Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplari si montatori mobilier Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam tamplari cu experienta pentru productie si montaj mobilier personalizat pentru spatii rezidentiale si comerciale. Cerinte: - Experienta in prelucrarea de PAL, MDF, HPL, materiale compozite - Intelegere planuri tehnice pentru executie mobilier si montaj conform acestora - Carnet de conducere B constituie avantaj si nu este obligatoriu - Disponibilitate deplasari Oferim: - pachet salarial competitiv - salariu platit la ora - bonusuri la lucrari - mediu de lucru placut - colegi harnici si cu atitudine pozitiva Hala de productie este localizata in zona Dedeman Cu multumiri!

 • 4

  Detin atelier mare pentru productie mobila din lemn maisv si mobila pal. Caut asociat-meserias pentru a mari productia. Castiguri foarte bune - nelimitate. Asiguram si locuita daca este nevoie. Tel 0744592975.

 • Pozitie : Tamplar /Dulgher Tara: Olanda Locatie : Almere Pozitii disponibile: 2 Locul de munca: Constructii Salariul : 440 -460 Euro Net pe saptamana plus ore suplimentare Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: 6 luni Se lucreaza in medie 40 de ore pe saptamana, Plata salariului saptamanala, Asigurari sociale, Asigurari medicale, Se ofera masina de serviciu, Se asigura uniforma si scule de lucru, Cazare : asigurata de angajator, singur in camera,acces bucatarie, Costul transportului este suportat de candidat si rambursat de angajator, Transportul si concediul sunt platite saptamanal, Conditii de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza sau germana Experienta in domeniu Permis categoria B, Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca. Email: office@bacltd.ro, info@bacltd.ro, work@bacltd.ro Website:

 • Pentru un proiect din zona Bayern, Germania, MeisterJob recrutează 3 MONTATORI FERESTRE vorbitori de limba germană (nivel începător) și minim 3 ani experiență, cu angajare la firma germană Condiții de salarizare și alte beneficii: • salarizare: 2300 EUR net/168 ore lucrate • cazare asigurată de firmă, plătită de angajat • contract de muncă legal încheiat în Germania • contribuțiile pentru asigurare medicală, asigurare socială achitate de către firmă • suport pe durata angajării în limba română din partea consultanților MeisterJob • consiliere de carieră Cerințele postului: • nivel conversațional al limbii germane • experiență pe același post sau un post similar Aplică cu CV la următoarea adresă de E-mail: sau sună, de luni până vineri, între 09 și 17 la numărul de telefon: 0040 771 454 060 sau 0040 770 993 903 Suntem o agenție de recrutare formată din specialiști cu experiență în plasarea de personal în străinătate. Oferim consultanță și sfaturi prețioase pentru alegerea unui job mai bun. Punem la dispoziție informații transparente despre partenerii noștri și despre angajator, înainte de a semna contractul. Activitatea MeisterJob se desfășoară conform legii și este verificată constant de autoritățile statului. Ne propunem să devenim cei mai buni furnizori de locuri de muncă în străinătate! Suntem nerăbdători să ne cunoaștem!

 • 4

  Business Activ Consult www.bacltd.ro Poziție : Tamplar PVC Tara : Republica Irlanda Locație: Co. Louth,o ora distanta de Dublin Poziții disponibile: 2 Locul de munca:Constructii Salariu BRUT : 18.93 Euro Brut pe ora Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata Se lucreaza in medie 50 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurata de angajator Costul transportului este suportat de angajator Ore suplimentare platite Concediu plătit, Condiții de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit Experienta Ce trebuie sa faceți ??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • 3

  Angajez tâmplari cu și fără experiență în atelier de tâmplărie Pal și MDF in Cluj-Napoca.Detalii la tel 0743822300.Adrian

 • Vand masina de aplicat cant pe suprafete curbe VITAP BC91A.

 • 3

  Cautam muncitor calificat in domeniul mobilierului (pentru atelierul de tamplarie si montaj), salariu motivant. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul la sau puteti sa sunati Tel. 0747488690 / 0774052463.

 • 1

  Gap-Personnel angajeaza tapiteri cu experienta in capsat, pus arcuri si burete de mobilier. Nu se cere limba engleza. Detalii: Se lucreaza in echipe si individual, mediu de lucru curat. Posibilitate de ore suplimentare. OFERIM: • SALARIZARE Intre £400-£650/saptamana in functie de numarul de ore lucrate • Oportunitati de avansare • Contract permanent dupa primele 6 luni Oferim si: -Asistenta pentru transport din Romania si din Marea Britanie -Asistenta in gasirea unel locuinte in apropiere de fabrica (0.5-3 mile distanta) -Contract de munca legal -Ajutor in deschiderea contului bancar -Programare si asistenta National Insurance Number Cerințe: Experienta minim un an Gap Personnel Group se află in top 3 agenţii de recrutare industriale independente din Marea Britanie, existand pe piaţa britanică de peste 20 de ani. Din 1997 a castigat numeroase premii prestigioase care au contribuit la procesul de angajarea a peste 8000 de candidati anual in toată Marea Britanie. De asemenea , oferă locuri de muncă în cele mai mari şi mai înfloritoare sectoare de ocupare a forţei de muncă. In aceasi timp, dispune de peste 260 de recrutori dedicati. Suntem o agenție de recrutare de renume si cu experiență. Mii de angajați și angajatori au încredere în noi. Suntem profesioniști și solizi. Pentru noi lucrează cei mai buni specialiști în resurse umane. Au calificare înaltă și sunt amabili cu candidații. Vă răspund la toate întrebările. Activăm în multe orașe din Marea Britanie. Oferim locuri de muncă într-o variată gamă de industrii, garantand locuri de muncă stabile si câștiguri ridicate. Candidații care caută locuri de muncă în străinătate au încredere în noi.Pentru noi este important să oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Pe lângă operarea propriului nostru proces riguros, investim o mulțime de timp și resurse pentru a ne asigura că respectăm standardele cerute. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din industriile respective. Pentru noi, aceasta înseamnă a opera profesional și etic. Pentru dumneavoastră, înseamnă relaxare și siguranță. Putem confirma acest lucru prin prezentarea Acreditărilor și Premiilor noastre. GDPR Prin aplicarea pentru locul de munca enuntat mai sus si furnizarea datelor dumneavoastra personale, sunteti de acord cu procesarea datelor dumneavoastra in scopul angajarii sub politica noastra de confidentialitate si va exprimati in mod expres si neechivoc acordul privind libera circulatie a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Prezentul consimtamant GDPR este valabil pe intreaga perioada de recrutare, selectie si angajare. Pentru orice informatii legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, precum si pentru exercitarea drepturilor exercitate mai sus, va puteti adresa noua, la numerele de telefon enuntate mai sus. Mobil: +40 770 730 119; 0771 442 976

 • ANGAJEZ TAMPLAR CU EXPERIENTA IN DOMENIU , SALARII ATRACTIVE TAMAS KRISZTINA 0744 427539

 • SC ART DECOR CONCEPT DESIGN SRL angajeaza TAMPLAR - productie mobilier pal melaminat TAMPLAR - debitare pal melaminat telefon 0740099297

 • 6

  Angajam tamplari si vopsitori pentru productie usi si ferestre din lemn, cu sau fara experienta in domeniu, conditii foarte bune de lucru, program de 8 ore, salar foarte atractiv ,asiguram transport.Permis de conducere categoria B constituie avantaj.Informatii la tel. 0744565314, 0264435187, SC Generic Prodimpex SRL, Str.C.Coposu, Nr.85, Cluj-Napoca, Jud.Cluj.

 • 2

  Cautam montator mobilier cu EXPERIENTA, detinator de permis categoria B, salariu motivant. Atelierul de tamplarie si montaj se afla in Cluj Napoca, str. Dambovitei, nr. 75 (in incinta Expo Transilvania) Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul la sau puteti sa sunati Tel. 0747488690.

 • Cautam tamplar cu EXPERIENTA, detinator de permis categoria B, salariu motivant. Atelierul de tamplarie si montaj se afla in Cluj Napoca, str. Dambovitei, nr. 75 (in incinta Expo Transilvania) Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul la sau puteti sa sunati Tel. 0747488690.

 • 1

  SC TERMINUS PROD SRL , cu sediul in Floresti angajeaza tamplari cu experienta in executarea elementelor din lemn masiv .

 • 2

  SC TERMINUS PROD SRL cu sediul in Floresti , producator de mobilier angajeaza MUNCITOR TAMPLAR executie mobilier PAL / MDF SI VOPSITOR cu experienta in domeniu .

 • 1

  Angajam tamplari cu experienta pentru productia de mobilier din pal si mdf. Atelierul e in Floresti, str. Cetatii: -Prelucreaza materialele specifice fiecarei lucrari; -Premonteaza piesele si accesoriile aferente; -Monteaza in atelier/locatia clientului produsul final. Se cere : -Abilitati in prelucrarea materialelor presate(MDF, pal); -Persoana responsabila si implicata; -Cunostiinte de operare a utilajelor specifice industriei lemnului; -Capabil sa citeasca un desen tehnic; -Familiarizat cu feronerie si sisteme actuale. Se ofera: - program zilnic 8 ore pe baza contractului de munca - pachet salarial motivant in functie de eficienta individuala - ore suplimentare (cand e cazul) platite sau compensate prin zile libere. - decontare transport la locul de munca

 • 1

  Angajam proiectant mobilier cu experienta in proiectare, productie mobilier, calcul si optimizare materiale. Capabil sa duca proiectele la bun sfarsit si sa le gestioneze, ordonat, meticulos. Cunostinte despre efectuarea unui necesar de materie prima, materiale componente mobilierului, producerea mobilierului. Realizarea schitelor de montaj Cunostinte minime de lucru Microsoft Word si Microsoft Excel. Salariu motivant.

 • Responsabil cu calitatea lucrarii de montare, asamblare a profilelor de aluminiu si geam termopan. Atributii: - asamblare si montare tamplarie PVC - executare lucrari de reparatii la toate acestea; - raspunde la toate solicitarile venite din partea conducerii pentru indeplinirea unor sarcini conforme fisei postului; - manuiete si utilizeaza materiale si echipamente pe care le are in primire pentru a evita avarierea, distrugerea sau pierderea lor; Competente personale: - seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva -spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de comunicare etc.

 • 2

  angajări muncitor în construcții domeniu dulgherie acoperiș tinichigerie acoperișuri cu permis de conducere categoria B dorim seriozitate Pentru mai multe detalii puteți să ne sunați

 • Salveaza cautarea