Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Timis

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 765 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez persoane in tencuiala mecanizata .salariu atractiv

 • 1

  FIRMA HWG-BAU GmbH Angajeaza personal calificat si (sau) cu experienta in constructii. RIGIPSARII cu experiență minim 2 ani (preferabil echipe omogenizate cu experienta pe santiere din EU) Daca ai experienta cu: Akustick, Owa decke W-112, 116, 118.. Brandschutzwende F-30, F-90... Atunci te asteptam in echipa noastra! Constituie avantaj; Limba germana la nivel conversational Permis de conducere Autovehicul Se ofera salrii cuprinse intre 1800 si 2700 (net) in functie de pregatire, experienta si dotare, se ofera bonificatii pe criteri de calitate, suprafata executata si termenii de executie. Cazare oferita din partea firmei. Transport cazare-santier asigurat de firma. NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE Pentru mai multe relatii sunați la nr de telefon afișat. Herr. Hoffmann

 • 4

  Angajez: -Zidar -Zugrav -Fierar betonist -Mozaicar -Dulgher Se asigua salariu atractiv.

 • 9

  Se oferă salariu atractiv pt. cunoscători de meserie. 3000 -3500 net plus bonuri.de masă

 • Firma cu o experienta vasta in renovari de cladiri vechi , cautam spre angajare dulgheri , zugravi , tencuitori , ipsosari si tinichigii. Se face angajare cu carte de munca. Salariul incepe de la 4000 de lei net in mana. Programul de lucru de luni-vineri de la ora 8.00-17.00. Sambata se plateste suplimentar. Salariul se achita in fiecare sambata.

 • lucrez' gresie faianta parchet rigips glet tinci sape montat usi negociabil

 • 1

  SC INSTAL F&M 82 SRL angajeaza buldoexcavatorist. Conditii de angajare: carnet conducere, certificat de calificare profesionala. Importanta este ambitia, curajul si vointa de a invata si castiga. Salariu motivant si dupa performante.Pentru mai multe detalii va rugam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra. Aplica CV-ul acum!

 • 1

  Ofer Cazare pentru Echipa Muncitori, conditii Foarte bune, curatenie, factura

 • 4

  Societate cu experienta de peste 20 de ani in instalatii termice si sanitare apa si gaze naturale angajeaza ingineri instalatori pentru lucrari de coordonare, aprovizionare lucrari de instalatii termice, sanitare, climatizare , edilitare apa/gaz. Se ofera pachet salarial atractiv si conditii de munca intr-un mediu profesionist. Relatii la firma VIMATO SRL. - domeniu : INSTALATII - post: INSTALATOR - salar in acord global (salar fix + spor de realizare lucrari lunar) - Localitatea: Timisoara si imprejurimi (Mosnita, Giroc, Giarmat, Dumbravita, etc.) - nivelul de experienta: MEDIU spre AVANSAT - aptitudini solicitate: SERIOZITATE, DISPONIBILITATE, ABILITATE DE MUNCA IN ECHIPA, CARNET CONDUCERE CATEG. B;

 • Angajam muncitori in constructii,calificati si necalificati ,carte de munca ,seriozitate,salarizare in functie de experienta si munca prestata. Detalii la Nr.Tel.

 • 8

  Firma de intermediere locuri de munca,ofera posturi de confectioner armaturi pentru constructii,pentru muncitori cunoscatori de desen tehnic(fierari betonisti,lacatusi) cu cunostinte minime de sudura in argon sau electric. Activitatea se desfasoara in ateliere din Franta. Programul de lucru este de 35 de ore pe saptamana/151 de ore/luna. In unele cazuri se pot efectue ore suplimentare pe saptamana,platite cu 25% in plus. Salariul este de 10,15 euro/ora. Castigul mediu,cu ore suplimentare este de 1400-1500 de euro/luna, in functie de nr. de ore lucrate. Contractul de munca se incheie direct in Franta,avand,avand toate drepturile ca si un muncitor francez(asigurare medicala,drept la somaj si la pensie). Nu se percepe comision. Relatii suplimentare la numarul de telefon 0721605625,de luni pana vineri intre orele 9-18.

 • 5

  Angajez gradinar în amenajarea de spatii verzi. Salar in functie de experienta 2500-4500 ron.

 • SC angajeaza cu forme legale,zidari,dulgheri si fierari.Se ofera contracte de munca si salarii in functie de performanță.

 • Angajam constructori pentru constructii case la rosu.Se ofera contracte de munca si salarii in functie de eficienta.

 • Angajez muncitor in instalarea si finisarea de parchet lemn masiv in Timisoara si potential in afara tarii (optional). Faptul ca ai mai lucrat in domeniu poate fi un mare avantaj (dar nu este necesar), iar daca te pricepi in meseria asta poate sa-ti aduca un salariu pe masura implicarii si cunostintelor tale! Te astept pentru un interviu si o proba de munca! Ai putea face parte din echipa noastra! Pentru informatii suplimentare, sunati la si stabilim o intalnire!

 • 10

  Firma de constructii angajeaza in conditii avantajoase dulgheri , zidari , finisori , rigipsari si muncitori necalificati . Rugam seriozitate!

 • 2

  Firma constructii angajez meseriasi finisaje interioare, program de munca 8 ore, salariu motivant. Pentru detalii 0729704929

 • 3

  Timișoara , angajam pt noul nostru șantier muncitori Calificați și necalificați chiar fără experienta , pt lucrări preponderent de finisaje / instalatii și in cea mai mare parte la interior . Loc de munca asigurat și fix ca și locație pt cel puțin un an ( cât va dura Șantierul) . Salariu cuprins între 3000 și 4500 lei.

 • Salveaza cautarea