Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Tamplari si montatori mobilier

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • angajam tamplari sau lucratori utilaje lemn masiv pot fi pensionari sector 6 Militari site baldakke

  ROG NUMAI CONTACT zero sapte 44327391 Producator in industria lemnului angajeaza tamplari in lemn masiv si lucratori pe utilaje :circulare,masini de grosime,slefuitori,montatori. Detinem stocuri importante de cherestele uscate de STEJAR FRASIN CIRES PALTIN TEI ARIN PLOP. Avem deja tamplari si lucratori angajati dar dorim marirea echipei de lucru. Pot fi si pensionari tamplari sau muncitori cu calificari in meserii apropiate Salariui se stabileste dupa interviu

 • 8

  Gestionar - Depozit Casa Rusu - Oradea

  Candidatul Ideal - Cel putin studii medii absolvite; - Bune cunostinte de contabilitate primara si de legislatie gestiune stocuri; - Preferabil 2 ani de experienta intr-un post similar; - Abilitati de operare PC (MS Office), cunoasterea soft-ului WinMentor constituie un avantaj; - Excelent spirit organizatoric, atentie concentrata si distributiva; Descrierea jobului - Coordoneaza activitatea economica si administrativa a depozitului de marfuri, respectand procedurile agreate de firma; - Asigura gestiunea fizica a stocului de marfa; - Introduce marfa in stoc pe baza documentelor de intrare; - Asigura miscarea stocurilor; - Efectueaza inventarele periodice si anuale; - Raspunde pentru orice lipsuri de produse si sau bani (daca este cazul) din gestiunea sa. Descrierea companiei Povestea Casa Rusu a început în toamna anului 1994, când am făcut primii pași în domeniul mobilierului autohton, ca retailer. În urmă cu peste 20 de ani, am dat startul producției de serie, iar de atunci până în prezent, am reușit prin muncă și pasiune să devenim unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și tapițerii din țară. Casa Rusu deține cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, cu o capacitate foarte mare de producție și cu un rezultat excelent la nivel național. În cifre, asta înseamnă 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară, deținând astfel locul 1, cu o cotă de piață de 33 %. Din dorinta de a fi cât mai aproape de oameni, Casa Rusu a început în vara anului 2009 construirea rețelei naționale de magazine, așa că astăzi ne stau mărturie dedicației și muncii noastre, cele 20 de magazine din intreaga țară. Casa Rusu isi propune sa se perfecționeze și rămână conectat cu societatea în plină dezvoltare dar și cu nevoile tot mai diverse ale oamenilor. Prin urmare, propunem constant atât colecții noi de mobilier și stiluri de amenajare, cât și piese de mobilier ușor de asamblat de către client, versatile, direct la cutie, prin inaugurarea a două magazine Istock în țară, cu un nou concept de mobilier grab n go. La Casa Rusu dezvoltăm tehnologia deja existentă și creștem capacitatea de producție prin compania noastră de producție Rus-Savitar, așa încât să reușim să fim prima alegere a clienților când vine vorba de mobilier și tapițerie de calitate, disponibile în variante, nuanțe și dimensiuni diferite. De-a lungul anilor, ne-am consacrat prin brandul Casa Rusu: Mobilă din respect pentru tine! Echipa Casa Rusu numără 1000 de angajați si ne mândrim cu finalizarea a nu mai puțin de 5 000 de seturi de mobilier tapițat într-o singură lună. Te așteptăm să faci parte din echipa Casa Rusu! Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.casarusu.ro

 • Montator tamplarie PVC

  Societate comerciala angajam montator tamplarie PVC,salariu motivant,experienta constituie un avantaj.Acceptam si colaborari part-time.Relatii la telefon si mail

 • caut tâmplar mobila in pal (doar in Gorj)

  Angajez tâmplar in pal melaminat.Angajez tâmplar in pal melaminat.Angajez tâmplar in pal melaminat Nr telefon

 • 7

  Montatori sticla termopan, tamplarie/pereti cortina

  Societate din Belgia caută montatori cu experiență pentru montaj sticla, tâmplărie de aluminiu si PVC, montaj sticla, atelier balustrade de aluminiu, montaj balustrade de aluminiu. sau WhatsAap

 • 6

  Montatori tamplarie alu/pvc, pereti cortina in Belgia

  Societatea noastra cauta colaboratori cu experienta in domeniul tamplariei de exterior, montaj tamplarie aluminiu si PVC, balustrade de aluminiu, atelier confectionat balustrade, montaj sticla.. Venituri motivante intr-o echipa de profesionisti. Pentru relatii 0032485588121

 • 6

  Angajez tamplar in Sibiu cu sau fără axperienta

  SRL ANGAJEAZĂ IN CISNADIE TAMPLAR CU SAU FĂRĂ EXPERIENȚA SAU NECALIFICAT IN PRODUCȚIA DE MOBILA LA COMANDA DIN PAL SE OFERĂ :PROGRAM DE LUCRU DE 8 ORE ȘI UN SALAR INIȚIAL DE 2700 RON PT UN NECALIFICAT ȘI 3600 RON PT O PERSOANA CU EXPERIENȚA CONTACT LA NR.

 • 7

  montator jaluzele

  Firma termopane angajeaza montator jaluzele si tamplarie, cu experienta in domeniu. Salariu de la 3000 lei, contract full time. Pentru mai multe detalii: 0766438058.

 • 3

  Tehnician Junior (Montaj Mobila Ikea Timisoara Arad)

  Important: Asteptam cv-ul sau detalii despre experienta profesionala la mesaj, aici pe site, sau pe Whatsapp, la nr. de Tel afisat pe site. Revenim noi la cei care corespund cu detalii. Succes! Compania are în portofoliu cei mai renumiti retaileri de mobila. Realizeaza proiecte de amenajari interioare, instalare mobila pentru clienti final si spatii comerciale. Se implica si in lucrari externe optionale, platite motivant, pentru magazinele Ikea. Cautam persoane tinere din Arad sau Timisoara îndemanatice si cu simt practic sau tehnicieni cu putina experienta, dornici sa facă o reconversie profesionala. Se vor face trainiguri la începutul activității. Pentru cei care performeaza, exista posibilitatea ca după primele luni de adaptare sa participe Optional si la lucrări externe, de amenajări showroom-urile de mobila și magazine Ikea. Cerinte: Cautam persoane tinere, atente la detalii, indemanatice, cu simt practic sau persoane cu putina experienta in activitati tehnice; Experienta intr-un domeniu conex, tehnic (finisaje interioare, lacatuserie, service etc) constituie avantaj; Se ofera traininguri pentru cei juniori sau pentru cei tehnici, care doresc o reconversie profesionala pe acest domeniu; Carnetul auto categoria B- reprezinta avantaj. Responsabilitati:
 Lucrarile se realizeaza in Arad si Timisoara + limitrof pe teren la clientul final; Se iau masuratori pe teren, se lucreaza in echipa, cu sculele de mana si cu logistica firmei; Se monteaja bucatarii Ikea la clientul final; Posibilitatea de a te implica pe parcurs, optional, si in lucrari externe, platite motivant. Oferta:
 Salariu de baza 3150 lei net + ore suplimentare platite; Prohram L-V 8h zi; Contract de munca stabil, transport si logistica necesara. Castigurile la lucrarile externe 1400-1500 euro net luna.

 • 5

  Tehnician Junior - Montaj Bucatarii Ikea (lucrari locale / externe)

  Important: Asteptam cv-ul sau detalii despre experienta profesionala la mesaj, aici pe site, sau pe Whatsapp, la nr. de Tel afisat pe site. Revenim noi la cei care corespund cu detalii. Succes! Compania are în portofoliu cei mai renumiti retaileri de mobila. Realizeaza proiecte de amenajari interioare, instalare mobila pentru clienti final si spatii comerciale. Se implica si in lucrari externe optionale, platite motivant, pentru magazinele Ikea. Cautam persoane tinere îndemanatice si cu simt practic sau tehnicieni cu putina experienta, dornici sa facă o reconversie profesionala. Se vor face trainiguri la începutul activității. Pentru cei care performeaza, exista posibilitatea ca după primele luni de adaptare sa participe Optional si la lucrări externe, de amenajări showroom-urile de mobila și magazine Ikea. Cerinte: Cautam persoane tinere atente la detalii, indemanatice, cu simt practic si putina experienta in activitati similare; Experienta intr-un domeniu conex, tehnic (finisaje interioare, lacatuserie, service etc) constituie avantaj; Se ofera traininguri pentru cei juniori sau pentru cei tehnici, care doresc o reconversie profesionala pe acest domeniu; Carnetul auto categoria B- reprezinta avantaj. Responsabilitati:
 Se iau masuratori pe teren, se lucreaza in echipa, cu sculele de mana si cu logistica firmei; Se monteaja bucatarii Ikea la clientul final; Lucrarile se realizeaza in Bucuresti si limitrof pe teren la clientul final; Posibilitatea de a te implica pe parcurs, optional, si in lucrari externe, platite motivant. Oferta:
 Salariu de baza 3150 lei net + ore suplimentare platite; Prohram L-V 8h/zi; Contract de munca stabil, transport si logistica necesara. Castigurile la lucrarile externe 1400-1500 euro net/luna.

 • 18

  Tamplar cu sau fara experienta

  Angajez tamplar cu experienta Programul de lucru este de Luni - Vineri 08-17 (pauza de masa 30 min +2 pauze tehnice de 15 min ) Salariul cuprins intre 3500 - 4300 lei in functie de experienta si ore lucrate. Se asigura contract pe perioada nedeterminata si carte de munca. La cerere, se poate asigura cazare pentru cei care nu sunt din localitate.

 • 1

  Angajam Tamplar

  Producator de usi si scari lemn angajam TAMPLAR UNIVERSAL Durata:Nedeterminata Tip job:Full time Program de lucru:8 ore Salariu:Motivant in functie de relizari Se solicita experienta.

 • Angajam Montator usi lemn

  Societate comerciala angajam montator pentru usi din lemn. Se solicita experienta.

 • 6

  Montator mobila in Germania

  DESCRIERE Firma Florea Dienstleistung, cu sediul in Unterensigen, langa Stuttgart angajează persoane pentru functia de Montator mobila si Montator Bucatarii Pentru postul de Montator mobila, este obligatoriu cunoastrerea limbii germane si obligatoriu carnet de conducere.Se lucreaza in parteneriat cu firma germana Möbel Rieger,si este necesar experienta in domeniul bucătăriilor. La angajare se va da proba de lucru. Responsabilitati pentru postul de Montator mobila: Încărcarea vehiculului Asamblarea profesională a mobilierului la client Returul la depozit a materialului de ambalare / eliminarea Cu munca dvs. vă asigurați că clienții noștri sunt complet mulțumiți după asamblarea mobilierului și că sunt distribuite referințe pozitive Cerinte pentru postul de Montator mobila: Aveți abilități manuale Aveți un mod de lucru fiabil și independent Aveți flexibilitatea și rezistența fizică necesare Vă place să lucrați în echipă și să faceți diferența împreună Aveți nevoie de un permis de conducere valabil clasa B sau C Cunoasterea limbii germane Beneficiile D-voastra: -contract de munca pe perioada nedeterminata -salariul brut 3000 euro -asigurarea cazarii -concediu de odihna si toate drepturile conform legislatiei germane -asiguram scolarizare -informatii detaliate pot fi obtinute la numarul de telefon: Introducere Noi, firma Florea Dienstleistung, activăm în montarea de mobilă. Suntem o companie de dimensiuni medii, administrată de familie, cu succes și în creștere dinamică. Oferim: angajare cu normă întreagă cu remunerare bazată pe performanță o flotă modernă de vehicule și instrumente de înaltă calitate haine de lucru de înaltă calitate și gratuite educație și formare profesională periodică O slujbă interesantă și provocatoare în cadrul unei echipe angajate într-o atmosferă de lucru foarte plăcută șansa de a-ți contribui punctele forte și de a te dezvolta personal și profesional

 • 3

  Vopsitor si Tamplar Mobilier Lemn si Mdf la comanda

  SC, cu punctul de lucru in Tomesti, angajeaza vopsitor si tamplar pentru prelucrarea comenzilor din LEMN si MDF. Candidatul ideal: -experienta -orientare spre calitate -capacitate de lucru in echipa Conditii: -program de lucru full-time, de luni-vineri -contract de munca -concedii conform legislatiei -salariu motivant, in functie de performante Responsabilitati: Indeplinirea sarcinilor si termenelor de livrare in conditiile proiectelor in derulare, astfel incat sa nu fie afectat fluxul de productie

 • 2

  Angajez tamplar pal

  Angajez tamplar productie mobilier din pal melaminat, mdf la comanda, calificare si experienta minima in domeniu reprezinta un avantaj, Se ofera salariu corespunzator pregatirii profesionale plus alte bonusuri salariale. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de tel . Rugam seriozitate !

 • 6

  Angajam Montator Fatade AlucoBOND, HPL, Pereti Cortina

  Cerințe: -sa aiba experienta in Montaj FATADE ( AlucoBOND , HPL, Pereti Cortina, ....) . - sa cunoasca si amenajari interioare ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu); -calificare autorizata ca Montator fatade si pereti cortina ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu); -Dorință de a învăța perfecționa ; -sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui; -Atentie la detalii ; -capacitate de lucru in echipa; -seriozitate si respect; -punctualitate ; -domiciliu in Galati apropiere. Condiții: -Oferim salariu MOTIVANT si bonusuri in functie de rezultate; -Salariu in functie de ora lucrata si realizari , bani in mână ; - Orele suplimentare se platesc ( pt urgente); - Salariul poate sa creasca in functie de performante ; - Toate zilele libere acordate de statul roman sunt respectate ; - Beneficii in functie de: productivitate, calitate, seriozitate ; - Angajam cu contract de munca pe perioada nedeterminata; - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale; - Program lucru: 8 ore , L-V ;

 • 1

  Angajam montator tamplarie pvc/aluminiu

  Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si profesionista? Atunci vino in echipa noastra! Cautam colegi noi care sa faca montaj tamplarie pvc / aluminiu! Esti candidatul ideal daca: - ai experienta in domeniul montajului tamplariei pvc/aluminiu - detii carnet de conducere categoria B - esti o persoana punctuala, serioasa si sociabila - ai bune abilitati de comunicare si relationare cu oamenii - esti atent la detalii Ce iti oferim? - pachet salarial atractiv - masina de serviciu - telefon de serviciu - oportunitatea unui loc de munca stabil, reglementat conform legislatiei in vigoare - posibilitatea de a primi instruire de specialitate.

 • Angajez tâmplar cu experienta

  Angajez un tâmplar sau un meseriaș experimentat cu noțiuni aprofundate de tamplarie, care sa se ocupe de repararea si restaurarea elementelor dintr-o casa pe care o avem de renovat Lucrări de executat: - renovat restaurat montat mobilier - Montat / demontat uși - Șlefuit , reparat - uși , tocuri de uși , per vaze , căptușeli - Montat demontat balamale , feronerie. - Lăcuit / Vopsit / Băițuit - Rașchetat parchet + Vopsit - Montat scări de lemn Ofer seriozitate si salariu corespunzător calității si cantității muncii depuse Lucrările sunt in Craiova Informații la telefon 077177271

Salvează căutarea