Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori utilaje Timis Timisoara

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Recrutăm Tehnician CNC

  Suntem în căutarea unui tehnician CNC dedicat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre din producția de serie mică și unicate. Candidatul ideal va avea studii medii sau superioare tehnice în profilul mecanic, împreună cu o experiență solidă de minim 3 ani într-un post similar ca tehnician CNC sau CNC programator, cu focus pe freza cu 3 axe. Responsabilități: Programarea și setarea mașinilor CNC conform specificațiilor tehnice ale pieselor de prelucrat. Operațiuni de prelucrare cu precizie, menținând standarde ridicate de calitate. Interpretarea și aplicarea corectă a desenelor tehnice, toleranțelor și rugozităților. Utilizarea limbajului de programare FANUC pentru a asigura funcționarea optimă a mașinilor CNC. Monitorizarea și ajustarea procesului de prelucrare pentru a obține rezultatele dorite. Asigurarea respectării termenelor și a cerințelor de calitate. Cerințe: Studii medii sau superioare tehnice în profil mecanic. Experiență minimă de 3 ani într-un post similar ca tehnician CNC sau CNC programator, cu experiență în freza cu 3 axe. Experiență în producția de serie mică sau unicate. Cunoștințe solide de desen tehnic, toleranțe, rugozități și tehnologii de fabricație. Cunoștințe avansate de limbaj de programare FANUC. Beneficii: Salariu competitiv, corelat cu experiența (negociabil la fața locului). Tichete de masă (30 RON). Transport decontat. Bonus de Paște (600 RON) + Bonus de Crăciun (jumătate din salariu, NET). Zile de concediu 21 (cresc progresiv în funcție de vechimea în firmă). Program de lucru: Luni - Vineri, 06:50 - 15:20 (30 de minute pauză de masă), un singur schimb. Nu se fac ore suplimentare.

 • 1

  Angajez excavatorist

  Societate cu experienta in domeniul instalatiilor, angajam excavatorist Salariu incepand de la 4000 lei - 6.000 lei net, in functie de experienta in domeniu Programul de lucru este de la ora 08:00 pana la ora 17:00, de luni pana vineri. Orele suplimentare se platesc separat. Cerinte generale pentru ocuparea postului: - Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă - Asigurarea respectării normelor de securitate și a măsurilor de protecție a muncii în timpul activităților desfășurate. - Responsabilitate si respectarea cerintelor de executie - Spirit de observatie - Permis de conducere categoria B Constituie avantaj -Permisul de conducere categoria C Email- [email protected] Tel.

 • 9

  Sofer C+E CU experienta pe automacara

  Societate belgiana cauta un șofer profesionist cu experiență pe automacara. Doar soferi cu experienta pe automacara. Salariul 3000 net

 • 1

  Angajez mecanic utilaje

  SC BLACK ROADS SRL, angajeaza mecanic utilaje. Salariul negociabil in funcție de experienta si competente. Pentru mai multe detalii nu ezitati in a ne contacta.

 • 15

  Angajez operator pe buldoescavator

  Angajez deservent buldoexcavator ,miniincarcator , miniexcavator cu experienta

 • 6

  angajez operator utilaje de construcții

  Angajez operatori pentru utilaje de construcții din zona Timișoara

 • 2

  angajez operator mecanic deservent buldoexcavator

  angajez deservent buldoexcavator

 • 1

  Angajez om pt utilaj

  Angajez om să lucreze pe miniexcavator de 3 tone deservent în Remetea Mare

 • 5

  Căutăm colegi în Amenajari Peisagistice

  Persoane dinamice, pasionate de munca în natură, cu plante și verdeață. Executăm: sisteme de irigat, gazonăm, plantăm, întreținem spații verzi. Posibilă colaborare cu operator utilaje: miniexcavator, tractor japonez cu incarcator frontal, motocultor. Cerințe: permis conducere cat. B ; experiență în domeniu. Salariu negociat în funcție de aptitudini.

 • 2

  Angajam operator utilaje miniexcavator buldoexcavator bobcat

  Angajam operatori deserventi pentru miniexcavator buldoexcavator bobcat Caut 3 operatori pentru Timisoara Dumbravita pentru miniexcavatoare, buldoexcavator si miniincarcator frontal. Oameni inteligenti, faini, civilizati, cu experienta si cu atentie la detalii, pasionati de utilaje. Ne ocupam de amenajari peisagistice si vreau sa facem ,,arta,, . Salariu oferit intre 200 si 300 lei zi. Avem de lucru si vara si iarna... Despre utilaje si genul de lucrari gasiti detalii pe paginile noastre de pe facebook: Landscape Experts Defrisari - amenajari terenuri Timis Tel. Nu asiguram cazare si nici transport.

 • 2

  Angajam excavatorist, buldoexcavatorist

  Societate de constructii angajam excavatorist, buldoexcavatorist in zona de Vest, judetele Timis si Caras-Severin, in conditii favorabile, program de lucru de luni pana vineri, 8 ore zi, salariu atractiv, in functie de abilitati si competente profesionale. Pentru detalii va rugam sunati la tel. .

 • 10

  Angajam excavatorist

  Firma de constructii angajam excavatorist doar cu experienta in sapaturi , cote , taluzuri , demolari , etc si cu simtul raspunderii. Oferim salariu motivant , cazare in Timisoara si alte facilitati

 • 11

  angajare mecanic auto

  Societate comerciala angajeaza mecanic utilaj buldoexcavator CATERPILLAR nou. Se ofera salariu 4500 net, masina de serviciu. Mai multe detalii la telefon .

 • 19

  Angajam Operator CNC debitare cu laser

  Descrierea companiei: Firma specializata in confectii metalice, angajeaza urgent Operator CNC debitare cu laser (LWD , Bistronic) Cerinte: - Experienta cu masini de debitat laser ( repezinta un avantaj) - Cunostinte de baza a desenului tehnic - Seriozitate. Se ofera: - Salariu atractiv in functie de performante . - Tichete de masa in valoare 20 ron - Prima de transport; - Prima de prezenta; - Prima de vacanta si de sarbatori; - Al 13- lea salariu. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon intre orele 8:00 16:00 ;

 • 3

  Angajam tractorist rutierist(categoria C sau F)

  Angajam tractorist rutierist(permis categotia C sau F), posesor de permis categoria B, experienta Se asigura: - salariu atractiv, diurna, decont cheltuieli - contract de munca - echipament de lucru si protectie - cazare - masina de serviciu Se cere: - experienta, cunostinte minime de mecanica - seriozitate - disponibilitate la program prelungit Detalii la telefon sau la sediul firmei

 • 2

  Angajez deservent Buldoexcavator

  Deservent buldoexcavator in zona timisoara! oferim si cazare!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis

Localități

Timisoara
Salvează căutarea