Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori utilaje

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 6

  Angajam conducator auto cat.C ,E

  Angajez conducator auto , cu experienta , pentru parc propriu. Activitatea se desfasoara in Onesti si zonele limitrofe. Conditii: - experienta pentru auto , utilaje constructii Salariul se negociaza la interviu. CV-urile se pot incarca in anunt sau se pot depune in Onesti, str.Sfintii Apostoli nr.1A. Relatii la telefon intre orele 8-16.

 • 3

  buldoexcavator de inchiriat

  Căutați un buldoexcavator fiabil pentru proiecte de construcții sau pentru amenajări de teren? Buldoexcavatorul nostru JCB 3XC este de închiriat pentru persoane private doar cu șofer, la firme se închiriază și fără șofer daca nu este necesar. Oferim servicii de lucrări pentru: - excavatii și nivelare, - demolare, - săpături de ori ce fel ( fundații, instalații, etc.) - încărcare și transport materiale, - curățarea terenurilor, - îndepărtarea copacilor sau a altor obiecte mari. Pentru mai multe informații și pentru preturi la telefon.

 • 2

  Societate Comerciala Angajeaza:

  operator Buldozer CAT D5 NOU autogreder CAT NOU

 • 1

  Angajăm mecanici buldoexcavator

  Angajăm mecanici deserventi buldoexcavator,cu experienta. Ne puteti contacta la nr.: 0768194437

 • Mecanic deservent buldoexcavator

  Angajăm mecanici deserventi buldoexcavatoare. Contact: 0768194437

 • 1

  Angajam

  Atelier de confectii metalice, situat in Timisoara (zona Calea Aradului) angajeaza: - Muncitori necalificati Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!

 • Angajare electricieni (Pitesti, Mioveni, jud. Arges)

  Societatea OTHUA INDUSTRIAL SRL, infiintata in anul 2009, avand ca activitate principala realizarea de instalatii industriale automatizate si/sau robotizate, in cadrul liniilor de fabricatie autoturisme, angajeaza roboticieni, electricieni (pentru domeniul automotive si nu numai). CERINTE ELECTRICIENI Cunostinte de baza scheme electrice si simboluri aparate electric Utilizare scule de mana Permis de conducere categoria B Disponibilitate deplasari interne si externe Cunostinte engleza sau franceza (constituie un avantaj) Oferta: Salariu motivant (stabilit in urma interviului), bonus performanta, prime de sarbatori, transport, traininguri de specializate, extra zile de concediu, evenimente/petreceri de companie, timp de lucru flexibil, cafea/ceai/snacks la birou, echipa multiculturala, masina de serviciu.

 • 8

  Excavatorist,Asfaltist,Pavelist fibra optica Germania sezon 2024

  Sofer camion,Asfaltist,Pavelist,Excavatorist cu experienta pentru Germania - cablu internet fibra optica Cazare asigurata gratis Munca Luni - Vineri Asigurare medicala Salariu 2800 Pavelist si asfaltist cu experienta Salariu 2400

 • 9

  Angajam-Programator/operator CNC program operare SINUMERIC 840D , salariul 7000 lei net ( in mana )

  Programator/operator CNC program operare SINUMERIC 840D , salariul 7000 lei net ( in mana ) Sa lucreze pe centru CNC sa faca programele si sa execute prelucrarea pieselor.

 • 5

  Angajez pompagiu cu permis B+E

  Firma S.C. Creative Pump SRL isi mareste echipa si angajeaza deservent pompa de beton stationara, de preferat cu permis de conducere cat. B+E. Salariu motivant si ore suplimentare. Deasemenea se cauta mecanic si hidraulist. Tel:

 • 2

  Buldoexcavatorist

  Angajez buldoexcavatorist, perioada nedeterminata.

 • 4

  Automacaragiu

  D&D angajează Automacaragiu cu experiența disponibil pt deplasări

  Repostat automat
 • 1

  Angajez operator utilaje grele Piatra Neamt

  Societatea de constructii angajeaza operator utilaje Greder si JCB Hidromek Backhoe Loader Buldoexcavator in Piatra Neamt. Astept cv-urile la adresa de mail:

 • 1

  Inginer Electromecanic - Ofertare - Galati

  Cautam: Inginer Electromecanic - Ofertare - Galati Salariu - de la 4800 luna (salariu net) in functie de experienta + beneficii - Salariu corespunzator 100% experientei, abilitatilor si aptitudinilor profesionale; Posibilitate de relocare. Oportunitati de dezvoltare profesionala intr-un mediu de lucru stimulant. Vei avea sansa de a lucra alaturi de profesionisti talentati si de a contribui la proiecte tehnice complexe și inovatoare. Training în Germania (din a 2-a luna in companie). Locatie: Galati - Companie implicata in proiecte inovatoare - domeniul Electric Electromecanic Ca inginer electromecanic în departamentul de ofertare, vei avea un rol-cheie in dezvoltarea si pregatirea ofertelor tehnice pentru clientii companiei. Vei colabora strans cu echipa de vanzari si cu departamentul tehnic pentru a intelege cerintele si specificatiile proiectelor si pentru a dezvolta solutii tehnice optime. Atributii: Analiza cerintelor si specificatiilor proiectelor; Elaborarea ofertelor tehnice, incluzand calculul costurilor si estimarea timpului de executie; Colaborarea cu echipa de vanzari si cu departamentul tehnic pentru a dezvolta solutii tehnice inovatoare si eficiente; Identificarea si evaluarea riscurilor tehnice; Ofera suport tehnic departamentului de productie; Updatarea constanta a cunostintelor tehnice in domeniul electromecanic - it's a must. Pentru aceasta pozitie, este necesar sa ai diploma de inginer dar si cunostinte solide în domeniul electromecanic electric. De asemenea, trebuie sa poti lucra in echipa, sa comunici foarte bine si sa fii focusat pe rezultate. Daca doresti sa lucrezi cu noi si te potrivesti (in cea mai mare parte) cu descrierea, trimite-ne un mail cu CV-ul tau sau suna mesaj whatsapp; www.hrproteam.ro . Te așteptam in echipa https: hrproteam.ro joburi inginer-electromecanic #angajare #inginer #electromecanic #job #engineers #Galati #electrical #engineering #electromechanical

 • Angajam MUNCITOR in punct fix de lucru pt STATIE DE BETOANE

  Angajam MUNCITOR in punct fix de lucru pt STATIE DE BETOANE

Salvează căutarea