Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Galati Galati

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Caut bona part time program flexibil

  Caut bona iubitoare de copii,responsabila,vigilenta,răbdătoare. Nu este un program de 3-4 pe zi ci in medie de 2 ori pe săptămână în funcție de treaba pe care o am. Plata se face la zi sau la ora(discutabil)

 • 1

  Caut sa îngrijesc batran sau batrana

  Caut sa îngrijesc batran sau bătrână imobilizată la pat. Detalii la telefon!

 • 1

  Angajez contabila

  Rețea de magazine alimentare angajează contabila.Salariu foarte motivant.

 • 1

  Bucatar si ajutor de bucatar

  Restaurant angajeaza bucatar si ajutor de bucatar cu experienta. Salariu motivant .

 • 4

  Restaurant

  Angajam ospatari cu experienta. Salariu motivant si bonusuri.

 • 10

  AngajamConstructoriGermania-EchipaDulgeriZidari PLANSantiereGermania Heidelberg 15,80EurBruttoGmbH

  Angajam urgent ,ECHIPE_cu POLIR-PLAN si Personal Constructii-Echipe sau individual- Echipe Structuristi-Rohbau- vorbitori . Limba. Germana(reprezinta avantaj)-DE- ptr Șantiere Germania-Rohbau-Structuri:-Echipe -Dulgeri-Zidari;-fierari ;- Atentie;Experienta cu PLAN -cunoscatori- meseriașil-, prt. Santiere Constructii-DE-Structuri:Subcontractori separat cu echipe de Dulgeri,Zidari,Fierari-Betonisti,si Echipe cunoscatori plan si vorbitori de limba Germana, cautam pentru GmbH in Constructii Industriale si Civile, Seriozitate,Profesionalism,Corectitudine.l, salarizare de exceptie,incepand cu 15,80 Brutto -euro/m2 , gratuit, cazare,transport bonificatii in functie de performanta-SAoka Bau,Anmeldung,urgent.,.

 • 10

  BAMX Angajeaza

  Angajam muncitori calificati si necalificati pentru lucru la interior (rigips). Oferim cazare decenta, transport si diurna. Salariu 1800-2100 euro.

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 5000 RON + bonusuri -

  Angajam casier PROFI - Salariu net 5000 RON + bonusuri - Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O765 8 9 doi 7 9 sapte ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 5000 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 30km).

 • Instalatori (vorbitori lb. germana) pentru Austria

  Esti in cautarea unui job sau a unei noi oportunitati in strainatate? Poti comunica usor in limba germana? Ai ajuns pe pagina potrivita! Firma Kipina HRM RO cauta personal calificat pentru clientii nostri din Austria, pentru posturi de instalator (pentru case sau industriali). Detalii oferta: Se lucreaza 157 160 h luna (uneori posibilitate de ore suplimentare) Salariu: 15,37 h brut Alocație alimentară (fără taxe): 26,40 zi lucrătoare Cazare: aprox. 500 600 (in acest caz se plateste rambursare libera de taxe, de 15 zi lucrătoare) sau uneori cazarea este platita de angajator (iar in acest caz nu se ofera rambursarea de 15 zi) ATENTIE! Se cer cunostinte de limba germană la nivel comunicativ! Permis de conducere + masina Ne poti trimite CV-ul tau (in limba germana!) la adresa mentionata. Te rugam sa mentionezi pentru ce post ai aplicat! Vom raspunde fiecarui aplicant cat mai curand posibil! Nu se percep comisioane din partea candidatilor!

 • Angajam urgent soferi (femeie sau barbat)

  Va rugam frumos sa ne contactati doar pe WHATSAPP!!! PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA Nr tel: 0731 cinci sase sase 661 SE OFERA: Autoturism cu transmisie manual si automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv 5000 ron luna(salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță); Descrierea companiei: Farmaceutice DONA Va rugam frumos sa ne contactati doar pe WHATSAPP!!! PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA 0731 cinci sase sase 661 VA RUGAM SA NE CONTACTATI DAOR PE NUMARUL DE WHATSAPP:0731 cinci sase sase 661 Va multumesc......

 • Sofer distributie tigari **Salariu net 6000 RON + bonusuri

  Sofer distributie tigari **Salariu net 6000 RON + bonusuri * Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O765 8 9 doi 7 9 sapte ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 6000 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 6 luni CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 4

  Tubulator Naval, Sudor, Lăcătuș Constructor Naval, Lăcătuș Mecanic

  Recrutăm pentru clientul nostru, o companie din Galați având domeniu de activitate naval, muncitori calificați pentru următoarele meserii: Tubulator Naval, Sudor, Lăcătuș Constructor Naval, Lăcătuș Mecanic Candidatul Ideal Are calificarea necesară pentru a desfășura meseria pentru care aplică; Este motivat să dezvolte o carieră în companie; Are experiență minim 2 ani pe o poziție similară; Este responsabil; Este disciplinat și îndemânatic; Este dornic să facă parte dintr-o echipă. Se oferă următoarele beneficii: + Asigurare privată de sănătate(include consultații, investigații medicale, recuperare medicală, spitalizare supuse unor condiții specifice ) + Primă de instalare acordată la angajare + Prime anuale de sărbători(Crăciun, Paste) + Primă de loialitate + Zile de concediu de odihnă suplimentare în funcție de vechimea în muncă (între 21 și 30 de zile/ an) și în funcție de condițiile de muncă + Tichete de masă în valoare de 30 RON/ zi + Transport gratuit sub formă de abonamente Transurb/ convenții + Bonus de performantă + Ajutor financiar pentru cazuri medicale/ sociale specifice + Posibilitate de a fi inclus în proiecte de mobilitate națională/ internațională menite să aducă un căștig suplimentar substanțial

 • 10

  Angajez electrician si un instalator sanitar

  Angajam electrician si un instalator sanitar pentru lucru in echipa noastra. Programul de lucru este de 8 ore fix ,nu se fac deplasari si nu se lucreaza in weekend.Se lucreaza in echipe de cate doi si se activeaza in domeniul mentenantei.Relatii salarizare si conditii de munca la tel . .

 • 3

  Angajam Tehnician frigotehnist sau electromecanic Galati

  Angajam tehnician frigotehnist sau electromecanic pt zona Galati.Cautam persoana serioasa care ca aiba permis conducere cat B. Relatii la tel

 • 2

  Cautam livratori pentru Glovo-Tazz-Bolt

  Devino livrator Tazz by eMag / Glovo Descopera chiar acum avantajele unui loc de munca cu program flexibil ! Oferim transparenta, salariu atractiv si multe alte beneficii. Plata la saptamana Program flexibil. Cartea de munca este garantata! Pentru detalii rog mesaj in privat sau la telefon. 0769338724 Castiguri pana la 6.000 lei lunar ! Ai nevoie de un mijloc de transport propiu masina, scuter, bicicleta sau trotineta electrica !

 • 1

  Angajare Glovo/Tazz by Emag part time-full time livratori/curieri

  : Esti o persoana activa? Devino livrator ! Avem nevoie de persoane dornice de miscare care vor sa livreze mancare pentru Glovo, Bolt Food si Tazz by eMag! Salariu este motivant in functie de cat muncesti, esti platit la comanda saptamanal! Trebuie sa ai un mijloc de transport, bicicleta scuter masina sau trotineta! Muncesti exact cat doresti! Iti alegi orele in care esti disponibil! Diferite targeturi si bonusuri motivante! Incepere imediata! : Angajam studenti part time si persoane full time ce vor sa fie livratori! Nu ai nici un sef pe cap , iti faci programul exact cum vrei, fiind foarte flexibil! Esti platit per comanda, o data pe saptamana pentru saptamana anterioara! Avem bonusuri de vreme rea , bonusuri cand sunt multe comenzi ! Ai nevoie de un mijloc de transport : bicicleta, scuter , masina ! Te asteptam la noi in echipa!

 • 1

  Angajam curieri-livratori GLOVO/BOLT/TAZZ

  Esti o persoana activa? Devino livrator ! Avem nevoie de persoane dornice de miscare care vor sa livreze mancare pentru Glovo, Bolt Food si Tazz by eMag! Salariu este motivant in functie de cat muncesti, esti platit la comanda saptamanal! Trebuie sa ai un mijloc de transport, bicicleta scuter masina sau trotineta! Muncesti exact cat doresti! Iti alegi orele in care esti disponibil! Diferite targeturi si bonusuri motivante! Incepere imediata! : Angajam studenti part time si persoane full time ce vor sa fie livratori! Nu ai nici un sef pe cap , iti faci programul exact cum vrei, fiind foarte flexibil! Esti platit per comanda, o data pe saptamana pentru saptamana anterioara! Avem bonusuri de vreme rea , bonusuri cand sunt multe comenzi ! Ai nevoie de un mijloc de transport : bicicleta, scuter , masina ! Te asteptam la noi in echipa!

 • 2

  Angajare Glovo/Tazz by Emag part time full time livratori/curieri

  Devino livrator Tazz by eMag / Glovo Descopera chiar acum avantajele unui loc de munca cu program flexibil ! Oferim transparenta, salariu atractiv si multe alte beneficii. Plata la saptamana Program flexibil. Cartea de munca este garantata! Pentru detalii rog mesaj in privat sau la telefon. 0769338724 Castiguri pana la 6.000 lei lunar ! Ai nevoie de un mijloc de transport propiu masina, scuter, bicicleta sau trotineta electrica ! Bucuresti Iasi Sibiu Constanta Brasov Suceava Cluj-Napoca Bacau Buzau

Salvează căutarea