Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Timis Timisoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 20

  Angajez muncitor necalificat pentru întreținere, curățenie + îngrijire spați verzi la o pensiune, va rugam contactati telefonic .

 • Societate de construcții, angajează muncitori calificați și necalificați în domeniului construcțiilor. Se cauta zidari, dulgheri, fierari , finisori , necalificați. Se oferă contract de munca, transport pt cei de pe raza județului Timiș, sau cazare asigurata de firma. Lucrările sunt în municipiul Timisoara și localitățile limitrofe. Salar în funcție de realizări, loc de munca permanent. Tel.

 • 24

  Societatea are sediu in Timisoara si angajeaza : sudori; instalatori ; lacatusi ; zidari ; dulgheri ; fierari-betonisti ; si muncitori necalificati Asigura cazare si un salariu atractiv

 • 14

  Firma de tapiterie angajeaza o muncitoare calificata/necalificata pentru prestarea activitatii de tapiter . Cerinte: persoana meticuloasa, responsabila, atitudine pozitiva, aptitudini de comunicare, munca in echipa,disponibilitate pentru eventuale ore suplimentare. Program de 8 ore , de la 7-15,30.

 • 2

  Angajam sudor electric si/sau autogen. Societatea activeaza in domeniul gazelor naturale de mai bine de 20 de ani. Angajam atat personal calificat cat si personal necalificat. Pentru cei intresati putem asigura calificarea la locul de munca. Angajare este cu norma intreaga si carte de munca. Salariul net cuprins intre 2.500 lei - 4.500 lei pentru programul munca efectiv de opt ore, la care se pot adauga diverse sporuri si stimulente. Dupa 12 luni de activitate neintrerupta, in cadrul societatii, se poate asigura scolarizare si obtinerea calitatii de sudor, autorizat ISCIR. Nivelul de salarizare initial se va stabili in urma unui test teoretic si a unor probe practice. Sediul societatii este in Timisoara, iar majoritatea lucrarilor se desfasoara in Timisoara si in judetul Timis. Exista ocazional si lucrari pentru care este necesita deplasarea in afara judetului, dar ponderea acestora este nesemnificativa. Societatea activeaza in special in domeniul gazelor naturale si a gazelor petroliere lichefiate. Pentru persoanele din alte localitati, care aplica pentru aceasta pozitie, se pot asigura conditii de cazare decente.

 • Închiriez nacele preț competitiv

 • Închiriez prd și nacele..la preț corect.. informații.la tl .

 • Die Elbmonteure-Service GmbH cauta, pentru santiere in Dortmund, Bremen si Kempen: Instalator sanitar-termic (Heizung/Sanit r/K lte Monteur) Disponibil incepand cu data 19.04.2021 Candidatul ideal: Permisul de conducere cat. B reprezinta avantaj Aveti experiență în domeniu (calificarea reprezintă un avantaj) Aveti cunostințe de limba germană la nivel începător La noi primiti: Contract de munca încheiat direct cu firma germană Diurnă Cazare contra cost Ore suplimentare plătite Asistență în limba romană Conform contractului beneficiati de: Asigurare medicală, asigurare socială Așteptăm cu nerăbdare CV-ul dvs. Ma puteti contacta de luni pana vineri de la 8:00 la 17:00. Paula Duta Tel.:

 • 2

  Pentru a intari echipa noastra suntem in cautare de personal pentru urmatoarea specializare: Instalator sanitar/termic Heizungsmonteur/Sanitarmonteur Se cauta sau se formeaza echipe de cate doua persoane. Daca aveti: Experiență în domeniu (calificarea reprezintă un avantaj) Cunostințe de limba germană la nivel conversational Permis de conducere cat. B Veniti in echipa noastra si veti beneficia de: Contract de munca nedeterminat, încheiat direct cu firma germană Diurnă Ore suplimentare plătite Asistență în limba romană Cazare contra cost Tot echipamentul de care aveti nevoie sa va desfasurati activitatea (scule, salopete ) Conform contractului beneficiati de: Asigurare medicală, asigurare socială Așteptăm cu nerăbdare CV-ul dvs. Pentru mai multe informatii, ma puteti contacta de luni pana vineri de la 8:00 la 17:00. Paula Duta Tel.: Die Elbmonteure Service GmbH sprijină companiile specializate, la nivel regional și în toată Germania, cu proiecte legate de echipamente tehnice de construcții. Activitatea noastră principală ca furnizor de servicii de personal și partener contractual de muncă este furnizarea profesională de servicii de asamblare în domeniul instalatiilor sanitare, încălzirii, refrigerării / aerului condiționat, ventilației, construcțiilor electrice și conductelor. Vă puteți aștepta la proiecte interesante, oportunități bune de dezvoltare și remunerație bazată pe performanță într-o companie dinamică, cu căi scurte de luare a deciziilor. Interesat? Aștept cu nerăbdare CV-ul dvs.

 • 1

  Candidatul ideal: Ai cunostințe de limba germană la nivel începător/conversațional Ai experiență în domeniu (calificarea reprezintă un avantaj) Permisul de conducere cat. B reprezintă un avantaj La noi primesti: Contract pe perioadă nedeterminată încheiat direct cu firma germană Diurnă Cazare contra cost Ore suplimentare plătite Asistență în limba romană Conform contractului beneficiezi de: Asigurare medicală, asigurare socială Așteptăm cu nerăbdare CV-ul dvs. Ma puteti contacta de luni pana vineri de la 8:00 la 17:00. Paula Duta

 • Angajam personal calificat și necalificat pentru lucrări de construcții și amenajări. Oferim pt calificați salarii cuprinse între 170 și 200 RON pe zi,iar pentru personalul necalificat salarii cuprinse între 120 și 150 RON cu plata în data de 10 și 25 ale fiecărei luni. Programul este de la 8.00 la 17.00.Oferim și cerem seriozitate. Tel

 • 1

  CAUT JOB PE EXCAVATOR ,BOBCHAT,MINIEXCAVATOR SAU SOFER CU CAT B IN TIMISOARA TEL.

 • Salveaza cautarea