Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Muncitori constructii GalatiGalati - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Sablatori si vopsitori Olanda

  Societate olandeza angajeaza sablatori si vopsitori in rafinarii. Experienta este obligatorie Cazare gratuit Transport de la cazare la locul de munca ,gratuit. Transportul din Romania poate fi platit de angajator si scazut ulterior din salariu,treptat. VCA este obligatoriu dar se poate aranja curs pentru 1 zi pentru cine nu are. BSN se face in Olanda,pentru cei care nu au mai lucrat anterior in Olanda, Limba engleza si permisul de conducere constituie avantaj.(nu este obligatoriu) Salariul este 15 euro net.

  Repostat automat
 • Muncitori cu Experienta in Constructii Civile - Galati

  Compania noastra isi mareste echipa si angajeaza MUNCITORI in Constructii ( Zidari-Tencuitori, Dulgheri,, Rigipsari, Gletuitori, Faiantari) cu minim 5 ani EXPERIENTA, Cu Fara Certificat de Calificare , pentru lucrari doar in G A L A T I , pt Constructii Case, Cladiri, Spatii Comerciale, Constructii civile in general. . !! Sunati la zero-sapte-cinci-patru, opt-sapte-opt, sase-cinci-sase !! . AVANTAJE : - Salariu motivant cu plata la ora pe baza Pontajului ( intre 4000 lei- 6000 lei ), bani in mana , in functie de experienta, plata la 2 saptamani ; SALARIUL SE PLATESTE FARA NICI O INTARZIERE !! - Orele suplimentare se platesc ( pt urgente). - Program lucru: L-V , 8-9 ore - Se lucreaza un singur schimb; - CARTE DE MUNCA ; - Siguranta locului de munca, inclusiv IARNA, AVEM DE LUCRU SI IARNA ; -Lucrarile se desfasoara DOAR in Galati !!! -Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici Cerinte Angajat: - sa stie sa citeasca Planul Constructiei (preferabil, dar nu obligatoriu) . - experienta minim 5 ani in constructii CASE si civile in general; - domiciliul in orasul Galati apropiere ; - sa cunoasca si sa stapaneasca bine MESERIA lui; - calificare in domeniu , optional, reprezinta un avantaj ; - prezenta la timp la lucru , in conditii apt de munca (fara urme de alcool); - domiciliu in Galati apropiere (NU oferim cazare); - dorinta de munca ; - initiativa la locul de munca; - capacitate de lucru in echipa; - seriozitate si respect. . . Cautam oameni dornici sa lucreze si care isi doresc un Loc de Munca STABIL si pe termen LUNG. Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici . Nu lucram cu echipe temporare !!! Locuri limitate. Grabiti-va .

 • 2

  Angajare lacatus montator

  Firma de constructii-montaj hale industriale din Bucuresti cu santiere in tara angajeaza: - lacatusi montatori structuri metalice panouri termoizolante Carnetul de sofer constituie un avantaj. Oferim cazare, diurna, transport priodic acasa. Castig: 4500 ron luna

 • 27

  Anunt de angajare

  SC SPATYARD BOATS SRL, cu sediul in Galati, str. Dogariei, nr. 85, angajeaza muncitori pentru domeniul constructii ambarcatiuni din fibra de sticla.

 • 3

  Lacatusi si Montatori

  SC angajeaza Lacatusi constructii metalice in Galati, si Montatori cu detasare in Italia.

 • sc angajeaza urgent

  Sc angajează personal calificat în amenajări interioare și exterioare pentru detali

 • 2

  intermediere angajare forta de munca non UE

  Intermediem angajare forță de muncă non UE în domenii diverse

 • 2

  Muncitori tamplarie Aluminiu fara - cu experienta pt FATADE CLADIRI

  Firma de constructii din Galati cu vechime de 10 ani pe piata Constructiilor angajeaza Muncitori tamplarie Aluminiu pentru montaj FATADE cladiri cu AlucoBOND, si ocazional Pereti Cortina din sticla. . CERINTE: -Experiența de minim 6 luni în domeniu - constituie un avantaj, dar nu obligatoriu; -Se acceptă si persoane FARA EXPERIENTA , dornice de a învăța, oferim posibilitatea de FORMARE la LOCUL de MUNCA; -Disponibilitate de a lucra pe schela, maxim etaj 2 ; -Disponibilitate la deplasari scurte in judete apropiate -Atentie la detalii si punctualitate ; -capacitate de lucru in echipa; -seriozitate , implicare si respect; -domiciliu in orasul Galati apropiere. . CONDITII: -Program de lucru de 8 ore L-V; -Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; -Salariu motivant incepand de la 4000 lei in functie de Realizari ; (CASH) -Orele suplimentare se platesc ( pt urgente); -Bonusuri de performanță; -Toate zilele libere acordate de statul roman sunt respectate ; -Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale; -Bonusuri de performanță; -DIURNA, Transport si Cazare in conditii decente asigurate în cazul deplasărilor; . Responsabilități: - Activitate de montator tâmplărie,aluminiu, conform fișei postului in acord cu legislatia in domeniu.

 • 2

  Execut amenajări interioare

  Suntem o echipă tânără de profesioniști la propriu in finisari interioare .- executăm lucrari de gletuire , zugraveala , placări exterioare ,vopsire , tavane si pereti rigips, parchet ,etc ! Ne place sa facem lucrari , CA PENTRU NOI ! Dorim sa ne facem publicitate , prin calitatea lucrarilor efectuate, si prin SERIOZITATE Marian

 • 2

  Muncitori tamplarie Aluminiu cu - fara experienta

  Companie de constructii din Galati cu vechime de 10 ani pe piata Constructiilor angajeaza Muncitori tamplarie Aluminiu pentru montaj Fatade AlucoBOND, si sau Pereti Cortina . CERINȚE: -Experiența de minim 6 luni în domeniu - constituie un avantaj, dar nu e obligatoriu; -Se acceptă si persoane fără experiență, dornice de a învăța, oferim posibilitatea de formare la locul de muncă; -Disponibilitate de a lucra pe schela, maxim etaj 2 ; -Disponibilitate la deplasari in judete apropiate -Atentie la detalii si punctualitate ; -capacitate de lucru in echipa; -seriozitate , implicare si respect; -domiciliu in orasul Galati apropiere. . CONDIȚII: -Program de lucru de 8 ore L-V; -Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; -Salariu motivant in functie de realizari ; (CASH) -Orele suplimentare se platesc ( pt urgente); -Bonusuri de performanță; -Toate zilele libere acordate de statul roman sunt respectate ; -Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale; -DIURNA, Transport si Cazare in conditii decente asigurate în cazul deplasărilor; . RESPONSABILITĂȚI: - Activitate de montator tâmplărie,aluminiu, conform fișei postului in acord cu legislatia in domeniu.

 • 2

  Montator Fatade Aluco BOND, HPL, Pereti Cortina

  Firma de constructii din Galati cu vechime de 10 ani pe piata Constructiilor angajeaza Montator Fatade AlucoBOND, HPL, Pereti Cortina Cerințele postului : -sa aiba experienta min 3 ani in Montaj FATADE ( AlucoBOND , HPL, Pereti Cortina, ....) . -calificare autorizata ca Montator fatade si pereti cortina ( constituie avantaj, dar NU obligatoriu); -Dorință de a învăța perfecționa ; -sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui; -Atentie la detalii ; -capacitate de lucru in echipa; -seriozitate si respect; -punctualitate ; -domiciliu in orasul Galati. - disponibilitate la deplasari in apropiere, minim 50% din timpul de lucru; Condiții: -Oferim salariu MOTIVANT si bonusuri in functie de rezultate; -Salariu in functie de ora lucrata si realizari , bani in mână ; - Orele suplimentare se platesc ( pt urgente); - Salariul poate sa creasca in functie de performante ; - Toate zilele libere acordate de statul roman sunt respectate ; - Beneficii in functie de: productivitate, calitate, seriozitate ; - Angajam cu contract de munca pe perioada nedeterminata; - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale; - Program lucru: 8 ore , L-V.

 • 10

  Angajam in conditii avantajoase

  Societate in domeniul constructiilor, angajeaza in conditii avantajoase: automacaragii, Instalatori sanitari,de gaze si retele apa, electricieni, sudori cu arc electric si autogen, fierarI- betonisti, dulgheri, muncitori necalificati. Oferim: salarii atractive, tichete de masa, bonusuri, cazare in deplasare. Dorim seriozitate si disponibilitate pentru deplasare. Relatii la telefon: , de luni pana joi in intervalul orar 08.30-16.30 si vinerea in intervalul orar 08.30-12.30

 • Recrutam forță de munca

  Firma de recrutare forță de muncain România și în strainarate

 • 23

  Angajare

  Caut muncitori in domeniul constructiilor tot ce tine de acoperisuri masarde( dulgherie plus invelitori)

 • 5

  Construcții Germania

  Firma specializata construcții angajeaza colaborează cu persoane specializare ca zugravi! Salariul 2300-2600 eur Permisul constituie un avantaj ! Relații

 • 47

  angajez muncitor

  Socitate Comerciala angajeaza Muncitor Necalificat in cadrul unei firme de constructii retele electrice. lucrul se desfasoara in echipa cu un electrician si un sofer in jud galati, vrancea si braila. program de luni pana vineri. tel: Salariul incepand de la 3500 lei (bani in mana)!!!

 • 3

  BAMX angajeaza muncitori

  Firma de construcții Bamx Quality Conrai angajează muncitori calificați și necalificați pentru lucrări în deplasare ( Constanța) salariu atractiv 5500 + transport și cazare asigurate, permisul de conducere reprezintă un avantaj.

 • 1

  sc angajeaza muncitori calificati amenajari interioare si exterioare

  Angajez muncitor calificat pentru amenajări interioare și exterioare

 • 2

  Agajam muncitori calificati si necalificati in constructii

  DESCRIERE Societate comercială angajează Muncitori necalificati sau calificati (canalizari si aductiuni de apa) sau echipe; inclusiv sef de echipa: Se oferă: - contract de munca perioada nedeterminata -salariu atractiv in functie de gradul de pregatire si implicarea in munca Cerinte: -seriozitate ( fara alcool in timpul programului) -citirea planurilor conditie necesara pentru seful de echipa Pentru mai multe relații la nr telefon sau trimiteti CV-ul la adresa scbogarssrl yahoo.com

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Galati

Localități

Galati
Salvează căutarea