Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori constructii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 1844 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 19

  Caut meseriasi construcții, sau echipe, 180-200 lei/zi si poate creste in functie de performante, plata la zi/saptamana/luna, dupa dorinta fiecaruia, program 8-17, carte de munca, ofer si cazare daca e cazul.

 • 11

  Angajam fierari/dulgheri/macaragii/instalatori/electricieni Salariul se plateste in cont si este intre 3194 si 5000 ron. Pentru inceput se va face un contract de munca cu un salariu brut de 3456 ron si un salariu net de 2879. La salariul net de 2879 ron se mai adauga 315 ron bonuri masa. Castigul real lunar va fi de 2879+315=3194 ron. Acesta este salariul de inceput. Dupa 3 luni de zile, urmeaza o evaluare si salariul poate creste in functie de performante. Angajatii cu vechime si experienta castiga in jur de 5000 ron lunar. AVANTAJE: - Lucrati intr-o firma cu peste 100 angajati si o vechime de peste 17 ani! - De 17 ani nu s-au intarziat niciodata salariile nici macar 1 minut! - Tot salariul este trecut pe cartea de munca! - Puteti sa aplicati oricand pentru un credit bancar si aveti garantia ca acesta va fi aprobat! - Din 251 zile lucratoare intr-un an, in realitate lucrati doar 215 zile pentru ca 36 zile sunt zile de concediu de odihna si sarbatori legale (aceste 36 zile sunt platite la fel ca zilele in care lucrati)! - Se asigura continuitate in munca, singurele zile in care nu se lucreaza fiind sarbatorile legale acordate de Guvernul Romaniei! - Programul de lucru este de Luni pana Vineri, de la ora 08:00 la ora 18:00 (1 ora pauza de masa)! - Sambata si Duminica nu se lucreaza! - Orele suplimentare se platesc cu 75% din salariu, daca este cazul! - Angajam cu contract de munca pe perioada nedeterminata! - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale, nu cu sculele dumneavoastra! - Se asigura echipament nou de protectia muncii (bocanci, salopeta, vesta, casca protectie etc)! - Se asigura medicina si protectia muncii de catre angajator, la termenele legale! - Suntem o firma de dezvoltare imobiliara, nu suntem o firma de constructii, avantajul fiind ca avem lucrarile proprii si nu depindem de lucrarile altora! - Incepem un nou proiect IMOBILIAR care se va intinde pe o perioada de 4 ani! - Santierul se afla in spatele magazinului Auchan Militari, avantajul fiind ca aveti acces rapid de pe Autostrada A1 si de pe centura Bucurestiului! DEZAVANTAJE: - NU oferim cazare si transport! - NU colaboram cu echipe! - Se face testare cu alcool testul frecvent! - NU se plateste pe metrul patrat sau pe KG! - NU se accepta intarzieri si absente nemotivate la program! - NU se tolereaza furtul, minciuna si dezinteresul!

 • putem lucra la kg pe montat fasonat

 • 7

  Angajam personal constructii in FRANTA! GLETUITOR MONTATOR RIGIPS, GRESIE SI FAIANTA Cerinte: - Experienta de minim 3 ani in domeniu; - Nu se cere limba straina. Se ofera: - Salariu de inceput: 1400 euro net cu cresteri pana la 1550 euro net; - Cazare asigurata la casa; - Transport asigurat de la cazare spre locul de munca; - Trasport Romania-Franta este asigurat de catre firma; - Program de lucru: luni-vineri, 9 ore/zi; - Costurile ce implica analizele si actele de angajare sunt decontate de catre firma; - Contract pe Romania.

 • 4

  muncitori constructii- se lucreaza numai afara conditii : carnet conducere B/avantaj abilitati de a conduce buldoexcavator , escavator ,etc limba engleza : comunicare ( nivel mediu - Interviu in l engleza deschidere de a lucra ore suplimentare tel contact

 • 7

  Angajez fierari betonisti, dulgheri, zidari, rigipsari, finisori cu carte de munca, salariu foarte bun, plata se face la 2 saptamani.

 • 2

  ELitAV360 s-a nascut din nevoia de a integra sub un singur nume toate serviciile pe care le oferim clientilor nostri. Cu o echipa formata din peste 25 de colaboratori specialisti si 10 companii partenere, suntem pregatiti pentru orice provocare. Lucram indeaproape cu arhitecti si designeri interiori, specialisti in tehnologie si oameni dedicati fiecarui proiect pentru ca rezultatul final sa fie unul de exceptie. Suntem aproape de clientii nostri pe tot parcursul proiectului, astfel, oferim deviz gratuit, asiguram transport si punem la dispozitie servicii post-vanzare si de garantie. Angajam muncitori constructii / finisaje interioare. Daca: - esti dornic de munca - esti atent la detalii - esti proactiv, cu spirit de echipa - ai initiativa te asteptam in echipa. Pentru moment cautam persoane in domeniile de mai jos. Rigips Finisaje Zugrav Tapet Placari ceramice - faianta / marmura.

 • 17

  Locuri de munca vacante pentru anul 2021 in Germania si Olanda pentru muncitori calificati si necalificati femei/barbati.in urmatoarele domenii : - Agricultura cules legume fructe de sezon - Constructii interioare si exterioare - Fabrici si Depozite - Firma de Curierat - Soferi etc. Societatiile colaboratoare ofera posibilitatea muncitoriilor romani sa lucreze pe cale legala in Germania si Olanda. Se ofera contract de perioada de 2-3-6 luni cu posibilitate de prelungire. Se ofera cazare in apartmanete sau pensiuni dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului. Se ofera transport organizat in echipe. Salariile variaza intre 1450-1850 euro net / luna depinde de orele lucrate si postul obtinut . Program de lucru zilni 8-9 ore , se lucreaza 5-6 zile/ saptamana . Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locuriilor disponibile.Mai multe informatii va oferim direct la Resurse Umane 0903760222 intre orele 9-18.

 • 4

  MSIGROM SRL Suceava angajeaza: - dulgher - zidar / pietrar - fierar-betonist - confecționer-montator structuri metalice pentru construcții - fasonator otel beton si operator masini fasonat - muncitor necalificat OFERIM CAZARE!!! Pentru detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744 243 149. Rugam seriozitate!

 • Lucrari de constructii precum , desfaceri tencuieli ,desfaceri placi ceramice, desfaceri zidarie, refaceri zidarie tencuieli diferite grosimi, finisaj cu glet de ipsos sau glet pe baza de ciment,zugraveli, vopsitorii, sisteme epoxi. Se ofera venituri de 240lei BRUT pe zi la un program de opt ore 189lei NET, pina la 480 lei BRUT pe zi 378lei NET la un program de opt ore. Verificarea performantei aptitudinile si productivitatea fiecarei persone se face individual si dupa cantitaea realizata in opt ore va fi stabilit venitul fiecarei persoane.

 • 4

  Societate constructii angajeaza muncitori pentru santierele proprii. Cautam colegi noi cu urmatoarele calificari/cunostinte: - zidar - dulgher - fierar Angajam pe perioada nedeterminanta cu contract de munca. Salariul se negociaza la angajare.

 • 3

  Doresc oferte de preț pentru o casa individuala P+2+M, amprenta sol 350 mp, înălțime la cornișă 10 m, stâlpi din 4 in 4 m de 40/40 și 30/50. Casa va fi în București sector 5. Caut echipa care cunoaște planul (dulgheri, fierari). Am de făcut această casă pe cadre (stâlpi, planșee, grinzi, fundație). Doresc un preț real, nu aberant, nu doresc și zidăria. Eventual daca nu sunteți echipa deja formata, pot angaja individual dulgheri și fierari pe firma pentru realizarea acestei lucrări și va pot asigura continuitatea in munca (vara-iarna). Acest prim proiect reprezintă casa mea și vreau niste preturi cu picioarele pe pământ, lucrez in domeniu și va rog sa nu sunați in speranța că mă păcăliți. Până acum mi s-au cerut preturi mai mari decât ar lua o firma specializata in domeniu. Va rog, fi-ti realiști. Această casă se poate incepe și termina in 2-3 luni cu 3 dulgheri și 3 fierari. Aștept ofertele dvs de preț și pe dvs sa va pot arata planul. 0766324953

 • 10

  Ofer 100.000 lei noi pentru manopera construcție locuință individuala 350 mp amprenta sol, P+2, iar mansarda este 60% din etaj, restul terasa circulabila. Total 1275 mp. Doresc să fac structura pe cadre, fără zidărie (zidăria o discutăm separat de aceasta suma propusă) și acoperișul deasupra mansardei care am specificat mai sus că este 60% din etaj. Avantajul ar fi să aveți cofraje tego / doka sau popi, sa știți bine planul constructiei.Lucrarea este in sectorul 5 langa Penitenciarul Rahova, durează între 2 și 3 luni și se poate executa cu 3 dulgheri și 3 fierari. Mă puteți contacta la 0766324953.

 • firma construiți din buc , angajează muncitori Calificați pentru Placari cu polistiren in buc

 • firma de construcții angajează muncitori Calificați in domeniul Placari cu polistiren , se oferă cazare pentru cei din afara buc , se oferă bani de masa la 12:00 , salariul la doua săptămâni

 • angajez muncitori Calificați , Placari polistiren

 • 1

  angajez muncitori Placari blocuri , plata la doua săptămâni , se oferă cazare pentru cei din afara buc

 • angajez muncitori Calificați Placari blocuri cu polistiren , se oferă cazare pentru cei din afara buc , se oferă bani mâncare in fiecare zi la ora 12:00, plata la doua săptămâni

 • 3

  Societate comerciala specializata in confectii si structuri metalice, angajam: - Macaragiu pod rulant - Sudori Mig-Mag, 380, 220 - 3 locuri - Lacatus confectii metalice - 3 locuri

 • 4

  Angajam OPERATOR STATIE BETOANE cu experienta pentru companie de top, unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din Romania. Descrierea postului: - verifica instalatiile statiei de betoane si le regleaza respectând instructiunile tehnice si reteta; - verifica stocurile de materii prime; - dozeaza materiile prime conform procedurilor tehnice de executie; - opereaza instalatia de preparare a betonului, conform programului de livrari; - verifica caracteristicile betonului obtinut; - raporteaza productia de beton obtinuta; - primeste comenzi de beton, intocmeste diagrama de livrari; - intocmeste rapoartele de productie, avizele de insotire marfa, fisele de magazie, NIR si bonuri de consum zilnice. Cerintele postului: - studii medii finalizate; - experienta in domeniu minim 3 ani; - cuno tin e operare PC - la nivel mediu; - persoană organizată, cu ini iativă; - persoană cu spirit de echipă dezvoltat, capabilă să se integreze rapid, responsabilă, echilibrată. Beneficii: pachet salarial atractiv: salariu motivant + tichete de masa + alte beneficii. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: .

 • Salveaza cautarea