Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori utilaje Galati Galati

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 6

  Inginer Electromecanic - Ofertare - Galati

  Cautam: Inginer Electromecanic - Ofertare - Galati Salariu - de la 4800 luna (salariu net) in functie de experienta + beneficii - Salariu corespunzator 100% experientei, abilitatilor si aptitudinilor profesionale; Posibilitate de relocare. Oportunitati de dezvoltare profesionala intr-un mediu de lucru stimulant. Vei avea sansa de a lucra alaturi de profesionisti talentati si de a contribui la proiecte tehnice complexe și inovatoare. Training în Germania (din a 2-a luna in companie). Locatie: Galati - Companie implicata in proiecte inovatoare - domeniul Electric Electromecanic Ca inginer electromecanic în departamentul de ofertare, vei avea un rol-cheie in dezvoltarea si pregatirea ofertelor tehnice pentru clientii companiei. Vei colabora strans cu echipa de vanzari si cu departamentul tehnic pentru a intelege cerintele si specificatiile proiectelor si pentru a dezvolta solutii tehnice optime. Atributii: Analiza cerintelor si specificatiilor proiectelor; Elaborarea ofertelor tehnice, incluzand calculul costurilor si estimarea timpului de executie; Colaborarea cu echipa de vanzari si cu departamentul tehnic pentru a dezvolta solutii tehnice inovatoare si eficiente; Identificarea si evaluarea riscurilor tehnice; Ofera suport tehnic departamentului de productie; Updatarea constanta a cunostintelor tehnice in domeniul electromecanic - it's a must. Pentru aceasta pozitie, este necesar sa ai diploma de inginer dar si cunostinte solide în domeniul electromecanic electric. De asemenea, trebuie sa poti lucra in echipa, sa comunici foarte bine si sa fii focusat pe rezultate. Daca doresti sa lucrezi cu noi si te potrivesti (in cea mai mare parte) cu descrierea, trimite-ne un mail cu CV-ul tau sau suna mesaj whatsapp; www.hrproteam.ro . Te așteptam in echipa https: hrproteam.ro joburi inginer-electromecanic #angajare #inginer #electromecanic #job #engineers #Galati #electrical #engineering #electromechanical

 • 6

  Angajam operator miniexcavator

  Angajam operator miniexcavator Necesar permis de conducere Detalii la telefon

 • 1

  societate comerciala angajeaza mecanici utilaje

  societate comerciala angajeaza mecanici utilaje buldoexcavator , minincarcator

 • Operator operatoare mașină cu comandă numerică

  Compania: Kipina HRM SRL Regiune: recruteaza pentru Tarile NordiceStrăinătate OcupațieOperatori CNC Salariu: 15 - 18 EUR brut pe oră Cerințe: Minim 3 ani de experienta pe masini cu 5 axe - Okuma (sau freza strung cu minim 3 axe), Mazak, Fanuc, Siemens, Heidenhain, etc. De preferat experienta CAD CAM: Gibbscam sau Fusion360. Capacitatea de a face programare independentă, selectarea sculelor și programarea setărilor. Materiale cu care se lucrează: aluminiu, fontă. oțel inoxidabil 1.4301, oțel rezistent la acizi 1.4404, structuri din oțel sudate. Experienta privind intregul proces de lucru: selectare scule, setare masina, programare, reglarea sculelor in functie de tolerante, polizare, rapoarte de masurare, documentatie, ambalare. Disponibilitate 100% de a face ore suplimentare si lucru in schimburi. Limbi straine: Engleza sau una din limbile scandinave. Condiții: Oferim ajutor cu aranjamentele de calatorie. Cazare: diferite optiuni in functie de candidat si locatia fabricii care poate fi in Norvegia sau Finlanda. Contracte de munca pe termen lung.

 • 7

  Operator utilaje

  Daca ai cunostinte solide despre utilaje, esti serios si doresti stabilitate la locul de munca, te asteptam in echipa noastra .

 • 3

  Angajam Masinist la masini terasamente

  Firma angajeaza persoane calificate si cu experienta pe excavator si buldoexcavator pentru lucrari specifice in municipiul Galati. Oferim salariu atractiv si loc de munca stabil.

 • 2

  Operator miniexcavator în Germania

  Caut operator mini excavator cu experiență. Cazare și masă asigurată. Salariu atractiv. Detalii la numărul de telefon: .

 • 2

  Angajare mecanic utilaje

  Societate comerciala angajeaza MECANICI UTILAJE BULDOEXCAVATOR CILINDRU COMPACTOR MINIINCARCATOR VOLA.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Galati

Localități

Galati
Salvează căutarea