Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Brasov Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Companie de constructii feroviare angajeaza in Brasov operatori de utilaje pentru urmatoarele tipuri de utilaj: - miniexcavator senilat 2,5T - nou, 2021 - buldoexcavator Komatsu - nou, 2021 Program de lucru 8 ore, Luni - Vineri Salarizare si conditii motivante, contract pe perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii, interviuri, probe de lucru sunati la numarul de telefon

 • Festbau Tehnologie SRL este o firmă care activează in domeniul construcțiilor civile și industriale, având o experienta de peste 7 ani, cu numeroase colaborări atât în domeniul de construcții de la fundație până la finisaje și amenajări peisajistice. Dacă îți dorești să faci parte dint-un mediul profesional, organizat și plin de dinamism, așteptăm să ne cunoștem la un interviu pentru următoarele posturi disponibile: Mecanic utilaj Descriere Locuri de muncaDescrierea jobului : - Sa cunoasca si sa exploateze la parametrii normali utilajul din dotare - Utilizarea cu precizie a bratelor pentru manevrarea si mutarea materialelor si obiectelor - Realizarea unor sarcini de rutina de intretinere a echipamentelor si utilajelor - Asigura mentinerea capacitatii de functionare la parametrii corespunzatori a mijlocului de transport sau utilajului pe care il are in primire - Asigura refacerea sau imbunatatirea capacitatii de functionare la parametrii corespunzatori a tuturor echipamentelor si subansamblelor utilajelor care sunt in atelierul mecanic pentru revizie sau reparatie Cerinte: - Persoana serioasa , implicata , dispusa sa lucreze in echipa - Studii medii - Experienta anterioara pe un post similar - Cunoasterea utilajelor , inclusiv proiectarea acestora , utilizarile , repararea si intretinerea Pu Te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon sau la adresa de e-mail Te așteptăm în echipa noastră!

 • 1

  Societate angajeaza operator EXCAVATOR pentru lucrari civile - zona Brasov. Detinem utilaje noi VOLVO. Solicitam experienta pe astfel de utilaje. Salariu se dicuta dupa proba de lucru.

 • 6

  Companie de constructii angajam SOFER BASCULANTA, pentru lucrari in jud.Brasov. Cerinte : - Experienta relevanta in domeniu; - Permis auto cat.C; - Card tahograf. Asiguram conditii de munca si salarizare avantajoase, contract pe perioada nedeterminata, cazare, angajator serios, salariu platit la timp. Pentru detalii sunati la tel. in intervalul orar 8.00 - 17.00

 • ACTIV GROUP MANAGEMENT angajeaza OPERATOR INCARCATOR FRONTAL pentru santierul din zona Brasov ( Beia ). Cerinte: - experienta de lucru pe incarcator frontal - calificare de masinist la masini pentru terasamente -permis categoria B,C Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

 • Salveaza cautarea