Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Satu Mare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Descriere Acterim Franta angajeaza echipe de muncitori in constructii,industrie,agroalimentar Se ofera: - salarii incepand cu 12 -14 euro net pe ora/muncitori calficati dar și necalifcati - cazare, - utilitati platite de firma, - asigurare medicala(card Vital) - contract de munca francez - echipament de munca - salariul săptămânal Se cere: Putem plasa doar echipe de 2-3-4 persoane care detin autoturism(necesar in Franta pentru deplasare de la cazare la santier. Dacă nu aveți echipa va putem găsi noi colegi Se rambursează 250 de euro pentru primul drum Ro -Fr

 • SAM MILLS INTERNATIONAL angjeaza electrician intretinere si reparatii. Candidatul ideal: - Persoana cu experienta in confectionarea de panouri electrice de automatizare, cablare retele electrice ; Familiarizata cu componentele de automatizari moderne; - Se solicita: Punctualitate, seriozitate, capacitate de lucru in echipa ; - Experienta pe un post similar Descrierea jobului Principalele atributii ale postului: - intretinere preventiva si predictiva utilaje, tablouri electrice, automatizari; - citire scheme electrice ; - PLC automatizari , scheme logice, - motoare electrice ( forta si comanda) ; - automatizari industriale; - scheme electrice.

 • 1

  Responsabilitati: proiectare si suport tehnic in domeniul actionarilor hidraulice/pneumatice; proiectare echipamentelor mecanice conexe cu instalatiile hidraulice; calcularea si dimensionarea actionarilor hidraulice/pneumatice; proiectare si suport tehnic in domeniul blocurilor hidraulice; calcul (dimensionare), analiza si oferirea de solutii diverselor echipe de proiectare, angrenate in activitati de proiectare Cerinte: studii superioare tehnice; cunostinte temeinice de hidraulica si inginerie mecanica; cunostinte de proiectare si cunoasterea unui program de proiectare (avantaj); abilitati bune de comunicare; capacitate de lucru in echipa; disponibilitate si perseverenta in acumulare de cunostinte noi intr-un domeniu dinamic;

 • 6

  angajam inginer si muncitori in Construcții. se cauta personal care a mai lucrat în domeniu, cu experiență.

 • Societatea Danitiodar Construcții SRL anunta vacantarea a 20 de posturi de muncitori necalificati in constructii - Cod COR cu urmatoarele conditii de munca: 1. Locul de muncă: Drăgușeni, județul Satu Mare 2. Functia ocupată: muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet 3. Cod COR: 931301 4. Atributiile postului sunt prezentate in fisa postului 5. Durata contractului: Nedeterminată 6. Durata concediul de odihna: 20 de zile 7. Salariul de baza brut: 3000 RON platit o data pe luna 8. Conditiile de munca: Normale, 8 ore/zi 9. Perioada de preaviz: in cazul concedierii durata preavizului va fi de 20 zile lucratoare 10. Perioada de probă: 90 de zile

 • Angajam instalatori si ingineri instalatori pentru munca in mun Satu Mare și împrejurimi. oferim pachete salariale atractive și alte beneficii.

 • 5

  Angajez dulgheri, fierari betonisti, zidari, finisori, pentru lucru in judetul Satu Mare. Platim intre 120 si 250 de lei la zi, cu angajare. oferim și alte beneficii cum ar fi transport la locul de munca, plata orelor suplimentare, etc. Pentru detalii, sunati la numărul de contact.

 • 1

  Angajăm inginer electrician pentru șantiere în municipiul Satu Mare și împrejurimile acestuia . oferim salarii între 4000 și 6000 RON net la care se adaugă și alte beneficii. Angajam și debutanți. Vă rugăm să sunați la numărul din anunț pentru detalii.

 • 3

  Angajam electricieni, respectiv muncitori calificați si necalificati in constructii pentru montaj de panouri foto-voltaice. Oferim pachete salariale atractive, transport la locul de munca, etc. Lucrările se fac pe raza județului Satu Mare.

 • 3

  Angajam muncitori in constructii pentru santiere in mun. Satu Mare si imprejurimi. Cautam zidari, dulgheri, fierari-beronisti, finisori, etc. Platim intre 120 si 250 de lei pe zi la muncitori calificati cu angajare. Depinde de muncitor. Oferim si alte avantaje, cum ar fi: transport la lucru, diurna, plata orelor suplimentare(in caz de nevoie).

 • 1

  Căutăm angajați în domeniul construcțiilor metalice - în special asamblarea rafturi industriale pentru paleti. Se oferă salariu net 1400 de euro + cazare + transport din Satu Mare în Austria. Cazarea este în localitatea Baden în Austria. Daca nu aveți frica de înălțime și sunteți în stare fizica bună va rugam sa ne contactați. 0 0 4 3 6 6 4 2 4 7 8 7 8 8 Persoana de contact este Gheorghe Pop de la firma G-Metallic Metallbau GmbH

 • Electrician mă ocup de tablouri de la A laZ Schimbat tablou Linie noua tablou pentr-u un foișor sau anumite prize de care ați avea nevoie... Verificat daca cumva aveți probleme cu circuitele... Mă deplasez cu mașina personală ..

 • Angajam muncitori in constructii (calificati si necalificat) pt santiere din orasul Satu Mare. Oferim contract de munca , salar de la 3500lei/luna ,depinde de performante.

 • 6

  VG Topostruct SRL societate comercială din domeniul cadastrului si topografiei, cu sediul în municipiul Satu Mare, angajează o persoana pe postul de topograf. Responsabilitati: - efectuarea de masuratori topografice - descarcarea procesarea si interpretarea datelor - intocmirea planurilor de situatie, profile transversale, longitudicanle etc. - intocmire documentatii cadastrale. Cerinte: - cunostinte in operarea statiei totale si GPS. - cunostinte de operare a calculatorului (in special programe CAD) - experienta: tanar absolvent / experienta minima Salar motivant in functie de cunostinte. Informații suplimentare la telefon sau email:

 • 3

  VG Topostruct SRL angajeaza arhitect cu sau fara drept de semnatura Tip job: Part time / Full time. Responsabilitati: - intocmirea proiectelor de constructii in diferite faze SF/DALI DTAC PT+DE - intocmire antemasuratori si liste de cantitati - intocmire documentatii pentru obtinerea avizelor - intocmire caiete de sarcini. Cerinte: - studii de specialitate absolvite in domeniu. - cunostinte de operare programe CAD (Cunostinte Allplan reprezinta un avantaj) - experienta: proaspat absolvent / entry level Salar motivant in functie de cunostinte, posibilitate de munca la domiciliu. Informații suplimentare la telefon

 • 1

  Firma cu vechime angajeaza muncitori in constructii! In cazul in care esti in cautarea unui loc de munca, sigur si bine platit, nu ezita sa suni si sa ceri detalii complete, la numarul de telefon ! - Salariu pe masura; - Masa calda zilnic; - Calificat/ Necalificat; - Activitate, sape mecanizate; - Scule profesionale; - Cerem si oferim seriozitate; Publ

 • 8

  Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea si Brasov angajeaza fierari, dulgheri din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Salarii intre 22 si 30 lei/ora net. Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon

 • Societate comerciala de construcții civile angajam inginer/devizier pentru partea de intocmire oferte financiare, intocmire grafice. Cunoașterea unui program de devize este obligatorie.

 • 3

  Angajăm electrician pentru lucrări de construcții în municipiul Satu Mare și împrejurimile acestuia. Oferim pachet salarial atractiv pornind de la 3500 RON net putând ajunge chiar și la 6000 RON în anumite condiții. Pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numărul din anunț.

 • 1

  Angajăm muncitori în construcții pentru șantiere in mun. Carei, Satu Mare. oferim pachete salariale atractive, suntem cea mai mare firma din domeniu cu sediul în Carei.

 • Salveaza cautarea