Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Muncitori constructii

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam calificati si necalificati in constructii

  Angajam calificati si necalificati pentru placarea blocurilor si acoperisuri in orasul CRAIOVA, pentru mai multe detalii in legatura cu salariul, programul si beneficiile acordate, apelati la numarul de telefon asociat. Suntem o companie de constructii in plina expansiune si cautam persoane motivate si dornice sa se alature echipei noastre. Angajam atat calificati, cat si necalificati in constructii, oferind oportunitati de dezvoltare profesionala si personala. Ce oferim: Oportunitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si stimulant, alaturi de profesionisti cu experienta Salariu competitiv si beneficii atractive Posibilitatea de a invata si de a te dezvolta in domeniul constructiilor Program flexibil si posibilitatea de a lucra pe proiecte interesante si diverse Ambianta de lucru placuta si echipamente moderne Cerinte: Pentru pozitiile calificate, experienta anterioara in constructii este necesara Pentru pozitiile necalificate, nu este necesara experienta anterioara, dar dorinta de a invata si de a se dezvolta este esentiala Abilitati bune de comunicare si capacitatea de a lucra in echipa Atentie la detalii si respectarea normelor de siguranta Flexibilitate si adaptabilitate la cerintele proiectelor Responsabilitati: Executarea lucrarilor de constructii conform planurilor si specificatiilor Utilizarea corecta a echipamentelor si instrumentelor de lucru Asigurarea respectarii normelor de siguranta si a regulilor de lucru Colaborarea eficienta cu echipa pentru finalizarea proiectelor in timp util Raportarea oricaror probleme sau incidente catre supervizor Daca esti o persoana harnica, responsabila si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica, te invitam sa aplici pentru pozitia de calificat sau necalificat in constructii. Oferim oportunitati de dezvoltare si un mediu de lucru stimulant. Aplica acum si alatura-te echipei noastre! Pentru mai multe detalii in legatura cu locul de munca, salariu, etc. va rog sa sunati la ( .

 • 8

  Muncitor necalificat

  Angajez muncitor necalificat, pentru imprejmuiri in cimitirul Oradea.

 • Necalificat constructii

  Caut colaborator necalificat pt construcții grătare de grădina!

 • Constructii Germania, ne marim echipa cu 3 meseriași pe rigips , cazare, transport și acte

  Construcții Germania Angajam

 • Angajez Necalificați pe șantier

  SC angajează muncitori necalificați pentru șantier Zona Cora Pantelimon sector 3 Salariul 150 lei pe zi Program L- V Sâmbăta opțional Program de lucru 7:30 - 18:30 30 minute pauzi

 • 8

  Angajam Schelari Olanda

  Se cere : - VCA si DNV - Limba Engleza - Se prefera schela Layher Se ofera; - Tarif orar de 17 euro net pentru First Builder cu DNV - Posibilitatea de a face ore overtime - Colaborare pe o perioada indelungata - Cazare asigurata( singur in camera) - Transport International Contractul este Romanesc cu detasare. Cei care doresc o colaborare sa imi lase un nr de telefon pentru contact sau sa sune la nr de whatsApp.

 • 9

  Sc.Amadcon 21. Srl angajează meseriași constructori.

  Finisori- tot ce tine de finisaje interioare și exterioare - Dulgheri și fierari betoniști

 • 25

  Societate comerciala angajam muncitori in constructii GALATI

  Societate comerciala angajam muncitori calificati/necalificati in constructii GALATI - salariu atractiv in functie de dorinta de munca si experienta profesionala - contract de munca - pentru delegatii se ofera diurna, transport si cazare/masa - program full time Reprezinta un avantaj: - detinerea de permis de conducere categ. B - cunostinte in domeniul electric Dorim seriozitate! Pentru mai multe detalii legate de salariu, activitatea firmei sau alte informatii va rog sa sunati la nr. tel.:

 • 1

  Lucrător în construcții.

  Angajam muncitori în construcții.dulgher. fierari.zidari.etc .program lucru de luni pana vineri.salariu atractiv .zona de lucru Pantelimon. Ilfov.

 • Angajez muncitor in construcții

  Angajez muncitor in domeniul construcțiilor, se oferă salariul in functie de experiență si carte de muncă Pentru detalii sunați la nr de telefon

 • 26

  Angajez montatori pavaj

  Angajez montatori pavaje , dale și borduri. Angajez necalificați. Angajez meseriaș în activitatea de renovări interioare- exterioare.

 • 16

  angajez muncitori calificați și necalificați

  Angajez muncitori calificați și necalificați pentru construcții de hale industriale și terasamente.

 • 21

  Caut muncitorii calificatii si necalificatii

  Placarii cu polistiren zidarii tencuielii sape..etc etc salar pana la 5000 RON în funcție de abilitățile plata eșalonat saptaminal...e.t.c detalii la tel...

  Repostat automat
 • SC ANGAJARI

  SC Angajez muncitorii în domeniul construcțiilor .Seriozitate și profesionalism. Salariu motivant

 • 2

  angajez in construcții in simon jud brasov

  angajez în domeniul construcțiilor mai multe detalii la telefon

 • 2

  Angajez alpinisti UTILITARI

  Angajez alpinisti utilitari. Ofer salariu incepand de la 8500 lei NET + chirie ,transport ,diurna. Telefon : zero sapte patru patru unu unu trei trei trei noua.

 • 10

  Angajez muncitori calificati in constructii

  Angajez muncitori calificati in constructii , pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat in anunt

Salvează căutarea