Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • S.C. ADFERGEN COMP S.R.L. angajeaza POMPAGIU/MACARAGIU !! CV-urile le asteptam pe adresa de e-mail: sau la punctul nostru de lucru din mun. Medgidia, str. Republicii, nr. 119, jud. Constanta, iesirea spre A2. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon .

 • 3

  Angajam buldoexcavatorist/autogrederist, contract de munca perioada nedeterminata.

 • Sectie de tamplarie lemn in Targu Trotus, jud Bacau angajeaza circularist, operatori masina calibrat si masina 4 fete si muncitori necalificati. Transportul din Caiuti - Stefan cel Mare - Onesti - Targu Trotus este asigurat de societate. Salariu motivant. Relatii la telefon .

 • Intercont Dual Constructii, firma de constrctii angajam macaragii pentru macara turn cu telecomanda, 25 lei/ora. Va rugam CV la email sau la nr tel.

 • S.C. SWISS TRADE S.R.L Sediul: Mun. Hunedoara, Bd.1848 , nr. 5, jud. Hunedoara ANGAJEAZĂ: MAȘINIST LA MAȘINI PENTRU TERASAMENTE -Locuri disponibile: 1 Cerințe obligatorii: - Studii: Minim 10 clase. - Certificat de calificare Mașinist la mașini pentru terasamente. - Disponibilitate pentru deplasări în țară. Se oferă: - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată - Salar atractiv și motivant, negociabil în funcție de experiență - Mediu de muncă profesionist Relații la telefonul: Telefon Fix: Telefon Mobil: CV urile se trimit la adresa de e-mail:

 • 2

  Angajez operator-mecanic pe buldoexcavator CASE 695 din 2015,cu carte de munca,salariu atractiv.Lucrarile se desfasoara doar pe raza Municipiul Oradea. Mai multe informatii la telefon:

 • Închiriez prd și nacele..la preț corect.. informații.la tl .

 • Operator camion sapa / operator camion BCU. Interval salarial: 4000-5000 Bucuresti

 • Truck Repair Service SRL, cu puncte de lucru in Timis si Arad, angajeaza mecanic intretinere utilaje: Cerintele postului: -experienta in domeniul mentenantei utilajelor (concasor, excavator, incarcator frontal, buldoexcavator); -seriozitate; -permis de conducere. Se ofera salariu atractiv si masina de serviciu. Relatii la telefon:

 • Firma de constructii angajeaza excavatorist cu experienta.

 • 1

  Societate angajeaza buldoexcavatorist cu experienta de minim 3 ani , program full time Locatie : Bucuresti, Ilfov Salariu - negociat funcite de experienta Bonusuri : tichete de masa, decontam transport in limita a 30 km Persoana de contact Jiga George tel.

 • Firma de constructii angajeaza deservent buldoexcavator JCB3CX cu experienta. Se ofera cazare in Timisoara.

 • 3

  Postul este disponibil la sediul SC DEKOMTE de Temple Engineering SRL din Ploiești West Park. Cerinte: - cunostinte legate de materialele utilizate in domeniul industrial (tabla, materiale de sudura, etc.). - atestat de stivuitorist - obligatoriu - experienta in domeniu si cunostinte operare calculator (Word, Excel) reprezinta avantaj. Se încheie contract de munca pe perioadă nedeterminată. Se asigura Tichete de masă pentru toate zilele lucrate și transport gratuit din Ploiești. Program de lucru în două schimburi.

 • 1

  angajam buldoexcavatorist cu experienta pe JCB , posesor permis de conducere cat C sau TR. punct de lucru in Bucuresti si Ilfov. garajul se afla in Chitila . Nu se asigura cazare

 • SC cauta operator buldoexcavator , cu permis de conducere cat. C sau TR . se cere minim de experienta . locatie Chitila Ilfov. se lucreaza in Bucuresti . program lejer si salariu negociabil in functie de experienta si volumul de lucru.

 • Cautam sculeri matriteri in Bucuresti. Cerinte: Studii medii - profil mecanic Experienta minim 3 ani Responsabilitati: - execută operații de lăcătușerie și cizelură: - lucrări cu biaxul pentru lustruirea matrițelor; - operații de trasare, găurire și filetare; - lustruire pe mașini de lustruit a tuturor anexelor setului de matrițe. Beneficii: Bonuri de masă 300 lei/lună, Bonus Crăciun 1 salariu, Bonus Paște salariu, Bonus Vacanță salariu; Spor de foc continuu 25%. Asigurare medicala Salariu motivant

 • Pentru clientul nostru, companie ce are principala activititate mentenanta utilajelor de ridicat, suntem in cautare de noi colegi pentru postul de electrician macarale / tehniciani pod rulant sau stivuitoare. Profilul ideal - Cunostinte electrice/automatica - Apti pentru lucrul la inaltime - Experienta minim 2 ani in mentenanta/reparatii montaj pod rulant sau stivuitoare , utilaje de ridicat, macarale Program de lucru si pachet salarial avantajos. Companie cu o prezenta pe piata de peste 20 de ani ce ofera solutii de acces la inaltime, service, reparatii, expertiza tehnica pentru utilaje de ridicat, dar si formare profesionala in domeniu.

 • Angajez urgent meseriași în construcții ofer salariu atractiv asigur cazare și o masa calda la prânz pentru detalii sunați la Nr de tel

 • Salveaza cautarea