Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplari si montatori mobilier

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Atelier de mobilă din Petroșani face angajări. Căutăm persoane dornice sa lucreze in domeniul productiei de mobilier : -asamblarea carcaselor , -montarea feroneriei -montaj la domiciliu si -debitare pal Program 8-17 cu pauza de masă. Salariul este negociat în funcție de experiență. Pentru detalii și informații: Tel: 0722347032 0763427515

 • Firma de mobila executa la comanda orice tip de mobilier din lemn,pal ,mdf vopsit ,reconditionari,tapiterii.preturi avantajoase.tel 0771667638,0761249660

 • Angajez muncitor Permis auto Domiciliul timisoara 0733918582

 • Firma de reparatii si montaj tamplarie PVC angajeaza montatori Tamplarie PVC cu experienta in domeniu. Program 8h/zi. Salariu 2500-3200 lei. Detalii la telefon 0752 227924.

 • 1

  Angajam montator mobilier din PAL. CV-urile se depun la sediul magazinului Staer, in incinta complexului comercial Alfa, strada Ardealului nr. 70.

 • 3

  Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza, in conditii avantajoase, tamplari universali, PVC si aluminiu si montatori tamplarie Cerinte: - experienta in domeniu - seriozitate - disponibilitate pentru lucru in echipa Se ofera: - Avantaje fiscale - scutire de impozit, etc. DOMENIUL CONSTRUCTIILOR - salariu atractiv - contract de munca - bonuri de masa - posibilitate de promovare Pentru detalii telefonCV -urile se trimit pe nr. de faxsau pe adresa de mail

 • 18

  PROGRAM NORMAL - 8 ore Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza, in conditii avantajoase, tamplari, sofer-montator de tamplarie, lacatusi, frezori, operatori CNC pentru activitatea de productie (Tamplarie PVC si aluminiu; geam termopan). Cerinte: - seriozitate - disponibilitate pentru lucru in echipa - rezistenta la efort fizic - interes pentru perfectionare si policalificare Se ofera: - Avantaje fiscale (scutire de impozit, etc.) - DOMENIUL CONSTRUCTIILOR - salariu atractiv - contract de munca - bonuri de masa - conditii de munca avantajoase Pentru detalii telefon 0722-344924, CV -urile se trimit pe adresa de email

 • Firma din Bucuresti, sect.2, producatoare de mobilier la comanda din PAL si MDF, angajeaza urgent operator masina cant cu experienta. Oferim salariu motivant si bonusuri de performanta.

 • Firma din Bucuresti, sect.2, producatoare de mobilier la comanda din PAL si MDF, angajeaza urgent tamplar cu experienta in producerea pieselor de mobilier cat si asamblarea accesoriilor. Oferim salariu motivant si bonusuri de performanta.

 • Tamplar Mobila Experienta de 12 ani de zile Montez mobilier kika ikea dedeman si diferite tipuri de mobiler cumparate din diferite magazine Ofer si transport la cerere inclusiv manipulat incarcat descarcat mobiler pina la locatia clientului INCLUSIV IN AFARA BUCURESTIULUI Preturi rezonabile si negociabile in functie de mobila respectiva Repar mobilier , schimb balamale modificat mobiler dormitor , dulapuri birouri si diferite tipuri de mobila dupa o evaluare la fata locului pentru a va da un pret corect .Montaj bucatarii inclusiv decupat de plita, ghiuveta gaura hota in mobilier Mutari mobilier de la o locatia la alta de la a la z Pt detalii contactati-ne la nr de tel SITE WEB www.transport-marfa-mobila.ro

 • Vand masina de aplicat cant pe suprafete curbe VITAP BC91A.

 • In domeniul PRODUCTIE MOBILIER - SALARIU MOTIVANT, TICHETE DE MASA, TREANSPORT GRATUIT, CALIFICARE LA LOCUL DE MUNCA.

 • 1

  S.C. Classfurn Romania. S.R.L angajeaza PERSONAL IN PRODUCTIE! Experienta nu este necesara; Ce oferim? -Salariu avantajos si majorarea salariului dupa perioada de acomodare; -Tichete de masa; -Analize gratuite la angajare; -Echipament de lucru; -Al 13-lea salariu; -Transport asigurat si gratuit; -Prima de Craciun; -Plata orelor suplimentare si sporuri de noapte; -Munca intr-o echipa dinamica si unita; -Posibilitatea de a lua o masa calda. Compania noastra este un actor important in productia de game diverse de mobilier precum: canapele, scaune, mese, mobilier living si dormitoare. Daca cele mai sus mentionate, ti-au trezit interesul, ne poti contacta la numarul: 0740 208 240 pentru a-ti oferi mai multe informatii!

 • 1

  Angajam muncitori calificati si necalificati pentru atelier tamplarie pvc. Se asigura calificare la locul de munca Salariu negociabil in functie de experienta si implicarea la locul de munca. Disponibil la program prelungit si deplasari cand este cazul Indemanare, seriozitate, atentie la detalii, dornic de munca , amabilitate Atelierul se afla in Voluntari, Ilfov Se ofera: -pachet salarial atractiv, salariu motivant in functie de cunostinte si performante -mediu de lucru placut Daca esti interesat , dorim sa te cunoastem! Contacteaza-ne telefonic, trimite CV-ul tau.

 • Societatea comerciala ROMERCATO PRODIMPEX cu sediu social in Regin, jud. Mures, infiintata in anul 1996, are ca principal obiect de activitate fabricarea mobilei din lemn masiv, MDF si PAL furniruit, pentru copii si tineret. Candidatul ideal -Absolvent studii superioare – dе preferat in domeniul tehnic/economic; -Experienta dе lucru dе cel putin doi ani pe o pozitie similara; -Cunostinte limba engleza – cel putin nivel mediu; -Abilitati dezvoltate dе utilizare a calculatorului, cunostinte dе lucru in Excel; -Persoana dinamica, flexibila, cu abilitati dezvoltate dе organizare, negociere si coordonare. Descrierea jobului -Planifica si coordoneaza аctivitatеa oamenilor din subordine in vederеa rеаlizаrii productiеi planificate, in conformitаtе cu obiеctivelе, programul si standardеlе de calitate ale firmei; -Planifica ordinea comenzilor in productie urmarind folosirea cat mai eficienta a capacitatii de productie; -Urmareste folosirea cat mai eficienta a materiei prime; -Stabileste ordinea de intrare in productie a comenzilor in functie de stocurile de materiale, procesele de productie si capacitatea de productie pentru a asigura realizarea indicatorilor cantitativi si calitativi existenti; -Asigura reglarea si intretinerea utilajelor conform nevoilor (in caz de defectiune comanda reparatia rapida a utilajelor si repunerea lor in functiune); -Urmareste cheltuielile de productie (materii prime si cerneala, cheltuielile indirecte de productie si taxele acestora); -Analizeaza previziunile de comenzi, luand deciziile necesare; -Efectueaza calculele si analizeaza neincadrarile, luand masuri care sa imbunatateasca productivitatea si sa scada rebuturile/neincadrarile; -Analizeaza motivele nerespectarii termenelor, luand masurile necesare pentru rezolvarea lor; -Asigura formarea continua a angajatilor din productie, cresterea eficientei, productivitatii, calitatii produselor; -Organizeaza si participa la sedintele de productie zilnice. Cei interesați și care îndeplinesc condițiile, să ne contacteze la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numerele de telefon 0265 512 845 / 0744 592 305 / 0742 351 561, între orele 10:00 – 16:00. Ne puteti contacta si pe adresa de email:

 • 2

  Angajez montatori tamplarie aluminiu/ pvc

 • 8

  Caut muncitori in atelier de mobilier , calificati sau necalificati. Experienta constituie un plus. Atelierul se afla in orasul Buzau.

 • 2

  Societate comerciala cu punct de lucru in Bucuresti, Berceni, sector 4, angajeaza,personal calificat/necalificat pentru productie tamplarie PVC si aluminiu.

 • Firma tamplarie pvc Slatina Olt angajeaza confectioner tamplarie Pvc.Rog seriozitate!

 • 8

  Firma cu 14 ani experienta in domeniu angajeaza montatori tamplarie pvc, aluminiu usi, salariu 3500 lei, permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj;

 • Salveaza cautarea