. Conditii de salarizare atractive. Dorim seriozitate si profesionalism.

 • 4

  Angajam Instalator intretinere cladiri

  Asigura prestarea serviciilor de mentenanta pentru instalatii electrice de iluminat, prize, electroalimentare ale clientului si efectueaza operatiile de termoviziune la echipamentele si instalatiile electrice Participa efectiv la lucrarile de intretinere si reparatii planificate precum si la cele accidentale comunicate prin Help Desk si sau de Managerul Tehnic. Raporteaza efectuarea lucrarilor aferente tichetelor relationate cu aria sa de responsabilitate, prezinta documentele necesare, acorda sprijin operatorilor Help Desk pentru solutionarea si inchiderea tichetelor Sa cunosca normele si normativele legale din specializarea sa. Respecta tehnologiile de executie si instructiunile de lucru pentru operatiile care ii revin Executa operatiile repartizate de Managereul Tehnic si respecta toate indicatiile si detaliile de realizare, astfel incat rezultatul operatiunii respective sa corespunda cu cerintele tehnice Selecteaza si foloseste corect aparatura pentru reparatia instalatiilor electrice Interpreteaza corect schemele electrice din documentatia electrica pusa la dispozitie Scoate pune sub tensiune echipamentele electrice cu respectarea normelor tehnice de securitatea muncii si P.S.I. Executa verificari asupra instalatiilor electrice vizual, auditiv sau cu ajutorul aparatelor de masura, prin proceduri adecvate Identifica echipamentele si componentele defecte in vederea remedierii Alege sculele, materialele si aparatele de masura conform operatiilor ce trebuie executate, le utilizeaza si intretine corespunzator Stabileste traseul instalatiei in functie de cerinte si disponibilitati Monteaza tuburile de protectie, conductorii, echipamentele, realizeaza conexiunile si izolatiile conform documentatiei tehnice Stabileste necesitatile de reparatii in functie de starea tehnica a instalatiei electrice si executa atat reparatii, cat si reconfigurari ale instalatiilor electrice Raspunde de respectarea tehnologiilor de executie si a instructiunilor de lucru pentru operatiile care ii revin Alege traseele si solutiile optime pentru lucrarile executate astfel incat sa optimizeze consumurile de materiale Participa la descarcarea si depozitarea materialelor necesare executiei lucrarilor Raspunde de remedierea prompta a defectiunilor aparute in sectorul sau de activitate Raspunde de exploatarea corecta si intretinerea instalatiilor, utilajelor si echipamentelor electrice Se prezinta la serviciu conform programului Respecta timpul de lucru si il foloseste integral si eficient Poarta echipamentul de lucru si protectie Aduce la cunostinta sefului direct toate neconformitatile constatate in desfasurarea activitatii Respecta ordinea si disciplina la locul de munca Participa la elaborarea de cerinte tehnice, solutii tehnice, propuneri de reparatii si investitii (insotite de antemasuratori, devize, fotografii, etc.) Participa la supervizarea si controlul serviciilor obtinute de la subcontractori Participa la actualizarea bazelor de date necesare bunei desfasurari a serviciilor: baze de date spatii, echipamente pentru cladiri, contracte, citiri contori, baza de date operationala, etc. Efectueaza Auditurile dn aria sa de activitate Tine evidenta cheltuielilor pentru sumele primite in vederea achizitionarii de materiale si scule. Intocmeste corect toate documentele financiare. Este responsabil de functionarea instalatiilor si echipamentelor aferente cladirilor (instalatii electrice, electroalimentare, etc.) conform legislatiei in vigoare Asigura expertiza tehnica in aria de responsabilitate Propune actiuni de optimizare a serviciilor Intocmeste situatiile solicitate de managementul superior, in termenele si conditiile solicitate Participa la relocarile de mica amploare si la reconfigurarea instalatiilor electrice in cadrul amenajarilor interioare.

 • Tehnician Inginer Tehnician

  TIMEGO SERVICE angajează personal pentru urmatoarele posturi: -INGINER SERVICE TEHNICIAN Cerințe: Studii medii superioare in ingineria instalatiilor termoengertica inginerie energectica electrotehnica refrigerare Experienta cu service-ul pompelor de caldura si sau centralelor termice Experienta ca technician inginer in industria HVAC-R Abilitati de comunicare, proactivitate si orientare spre client Excelente abilitati de rezolvare a problemelor, capacitatea de a actiona rapid in conditii de stres, la nevoie -Autorizatie RVT constituie un avantaj Activitatea presupune: Verificarea instalațiilor termice si sanitare echipamente diverse de genul centrale termice, aer conditionat etc; Alte informații: - Activitatea presupune munca de teren, pe raza judetului Timis; - Programul de lucru este de luni pana vineri, in intervalul 08:00 17:00. Se ofera: -salariu motivant -masina

 • 6

  sofer, ajutor montaje aparate de aer conditionat

  Caut șofer ,ajutor montaje aparate de aer condiționat ,ofer salariu de 6000 Ron pe luna pt 8 ore muncite pe zi ,se poate munci și peste program pentru un câștig mai bun ,,,,,trebuie sa fii un bun muncitor rezistent la munca fizica ,,,,,

 • 1

  Angajăm Inginer Centrale Termice cu Atestare RVT și sau RSL

  AGASI SRL angajează: Tehnician Centrale Termice cu Atestare RVT și sau RSL Suntem în căutarea unui profesionist dedicat și pasionat de domeniul centralelor termice pentru a se alătura echipei noastre dinamice. Responsabilități: Executarea lucrărilor de service și mentenanță pentru centrale termice conform standardelor și procedurilor stabilite. Diagnosticarea și remedierea eficientă a defecțiunilor tehnice. Colaborarea strânsă cu echipa pentru asigurarea unui mediu de lucru eficient. Cerințe: Atestat RVT și sau RSL. Experiență ca tehnician centrale termice. Abilități excelente de diagnosticare și rezolvare a problemelor. Atent la detalii și orientat către calitate. Oferim: Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist și dinamic. Echipamente și dotări tehnice de ultimă generație. Beneficiezi de un pachet salarial atractiv, adecvat nivelului tău de cunoștințe și implicare. Bonuri de masa de 35 lei. Bonusuri de performanță și prime de sărbători. Activităti recreative săptămânale organizate de AGASI. Program de luni-vineri între 08:30 - 17:00 . (program flexibil) Dacă îndeplinești criteriile de mai sus și ești pregătit să faci parte din echipa noastră, te așteptăm cu entuziasm să aplici pentru acest post! Cine suntem: Fondata in 1992, AGASI Timisoara s-a specializat in realizarea instalatiilor HVAC din domeniul rezidential si industrial, in antreprenoriatul proiectelor complexe privind cladirie de birouri , proiectelor industriale sau comerciale, in implementarea solutiilor inteligente pentru gestionartea si controlul consumurilor ( Building Management System) Lider pe piata in domeniu, Agasi ofera un concept, un sistem integrat , precum si realizarea acestuia la cheie urmarind permanent optimizarea si reducerea costurilor de exploatare , simplificarea procesului de management al cladirii, siguranta si confort sporit.

 • Angajam electricieni panouri solare Germania

  Angajam electricieni pentru panouri solare sau invertoare in Germania 2700 brut posibilitatea de a câștiga și 5000 /luna și instalatori țevi pt montare panouri de încălzire apa,și cunoscători de limba germană.

 • 1

  Căutăm colegi instalatori si ajutor de instalatori

  VESATERM își mărește echipa! Căutăm colegi instalatori și ajutor de instalatori. Activăm in domeniul instalațiilor sanitare, termice și de climatizare din 2007. Punem pasiune si suntem buni în ceea ce facem, ne prețuim colegii și clienții, suntem dinamici și motivați. Daca esti în căutarea unui loc de muncă stabil, dorești să practici această meserie, dorești să evoluezi, ne-ar plăcea să te avem în echipa noastră! CERINȚE DE BAZĂ PENTRU OBȚINEREA POSTULUI: - Aptitudini tehnice; - Corectitudine, responsabilitate, punctualitate; - Implicare și dorința de învățare perfecționare. IMPORTANT! - Experiența anterioara pe un post similar constituie un avantaj; - Daca nu ai mai lucrat in domeniul instalațiilor, insă îți dorești să te dezvolți în acest domeniu, noi îți putem oferi susținerea necesară; - Permisul de conducere categoria B constituie un avantaj. *Activitatea firmei se desfășoara în Timișoara și pe raza județului Timiș. *Programul de lucru este luni vineri, în intervalul orar 08:00 17:00. BENEFICII, BONUSURI ȘI AVANTAJE: - Salarizare motivanta, stabilită in funcție de experiența și abilitățile existente; - Tichete de masa; - Posibilitatea de formare, calificare și dezvoltare profesională; - Mașină de serviciu; - Bonusuri în funcție de performanțe. Dacă îți surâde ideea de a lucra cu noi și descrierea ți se potrivește, așteptam CV-ul tău pe e-mail: sau contactează-ne la tel. . Te așteptăm în echipa noastră!

 • 2

  Instalator Timisoara

  Vrei să faci parte dintr-un grup care recompensează implicarea? Dacă da, atunci Agasi este locul unde poți performa. Agasi este un jucător important pe piața instalațiilor din Timiș, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu. Candidatul ideal: Calificare în domeniul instalațiilor; Experiență minim 1 an ca instalator sau tehnician în domeniul instalațiilor sanitare termice; Sarcini și responsabilități: Execută lucrări de instalații sanitare și termice; Montează și pune în funcțiune echipamente specifice, reglează și verifică funcționarea acestora; Oferă informații privind modul de funcționare al sistemelor instalate. Oferta: Program de lucru de LUNI până VINERI, 8 ore (program flexibil); Pachet salarial atractiv; Condiții deosebite de lucru în cadrul unui colectiv dinamic și profesionist; Calificare la locul de muncă dacă este cazul; Activități recreative săptămânale organizate de Agasi (fotbal, tenis de câmp, etc.); Bonusuri de performanță. Trimiteți CV-ul dumneavoastră prin mesaj!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis
Salvează căutarea