Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori constructii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajări Germania

  Angajam urgent personal pentru munca in Germania excavări fibra optica și cablu electric,muncitori Calificați și Necalificați ,operatori Utilaje grele (excavatoar,încărcător frontal(vola) șoferi camion ,oferim cazare contra cost 250-300 per persoana ,salarile pleacă de la 12,85 euro pe ora in primele 3 luni pentru muncitori necalificați ,și pot ajunge la 1800-2000 euro net lunar ,și pentru operatori Utilaje 14-16 euro pe ora in primele 3 luni-si pot ajunge la 2300-2600 net lunar ,comision 200 euro pro persoana lunar .Firma OKAN-BAU-GMBH,informați la Nr de tel-

 • 2

  Meseriași. executam lucrări in domeniul construcțiilor

  Echipa de meseriasi calificati in constructii cu experienta in domeniu. Facem lucrari de finisaje, constructii,renovari. Case la rosu, executam zidarie, placări fațade, construcții garduri, gresie, faianță, rigips, parchet, tencuieli,. instalații termice și sanitare.etc, ofer seriozitate si calitate lucrărilor dumneavoastra.. Pentru mai multe detalii astept oferta dumneavoastră.. Contact la nr .

 • 3

  Angajari sudori - electric

  Sc INDONI FER Srl Dragasani - Valcea Angajeaza pentru Ateliere Confectii Metalice - 4 SUDORI - ELECTRIC (Salarii 4400Lei-5500Lei) Cautam sa aducem in echipa oameni de valoare, profesionisti in meseria lor, Incredrea este foarta importanta si nu dorim sa avem in echipa oameni care au nevoie de o supraveghere constanta. In acest moment cautam : SUDORI ELECTRIC si ARGON (MIG, MAG, TIG, WIG), pentru ateliere de Confectii Metalice DESCRIEREA ACTIVITATII - Realizarea de confectii metalice,structuri si constructii metalice prin asamblarea de profile rectangulare, tabla sau tevi metalice; - Executia diferite produse/repere specifice confectii metalice, din profile si tevi metalice ori tabla de diferite dimensiuni dupa desen/schite, incepand cu pregatirea materialului , executie, lacatuserie, sudura, finisare, montaj. CERINTE : - Se accepta sudori cu sau fara diploma de sudor - Experienta si cunostinte de sudura in electrod si argon - min 1-2 ani - Experienta si cunostinte de lacatuserie confectii metalice - min 1 an - Experienta in utilizarea masinilor si uneltelor specifice - Asumare si indeplinire sarcinilor de serviciu - Preocupare pentru ridicarea nivelului profesional individual - Asigura calitatea produselor realizate BENEFICII: - Se asigura contract de munca pe termen nelimitat - Salariu atractiv - variabil, in acord in functie de cantitatea si calitatea muncii prestate + ore suplimentare platite - Bonusuri, in functie de realizarea obiectivelor in termenele normate si la calitatea standardelor impuse de angajator - Se asigura echipament de lucru / protectia muncii - Posibilitatea de a performa intr-un mediu competitiv si de a creste profesional - Loc de munca stabil si de lunga durata. - Munca se va desfasura in hala de Confectii Metalice - Se cere si se asigura seriozitate Se vor sustine probe practice. Angajare imediata dupa proba practica. Relatii,detalii si informatii la la sediul situat in Mun. Dragasani,Jud.Valcea

 • Sc Ferrobrand SRL angajeaza muncitor in constructii

  SC FERROBRAND SRL cu sediul in Constanta,str.Interioara 2,nr.29,avand nr.ONRC J13/3977/2006,cui 20169978,judetul Constanta angajeaza: -12 posturi lacatus mecanic cod COR 721410 -7 posturi sudor cod COR 721208 -5 posturi muncitor necalificat la demolarea cladirilor,captuseli zidarie,placi mozaic,faianta,gresie,parchet cod COR 931301 -5 posturi muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii cod COR 931302. Interviul/selectia va avea loc 3 februarie ,dupa ora 10.00 la sediul societatii. Relatii pentru depunerea CV-urilor/informatii despre selectie la telefon.

 • 3

  Angajam muncitori cu/ fara experienta.

  Angajam muncitori cu sau fara experienta. Salariul incepe de la 3000 lei. Pentru mai multe detalii 026662761.

 • 1

  Echipa de tamplari

  Caut echipa dulgheri zona sat Homoraciu/ PH (pe DN1A, 10 km Nord Valenii de Munte) pentru finalizarea constructiei unui foisor. construirea acoperisului tip ciuperca pentru un foisor nonaogon (9 laturi) cu diametrul de 6m. Pozele dinanunt sunt doar informative as cum doresc sa iasa.. Materialele de constructie sunt asigurate. Fundatia construita, satlpii de sustinere montati, stalpul central montat, coroana (grinzile care unesc stalpii verticali) montati. Solicit manopera pentru astereala si montare acoperis cu placi solzi bituminosi.. Timp estimat de finalizare: maxim 5 zile. Pot asigura cazare la locatie si utilitatile de baza: curent electric, apa curenta, apa calda, bucatarie utilata, Ofer 300 lei/persoana/zi de lucru (08:00-17:00/ pauza de masa 13:00-14:00) Rog serizitate..

 • Caut lucrari ,montaj parchet laminat

  Caut lucrari ,montaj parchet laminat,prețul în funcție de lucrare

 • 7

  Angajam meseriasi in constructii pentru finisaje

  Firma de construcții din București angajam cu contract de munca finisori pentru lucrări interioare (tencuiala, glet, zugraveli, gresie, faianță, parchet) si muncitori necalificati in constructii. Conditii avantajoase!

 • 9

  Firma de constructii

  Angajez: -Zidar -Zugrav -Fierar betonist -Mozaicar -Dulgher Se asigua salariu atractiv.

 • Hidroizolații bituminoase

  Hidroizolații bituminoase cu membrane de calitate poliester la cel mai bun preț!!!

 • 11

  Angajez muncitori calificati in constructii

  Angajez muncitori calificati in constructii , pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat in anunt

 • 1

  Tencuitori pompa

  Angajez meseriasi sau echipe pentru tencuieli mecanizate , Salarizare avantajoasa.

 • 1

  Hidroizolații bituminoase

  Hidroizolații bituminoase cu membrane de calitate poliester la cel mai bun preț!!!

 • 9

  Caut meseriași constructori pt.constituire firma participare licitații/execuție lucrări de anvergura

  De ce sa lucrezi pt.altii?poți să fii propriul tau sef sa lucrezi la prima mana,atunci când poți și dorești.! Ofer/doresc seriozitate maxima Vă aștept la discuții in cel mai scurt timp pe toți care doresc sa activeze în domeniul constructiilor

 • 7

  Construcții și amenajari

  Băiat pt construcții și finisaje:glet,tinci,tencuiala decorativa,gresie,faianță,etc.Exclus cei ce sunt prieteni buni cu alcoolul.Plata saptamanal

 • 4

  muncitori in constuctii (calificati sau nu) pentru Germania

  Căutăm oameni dornici să lucreze în Germania. Salariul brut se negociaza. WhatsApp este obligatoriu, limba germană sau altă limbă internațională reprezintă un avantaj dar nu este obligatoriu. Cel mai bine: macar unu din echipa sa vorbeste engleza sau germana. Munca pe termen nelimitat. Min 3000 eur. Muncitori in constructii: Zidari, fier betonisti, dulgheri, macaragii, zugravi, faiantari, montatori, sudori, montatori de schele, lucratori pe acoperis... Ajutoare pentru toate tipurile de muncă. Cazarea si masa sunt asigurate. Salariile sunt pentru început și depind de calitatea muncii.

 • 13

  Angajare sudori

  Firma de constructii si instalatii angajeaza : - sudori electrici si autogenisti (pentru teava). - lacatusi mecanici montare teava - instalatori - muncitori necalificati - ingineri instalatii/constructii. pentru lucrari de termoficare (retele termice, puncte termice, centrale termice, etc) in Bucuresti si in tara. Se asigura salariu atractiv, cazare, transport si diurna. Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati in privat.

 • 1

  Angajam lucratori specializati in reabilitari fatade(si personal montaj tamplarie PVC si AL)

  CERINTE: - disponibilitate pentru deplasari in tara; - program de lucru de luni pana sambata; - experienta serioasa in domeniu ; - absolvent de minim studii medii ; - persoana serioasa, punctuala si ordonata; - indemanare si atentie la detalii ; - capacitate de asimilare rapida ; - stabilitate, motivare, entuziasm, lucru in echipa ; - responsabilitate si bun simt la locul de munca ; - permisul de conducere categoria B constituie avantaj. RESPONSABILITATI: - organizeaza si pregateste locurile de munca unde se vor efectua lucrarile ; - respecta planurile puse la dispozitie ; - asigura executia lucrarilor in bune conditii cu garantarea calitatii acestora ; - foloseste instrumente de lucru adecvate pentru fiecare tip de lucrare ; - utilizeaza optim si corect echipamentele tehnologice puse la dispozitie ; - mentine locul de munca ordonat si curat. BENEFICII oferite : - mediu de lucru profesionist ; - contract de munca si sansa unui job stabil ; - echipament de lucru ; - salariu net in mana(20-35 lei/ora), variabil in functie de experienta si performante, plus bonusuri pentru lucrari finalizate inainte de termen; - in cazul deplasarilor, oferim cazare buna.

 • 1

  Caut echipa pentru montaj termopane ( aluminiu si pvc) in Italia

  Caut echipa ( cu personalitate juridica care poate sa emita facturi) pentru montaj usi, ferestre, obloane, rulouri, usi de garaj in Italia.

 • Salveaza cautarea